2008 Ekim Anneleri

oo 20haftadan sonra daha 20 hafta var cerencim son aylarda ööle bi tekmeliyomuş ki canın bile acıyomuşÇok üzgünüm çoook az kaldı sabır unutmayalım bi daha hamileliğimizin bugünleri geri gelmeyecek bugünlerin tadını çıkarakım her dönemin kendine göre güzelliği var bakın ilk aylardaki rahatsızlıklarımız sona erdi

süt kaynatıyodum süt taştı yav herkese iyi günler nisacım hayırlı haberlerle gel işallah

slm kızlar ben 15+6 günlük hamileyim ama karnım hiç yok bu nette okuduğuma göre bu haftalarda biraz çıkarmış bende karın yok arkaya doğru gidiyorum ben sizin nasıl karınlarınız ya da arkalarınız bende mi bi sorun var yoksa

erken daha, ben 20. haftadayım daha çok dikkat edilmeyince anlaşılmıyor hamile olduğum, halen işyerindekiler bilmiyor düşün

sırnaşık şey benmde aynısı canımın içi :dance: popondanmı doğurucan cocuğu diyorlar..bir büyüdü anlatamam..karında öölce top gibi duruo..bi gelişme yok..(bnm 16+2..) hatta bnm popomu görenler cinsiyeti belli deilken hep kızım olacağını söölerdi..nitekim öölede oldu :asigim: sen öörendinmi??belki sennkide kızdır??(allaha emanet olsunlar)

yok canım sende niye sorun olsun. herkezin yapısına göre değişir karın. ama arkaların çıktıysa bizde kızın olcak derler. tabi şaka bi yana. yok canım endişelenme büyük zamanla karnın. bebişin zaten minicik.

daha büyrmü acaba eğer hamileliğin sonuna kadar büyümesini sürdürücekse yandım ben:) bedenm onun yanonda bıdıcık kaldı::)))

mrb arkadaşlar benim 3 cü hamileligim ondanmıdır bilmiyorum karnım çok erkenden çıktı ve sivri bi şekilde kalçamda bi gelişme yok henüz cinsiyetini ögrenmedim çevrem erkege benzetiyor bakalım hayırlısı

meraba güvaecinxw..kız maşallah valla benimki kazayla olmasaydı ne zaman cesaret ederdim ikinciye bilmiyorumm...sen üçlüyosun maşallah allah gönlüne göre versin canım diğerlerinin cinsiyeti nee

mrb destina kazayla oldu gibi bişi .eşim tarafından o isteyip ben kaza kurbanı oldum ama memnunum şimdi çünkü bakabiliyorsançok cocuk güzel kalabalık aile olmak kardeşler açısındanda digerleri kız :asigim:

haklısın canımm..hayırlısıyla inşallah buda erkek olur iki çiçeğe bi böcek lazımm..

ya ben büyük ihtimalle eylül annesi olurum ama nedense ekim annelerine alıştım, eylül annelerine arada bakınıyorum ama yazmak gelmedi hiç içimden

ne güzel arkadaşıl hissetmen valla ben hissedemiyorum. ama benim bağırsaklarım çok çalışıyor o yüzden ayırt edemiyor olabilirim. ama doktorum 20 haftadan önce hissedemezsin dedi bana.

amannnnn zaten eylülün sonu anca doğar e ben anne olduğumu ancak ekimde anlarım yerimseniben o yüzden ekim annesiyim demeye devam :1hug:

hoş geldin edacım senide ekledim listemize herkesin vücut yapısına göre değişir hayatımmnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…