2008 Ekim Anneleri

kızlar ben saat 1 de doktora gidiyorum hayırlısıyla göstersin artık cinsiyetini yaananiknanik

eylülcüm ben birebir yaşamadım ama görümcemin aynı senin gibi kol altında özellikle adet dönemine yaklaşınca göğüsler şişince orasıda şişip acıyodu.dra gitti ordan iğneyle o şişlikten çekp tahlil yaptılar.normal göğsun uzantısı olan lenf bezleriymiş ama onda biraz daha belirginmiş.temiz çıktı sonuçları.zaten sen hamişssin şuan film falan çektiremezsin tatlım...

İlk gebeliğimdede hep oğlum olacağını görüyordum. Dr kız demesine rağmen. Bakalım merakla bekliyoruz.

destinacım ay valla ben bile heyecanladım şimdi. gelince hemen yaz buraya valla çatlarım meraktan. doktorda inşallah söyler bişeyler yada bebiş gösterir inşallah.

benim saçlarım keçe gibi 1 aydır siz de böyle bi değişikliğin farkındamısınız bi de hep dökülüyo tutam tutam

yok bende öle bişi.ama dedim ya benim cildim çok bozuldu aynı kızamık çıkarmışım gibi

ya sizin takvimler gelmiş ben yaptım olmuyo bana da lütfeeeeen 18 ekim doğumumuz lütfeeen

ceren valla Allah sana kolaylık versin canım ama inşallah senin küçüğü kıskanmaz ablaları abileri.

günaydın hamişler ben geldim ..

sabah eşimi yolcu ederken tansiyonum bir düştü kapıdan çıkıyordu adam geri döndürdüm ve birşeyler hazırladı ancak geldim kendime sonrada vurdum kafayı yattım ..
keyif yaptık bebişlerle bu aralar hep uyuyorum özellikle çünkü Allah nasip ederse 5 ay sonra zaten hiç uyuyamıcaz dimi birde bende 3 tane olduğunu düşünürsek tam gün uyumam lazımm

Bence de ceren sen 24 saat uyusan hakkındır tansiyonun düştüğünü nerden anladın başın mı döndü

Hekes burda bu sabah günaydın nisa

günaydınn adaşıımm yanii kızımın adı nisa olacak inşallah.tabi kız olduğu kesinleşirse..eşim meraktan kuduruyo hala daha hayır o erkek görürsün diyoo.ahhhhhhhhhh buuuuuuuu erkekkkkkkkklerrrrrrrlaelaelaelaelae

nisanırcum şuan kimsenin yok takvimi ama teknik bir hata var sanırım. düzelsin sanada yapıcaz bitane merak etme canım.

ya nisa valla ben o şişlikten korkuyorum.benim hep var yani senin görümcen gibi adete yakın başlamıyo şişlik .yarın gidiyim bari.valla sabah 7 de göz için giderim .sonra cildiyeye mi giriyim yoksa doğum doktoruna mı sizce?yüzüm için.ama cildiyeye gidiyim demi ama.yaa üff.bi de ben ağda yapınca 1 hafta sonra gelmeye başlıyo.eskiden daha uzun sürüyodu.napsakki?doktora soruyum da o karınca yumurtasını kullanıyım bari.yoksa hamamlarda sürünecez.

GÜNAYDIN NİSACIM VE BEBİŞİNE DE GÜNAYDIN :
Birden halsizleştim kulaklarım çınlamaya başladı ...ben bekarkken de öyle olurdu yataktan yeni kalkmıştım açtım herhalde aç olduğumda böyle olur ve bayılırdım hatta bir kere şirinevler köprüsünde sabah 8 de işe giderken küt diye bir düştüm ...millet başıma toplandı eyvah bu sara hastası diye :):):):):
Allahtan arkadaşım yanımdaydı yoksa nereye götürürlerdi ben bilmiyomm valla kendime geldim yırrttım yanii ....

bu aradaaaaaaaa maşalllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhh sayfamızaaaaaaa berekettttttt geldiiiiiiii kızlarrrrrsırnaşık şeysırnaşık şey

ceren allah yardımcın olsun , hatta doğum sonrası çookkk daha yardımcın olsun :) sağlıcakla kucağına al inşaallah afacanları, ama şimdiden de enerji depolamaya başlaman iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…