2008 Ekim Anneleri

hepinizin birden gözü aydın olsun
Rabbim sizlerede kucağınıza aldığınız günleri göstersin bende ekim annesiyim kızım şuan 4,5 aylık hepinizin bu duyguyu yaşamasını isterim çünkü çok güzel anne olmayan anlayamaz stressiz mutlu bir hamilelik dilerim hepinize

slm.Allah izin verirse bende 29 ekimde bi cumhuriyet bebeği doğurucam ama 5 hafta 4 günlük hamileyim vajinal ultrasonda kese göründü yalnız yolk kesesi ve bebek görünmedi doktor boş gebelikten şüpheleniyo haftaya tekrar gidicem inşallah bebeğim ordadır..

merhaba bende ekim annesi olacağım inşallah...benim hesaplarıma göre 29 ekim....Allah hepimize iyi bi hamilelik sağlıklı bebişler versin....

slm.Allah izin verirse bende 29 ekimde bi cumhuriyet bebeği doğurucam ama 5 hafta 4 günlük hamileyim vajinal ultrasonda kese göründü yalnız yolk kesesi ve bebek görünmedi doktor boş gebelikten şüpheleniyo haftaya tekrar gidicem inşallah bebeğim ordadır..

destina4 canım üzülme inşallah ordadır...benim önceki gebeliğimde son adet tarihim 18 temmuzdu 5 eylülde dr.a gittim 3 hafta sonra bebişim göründü...Allah hayırlısı neyse onu versin...canını sıkma gelişme olursa haber ver....

mrh bayanlar..kısmet olursa bende 28 ekimde ikinci anneliğimi tadacağım.allahım hepimize yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...

merhabalar bende de otomatık hesaplayıcılara gore 22 ekımde bebeğımı kucagıma alıcam suan tam 7+6 haftalık :eek: bende ılk gunumun gectıgı 10. gunde kandakı beta-hcg tahlılı yaptırmıstım ve degerlerımın 4-5 haftanın referans degerler gurubunda olduğunu ve dr a gıttımındede keseyı gormemızle bırlıkte 5 haftalık olduğunu soledı haaaa bu arada beta-hcg(kandakı hamılelık hormonu)her 2 gunde bır haftalık degerler arasında duzenlı bı sekılde yukselırmıs.benım 7 haftanın basındada doktorumla bebeğımın kalp atısını dınledık okadar gusel bır duygu kı o an bır cok duyguyu bırlıkte yasıorsun Allah ısteyen herkese nasıp etsın bızlerede bır an once kucagımıza almayı nasıp etsın. bu arada benım de halen daha mıde bulantısı ogurme ıle bırlıkte devam edıyor ama genellıkle sabahları daha baskın oluyor buda anne olmanın zorlukları herhalde ARKADASLAR HALIMIZE YINE DE ŞÜKRETMESINI BILELIM sağlıklı bebekler olsun:emir_bebek: kımse uzulmesın senağlama bende uzulmeyeyım dıe dualarımız hep bırlıkte olsun :hooray::dance::nazar:

merhabalar bende de otomatık hesaplayıcılara gore 22 ekımde bebeğımı kucagıma alıcam suan tam 7+6 haftalık :eek: bende ılk gunumun gectıgı 10. gunde kandakı beta-hcg tahlılı yaptırmıstım ve degerlerımın 4-5 haftanın referans degerler gurubunda olduğunu ve dr a gıttımındede keseyı gormemızle bırlıkte 5 haftalık olduğunu soledı haaaa bu arada beta-hcg(kandakı hamılelık hormonu)her 2 gunde bır haftalık degerler arasında duzenlı bı sekılde yukselırmıs.benım 7 haftanın basındada doktorumla bebeğımın kalp atısını dınledık okadar gusel bır duygu kı o an bır cok duyguyu bırlıkte yasıorsun Allah ısteyen herkese nasıp etsın bızlerede bır an once kucagımıza almayı nasıp etsın. bu arada benım de halen daha mıde bulantısı ogurme ıle bırlıkte devam edıyor ama genellıkle sabahları daha baskın oluyor buda anne olmanın zorlukları herhalde ARKADASLAR HALIMIZE YINE DE ŞÜKRETMESINI BILELIM sağlıklı bebekler olsun:emir_bebek: kımse uzulmesın senağlama bende uzulmeyeyım dıe dualarımız hep bırlıkte olsun :hooray::dance::nazar:

