- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
Benim hissetmem için daha var diyodum ama göbek kısmımda hiç yağ olmadığından mı erken hiddettim acaba
yaaa olan var olmayan var kardeşiimmsenağlama ne o eşler masaj yapsın falanklava: bnm kocam gelene kadar sizinkileride yasaklıorum klava: banane :dilcikar::mymeka:
bugün okuldan sonra bi yatmışım 2 saat sonra eşim geldi yemek falan anca açtım neti kızlar ya çok canım sıkıldı bugün komşuya uğrayım dedim kardeşi yatak döşek yatıyo meğer sulara mikrop karışmış dr.salgın var dikkat edin demiş yağmur yağdıya hemen su falan aldık su kaynattım meyveleri falan yıkamak için sirkeli sular hazırladım ama bi yere kadar bi şey olur mu ya çok fenaymış ishal falan olmuş kadın bisürü ilaç serum yemiş biz hamileyiz Allah korusun öööle bişey olursa ilaç da kullanamayız bebeişe çok zararı olurmuki napalım her işimiz suyla ne kedar dikkat etsek de....
kızlar bu arada 3'lü testten sonra ne zaman ve ne için gidiliyo kontrale dün dr.1 ay sonra gel dedi 1 ay çook değil mi yaaa
kızlar bişey soracam, benim arada bir böyle nasıl tarif etsem kiiii ? sanki sırtıma doğru bişey oluyor yani sanki bebiş sırtıma doğru vuruyor gibi geliyor , anlatabildim mi bilmiyorum acaba gerçekten bebeğin hareketinden mi oluyor ( pozisyonundan dolayı olabilir mi böyle bişey ) yoksa başka bi şey mi
Ben buralardayım işim yok olsada çalışmıycam bana neeeeeeeeeee:dance::dance::dance: