2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun nisacım...unutma çoğu enzimler hatta kan değrleri gebelikte yüksek veya az çıkabilir doktoruna güven.zaten unutma eğer bebeğin sağlıklıysa gebelik zehirlenmesi diye bişiy yaşamassın ama çok evhamlıysan ve yerinde duramıyosan ikinci bi doktordan aynı şeyleri duymak seni rahatlatabilir..Şeniz

Son düzenleme:
geçmiş olsun nisacım ama bende destinaya aynen katılıyorum çünkü gebelikte bütün değerlerimiz normalin ya çok üstüne yada altına iniyor. doktorun eğer sorun olmadığını söylüyorsa bence haklıdır. bide canım benden sana bi tavsiye doktoruna gerçekten güven çünkü doğumda ona sen iki canı birden emanet edeceksin hem kendi canını hemde bebeğinin canını. eğer güvenmiyor değiştir doktorunu. yinede sen bilirsin canım.

http://tickers.baby-gaga.com/
kızlar bu adres varya doğum tarihini falan yazıyoruz sonra url diye bişey çıkıyor onu kopyala diyoruz olduğu gibi. sonra mesaja yapıştır deyin. başka türlü olmuyor valla. takvimimizi geri istiyoruz biz yaaaaaaaa

kevsercim tşk ederim. benim yaptığım olmuş mu bakalım tarif ettiğin gibi yaptım. bu arada ben yeni üyeyim kızlar herkese slmlrrrrrr
tickers.baby-gaga.com/p/car296pb___.png

yok canım öyle değil ortadaki kutucuktaki adresi komple kopyala diyorsun canım sen yarım almışsın.
url ile başlayanı alacaksın komple.

Merhaba ekim anneleri bende 17+1 günlük hamileğim ekim 5 gösteriyor doğum :))muhtemelen cinsiyetimiz erkek dr. pipisini tam göremedim ama ben erkek diyorum dedi hayırlısı bakalım iki oğlan anası olacağım nasip olursa 5 yaşında da bir oğlum var:)

Merhaba ekim anneleri bende 17+1 günlük hamileğim ekim 5 gösteriyor doğum :))muhtemelen cinsiyetimiz erkek dr. pipisini tam göremedim ama ben erkek diyorum dedi hayırlısı bakalım iki oğlan anası olacağım nasip olursa 5 yaşında da bir oğlum var:)
hoşgeldin gülgibiyim

Slmm Bende üçüzlere Hamileyim Ama Tam Doğumum Belli Değil Dr 28 Ekim Dedi Ama Inşallah O Güne Kadar Kalirda Pek Zannetmiyoorum Ben Bebişlerimi Ekim Başi Ya Da Eylül Sonu Gibi Bekliyorumm ..
Ben şimdilik Ekim De Doğum Yapicak Gibi Buraydimm Arkadaşlar Hepimiize Kolay Gelsin ....

Slmm Bende üçüzlere Hamileyim Ama Tam Doğumum Belli Değil Dr 28 Ekim Dedi Ama Inşallah O Güne Kadar Kalirda Pek Zannetmiyoorum Ben Bebişlerimi Ekim Başi Ya Da Eylül Sonu Gibi Bekliyorumm ..
Ben şimdilik Ekim De Doğum Yapicak Gibi Buraydimm Arkadaşlar Hepimiize Kolay Gelsin ....

amanın hoşgeldin 3üzlerinle ekler destinacım şimdi seni ama sende sayfamızı yalnız bırakma oldumu canım

kızlar napısınız bakım iyimisiniz aman iyi olun hep bizde iyiyiz
kızlar park yatak alcam kraftmı chiccomu bilen varsa bi tavsiye şekerler öptüm hepinizi

Hoşbulduk Yağmur Ankara SENDE BEBİŞİNİ ALIRSIN HAYIRLISI İEL KUCAĞINA
Inşalllah Canim Birakmam

