2008 Ekim Anneleri

tünaydın ekim kızları nasılız bakalım bu güzel cumartesi gününde?biz maaşallh çok iyiz kızmla yeşim gözün aydın taraman da güzel çıkmış bu arada biz yaptırtmadık şu taramayı nisa sen yaptırdın mı ya bi de bizim takvimler niye 6.aya geçmiyo acaba?

teşekkürler canım takvimler 23.haftada geçiyor galiba 6. aya bu arada ben takvimimi kaybettim yerine getiremiyorum

ohh ne güzel sana iyi alışverişler canım.bebişi de unutma ona da bişeyler alınn haa.ben de sıkıldım çıkıyorum kendine iyi baka.s.

ay bebişe bugün hiiç bişeycik almadık babasına ve benim babama aldık bebişe almak için vitrinlere yapışıyoz ama ne bileyim daha adam akıllı bi girişim olmadı yazın annemin yanına gidip onla alcam kızmın herşeyini kalanı da gelince eimle tamamlarız

ilkimcim hadi geçmişler olsun şaka maka tüm testler olup geçiyo dimi bizim de az kaldı sayılır işallah doğuma tam 15 günümüz var sonraki randevuya gün sayıyoz eşimle

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr.
şeker yuklemesi yaptıranlar varmışş.
24.-28. hftalar arasında yaptırlıyor.ben de haftaya yaptıracağım heral.
sız nerde yaptırıyorsunuz?ben ası olmak için s. ocağına gittiğimde sormuştum orada yapılıp yapılmadığını 50. gr. lık yapılıyor demişlerdi.doktorumlada konuşcam ok derse orda yaptırcam.hastane falan uğraşmaktansaa..

günaydın kızlar eşlerle babalar günün mü kutlanıyor acaba buralar baya sessiz bugünlerde
çıtırım ben hastanede yaptırcam 2 haftamız var doktor 24.haftanda aç karnına sabah gel şeker yüklemesi yapcaz dedi seninki de bu aralar söyler gittiğinde de yaptırabilirsin gayet basit bi olay 1 bardak şekerli su iiyosun şekerini ölçtürmek için de kan veriyosn o kadar

herkes niirdeee:sm_confused: babişimizle kutladık biz günümüzü..tekmeleri ardı ardına sıraladı zilli:sm_cool: ama aralarındaki samimiyeti acaip kıskanıorum haa:dilcikar: nese buralar pek tenha korkarım ben:çok üzgünüm: yarın görüşürüüüüükkkk:a015:Şeniz

merhaba ceren, bende 35 haftalik hamileyim... allah kurtarsin, bebegin guzellikler getirir insallah

amin okyanuzcum..allahım bizede 35, haftaları göstersin inşallah..sağlıcakla ve hayırlısıyla bebişini kucaklaman dileklerimle:)

günaydın kızlar. nasılsınız hafta sonu neler yapıtınız bakalım.bebişler nasıl herkez babasının babalar gününü kutlamış valla bizde kutladık.

Merhaba Millet ben geldim Kevsercim valla haftasonunu okuyayım derken işlerde yoğunlaştı öğlen oldu ancak yazabildim naber nasılsın nasıl gidiyor???:roflol:

iyiyiz canım bebişimizi büyütüyoruz bakalım. artık sona doğru yaklaşıyoruz valla. beni bebeğimle buluşmanın heyecanı şimdiden sardı valla. son aylarda ne yaparım bilmem valla.

selam herkeseee:teytey: anam milleti sıcak bastı herald kimsecikler yookk:sm_confused: bu arada kevsercim 24ü devirmişsin maşşallah:nazar: nasıl hareketleri kuvvetlendimi bebişin?anlatsana azıcık??bizim bu hafta 22 biticek ama halla tutarlı ve sert hareketler yook:sm_confused: bu da beni coğu zaman endişelendiriofisfisfis örneğin sabahtan akşamüstüne kadar nerdeyse tık yok..genelde akşam 9 gibi hareketlenio.ama o da aralıklı olarak 1 saat falan sürüo..sizde nasıl??yani 24 ü grdün cok şükür hep hareketl,m,??:1hug:

tabi canım hareketler artık sert sert. hatta hafta sonu biz eşimin ailesine gittik kalmaya babamla oturduk konuşuyoruz dedesinin sesini duydu heralde Allahım göz ucuyla bakıyorum karnım oynuyor valla vurup vurup duruyor. normalde hemen karnımı açar izlerdim kızımı, konuşurdum onunla. ama kayınpederimle oturduğumuz için izleyemedim kızımı. ara ara sürekli oynuyor az önce yine vuruyordu mesela. ultrasondada nasıl vurduğunu gördüm. ayaklarını karnına doğru çekiyor sonra bir ittiriyor bende hissediyorum o zaman. ama en çok hoşuma giden içimde dönmeleri kızlar. balık var sanki içimde. nasıl dönüyor yavrum benim. artık yeride daralmaya başlıyormuş kızlar hareketleri dahada farkedilecekmiş. bu aydan sonra giysiler başlayacak oynamaya valla.

merhaba ekim annişleri bugün hava çok sıcak allah yardımcımız olsun celencim çikolata falan yiyincede kendini belli etmiyormu benimki o zaman basıyo tekmeyi artık sevinçten mi bilemiyorum hatta babası henüz hissetmemişti elini koydumu hiç kıpırdamıyordu bizde çikolata ile kandırdık babasıda böylelikle ilk defa tekmelerini hissetti:emir_bebek:

kevsercim cok saol canım. yeşimcim hareketlerimiz var ama henüz kevsercimin anlattıtğı kadar sert deil..ööle karnıma bakınca anlasılmıyor..elimi koyunca veya cıplak tene dikkatlice bakınca kasık bölgesinde tepinip durduğunu görüyoruz..ama dediğim gibi cok nadir..bide bu haftalarda göbek deliğinde hissediceksiniz dio hamilelik siteleri..ama bnm bebek hala kasıklarımda..ya baya bi aşağıda..şööle diim kıl bölgesinin başlangıc yerinde??sizlerinde öölemii?

aynen canım benimde öyle..hiiç göbek deliğini geçtiği meçtiği yok.:sm_confused:basbaya aşağılarda bebişim.

kevsercim cok saol canım. yeşimcim hareketlerimiz var ama henüz kevsercimin anlattıtğı kadar sert deil..ööle karnıma bakınca anlasılmıyor..elimi koyunca veya cıplak tene dikkatlice bakınca kasık bölgesinde tepinip durduğunu görüyoruz..ama dediğim gibi cok nadir..bide bu haftalarda göbek deliğinde hissediceksiniz dio hamilelik siteleri..ama bnm bebek hala kasıklarımda..ya baya bi aşağıda..şööle diim kıl bölgesinin başlangıc yerinde??sizlerinde öölemii?

evet canım aynen tarif ettiğin gibi benim bebekte asagıda kendi gittiğim doktor iki ay öncesi aşağıda düşük tehlikesi var dikkatli ol demişti ama daha sonraki kontrolde her şey yolunda iyi demişti bu cuma kendi doktoruma sabahtan öğleden sonrada üniversitede doktora göründüm kendi doktorum bişi demedi ama üniversitedeki doktor bebek biraz asağıda ama yukarı cıkması bundan sonrada olur ve pozisyon olarak erken dönmüş riskli hareketlerden kaçının dedi işte cam silmek perde takmak ağırlık altına girmek aşırı kendini yorma falan gibi bunlara dikkat ederseniz hiç bi sorun yaşamazsınız diye detaylı bilgilendirici açıklamalarda bulundu

alla alla acaba sonradan cıkarmıki phatoshcum??buarada senlen bnm günüm aynıydı..ama bnm cetvel 1 gün geriye düşmüş??hayırdır inşalla???bu cetvelden bilgisayarın masaüstündede var..o da 1 gün geriye düşmüş..normalde bnm salıdan salıya sıfırlanıodu günlerinm..şimdi carsamba olucak??ay ben korkarım şimdi nie bööle oldu die yaaa:KK43:(((

X