2008 Ekim Anneleri

kızlar cahilliğimi bağışlayın ama merak ettim bişey soracam , bazıları 3-4 takım hastane çıkışı aldığını yazmış (temmuz annlerinde filan ) , neden o kadar fazla alınır ki? adı üstünde hastane çıkışı ya 1 tanesi yetmez mi ki acep

yeter anacım napcan 3 4 taneyii.. boşa masraff allah allah..bir hastane çıkışı ve birde normal takım yeter kızlar..hastane çantasına koymak için çoğu aldıklarınızı 3. kez giydiremeden bi bakmışşsınız büyümüş veletler..sonra üzülürsünüz harcadığınız paraya onu şuna verseydim diyeeyerimseniben

bana da çok saçma geldi, dedim ya adı üstünde hastane çıkışı, e demek bi tane yeter, ben de israfa karşıyım , içim gider benim giydiremeden elimde kalan kıyafetlere, zaten ilk bebek, annemlerin ilk torun oooooo ona bissürü de hediye gelirrrr :dance:

ya niye düzelmiyo bu takviler ne zaman düzelicek fikri olan varmı bıktım mesaja yapıştımaktan aşağıda görelim bananeeee...

pişşşşşşşttttttttttttttttt..nerde bu ekim anneleri yahuu tembel hamişler msn gibi çakıltaşıyla yaxzışıp duruyoz yaaklava:klava:

küstüm ben valla çıkıyom netten herkes mazeretlerini belirten dilekçelerinin noter tastikli örneklerini mail atsınsenağlama:a015::a015:

alemsin valla destina.valla benim alt katımdada noter var hemen gönderiyorum mazeretiminaniknanik valla kızlar bencede çok şey almaya gerek yok bir sürü hediye gelecek zaten. ne o 3,4 tane hastane çıkışı çok fazla yani. zaten bizim anneanneler babaanneler doldurur ortalığı.bencede israfçı olmamak lazım bu konuda kızlar.

kızlar bakın ne öğrendim başka sayfadankızlar duanızın kabulu için dua etmeden önce 7 kere(ya vehhab)derse ve dua ederse rabbim dualarımızı kabul edecektir inşallah

ben tüm dualarımı doğuma hazırlıyoruma.s doğum anında edilen dualar kabul olurmuşsırnaşık şey

kızlar arkadaş sormuş doğum hemşiresine kaç tane getireyim hastane çıkışı diye o da 1 tane yeter zaten 1den fazla olursa fakir ailelerin bebeklerine giydiriyolar demiş yüzden abartmamak en iyisi ben bi sayfada kocaları için yanlarına traş takımı alanları bile okumuştum biz biraz kalınca giysiler alcaz yanımıza ki hem bebek hem bi üşütmeyelim malum ekim ayı

kızlar amniosentezi pazertesi günü yaptırdım 3 gündür evde yatıyorum beklediğimden kolay geçti inşallah sonuçları da iyi olur 1ay sürecekmiş sonuçları almamız iyi dilekleriniz için teşekkürler allah hayırlısını versin.

canım cok gecmiş olsun..hakkınızda allah hayırlısını versin..umarım hersey yolundadır ve mutlu haberlerini alırız burdan a.s.a.s.

bizde senden haber bekliyoduk..geçmiş olsun canım sonuçlarda iyi çıkacak görürsün ....Şeniza.s.

canlarrrrrrr geldimmmm minik pıtırcığımı gördümmmmm.hala yaşıyo çok şükür başparmağını emiyodu çookkk şekerrrr yaaaaaaŞeniz.ayrıca gelirken kayınvalideme uğrayıp şu tansiyon aletinin streteskopunu aldım.ama tabi ben dimledim bişey duymadım.tatlicadiarzu yarım üçlü test için kan verecem inşallah o da güzel çıkar.Allahım ben de böyle mutluluklar yaşıyorum inanamıyorum yaaaasenağlama.çookkk şükkürrrr

çok sevindim hayatımŞenizkucağınada alıcaksın inşallah canımm sen ikili itestte yaptırmışmıydın nisa benim ikili düşük risk çıktı diye 3 lüyü istemedi doktor kafam karıştı bendemi yaptırsam yaa:sm_confused:

canımsın çok teşekkür ederimŞeniz.bana 2li test yaptırmamıştı.kalınlık 1.6 çıkmıştı ve normal 2li teste gerek yok demişti.sanırım 3lüyü o nedenle istiyo.dr un gerek yok dediyse hiç kendini sıkıntıya sokma bence.dr una ve de rabbime güven tatlım.nebileyim ben de korkuyorum şimdi nasıl çıkacak.inşalllahhhhhh hepimizin sağlıklı hayırlı bişekilde geçmesini nasip eder rabbimmm:nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…