2008 Ekim Anneleri

şu an kucagımda 4 yaşında kızım var bebeğin takvimini görünce kıskandı sanada yapıyorum dedim inş olmuştıur .allahım daha şimdiden kıskanmaya başladı hiç kucağımdan inmiyo Allah bana yardım etsin

slm kızlar nerelerdesiniz yahu yine kayıp ekim anneleri. kimsecikler yok.

evet pek tenha hiç faal değil bizim sayfamız.inşallah hamişlikler iyi gider de önemli değil.

selam kızlar bende burdayım kilolar ne durumda.ben 2 kilo aldım şimdiden çokmu acaba

selam kızlar bende burdayım kilolar ne durumda.ben 2 kilo aldım şimdiden çokmu acaba

bilmemki canım normal bence. ben vallahi ilk başlarda 2 kilo verdim mideden dolayı şimdi 2 haftadır bir sorunum yok ama kilo aldımmı bilmiyorum cumartesi doktorun tartısında anlıcaz bakalım. ama senin kilon iyi canım.:nazar::nazar:

valla bilmemki canım ama daha erken gibi geliyor bana. ayyy heyecanlandım vallahi. gerçi erkekse belli olabilir diyorlar. kız geç gözüküyormuş ya. Hayırlısı canım ama insan çok merak ediyor valla eskiden insanlar doğunca öğrenirlermiş. gerçi o zamanki şartlar öyleymiş.

:nazar:
merhaba butun ekim anneleri, yaziyi ben baslatmistim bir ay once ama hastaliklarimdan hic toparlanip da bir daha nete giremedim. Nisan in 1 in de 12. haftami dolduruyorum insallah. Bu ay icinde birkac kere hastanede tedavi gordum ve 11. haftamda ise agir kanama ile 2 gun kadar hastaneye yatirdi doktorum, plasenta nin bir kismi yerinden ayrilmis, ayni zamanda barsaklarimda da yirtik olusmus, bunlar su kaybinin, yogun kusmalarin ve progestron ignelerinden dolayi mide barsak hareketlerinin duracak kadar yavaslamasi ile gerceklesmis.Yaklasik 11+4 den beri ben de buyuk bir duzelme gozlemledim, artik su icip meyve sebze yer hale geldim, sulu olmasa da yemek yiyorum ve kusmalarim durdu, insallah yarabbi bu haftanin yani 12. haftanin sonunda kokulara olan tiksinmem de bitecek ve normal hayata geri donecegim. Progestron ignelerimin de bugun sonuncusunu oldum. Bu haftanin sonunda HcG artik artmiyor ve progestron hormonunu da plasenta ve bebek yapmaya basliyor ve dolayisi ile de mide-kusma-yorgunluk sikayetleri sona eriyor.
Burdan belki de 12. haftasina yaklasan ve hala mide sikayetlerinden yakinan hamislere de mujde olur, ben bir daha yemek ve su alamam serumla yasamaya alistim diye inanmisken ben yiyip icebiliyorsam her hamis yapar diyorum.
Bebisimi ultrasoundda gordum, kocaman kafasi, minicik elleri ve ayaklari ile ne kadar buyumus, ne kadar hareketlenmis, ben boyle eriyip giderken yavrum buyumus kocaman olmus, herseye degmis.Herseye degiyor onu gormek yeniden kalbinin o hizli atislarini dinlemek. Bu ay yavrularini kaybeden butun hamislere bassagligi diliyorum, dualarimizi esirgemeyelim tum anne ve anne adaylari icin:nazar:

hostescim çok sevindim senin adına benim de biraz kanamam oldu.ama bu kırmızı kan değildi pembe pembe ve aralıkla yani her wc ye gittiğimde silindiğimde oluyodu 3 gündür var.dr a gittim bebeğin kalbi atıyodu,nasıl rahatladım anlatamam.ben de 11 haftalığım ama çok korkuyorum.dr eğer kanama artarsa hastaneye yatırırız seni dedi,soracağım şey şu hastanede serum mu takıyolar ve bu ne işe yarıyo.dr um ha evde yattın ha da hastanede ama rahmin biraz rahatlar dedi.dilerim rabbimden ALLAH herkesin bebişini korusun

hostesscimbende gördüğün gibi 12+3 üm mide bulantılarım hala yavaş yavaş devam ediyor sürekli. bu insanın biraz yapısına göre değişiyor benim tanıdığım var 9 ay kan kusan beterin beteri var canım. birde benim koku tiksintim hala geçmedi. gerçi ilk haftalara göre yinede iyiyim Allaha şükür. Allah çekemeyeceğimiz acı,dert vermesin. bu arada hostescim sanada geçmiş olsun valla zorlu dönemler geçirmişsin epey. Allahım seni en kısa zamanda bebişine sağlıkla kavuşturur inşallah.

arkadaşlar merhaba bende ekim annesi olcam inşallah.otomatik hesaplayıcıya göre 7 ekim görünüyor.şuan 12 hafta 3 günlük hamileyim. ayrıca bu ayda yapılan 2'li testin (zeka testi) sonucunu dün aldım.çok şükür herşey normal.cinsiyetini çok merak ediyoruz ama onun içinde 16. haftayı beklemen gerekiyor diyorlar.ben 14. haftada 3 boyutluya girmeyi düşünüyorum. emre99 arkadaşım bhcg'yi merak etmiş.bhcg kanda bakılan gebelik testinin adı yani kanda gebelik testi.bütün hamilelere allah kolaylık versin.

Hostescim geçmiş olsun neler yaşamışşın.bebişler sağlıklı olsunda canım bizim acılarımız unutulur. bu arada en küçük bebiş benimkisimi yaa.Derya sende hoş geldin aramıza

biz deryayla aynıyız bende yarın gidicem kısmetse doktora. bu arada bu ikili testleri falan aynı gün vermiyorlar değilmi. bende yarın yaptırıcam bakalım. bide bebeğimi görücem çok mutluyum.

deryanın cinsiyeti belli olmadığına göre benimkide olmaz heralde. ama çoğu haliş 3. ayda söylüyorlar falan dedi. ben artık bebişime bişeyler almak istiyorum. ya pembeli ya mavili bişeyler.

yok kevsercim ikili test sonucu 1 hafta sürüyomuş ben küçük bir ilde yaşadığımdanmıdır bilmiyom ama bir hafta sürüyo dediler kız kendini geç belli edermiş

hımm anladım canım sağol. bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi mühim değil.

X