Cerencim Aramiza Hoşgeldin Ne Güzelllllll Yaaaaa üçüz.rabbim Meleklerini Sağlicakla Kucağina Almayi Nasip Etsin

kızlar napısınız bakım iyimisiniz aman iyi olun hep bizde iyiyiz
kızlar park yatak alcam kraftmı chiccomu bilen varsa bi tavsiye şekerler öptüm hepinizi

kraftın yatağı chiccodan biraz daha ucuz ama benim gördüğüm kadarıyla ikisininde konforu aynı..kraft al hayatım zaten bir sürü masraff yapıcan ne gerek var boşuna para harcamaya..ayrıca park yatağın içine alacağın şilte önemli zaten.

kraftın yatağı chiccodan biraz daha ucuz ama benim gördüğüm kadarıyla ikisininde konforu aynı..kraft al hayatım zaten bir sürü masraff yapıcan ne gerek var boşuna para harcamaya..ayrıca park yatağın içine alacağın şilte önemli zaten.
sağol canımcım teşekkürler ciddi masraf bekliyo bizi sağlıkla gelsinlerde demi

merhaba iyi gecelr bayanlar:))
geçen gece okumaktan yazmaya firsat bulamamıştım şimdi kendimi tanıtayım :
istanbuldayım ,öğretmenim,28 yaşındayım temmuz 2007de evlendim.. hamileliğimi 14 şubatta öğrendim:))
allaha şükür şimdiye kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim:)) düğünden önce gelinlik giycem diye ne güzel zayıflamıştım ama düğünden sonra verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım o yüzden hamileliğimi öğrendikten sonra daha tam kg almadım sayılır.. hazırdan yedk yani bu güne kadar bebişle..ben şimdiye kadar devlet hastanesine devam ettim..
ama devlet hastanesinin avantajları da var dezavantajları da.. mesela çok inceliyorlar her türlü tetkik ve inceleme yapılıyor bu iyi tarafı ama kötü tarafı belli bi doktorum yok hala her seferinde başka bi doktor denk geliyo:KK43: ama allahtan ultrasondaki doktor hep aynı:))
2 li testin yapıldığı gün bayağı bi eğlenceli geçti:)) bzimki amuda kalkmış.. hani kafa aşağıda ayaklar havada..dolaştık merdiven inip çıktık bşeyler yedim ama pozisyonunda bir değişiklik olmamış:)) ertesi gün tekrar gitmek zorunda kaldım:))
allahtan ense kalınlığı normal çıktı .. 2li testin sonuçlarını da aldım.. herşey yolunda amniyosentezi kabul etmedim:)) ama smear testini yeni yaptırdım 6 mayısta onun sonucu çıkacak onu alıp göstermek için gittiğimde kontrolüm var ultrasona da gireceğim:))
umarım o zman cinsiyetini de öğrenirim.. bugün 16 haftalık olduk..
sizden istediğim istanbul bahçelievler civarındaki hastanelerden tavsiye edebileceğiniz biri var mı? varsa doktor adıyla brlikte yazarsanız sevinirim??

Yeni arkadşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza umarım hepimiz bi avazda çıkarırız sağlıklı bebişlerimizi nisacım sakın üzülüp stres yapma dr.önemli değil dediyse önemli değildir hastalıkları netten araştırmak insanın bazen dünyasını alt üst ediyo bundan 2 ay önce eşimde ufak titremeler başlamştı 1-2 sn olup geçiyodu stres anında tabi fark eder etmez nete koştum ben titreme yazıyorm parkinson çıkıyo ay ben nasıl ağlıyorum bi de yeni öğrenmişik hamile olduğumu neyse ertesi gün dr.gittik önemli bi şey olmadığını stres kaynaklı olduğunu çocuk haberinin de kaygı yaratabileceğini söyleyip bi ilaç verdi çok şükür bişey yokmuş yani benim uykusuz ve ağlayarak geçirdiğim gece bebeğimle benim yanıma kar kaldı.Aslında herşeyi bilmek çok da iyi bi şey değil tabi kontrollü olacz da pimpirikli değil 9 ayı nasıl tamamlarız sonra bence önemli değildir ama içim rahat değil diyosan başkasına da gösterirsin olu biter

X