- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
burayı da zeynepcim ve eylülcüm sağolsunlar ayakta tutuyo
domuzgribi konusunda ben de çok karışığım eşim de ben de öğrencilireden gayet kolay bu virüsü getirebiliriz kızımın bakıcısının yani kuzenimin çocuğu da okula gidiyo yani kızım için açıkcası yaptırmaı düşünüyorum çok tehlikeli bihastalıkmış tüm tv programlarını takip ediyorum zatürreye çevirip öldürüyomuş Allah korusun
2008 ekim anneleri nerdesiniz kimseler yokkk
valla burası benim birinci adresimmmm:lepi:
huuuuuuuuuuuuu nerdesiniz leynnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy geçmişolsun kuzuma.ben de geçen gün yeşil mercimek çorbası yedirdim.sonra da menemene ekmek banıp banıp verdim yedi.ama akşamına mahvoldu yavrum.kusa kusa bi hal oldu.mercimekleri tüm tüm yutmuş.kakasından bile mercimek geldi muhahaha.aman gelmiş geçmiş olsun.bi daha da hiç gelmesin.kızlar bişi sorcam.ben eylüle kilotlu çorap giydiriyorum üzerine ince kısa çorap üzerine de ayakkabı giydiriyorum.ayakları terliyo yavrumun.acaba aykkabı yerine patik mi giydirsem?siz napıyosunuz ayaklarını korumak için?malum ayaklar çok önemli.üşütmemek gerek
ayy geçmişolsun kuzuma.ben de geçen gün yeşil mercimek çorbası yedirdim.sonra da menemene ekmek banıp banıp verdim yedi.ama akşamına mahvoldu yavrum.kusa kusa bi hal oldu.mercimekleri tüm tüm yutmuş.kakasından bile mercimek geldi muhahaha.aman gelmiş geçmiş olsun.bi daha da hiç gelmesin.kızlar bişi sorcam.ben eylüle kilotlu çorap giydiriyorum üzerine ince kısa çorap üzerine de ayakkabı giydiriyorum.ayakları terliyo yavrumun.acaba aykkabı yerine patik mi giydirsem?siz napıyosunuz ayaklarını korumak için?malum ayaklar çok önemli.üşütmemek gerek
huuuuuuuuuuuuu nerdesiniz leynnnnnnnnnnnnnnnnnn
ev ayakkabısı derken arkadaşlar.şu pandiklerden mi.ben aldım da altı biraz ağır çıktı.içi yünlü.2 numara da büyük geldi.:roflolnu seneye artıkın