celen kocasının sesini duydu kayboldu, siteden de çıkmış
kız hiç söylermiyim neler hazırladığımı bulamassınız falan eksik olur biyerleri mazallahh..ebrucum sende hoş geldin aramıza...dönünce yazarım hemen sanırsamki 5 gibi dönerimŞeniz
bana da doktorum ikili test yapmadı üüüüü(halbuki 2 li test çok önemliymiş o zaman bilmiyodum )... onun yerine ense kalınlığı ve burnunun sivriliğine baktı 2 hafta öncede 3 lü testimi yaptırdım bizim burdada Ankaraya gidiyormuş sonucunu bu salı öğrenebildim çok şükür iyi çıktı.hu huuu ben geldiiimmm laelaelaelaelae anam bidaha söölemicem oramı buramı sevdiğimi :dilcikar: hem olabşlir bu ilk tecrübelerim :dilcikar: yaa siz onu bunu bırakında ben dünden beri kafayı yiyicem :çok üzgünüm: ben şimdi 3lü test için kan verdim..aksamda bi arkadasımşla konustum..o da bnm doktoruma gidio..o henuz 14 haftalık..doktorcum ona 2 li test mi yapalı 3 lümü die sormus..kızda siz hangisini uygun görürseniz demiş..doktorcumda bizim için 2li önemli..3lüye usg de bakarız senn demiş..hatta bebeğin ensesini ölçtüğü gibi burnunu fakan ölçmüş..doktorcum bana hem 2li yaptırdı hem 3lü:uhm: ve ense kalınlığına bakarken burunla ilgil hiç bişi bakmadı:uhm: ya kafayı yiyicem dünden beri.zaten sizlerin 2li sonuclarına baktığımda demiştim ya bnmki neden yuksek die..haniş o bthcg lerde..buarada bu 3lü test en az 15 günde cıkıomusbenneyaptımki ankaraya gidiomus testler:uhm: sizlerdede bööle oldumu?hem ikili hem üçlüye girdinizmi??ben cok pinpirğim die doktorcum pek acıklama yapmıo gibi gelio bana:çok üzgünüm:acaba bu da mı bnm pinpiriğim:çok üzgünüm:
Teşekkür ederim ya rahatladım biraz.. neyse şu 2 gündür çok evhamlandım sürekli acaba bişey mi oldu modundayım.
Ya Kevser Bugün Iyi Değilim , Karnim Ağriyor, Bir De Hani Söylemesi Ayip Apiş Arasi Derler Ya Ora çok Ağriyor, Akintim Var Fazlaca, Korkmaya Başladim Valla