:emir_bebek::nazar:merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum bu sayfaya bende 10 haftalık hamileyim hesaplara göre ekim de doğum ama erkende olabilir çünkü ikiz hamilelik süpriz oldu aşılamayla hamile kaldım şükürler olsun allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzelliği inşallah sağlıklı kucaklarımıza alırız bebişlerimizi:nazar:

:emir_bebek:slm arkadaşlar bende kısmet olursa ekim annesi olacağım 10 ekim gözüküyor ultrasona göre en son 7 haftalıkken gitmiştim dr.a şimdi 9+5 günlüğüm nisanda tarama testi için gideceğim.birde beni doktorum 1 ay sonra kontrole çağırdı bir sorunum olmadığı için siz ne kadar aralıklarla kontrole gidiyorsunuz?Bu arada yeni hamişlere hayırlı olsun herkesin bebişini sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin allahıma.s.

slm bende ekim annesi olucam kismetse 19 ekim gorunuyor 8+4 haftalik bu 3 hamileligim 2 side kiz isallah buda erkek olur umid ediyoruz gerci saglikli olmasi hepsinden onemli ama bu konuda bilgisi olan varsa yardim edebilirmi cok merak ediyoruz diger hamileliklerime gore bulantilarim hic yok diyecek kadar az brde bu ayin 31 randevum var belli olurmu

Bende Ekim Annesi Olucam Doktor Ekim 11 Dedi.allah Hepimize Sağlikli Evlatlar Nasip Etsin

Bende Ekim Annesi Olucam Doktor Ekim 11 Dedi.allah Hepimize Sağlikli Evlatlar Nasip Etsin

amin canım inş.hayırlı olsun seninde bebişin tebrik ederima.s.bu arada rüyalım biz seninle aynı zamanda doğuracağız kızmet olursa benimde 10 yada 11 ekim gözüküyor bebişim:dance:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
ben de ekim annesi olacağım inşallah, 27 ekim olarak gözüküyor. çok heyecanlıyım, çok müthiş bir duyguymuş umarım allah isteyen herkese nasip eder (amin).
bu arada benim çok fazla bulantım oluyor kusuyorum da :KK43: sizlerde durum nasıl acaba neler yapıyorsunuz bulantıyı geçirmek için? doktor ilaç verdi ama ilaç kullanmak istemiyorum..

bende 31 ekim annesi olacağım inssalh ,yarın kalp atışlarını duymaya gidicezz inssalah bi problem yoktur,bugün 7+3 günlük hamişimm.progestan ve bebe aspirini içiorum..

arkadaslar bende ekım annesı olacagım kısmetse bende nısan basında ıkılıtes yapcaz benımde bulantım yok ama mıdemde eksıme oluyo herkeze kolay hamilelik dliyorum

selam kızlar bende ekim annesiyim. tahmini olarak 7 ekim dedi doktorum. valla çok heyecanlıyım bugün tam olarak 11+0 oldum benimde çok mide bulantım oldu ama geçti kızlar bir haftadır yok gibi birşey aşırı derecede azaldı. Allah herkeze kolay hamilelik versin. bebişlerde bir çırpıda doğar inşallah. bütün hamişleri çok seviyorum harika bir duygu.

merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyimm 4 EKİM nasip olursa inşallah bebeğime merhabe diyeceğim bende

çoğunuz ilaç kullanıyorsunuz galiba bana bişey verilmedi öle fazla progestan hap ve bebe aspirini bide folbiol kullanıyorum 1 hafta sonra folbiolü bırak dedilerr.bu arada doktorumu değiştirmek istiyorum istanbulda avrupa yakasında iyi bir doktor bilen veya gittiği doktoru tavsiye edebilecek birileri varmı acaba

çoğunuz ilaç kullanıyorsunuz galiba bana bişey verilmedi öle fazla progestan hap ve bebe aspirini bide folbiol kullanıyorum 1 hafta sonra folbiolü bırak dedilerr.bu arada doktorumu değiştirmek istiyorum istanbulda avrupa yakasında iyi bir doktor bilen veya gittiği doktoru tavsiye edebilecek birileri varmı acaba

evet canım ben sadece folbiol kullanıyorum.sana doktor tavsiye etmek isterdim ama benimkide öyle normal doktor ama memnunum doktorumdan hem bayan hem genç olması iyi bir avantaj. bu arada o gebelik takvimini nasıl koydun ya ben koyamıyorum canım. yardım edermisin bu konuda bana.a.s.:nazar:

X