2008 Ekim Anneleri

celen kocasının sesini duydu kayboldu, siteden de çıkmış

anam be siee gurban olurum beee Şeniz kek yaptım bacım ayıptır söölemesi :dilcikar: komsuya inecem birazdan...ya ben hamilelik kilodu almak istiyorum bunu iç çamasırı satan yerlrdenmi sorsam veya hamilelik esyaları satan yerlerdenmi??bide kullananız varmı?bide isterken öölemi diim"hamilelik kilodu varmı?" :uhm:

evet canım ben dün sordum hamileler için külot varmı dedim var dedi. tanesi 5ytl dedi oha dedim bende. ben hergün bazen günde 2 kere değiştiriyorum iç çamaşırımı. birsürü almam lazım. en iyisi çarşıya gitmem lazım benim. hem bebişe alırım hemde kendime.

:hmm cokmus yaw CADIARZUdediğin gibi 1 tane 2 taneyle olcak sey deilki CADIARZU bende bi arastıriim ozaman..hade ben kaçanzi cok öptüüüümmm ŞenizŞenizŞeniz

Ya Kevser Bugün Iyi Değilim , Karnim Ağriyor, Bir De Hani Söylemesi Ayip Apiş Arasi Derler Ya Ora çok Ağriyor, Akintim Var Fazlaca, Korkmaya Başladim Valla

psikolojin bozulmuş senin canım. bazen benimde sancı oluyor ama normal artık bunlar. çünkü ordaki yükümüz ağırlaşıyor hareketlerimize dikkat etmemiz lazım. birde hamilelik ilerledikçe akıntı çoğalırmış canım çünkü bendede aynı sıkıntı var. çok ayakta durmak yok, çok oturmakta yok, akşamları ayaklarınızı havaya kaldırın kızlar yada duvara yaslayın bu çok iyi geliyor gerçekten.

evet yaa akşam olsa da eve gitsem , yemeğim var allahtan , hemen ayakları havaya dikip dinlenicem amannn 6 m2 odam var ayakta dolaşılmıyor da , personelin olduğu yer de bi kat altta inince bura boş kalıyor mecbur oturdum kaldım

kız hiç söylermiyim neler hazırladığımı bulamassınız falan eksik olur biyerleri mazallahh..ebrucum sende hoş geldin aramıza...dönünce yazarım hemen sanırsamki 5 gibi dönerimŞeniz

Merhaba Destinacım öncelikle gözün aydın. Benim işyerinde internet bağlantım yok sadece kadınlar kulübünü açtırdım ama net bağlantısı olmayınca çok yavaş çalışıyo hep sizleri okuyorum fakat yorum yazarken sıkıntı yaşıyorumsenağlama

bana da doktorum ikili test yapmadı üüüüü(halbuki 2 li test çok önemliymiş o zaman bilmiyodum )... onun yerine ense kalınlığı ve burnunun sivriliğine baktı 2 hafta öncede 3 lü testimi yaptırdım bizim burdada Ankaraya gidiyormuş sonucunu bu salı öğrenebildim çok şükür iyi çıktı.

bi de kızlar size bişey sorcam. Bugün tam 19 haftalık olduk ama daha hiçbir kıpırtı hissetmiyorum.Bebişim ultrasonda çok hareketli ama ben niye hissetmiyorum sizce normal mi ?Bi de daha cinsiyetini de öğrenemedik dr.um önce çıkıntı görüyorum erkek dedi sonra o çıkıntı kordonuymuş dedi sonraki gittiğimde yine erkek dedi ama bu seferde yumurtalıklarını göremedim dedi. Benimde kafam karıştı erkek hemen hareketlenir derler bide erkek anneye güzellik katar derler ama benim yüzümü sivilceler bastı her gören Ebru n'oldu sana diyolar sizce bebişimin kız olma ihtimali var mı?

bi de kızlar size bişey sorcam. Bugün tam 19 haftalık olduk ama daha hiçbir kıpırtı hissetmiyorum.Bebişim ultrasonda çok hareketli ama ben niye hissetmiyorum sizce normal mi ?Bi de daha cinsiyetini de öğrenemedik dr.um önce çıkıntı görüyorum erkek dedi sonra o çıkıntı kordonuymuş dedi sonraki gittiğimde yine erkek dedi ama bu seferde yumurtalıklarını göremedim dedi. Benimde kafam karıştı erkek hemen hareketlenir derler bide erkek anneye güzellik katar derler ama benim yüzümü sivilceler bastı her gören Ebru n'oldu sana diyolar sizce bebişimin kız olma ihtimali var mı?

ayyy ben çok çirkin oldum, sivilcelendimmmm, hareketi için acele etme canım 24.haftaya kadar bekleyebilirmişiz ilk hamileliklerde, benim geçen hafta başladı ama bu hafta daha belirginleşti, yine de sadece kıpırtı şeklinde , öyle kuvvetli tekme şeklinde değil, acele etme 3-4 hafta sonra hareketleri belki dışardan bile belli olacak a.s

ebrucum ben 17 haftalığım ve arada bir geceleri konsantre olduğumda hafiften hareketler hissediyorum ama içimde o yani elini koyarak değil ilk hamileliklerde böyleymiş beklicez ne yapalım birde bebeğin kilosu çapıyla alakalı daha onlar minicik tatlı şeyler ha o bahsettiğin erkek kız ayırımı, koca karıların tahminleri,çin takvimleri ve hatta doktor tahminlerine bile inanmıyorum artık ben gerçekten bence Allah'tan başka kimse bilemez ha bilmem belki büyüdüğünde ulrasonda net görünürse ki o bile Allah istese değişir yani benim yengeme iki yengeme de doktorlar doğuma kadar kız dediler erkek oldu.

Teşekkür ederim ya rahatladım biraz.. neyse şu 2 gündür çok evhamlandım sürekli acaba bişey mi oldu modundayım.

Sabah hem işim yoktu hem canım çok sıkkındı nazar değdirdiniz öğleden sonra da oturamadım bi düzgün kulube akşam oldu tam netten çıktım gidiyordum aklıma geldi tekrar girdim. Destinacım seni tebrik edemedim. Allah hayırlı uğurlu nasip etsin inşallah bebişini.

Teşekkür ederim ya rahatladım biraz.. neyse şu 2 gündür çok evhamlandım sürekli acaba bişey mi oldu modundayım.

hiç evhamlanma bende daha hissediyorum hissetmiyorum modundayım valla. emin değilim hala bebişin hareketlerinden. bağırsakmı yoksa bebekmi çünkü gerçekten ayırt edemiyorum. bekliyoruz işte canım.

kızlar yarın bir haftalığına anneme gitcem belki bebişe bişeyler alırızda döndüğümde paylaşırım 1n hafta yokum beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ya Kevser Bugün Iyi Değilim , Karnim Ağriyor, Bir De Hani Söylemesi Ayip Apiş Arasi Derler Ya Ora çok Ağriyor, Akintim Var Fazlaca, Korkmaya Başladim Valla

cakıltasım sennle hemen hemen butun sorunlarımız aynı gidiyor fisfisfis bu ağrı ve akıntı 2 gündür bendede asırı var..heleki akıntı:çok üzgünüm: sanki tuvaletimi yapıyorcasına:çok üzgünüm: ağrıda regl ağrısı gibi..ve bacak aralarımda genelde:sm_confused: bende korkuyorum:çok üzgünüm: doktora söölesem fitil verio hemenyasakkelimeÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…