2008 Ekim Anneleri

r2d2 inşallah bu sefer sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik gecirirsin ve hayırlısıyla bebeğine kavusursun??bööle gec kayıpları duyunca o kadar üzülüyor ve etkileniyorum ki ( allah kimseye yaşatmasın bööle acıları..analı-babalı sağlılla büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin bizlere ve tüm isteyenlere

iyi akşamlar ekim anneleri nasıl gidiyor ben biraz bugün gezdim bebeişlerimde rahatsız oldular.........
şimdi dinlenmeye çekildim...............

merhaba lar iyi akşamlar R2d2 hoşgeldin umarım bu bebeğini kucağına almak nasip olur ben de 17.haftadayım karnım çok az çıktı bi ben anlıyorum yarın 3lü teste gidecem bebişimi göreceğim için çoook heyecanlıyım

Sevgili Gülan acaba hangi durumdan şüphelendi dr.da şeker testi yaptı sana?Benim eski yazıları okuduysan ben de şüpheleniyorum şekerli şeyler yediğimde kafamda basınçlı bi ağrı oluyo ve geçmek de bilmiyo.ablamda diyebet çıktı hamile o da ama diyetine mutlaka uy bebeğe ne kadar az şeker giderse onun için o kadar iyimiş ablam günde 3 litre su çiyor ekmek 3 dilim falan ben de yarın dr.dan isteyecem test yapmasını

canım ben kan şekeri tahlili yaptırmıştım biraz yüksek çıkınca dr. gebelik şekerinden şüpelendi glikoz yüklemesi yapıldı...........allaha şükür çıkmadı...........
banada ablan gibi diyet verdi dikkat et dedi gebelikte zaten bütün vücut dengesi bozuluyormuş.........:uhm:...banada az ekmek 3 litre su verdi kontrollere giderken bundan sonra aç gidip şekerime bakacakmış...........kafamçokkarıştı..........

Geçmiş olsun canım hamilelikten sonra normale dönüyomuş da kan şekeri testine giderken aç mı gitmiştin ben de yarın yaptırcam da aç mı gideyim

günaydın kızlar nasıl gidiyor bakalım hamişlik. bebekler ne yapıyor acaba.keyifleri yerindedir onların vallahi. ömürleri boyunca olabilecekleri en rahat yerlerdedir.

günaydııınn:sm_cool: bende cok özledim bebişimi:çok üzgünüm: ama ben bundan bir ay önce kadar edindiğim steteskopla özlemimi gidermeye calısıyorumsırnaşık şey ilk aldığım zamanlarda duyulmuyodu şimdi gümbür gümbür maşallah sizede tavsiye ederim..en azından sağlıkla orda durduğunu anlıyorum kıpırdamalara kadar:1hug:

o ne kız hiç duymadım ben öyle bişey. nerden aldın nasıl bişey ve kaça aldın anlatsana canım.

kevsercim hani doktorları sırtımızı dinledikleri bi kulaklıkları varya o işte..bi komsumun eski tip tansiyon ölçme aletinde vardı..bende bi int. sitesinde okumustum belirli bi haftadan sonra bebeğin olduğu yerlere koyuyuorsun ve duyuyorsu die..ilk aldığımda 13 haftalık falandı..zor duyuluyordu..hatta ben ayırt edemediğim için eşim dinliyor bana anlatıyordu ii olduğunu..ama şimdi 16. haftamızın basındayız ben bile gümbür gümbür duyuyorum maşşallah..doktorcuma ultrason cihazı alamadım ama bi steteskopum var diince adam iice benden şüphe etti...kocama acıdı :)))

hımm anladım canım. annemdede var ondan kız dur ben onu alayım onlardan. nasıl duyuyorsun bebeği daha doğrusu neyini duyuyorsun. ayyy çok heyecanlandım valla akşamı zor ederim ben.

:sm_cool::sm_cool:günayyydınnn...kız celen harika fikirmiş hemen babannemin tansiyon aletini çalmaya gidiyorumm...CADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…