2008 Ekim Anneleri

Beni dikkate alan yok ekim annelerinden ben gidip eylül annelerinemi takılsam Ne????

Bende aynı şekil yaptım ama görünmüyor ayralarımda mı var sorunum acaba :1rolleyes:

canım şimdi profil bilgilerine baktım da galiba şöyle yaparsan düzelecek :

o yapıştırdığın yerde
http: ile başlayan kısmı ikinci bir http ile başlayan yer var ya oraya kadar sil yani en başından hani [ img] yazan yer var ya ora da dahil bir silip denesene

kızlar siz bana doğum tarihini söyleyin ben size adresi vericem bide belliyse kızmı erkekmi

canım çok sağol oldu ya becerdim :1hug:

Burda beni dikkate alan yok ben gidip eylül annelerinemi takılsam nee???

oyoyoyyy hakkat nazlı heee, önemli bir konu vardı edacım bak arkadaşımızın çizelgesi görünmüyor ona odaklandık sana cevap veremedik,
bu arada otur oturduğun yerde ne işin varmış eylül annelerindeeee Kötü Kazen

Sağolun kızlar. Cevap gelmeyince vallahi bozuldum ne yapayım. Bu arada 5 ayında falan seyahat düşünen varmı aranızda ben kısmet olursa haziran 15 den sonra tatile gitmek istiyorum. Sakıncası olmaz sanırım daha doktorla görüşmedim ama..

merhaba nazlı eda ben de verdim kan 3lü için 1 haftada geliyomuş ankaradan sonuç senin hamileliğinde problem yoksa gidebilirsin bence ben geçen ay memlekete gidecektim dr.müsade etmedi tabi düşük tehlikem olduğundan ama yazın da bi yere gitmeyecem bebeğime ciciler alcaz babasıyla:1hug:

tatilin ne sakıncası olabilir ki , iyi bile gelirrr, ayy ne çok özledimmm güneş, deniz, kum :asigim: ama nerdeeeee izin mizin yok banaaaa, sevgili başmüdürüm hamile olduğumu duyunca utanmasa burda doğur abla der

tatilin ne sakıncası olabilir ki , iyi bile gelirrr, ayy ne çok özledimmm güneş, deniz, kum :asigim: ama nerdeeeee izin mizin yok banaaaa, sevgili başmüdürüm hamile olduğumu duyunca utanmasa burda doğur abla der

canım ya senin durum vahimm. Bu amirleri anlamak zor. Allahtan ben devlet memuruyum da rahatım...

Teşekkürler çakıltaşım..bencede tatilin ne zararı olabilir ki sakıncası yoktur..bizim iznimiz yok daha 32. haftaya izne ayrılmamıza çok var

kızlar siz bana doğum tarihini söyleyin ben size adresi vericem bide belliyse kızmı erkekmi

ya kevser bana yapsana ben kopyaladım yapıştırdım kaydettim ama ekranda çıkmıyo beim doğum 18 ekim cinsiyetini göstermiyelim şimdilik senağlama

canım ya senin durum vahimm. Bu amirleri anlamak zor. Allahtan ben devlet memuruyum da rahatım...

ahhh ah zamanında anacığımı dinleyip de memur olmadım, ne varsa özelde var diye öğretmişlerdi bize üniversitede , ne büyük hata etmişimmmmm, aslında çalıştığım kurumda amirim ben ama şunu daha iyi öğrendim ki özelde de çalışıyorsan mümkün olduğunca göz önünde olmayan konumlarda çalışacaksın, varlığınla yokluğun farkedilmeyecek

kızlar ben de hissediyom 2 gündür bebişimi 16+5iz dün çok ilginçti yan yatarken biraz arkaya yaslandım karnımın sol tarafında göbeğimin aşağısında bi tepe oluştu resmen ben ne olduğunu anlamaya çalışırken eşim karşıdan bi baktı O NE dedi şaşkın şaşkın :1shok:resmen karşıdan da göründü yani bi süre elimizin altında kaldı ben yan yattıktan sonra da aynı tarafta pıtırtısını hissettim:dance: seğirme gibi bişeydi bu sefer 5-10 sn kadar sürdü.Hissetmeye başlayınca daha rahatlıyo insan yaşadığını ve hala orda olduğunu anlıyosun ama bugünlükbişey yok daha bebişim çok küçük zatena.s

Ayyy ne güzel bende hissediyorum geceleri yatınca hareketleniyor gündüz tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…