üstelik hissettiğpimiz hareketlerin hepsi tekme değildir , sanırım kafa da atıyorlar, omuz da vuruyorlar, Allah ne verdiyse yani
esnemekten çenelerim ayrıldı valla
Noldu ÇAKILIM uykun mu geldi...Nerde bu millet ya hepsi öğle uykusuna yattı galiba...
hem de ne uyku valla, 1 saat daha dişimi sıkıyım da gidiyim evime , geceye kalmadan uyuyum bari, gece uyuyamadığıma göre
CANIM YA kıyamam sana tabi sen bize oranla ilerdesin demek gelecekte bunlar var valla ben cmt akşamı uyuyamadımda delirecektim valla zor oluyo uykusuzluk...Şimdilik biz pek bi rahat uyuyos ama bunlar son uyumalar galiba önümüzdeki haftalar bende yaşayacağım demek aynı sorunları bakarmısın kuzuların gelmesine daha 3-3,5 ay var şimdiden annişleri uykusuz bırakmaya başladılar bileaynen içerde bu pozisyondalar tabii
kızlar yaaaa, az önce yemekhanede tartıldım veeee 75 kilo olmuşum. yani 5 kilo daha almışım, yarın kontrole gideceğim doğrusu orda çıkacak ama çok kilo almışım yaaa. Doktorum kızacak bu sefer kesin. niye böyle oluyor anlamıyorum. canım çok sıkıldı
kıss tartı bozuk falandır nası yani anamadım sen çimdi 17 kilomu almış oldun:1shok:
themiscim canım kilo takibini hep aynı tartıda yapmalısın bu bir, ikincisi de hep aynı saatte ve aynı şartlarda, yani sabah aç karnına ise hep sabah aç karnına , bu çok önemli, diyetisyenim de böyle söylemişti , doğru tartı yanlış tartı diye bişey yoktur sürekli aynı tartıda tartılırsan aldığını verdiğini tam olarak bilirsin demişti