2008 Ekim Anneleri

9,6 hafta oldum bende dün gördüm sanırım dünyanın en güzel duygusu bu kıpırdıyodu el ayak tomurcukları oluşmuştu
kızlar benim hastanede ikili test yapılmıyo dışadan yaptırcam nezaman gidiyim
herkese kolaylıklar

9,6 hafta oldum bende dün gördüm sanırım dünyanın en güzel duygusu bu kıpırdıyodu el ayak tomurcukları oluşmuştu
herkese kolaylıklar

canım tam bilmiyorum ama ben 11+2 yim henüz test yaptırmadım hiç. doktorum 29 martta çağırdı beni o zaman test isteyeceğim dedi yani 3 ay bittikten sonra isteniyor heralde ama sen doktora sorsaydın ya ne zaman yaptırayım diye.

herkeze tesekkurler ama iyi haber veremiycem bugun gittim kendi doktorum kalple bir ilgisi yok yumurta olusmadan dagilmis dedi ve bugn turkiyenin saatiyle aksam 7 de yaticam anestezi icin yarin sabaha kurtaj yapicaklar allah sizinkileri isallh bagislar kimsenin basina vermesin cok zor

herkese kolaylıklar

yağmurcum aynıyız ben de 9,6 yım bebişini gördüğüne çok sevindim dilerim sağlıklı bi hamilelik geçiririz.belirtilerin nasıl paylaşalım. ben de daha önce gördüm,yarın dr a gidecem.benim düşük tehlikem var.daha önce 5 kez düşük yaşadım.kanamam durdu bakalım nolacak.raporluyum evdeyim uzanıyorum,dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden arkadaşlar.herkese sorunsuz hamilelikler dilerim:nazar:a.s.

herkeze tesekkurler ama iyi haber veremiycem bugun gittim kendi doktorum kalple bir ilgisi yok yumurta olusmadan dagilmis dedi ve bugn turkiyenin saatiyle aksam 7 de yaticam anestezi icin yarin sabaha kurtaj yapicaklar allah sizinkileri isallh bagislar kimsenin basina vermesin cok zor

canım çok üzüldüm geçmiş olsun. sakın moralini bozma tekrar yaparsınız zor tabi ama zamanla aşarsın canım allah en kısa zamanda kucagına sağlıklı bi bebek versin

herkese kolaylıklar

yağmurcum 11. hafta sonu ve 14. hafta başına kadar vaktin var allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

slm arkadaslar 6haftalıkken atan bebeısımın kalbı 7 haftalıkken atmadıgı goruldu.oyle uzuldumkı cunku cok umutlanmıstık ve 7+2.gunde 2.kese gorundu sımdı eskısı yasıyormu yenısı buyudumu bugun muayeneye gıdıcem.cok heyecanlı cok korkak ve cok arada kalmıs haldeyım.cok dua ettım nolur olsun ya nolurrr.bende ekım annesı olacaktım

slm kızlar. dorra üzüldüm senin için bir arkadaşımız daha bebeğini yitirdi öyle. bugün kötü haberler aldık hep. ama senin içinde hayırlısı olur inşallah canım. böyle durumlarda kendinizi salmayın. ama senin bebeklerin ikiz galiba birimi ölmüş. aslında anlamadım tam olarak.

kızlar bu arada karınlar nasıl şişmeye başladımı sizinkiler. valla benimki artık belli oluyor top gibi oldu karnım ama utanıyorum ya şallarla saklıyorum işyerinde.

slm arkadaslar 6haftalıkken atan bebeısımın kalbı 7 haftalıkken atmadıgı goruldu.oyle uzuldumkı cunku cok umutlanmıstık ve 7+2.gunde 2.kese gorundu sımdı eskısı yasıyormu yenısı buyudumu bugun muayeneye gıdıcem.cok heyecanlı cok korkak ve cok arada kalmıs haldeyım.cok dua ettım nolur olsun ya nolurrr.bende ekım annesı olacaktım

inşallah her şey yolundadır canım.haberlerini bekliyoruz

slm kızlar bende ekim annesi olucam inşallah doktorum 24 ekim muhtemelen dedi her şey yolunda şu anda 9 haftalığım

sağolun kızlar yardımlar için bol bol dinlenin 3 ayı atlatmamıza az kaldı karınlar 4. ayda çıkmıyomuydu benimki çıkıyo sanki hiç kilo almadım tartıya göre ama karnımın görünüşü hiç öyle dedirtmiyo
mehriy geçmiş olsun allahım yardımcın olsun en kısa zamanda sağlıla bebişini alırsın inşallah

slm kızlar şimdi benim 12 hafta doluyor yarın kısmetse.bu cumarteside doktora gidicez. cinsiyeti hakkında görseler bile tam net olmadığı için birşey demiyorlarmış acaba doğrumu.çünkü bazı roktorlar 4 ay bitmeden birşey söylemiyor. birde benim görümceme 6 ay dolana kadar kız dediler pembe pembe herşey örüldü. ama sonra doktora gittiğinde bu erkek demezmi büyük şok. ya eli ayağı düzgün olsun gerçekten cinsiyeti hiç önemli değil ama insan alıştırır çok kendini.

merhaba kızlar, ben de ekim annesi olucam inşallah. 17 ekim olarak hesaplıyorum. şuan 10+3 üm. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin:)

X