Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı şekil yaptım ama görünmüyor ayralarımda mı var sorunum acaba :1rolleyes:
valla bilemiyorum ki, sanmam ayarlarda sorun olduğunu
Bende aynı şekil yaptım ama görünmüyor ayralarımda mı var sorunum acaba :1rolleyes:
canım şimdi profil bilgilerine baktım da galiba şöyle yaparsan düzelecek :
o yapıştırdığın yerde
http: ile başlayan kısmı ikinci bir http ile başlayan yer var ya oraya kadar sil yani en başından hani [ img] yazan yer var ya ora da dahil bir silip denesene
Burda beni dikkate alan yok ben gidip eylül annelerinemi takılsam nee???
Burda beni dikkate alan yok ben gidip eylül annelerinemi takılsam nee???
canım çok sağol oldu ya becerdim :1hug:
Sağolun kızlar. Cevap gelmeyince vallahi bozuldum ne yapayım. Bu arada 5 ayında falan seyahat düşünen varmı aranızda ben kısmet olursa haziran 15 den sonra tatile gitmek istiyorum. Sakıncası olmaz sanırım daha doktorla görüşmedim ama..
tatilin ne sakıncası olabilir ki , iyi bile gelirrr, ayy ne çok özledimmm güneş, deniz, kum :asigim: ama nerdeeeee izin mizin yok banaaaa, sevgili başmüdürüm hamile olduğumu duyunca utanmasa burda doğur abla der
kızlar siz bana doğum tarihini söyleyin ben size adresi vericem bide belliyse kızmı erkekmi
canım ya senin durum vahimm. Bu amirleri anlamak zor. Allahtan ben devlet memuruyum da rahatım...
kızlar ben de hissediyom 2 gündür bebişimi 16+5iz dün çok ilginçti yan yatarken biraz arkaya yaslandım karnımın sol tarafında göbeğimin aşağısında bi tepe oluştu resmen ben ne olduğunu anlamaya çalışırken eşim karşıdan bi baktı O NE dedi şaşkın şaşkın :1shok:resmen karşıdan da göründü yani bi süre elimizin altında kaldı ben yan yattıktan sonra da aynı tarafta pıtırtısını hissettim:dance: seğirme gibi bişeydi bu sefer 5-10 sn kadar sürdü.Hissetmeye başlayınca daha rahatlıyo insan yaşadığını ve hala orda olduğunu anlıyosun ama bugünlükbişey yok daha bebişim çok küçük zatena.s