2008 Ekim Anneleri

ya benm cok kötüyüm (( akşamüstü bulantı ve kusmalarım bi başladı şimdi hat safhada (( hala neden gecmedi ki yaaa (

ilkimcim çok geçmiş olsun umarım sonuçlar da iyi çıkar da rahatlarsın sakın 1 ay boyunca kafanı takıp da strese girme iyi düşünelim Rabbim hayırlısını nasip etsin
Nisa desene bugün ikimiz de bebişleri gördük ne güzeller dimi eşim şimdiden soruyo yüzü kime benziyodu diyesırnaşık şey destina sordu içimde kaldı kaç kilo olmuş acaba ben sormayı unuttum senin dr.bişey kiloyu söyledi mi.
Gerçi biz eşimle konuştuk 4 boyutlu çektirmeyi düşünüyoz haftasonu fiyatını sorcaz burda 1 merkezde var bakalım kaç diyecekler bi de pipiyi falan net görürüz herhalde eşim sabırsızlanıyo normalde kesinleşseydi bu hafta sonu bişeyler alacakmışız beyfendi heves etmiş:dance:

Ceren hayırdır nebulantısı bu acaba bebişin saçımı çıkıyo gerçi ona da erken ama:uhm:

yok canım ya bişey demedi ama ultrason resminde bi gr lar falan yazıyo tabi kilosu mu bilmiyom.mm gibi bişeylerde vardı şimdi tam kaç olduklarını hatırlayamıyorum.evet yaaaaaaaa çokk tatlıydı nisanurcumm.aslında ben de bişeyler almak istiyorum pembiş pembiş ama kendimi zor zaptediyorum.Allahtan raporluyum 1 dönemdir.çarşıya falan çok gitmiyorum gidersem kendime hakim olamıycamsırnaşık şey

geçmiş olsun ilkimcim.aminiyosentezin iyi geçmiş.inşallah sonuçların da iyi çıkar.

günaydın kızlarrrr, keyifler nasıl bugün ? ben çok karışığımmm, aslında çok mutluyum bebeğim artık iyice kendini hissettiriyor, gece yarısına kadar fıkır fıkırdı , ama öte taraftan daaa uykusuzummmm onun hareketlerine odaklandım diye uyuyamadım , nolacak bu uykusuzluk aylar geçtikçe azalıyor ve ben ayakta uyuyorum resmennnn :bbo:

günaydın kızlar nasıl gidiyor hamişlik. çakıltaşım ne güzel hissediyorsun bebeğini ama zahmetli ve uykusuz günler bizi bekliyor. ben bebeğimi hiç hissetmiyorum ya. bazen çok endişeleniyorum.
bu arada bende yaptım o bebişin kalp dinleme şeyini ama duymadım kızlar ya beceremedim vallahi.

kevsercim az kalmış senin de hissetmene aramızda 1 hafta var ve zaten ben bu bir haftadır daha net hissediyorum, gerçi halen kuvvetli değil ama kıpır kıpır işte
bebişin yerini mi tespit edemedin acaba fisfisfis

olabilir canım. çünkü sesler çok derinden geliyordu sanki denizin içini dinliyormuşum gibi. uğultu geliyordu çok anlayamadım

yok kız ne zamandır öyledir o unutmuşum ben onu düzeltmeyi. hasta falan değilim canım. canım bide benim bağırsaklarım sürekli çalışır ve ben ayırt edemiyor olabilirmiyim acaba. kimisi göz seyirmesi gibi diyor kimisi gıdıklama gibi diyor. yalnız fena taktım ben bu işe.

aynen seyirme gibi işte çok bariz çok sert hareket bekleme zaten daha miniminnacıklarrrr , ben tatlıya aşerdim hep, tatlıya bebişim de bayılıyor , sen tatlı yeyip denedin mi hiç, yeryemez başlıyo benimki kıpırdanmaya

sahi bi de ne takıldı aklıma bu gebelik neden 40 hafta hesaplanıyo 9 ay değil mi 9x4= 36 hadi bi de 10 gün ü 2 hafta kabul etsen en fazla 38 hafta , ya haftalar geçiyo geçiyo kalan zamana bakıyorum hiç eksilmiyo sankiiiii

naniknanikgüüünayydınnnnnnnnnnnn..çakıltaşım o hesap şurdan şaşıyo 1 ay 30 gün ama 4 hafta 28 gün yani araya sıkışan o iki günle 40 haftayı oluşturuyo ve zaten bazı anne adayları özellikle erkek bebek bekleyenler 41 ve 42. haftadada doğurabiliyoo eğer bebek 44 haftasında hala gelmemişse ya sunı sancı ya sezeryan ..yani bu hafta hesabı çok karışık bide ne zaman geliceklerine çoğunlukla onlar karar veriyooŞeniz

çakıltaşım benimki ultrasonda seyrederken farkettik. ben gülünce hemen başlıyor kıpıldanmaya. doktorda dedi zaten senin gülmen onun hoşuna gidiyor. ama cinsiyetini hala göstermedi ya benimki. doktor kontrole gelirken tatlı bişeyler ye dedi, bide bol bol kahkaha attıkmı gösterir inşallah.

Slm kızlar herkese Merhabalar... Bugün nasipse doktora gidiyorum. Üçlü testimle beraber kızamıkçık felanda yapılcak gösterirse cinsiyeti belli olacak ya kızlar ben bugün biraz garibim içimde çok karışık duygular var niye doktora gideceğim zaman böyle oluyorum bilmiyorum bişey çıkacak diye hep korkuyorum. Bana dua eder misiniz senağlamaHem bugün 16+0 ım ve bende adam akıllı bir hareket hissetmedim ne zaman olcak bu hareket 17. haftada mı? Sabrım kalmadı...

ayyy ne güzel bişey yaa , annesinin gülmesine tepki vermesi tam bir mucize, inan tüylerim diken diken oldu , valla hiç hafife alınacak bişey değil içinde bir can taşımak , rabbim isteyen herkese nasip etsin

bebeğin iyi tabikide bızdıkcan kendi kendine kuruntu yapma bak ben 18+2 yim ve hala bişey hissetmedim ve doktorum bana 20 haftadan önce net bi hareket hissedemezsin dedi.ben valla 20 nin gelmesini bekliyorum bir an önce. sakın endişelenme canım benim.

ben de stres oluyorum doktora giderken, hatta bekleme salonunda oturamam bile , bi de dakkada bi wc ye taşınırım, ama bebişimi görünce herşey duruyor, inşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…