2008 Ekim Anneleri

kızlar napısınız bakım iyimisiniz aman iyi olun hep bizde iyiyiz
kızlar park yatak alcam kraftmı chiccomu bilen varsa bi tavsiye şekerler öptüm hepinizi

Ben de baktım onlara haftasonu kraftınkiler gayet hoştu.125 ytl fiyat verdiler en büyük boyuna bi kaç yere sorduk bazılarında 140 dediler Ankarada ne kadar acaba?
Kullananlar çok kullanışlı olduğunu söyleyip şiddetle tavsiye ediyo bakalım düşünecezCADIARZU

günaydın kızlar hamişlik nasıl gidiyor bakalım. bebişlerini hisseden varmı. ben hala hissetmiyorum ama çok istiyorum hissetmeyi ya. ama ilk bebeğim ya sanırım ondan geç hissedicem.

SeLam ArkadasLar :) Destına4 Bak GeLdım burdaım :)
hoş geldin yuvana ya işte ben böyle genel forumlardan adam toplarımmm....naniknanik
günaydın hepinizee kızlarrr eğer randevu bulabilirsem bugün doktora gidicem artık göstersin cinsiyetini yaa:emir_bebek::emir_bebek:

destinacım inşallah belli olur. senin içine birşey doğmuyormu canım. valla gerçi benim kendim içinde doğmuyor ama hayırlısı bende cumartesi öğrenicem gösterirse.

günaydın kızlar hamişlik nasıl gidiyor bakalım. bebişlerini hisseden varmı. ben hala hissetmiyorum ama çok istiyorum hissetmeyi ya. ama ilk bebeğim ya sanırım ondan geç hissedicem.

22.Haftaya kadar hissetmeyebilirsin canım ben oğlumda baya kuvvatli erken hissetmiştim ama bu hamileliğimde seyreme şeklinde kuvetli hissetmedim henüz

günaydın kevsercim bana seninkide benimkide kızmış gibi geliyo....yalnız aştım ben farkındaysan hem seninkini hem kendiminkini hissediyorumnaniknaniknaniknanik

Bende yapıştırayım takvimimi özledim.
dev290pr___.png

Kızlar nasılsınız. Keyifler iyidir umarım. Şu takvimlerde dönse daha iyi olacağız sanırım. Benim durumumda bir değişiklik yok hala bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim:KK43:( 22 mayısta 3lü tarama için gideceğim bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.

valla bana herkez senin oğlun olacak gibi geliyor diyor. ama banada bizimki sürpriz yapıp kız olacak gibi diyorum. çünkü yengem birine fal baktırmış erkek demişler inanırmısın mavi patiklerini bile almış ama banada bizimki herkezi yanıltacak gibi geliyor. neyse az kaldı benim 2 gün sonra öğrenicem inşallah.

eda_naz sen ne hissediyorsun cinsiyet konusunda

Çakıltaşı_m ilk gebeliğimde oğlum olacağını hissediyordum dr 8. aya kadar kızın olacak dedi oğlum oldu.:)) Şu an kızım olacağını hissediyorum rüyalarımdada hep kız görüyorum bakalım bu ne olacak doktorlara cinsiyet konusunda pek güvenemiyorm.

günaydıınnnnnnnnnn canlarrrrr bugün erken başlamış valla.ya bişey sorcam kızlar ben msjı yazınca cetvelim çıkıyo sonra kayboluyo.sizde de öyle mi.öpüyorummm sizi ve bebişlerişileriniziiiiii

Bende merak ediyordum hatta içimden hep kız geçiriyordum oğlum bile kızımız olucak diyordu cuma günü kontrolümüzde bebeğim ayaktaydı dr. pipiye benzer çıkıntı gördü ben erkek diyorum ama geleck ay tekrar bakalım dedi ben hala kız geçiriyorum inatla yada kendimi çok mu kaptırdım acaba kız fikrine ??

Günaydın Ben de hep kız gibi hissediyorum hatta dün kardeşim aradı senin oğlun olacağına hiç inanmıyorum görmeden inanmam dedi bakalım haftaya ne diyecek dr bey

kızlarrrrrrrrrrrr.ya benim cildim bozuldu.sanki kızamık çıkardım.ayy yüzüme bakılmıyo.sadece yeşil gözlerim dikkat çekiyodur.amma velakin gözlerim de alerji olduuuu.sizce doğum doktoruna mı gidiyim yoksa bi göze bir de cildiyeye mi gidiyim.ya çok soru olacak ama birkaç yıldır koltuk altımda bi şişlik var.hiç ciddiye alıp doktora gitmedim.şimdi gitsem acaba film çekelim derler mi?bi de benim göğüslerim büyüdü.koltuk altı şişliği olan göğsüm de ağrıyo 2 gündür.ciddi bişi yoktur dimi.sizin koltuk altınızda da hiç böle şişlik var mı?korkumdan gitmedim aslında itiraf edeyim.kanser çoğaldı ya.üff neyse şişirdim kafanızı yine.en iyiysi ben bi çek_up yaptırıyım da kafamdaki sorular geçsin dimi ama...:)

Çakıltaşı_m ilk gebeliğimde oğlum olacağını hissediyordum dr 8. aya kadar kızın olacak dedi oğlum oldu.:)) Şu an kızım olacağını hissediyorum rüyalarımdada hep kız görüyorum bakalım bu ne olacak doktorlara cinsiyet konusunda pek güvenemiyorm.

rüyalarına güvensen mi acaba, ben rüyalarımda hep kız görüyordum, etrafımda herkes de oğlun olacak dedi, sanırım aşırı tatlı yemem etkiledi onları , ama sonuçta rüyalarım doğru çıktı

ya kızlar bu sitenin saatleri de yanlış.bizim ayarlama şansımız yok mu acaba?

günaydıınnnnnnnnnn canlarrrrr bugün erken başlamış valla.ya bişey sorcam kızlar ben msjı yazınca cetvelim çıkıyo sonra kayboluyo.sizde de öyle mi.öpüyorummm sizi ve bebişlerişileriniziiiiii

benimde oluyor ama her zaman değil , ayyy gelsin artık cetvellerimizzzzzz Kötü Kazen

X