2008 Ekim Anneleri

selamlar.kevsercim hayırlı olsun inşallah ögrenirsin cinsiyetini cihazı iyi olan tecrübeli doktorlar yanılmıyorlar genelde bu haftada özellikle erkekse biliyorlar.ama en kesini 16 hafta diyorlar sapasağlam alalım kucaklarımıza inşallah.

merhaba kızlar, ben de ekim annesi olucam inşallah. 17 ekim olarak hesaplıyorum. şuan 10+3 üm. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin:)

merhaba canım aynıyız son adet tarihin 11 ocak ozaman dimi.amiinnnnnn dilerim özlemini çeken herkes sağlıcakla kucağına alır

merhaba canım aynıyız son adet tarihin 11 ocak ozaman dimi.amiinnnnnn dilerim özlemini çeken herkes sağlıcakla kucağına alır

evet nisa 11 ocak son adet tarihim.. senin de ilk mi, çok heyecanlı bi şeymiş..Allah olmayanlara da nasip etsin.

evet nisa 11 ocak son adet tarihim.. senin de ilk mi, çok heyecanlı bi şeymiş..Allah olmayanlara da nasip etsin.

evet ilk birçok acıdan sonra bakalım bu mucizem gelecek mi.dua edelim birbirimize kızlar bizi bizden başka kim anlayabilir ki.aman nazar değmesin meleklerimize:nazar:

selam kızlar bugün nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamilelik. valla artık ben bebeğimi hissetmek istiyorum ya. içimde kıpır kıpır olsun istiyorum. nasıl bir duygu acaba çok merak ediyorum.

he artık hissedek demi ama 4 ,5 te hissediliyormuş
haftaya ikili test yaptırcam yaptırannınz varmı aranızda hepinize sevgiler

ekim anneleri nerelerdesiniz ya uyuyormusunuz. artık hiçbirşey yazmıyorsunuz vallahi koptuk iyice birşey paylaşmaz olduk. eylül annelerine baktım birazda imrendim vallahi buluşanlar bile var.

yok yağmurcum daha yaptırmadım bu cumartesi gidicem doktora test falan yapıcaz dedi ama 2li test demedi valla 1 aydır zor bekliyorum gün sayıyorum azıcık bebeğimi göreyim diye.

tabi canım sen bana tahmini doğum tarihini söyle. sonra ben sana bi adres göndericem. o adresin üzerine sağ tıkla kopyala de. sonra kontrol paneline gelip detay bilgilerinizi düzenleyine tıkla ordanda en alttaki kilo doğum takip yerine sağ tıkla ve yapıştır de.

evet valla burda kimse yok giriyom hergün kimse yok
diğer aylar nasıl yazışıyor kefse karnın belli oluomu benim belli olyur ya erken değilmi
ayda 1 çatlıyom bende folik bitmişti allahtan gidince gördüm neyse 1 haftaya kadar ikili testimi yapcam bakalım iyi bak kendine canım

canım yağmur adresi gönderdim dene bakalım olacakmı haber bekliyorum senden.

valla belli oluyor canım. mont giyince belli olmuyorda kazantan falan belli oluyor bayağı. artık yavaş yavaş başlıcaz yağmurcum şişmeye. bebişlerimiz sağlıklı doğsunda gerisi umrumda değil canım.

-Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
-Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk
defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
-Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
-Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece
ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
-Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, mama hazırlayıp yine gözü
kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
-Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
-Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak
eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
-Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka
bir boyutuna giremeyecektik.
-Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
-Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
-Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde
böğürerek ağlamayacaktım.
-Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte
kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı
ısıtmayacaktı yüreğimi.
-Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir
yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
-Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
-38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
-Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit
yaşamayı öğrenemeyecektim.
-Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
-Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

Allahım bize bebişlerimizi sağlıklı sihhatli kavuştursun.senağlamasenağlamasenağlama:nazar::nazar:

Bu hamilelikte hiç duygusalllaşmadım diyodumki yazının üçüncü satırından itibaren salya sümük durumundayımsenağlamasaol kevsercim paylaşım için bide şu takvimi kilo takip çizelgeme yapıştırıyorum ama yinede çıkmıyo ama mesaja kopyalayınca çıkıyo hiş bişi anlamadım:asigim:

X