2008 Ekim Anneleri

ay bu da çıktı şimdi
Gerçi biz de kablolu internet var ne bileyim rabbim meleklerimizi korusun

aaaa ben izlemedim, ben kablosuz kullanıyorum sakıncası neymiş

akşam arenada vereceklermiş de cep telefonu gibi sinyaller yaydığından 2 yaşın altındakiler ve hamilelirn bulunduğu yerlerde kullanmayın diyo ama her yerde var artık pastanelerde bile kullanılıyo

neyse kalkılyım artık da gündüz yaptığım kayseri mantısını pişireyim de yiyelim bebişim de ilk kez bi tadına baksın dimi memleketimin yemeklerini öğrensin

bende kacırdm ama kablosuz int. 1 bucuk 2 yasın altındaki cocuklara ve hamilelere cok tehlikeliymiş..allaha emanet artık minik kuzucuklar benimde önümde kablosuz bide duydum yani tehlikeyi..duymasam pc yi içime sokucam demekki :))

sizde de sorun var mı siteye girişte, açılmak bilmiyor, yoksa benim pc mi çıldırdı

canım benim dr. gebelik şekirnden şüpelendi o yüzden erken yaptı.
allaha şükür çıkmadı...
ama diyet verdi...........:1no2:
uymaya çalışıyorum...dayanamıyorumkafamçokkarıştı

günaydınn çakıltaşımm....sorma cocuğu geç gönderdimm kreşee uyku çok güzeldii ama.:1closedeyes::1closedeyes:

günaydın kızlar. nasıl gidiyor bakalım. kızlar benim mide yanmalarım başladı çok fena yine iştahım kapandı kilo vericem diye korkuyorum.

uyku deme vallahi 2 gecedir uyku yok bende, gündüz olunca da ayakta uyuyorum :smiley-cool:

slm kızlar bi konuda fikir sorucaktım,arkadaşımın kardeşi bugün doktora gitti ultrasonda ayak yapısına göre 18 haftalık kafa yapısına göre 20 haftalık çıktı,bizim de kafamız karıştı,doktor 2 hafta sonra gelmesini söylemiş,aynı durumu yaşayan ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı?lütfen bilgi verin.

valla ilk defa duydum böyle bişi keşke doktoruna daha aydınlatıcı sorsymış SAT a göre hamileliğinde en fazla 4 5 gün oynuyoo yanii 2 hafta çok fazlaa..başka doktorada göstermesini tavsiye ederimm..çünkü kafa ölçülerinin büyük olması sorun olabilir..geçmiş olsun..Şeniz

bencede 2 hafta oynaması cok..baska bi doktora daha gitsin bakalım..onun usg si ne diyecek?*

ya kızlar bu arada ilkimcim dün amniyosentez yaptıracaktı nasıl geçti acaba canım iyi haberlerini bekliyoruz...a.s.

evet yaaa ben de çok merak ettim.2 gündür bilgisayarın tuşları yazmıyoooooooklava:takılıyooo delirdim bi msjı 2 saatte yazıyomm.ama kıslarrrrrrrr yazamasam da okuyorum.ilkimmmmmccimmm hadi tatlım güzel haberlerini bekliyoruzsengözlerimebaksanab

ilkimcim bizi merakta bırakma ne olur biran önce haber ver canım seni bekliyoruz bak hepimiz.

Kızlar merhaba,

Ben buraya ilk yazdığımda ikinci sayfadaydı burası maşallah pek hızlı ilerlemiş.:1shok:

Ben de Ekim'de doğum yapacağım inşallah. Şu anda 14+4 günlük hamileyim.:teytey:
Bütün sayfaları tek tek okuyamadım. Kim ne kadarlık hamile tam olarak bilemiyorum ama
bundan sonra takip ederim. İkili testim yapıldı. 2 Haziranda tekrar kontrolum var. O zamanda 3 lü test yapılacak.
Sonra 2. düzey USG falan işte... İlk gebeliğim 18 haftalıkken düşükle sonuçlandığı için doktor pek bir duruyor üzerimde.:1rolleyes:

Ha bu arada göbeğim çok çıkmadı zaten henüz erken. Genelde 16. haftadan sonra bel kalınlaşır göbek hafiften çıkar. Ama çok sabırsızlanıyorum koca göbekle dolaşmak için.

tekrar hoşgeldin o zaman canım. bu arada yoklamada yoksun canım. ekim anneleri yoklamaya buyrun sayfasına doğum tarihini yaz destina seni ekler canım. bütün annelerin doğum tarihleri ve öğrenenlerin cinsiyetleri orada yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…