Ama Inanmiyorum Cunku Kalbini Dilemediler Kendi Gnekologumu Aradim Yyarin Ona Gidicem
mehriy noldu gittinmi doktora merak ediyorum bizide bilgilendir.inşallah herşey yolundadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama Inanmiyorum Cunku Kalbini Dilemediler Kendi Gnekologumu Aradim Yyarin Ona Gidicem
9,6 hafta oldum bende dün gördüm sanırım dünyanın en güzel duygusu bu kıpırdıyodu el ayak tomurcukları oluşmuştu
kızlar benim hastanede ikili test yapılmıyo dışadan yaptırcam nezaman gidiyim
herkese kolaylıklar
9,6 hafta oldum bende dün gördüm sanırım dünyanın en güzel duygusu bu kıpırdıyodu el ayak tomurcukları oluşmuştu
herkese kolaylıklar
herkeze tesekkurler ama iyi haber veremiycem bugun gittim kendi doktorum kalple bir ilgisi yok yumurta olusmadan dagilmis dedi ve bugn turkiyenin saatiyle aksam 7 de yaticam anestezi icin yarin sabaha kurtaj yapicaklar allah sizinkileri isallh bagislar kimsenin basina vermesin cok zor
herkese kolaylıklar
slm arkadaslar 6haftalıkken atan bebeısımın kalbı 7 haftalıkken atmadıgı goruldu.oyle uzuldumkı cunku cok umutlanmıstık ve 7+2.gunde 2.kese gorundu sımdı eskısı yasıyormu yenısı buyudumu bugun muayeneye gıdıcem.cok heyecanlı cok korkak ve cok arada kalmıs haldeyım.cok dua ettım nolur olsun ya nolurrr.bende ekım annesı olacaktım
kızlar bu arada karınlar nasıl şişmeye başladımı sizinkiler. valla benimki artık belli oluyor top gibi oldu karnım ama utanıyorum ya şallarla saklıyorum işyerinde.