2008 Ekim Anneleri

kızlar bende uzun süredir onunla dinleyenlerdenim tabi kalp atışını duyabiliyorsunuz çok güzel ama arada bağırsak sesleri de karışıyor ya hiç yoktan tavsiye ederim güzel bişey hatta ben klp atışlarını sayayım demiştim hani yanlış hatırlamıyorsam 140 ın üstü kız altı erkek diye ama bi türlü beceremedim onu da söyliyim yine de duymak çok hoş bişey...

günaydıııııın ben şimdi gördüm bebişimi:teytey: ama gene özlemeye başladım yaaaa ne zaman doğacaklar dahaa.s.
çoook mutluyum ne güzel şey annelik sabah şeker testi yaptıracağımdan hiç bi şey yememiştim tabi aç gidince bebeğim pek hareket etmedi uyuyomuş teyzeleri başı rahmin sol tarafına üste koymuş eşini boynunun altına almış oturur gibi bacaklarını da toplamış sağ ayağını solun üzerine atmış ay bi minicik eli kulağında ben ezan okuyo bebeğim dedim dr. belki türkü söylüyodur dedi.:dance::1hug:Ama ne yazıkki göstermedi cinsiyetini bekledik ama kalkası yoktu göbek kordonunu da araya aldığından bilemedik ama dr içine kız doğduğunu ama sadece his olduğunu söyledi.Haftaya üçlü testin sonucunu alcaz o zaman gene istiycem bakmasını bu sefer tatlı bişeyler yiycem ozaman hareket ediyo

benim de aklıma gelmişti ama almadık aslında tansiyon aletine de ihtiyaç var ama ben yavaş yavaş hissediyorum bebişi artık orda olduğuna inanmaya başladım

hımm anladım canım. annemdede var ondan kız dur ben onu alayım onlardan. nasıl duyuyorsun bebeği daha doğrusu neyini duyuyorsun. ayyy çok heyecanlandım valla akşamı zor ederim ben.

kevsercim sadece kalp atımını duyuyorsun..bızdıkcanında dediği gibi araya bağırsak gurultularında karısıo puufff die sırnaşık şey ama gercekten rahatlatıo insanı..şimdilik hareketlerini hissedemediğimiz için en ii yöntem bu..zaten usg cihazları 4400 dolar :çok üzgünüm: o yuzden bununla idare edicez jeyyar

Bu arad dr. ölçümleri yaptı günün 3lü teste uygun da bakalm bebek öyle mi dedi öne bacak kemiğiydi galiba sonra da kafasını ölçtü dişlein yeri bile oluşmuş ve çok şükür maşallah dedi dr.günü gününe uyuyor gelişimi olması gerktiği gibiymiş açıkcası ben de kilo olmadığından şüpheleniyodum .Ayyy kızlar bana dün bi arkadaş ne dedi biliyomusunuz onun kuzeni 5 aylık hamileymiş ve tam 15 kilo almış o yüzden 3-4 kilo alanlar hiiçç kafaya takmayın

kızlar bende uzun süredir onunla dinleyenlerdenim tabi kalp atışını duyabiliyorsunuz çok güzel ama arada bağırsak sesleri de karışıyor ya hiç yoktan tavsiye ederim güzel bişey hatta ben klp atışlarını sayayım demiştim hani yanlış hatırlamıyorsam 140 ın üstü kız altı erkek diye ama bi türlü beceremedim onu da söyliyim yine de duymak çok hoş bişey...

bızdıkcancım bende saymaya kalktım ilk aldığımda duymustum onu..ama ne mümkün cok hızlıydı:1closedeyes: eşime dedim bu kız gibi die:1closedeyes: tatlım bnm kız cıktı yaa :1hug: annesi yesin onu :asigim:

günayydınnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmm.celen müthissinn yaaaa Şenizhemen ben de deneyeceğim.

nisanurcum dün yazdıklarından mı etkilendim bilmiyorum.rüyamda güya foruma başlık atmışsın kızım olacak diye.nebilem kız rüyamda gördüm seni işte ama benim rüyalarım ters çıkar.benimde oğlum olacak gördüm kızım olacak inşallahhhh.:dance:hepiniziiiiiiiii çooooooooookkk öpüyorummm.Şenizhaaaaa kızlar bugün 3 te dr a gidecem dua edin nolur bebğim sağlıklıdır inşallahhhh

nisanur senin doktor erkek dememişmiydi yav nedemek içimden kız geçiyo ikisi farklı doktormuydubenneyaptımki

nisacım sen merak etme biz her zaman her yerde hatta her saniye dünyadaki bütün bebişler için dua ediyor. bütün bebişler sağlkılı büyüsün inşallah.

günaydınn....iyidirr bebişinn merak etme ya kıskandımm banane bende özledim bebişimi bende bende..

evet kızlar benimde bebeğim hiç göstermiyor ya. doktor kontrole gelirken tatlı bişeyler ye dedi. meyve suyu falan yada çikolata gibi. o zaman hareketleniyorlarmış galiba çok. ayy pazartesi nasıl gelcek bana şimdi zor beklerim vallahi.

ya bennnn mayısın 22 sini bekliyorum görmek içinn, o gün ayrıntılı ultrasona girecem

evet tatlı yedikten sonra felaket hareketleniyorlar :) ben gitmeden önce baklava türü bişeler yemiştim..içim yandı kavruldu hatta..ama usg de bi baktık kıpır kıpır cadıc :))) tavsiye ederim..hatta usg den sonra su içerim dedim ama mutluluktan onu bile unutmusum :)) allah hepimizin yavrularını hepimize bağıslasın..allah isteyenlerede versin inşallah:)

yanlış hatırlamıyorsam çoğunuz 18-19. haftalardasınız??hiç hissetme yokmu???

nisanur senin doktor erkek dememişmiydi yav nedemek içimden kız geçiyo ikisi farklı doktormuydubenneyaptımki

yo benim dr. aynı 2 hafta önce %90demişti erkek diye 2 haftaya kesin söylerim dediydi ama bizimki mızıkçılık yaptı açıkcası ben hiç erkek olduğunu düşünmüyorum %10 da olsa kız olma ihtimali var dimi:))a.s

Ben 17nin ortasındayım bebeğimin yerdiğiştirdiğini hisseder gibi oluyorum özellikle yorulduğumda ama ööyle net değil yarın işe başlıyorum 40 günlük bi aradan sonra dr oturarak dersini anlat çok yorma kendi ni dedi ama ne mümkün

valla canım ben hissetmiyorum doktorada sordum hatta 20 haftadan önce hissetmen zor dedi bana.bizde 20 den sonrasını bekliyoruz ne yapalım.

Vay be nisa beni rüyanda gördün ha hayırlısı işallah sen de yoksun zaten yaptır şu bilgisayarı da rahat rahat konuşalım yahu gerçi işe başlayınca halim kalmaz ama burası ben de bağımlılık yaptı annemi arayacaktı torununu anlatmaya önce size yazayım dedim eşim artık dalga geçiyo sen bağımlı oldun diyo

offf cok varyaaa:çok üzgünüm: zaten ondan sonra ne kalıo kiitatlicadiarzu keske rahme düştükleri ilk andan itibaren hissedebilsek zaman biraz daha hızlı akardı belkisenağlama

nisanurcum bebeğinin kilosunu söylemedimi sana. kemik ölçümlerinden sonra kilosu söyleniyorda ondan sordum.

X