2008 Ekim Anneleri

anam iş yok diyemi üzülüyon:mymeka:sıkılıyosan hayatım e bebek diye bi site var ona bak biraz genel fiyatlar hakkında bilgin olur hem çok çeşit var vakit geçerŞeniz

ayy valla benimde bir dünya işim var ama kim yapacak. bu hamilelik beni bir uyuşum bi kalpazan yaptıki sormayın valla. ne yapıcam böyle bilmem.

evet canım diyor tabi benim son gittiğimde 19+2 304 gr dı maşallah bebeğim.

kızlar sizin bebeklerinizin kilosu kaç kızlar. benim doktorum her gittiğimde ufak bir döküman gibi bişey çıkarıyor resimlerin altında.

senle ben yandık bacım, biz kızlara bulunan damat adaylarını da çıldırtırız valla, acaba iyi mi, acaba kızıma iyi bakar mı, acabaaa acabaaaa acabaaaa

:dilcikar: hıh onlar bizim kızlarımıza gurbaan olsunlar :dilcikar: aslında bizde tam oğlan anası tipi varjeyyar öfff ne kaynana olur bizden haa:eek:klava:jeyyartatlicadiarzu zaten kocamda yok senağlama ŞAFAK 12 senağlamaANAAA ARIO GIIIZZ :asigim:

buarada biz 3 mayısta gittik 15in sonydu 180 gr dedi doktorcum?yani içtiğim pipetli süt kadar bile yoktu ağırlığı :1closedeyes::nazar:

Merhabalar arkadaşlar okulda işim bitti geldim evdeki mesayi başladı arada bi göz atayım dedim sizlersiz olmuyo a.s.
bebişlerimiz ufacık ama büyüycekler gün be gün ama fazlada kocaman olmasınlar nasıl çıkartcaz sonra dimi?:1shok:
Buarad siz de kan hapına başladınız mı ben birazdan gidip eczaneden alcam:uhm:

Kızlar duydunuz mu yada en doğrusu okudunuz mu bizim çıtır pıtr varya bizden habersiz bebeğine park yatak bile almış hem de netten yaaaaaaa

benim kan değerleri düşük çıktı oyüzden 1 ay önce başladım..bazen unutuyorum içmeyii ama bişi olmaz heralde bide feci kabız yaptı yaa:bbo:

Destina ben de 1 haftadır başladı zten kabızlık belki hamileliktendir seninki de benim daha önce hiç öle bi şikaytim yoktu ee bi dekan hapı alırsak desene karnım kocaman oluacak he he millet de bebek zanneder

Ben yaklaşık 5 haftadır kullanıyorum kan hapını.
Bende zaten bi kabızlık problemi vardı ve benim için çözümü buldum sanırım.
Ceviiiiz.
Özellikle sabahları 3-4 tane ceviz yiyorum. Kabızlık sorunum çözüldü. Bende işe yaradı bi de siz deneyin bakalım :)

Merhabalar arkadaşlar okulda işim bitti geldim evdeki mesayi başladı arada bi göz atayım dedim sizlersiz olmuyo a.s.
bebişlerimiz ufacık ama büyüycekler gün be gün ama fazlada kocaman olmasınlar nasıl çıkartcaz sonra dimi?:1shok:
Buarad siz de kan hapına başladınız mı ben birazdan gidip eczaneden alcam:uhm:

tombiş tombiş olsunlarrrr, kartpostal bebeleri gibi ,yanakları ısırmalık olsun, bacakları böyle tombul tombul olsun fırfırlı kilot giydiriyim eteğinin altından görüne görüne ayyyyyyyy hayırlısı ile o günlere gelsek
çıtır pıtır pek hızlı çıktı valla , ben kararlıyım ağustosa kadar bişey almayacam
kabızlığa süper bir formülüm var, kuru kayısı (günkurusu denilen hani rengi kahverengi oluyor ya ondan ) akşam 2-3 tanesini bir bardak içine koyup üzerine sıcak su koyuyorum sabah kalkınca suyu içip kayısıyı yiyorum, harika bişey, bir de kivi çok fayda ediyor bana

kızlar ben kan hapının 2. kutusu bitecek folik asiti 14. haftada kestik sonra vitamin ve kan hapına beraber başladık. sürekli içiyorum artık. ama kabızlık yapmadı bende valla zaten korkuyorum büyük tuvaletimi yaparken sanki çocukta pırtlayacak gibime geliyor o yüzden hiç sıkmıyorum kendimi.

hem iş yok diyorsunuz hem de buraya da yazmıyorsunuz , küsecem artık ben de yazmayacam

valla ya. bir anda herkez bi kayboluyor bizim sayfada in cin top oynuyor o zaman.

X