- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
slm arkadaşlar artık eskisi gibi olmuyor ya Giray çok zor bir bebek olmaya başladı bu gün az kaldı yiyecekti dayağı ananesi olmasaydı:))uyku hiç yok direniyo uyumamak için ya resmen banada geliyolar tabiki(
bizim doğum günümüzede 10 gün kaldı allahın izniyle.kuzuma inşallah güzel bir parti yapacağız akraba ve arkadaşlarıyla beraber.partievinde olacak doğum günümüz resimlerimizi eklerim kısmet olursa.
a.s.doğum günüüz şimdiden kutlu olsun bi türlü doğmamıştı giray hergün senin haberine bakıyodum bekle bekle doğmuycak bu herhalde diyodun bak doğdu da yaşına giriyoalkisalkisalkis
bebekler her dişte bi de hastalıkda huy değiştirirmiş benim kız da bazen çok asabi oluyo kendine vuruyo hızını alamazsa bana da yapıştırıyo dışarı çıkmak istiyo uyku konusunda da inatlaşırsak kesinlikle başarısız oluyoz ben de brakıyom biraz daha sarhoş gibi dolanıyo sonra kendi gelip yatmak istiyo:1closedeyes:
Kızlar facebook sürekli satılmaya ve pazarlanmaya çalışılan bir yer ve özellikle Türkiyeden bilgi toplamak amacıyla yapılmış tuzak bir site anlayacağınız bizim bilgilerimizi Amerika ve diğer güçler an be an takip ediyorlar oradan hatta bir çok haberde çıktı basında oraya çok özel fotoğraflarınızı koymayın güvenli değil diye şimdi burda bir kaç kadının kocakarı dedikodusu yüzünden orada daha büyük tehlikelere atlamak akıl karı değil ben bilgisayar dünyasında olan hileleri bildiğim için orada rahat değilim ama bu sitenin sahipleri de Türk + dikkat çeken bir yer değil + hotmail adresimizle girmiyoruz En son ki haberi de size yazayım Türkiye de 10 bin kişinin hotmail adresi çalındı ve banka hesaplarını kontrol altına almak için bu TRT haberlerinde çıktı ve şifrelerinizi hemen değiştirin denildi benim yakın arkadaşımın hesabı boşaltıldı ya daha ne yazayım ki eğer güvenli hala orası diyorsanız buyrun sohbetinizi daha büyük tehlikelerle orada yapın biz burdayız[/QUOTE
bunu ben bilmiyodum bak.hesaplar falan boşalıyomuş uyyy kötü ya bu
nekadar zor durumda olduğumu anlatamam. benim durumumda olan başka kimse varmı aramızda? kızım doğduktan sonra başımı kaşımaya fırsatım yoktu bide 2. bebek allahım ne yapıcam. pazartesi günü gidip tek başıma aldırmayı bile düşünüyomm. bana akıl verin. uff çok zor bi durum
neyse gelelim bana.resmen mahfoldum.yüzümdeki sivilcelerimi resimlerimde görüyosunuz.onlardan kurtulayım dedim.çünkü yaklaşık 1 yıldır hiçç geçmiyo.doktor 2 krem bir de antibiyotik verdi.ilacın ismini vermekle vermemek arasında kaldım.umarım bana uyarı gelmez ama sizlere de zararı olmasın diye yazmak istiyorum.tetradox kullandım 2 kutu.4 kutu kullanmam gerekiyodu.neyse en son akşam içtim yattım ama gece nasıl bir yangındır o öyle.miğdem yanıyo.neyse umursamadım ayran içtim falan ama ertesi gün hiç bir şey yiyemedim.yemek borumda ciddi tahribat yapmış ve yemek yemek işkence.su bile içemiyorum.10 gün çektim 2 gündür nasıl yemek yiyorum anlatamam.özledim yemek yemeği.yemin ederim.miğdeme hortum saldılar falan ayy kızlar çok çektim.Allah hiç kimseye dermansız dert vermesin.1 ay sonra tekrar hortumum var muhahaha.miğdeme sala sala bir hal oluyorum.herkesler kendine iyi baksın.
kajocum karnımdaki umrumda değil diyorsun zaten olay bitmiştir.ben kürtaja karşıyım ama senin gibi herşeyi kendine dert edecek bi annesi olacağına olmasın daha iyi... bebeğin doğunca onun hayatını burnundan getireceğine şimdi ondan kurtul daha iyi yazık onada ..
Allah korusun o bebek doğarsa ve 4 kişi 1 odada yatarsanız çok yazık olur,hem sen neden kendini paralayasın kii demii boşveeeer,senin kaderi bu olmasın,hayatın yükünü sen yüklenme,eşin düşünmüyor die sende düşünmee vs.vs.....
Allah'ım nolursun nolursunn çocuk çocuk diye hergün gözyaşını akıtan insanlara anne olmayı nasip et senn :Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar,
Yarın kızımın doğum günü:asigim:
Pazar günü de evde küçük bir kutlama yapacağız. 15 kişi kadar olacağız.
Henüz hiçbirşey yapmadım. Çok telaşlandım ne yapsam bilemiyorum.
Neler yapılır ki? Poğaca ve elmalı turta getirecek eşimin teyzeleri.
Ben neler yapmalıyım? Kaç çeşit olmalı sizce?:uhm:[/QUOTE
ben hergelene bir çeşit yaptırdımkaydirigubbakcemile3 annem poğaça mercimek köfte kayınvalidem yaprak sarma zeytin yağlı dolma bende makarna salatası ve elmalı kurabiye yaptım e bide pasta vardı daha ne olsun çok geliyor zaten
neyse gelelim bana.resmen mahfoldum.yüzümdeki sivilcelerimi resimlerimde görüyosunuz.onlardan kurtulayım dedim.çünkü yaklaşık 1 yıldır hiçç geçmiyo.doktor 2 krem bir de antibiyotik verdi.ilacın ismini vermekle vermemek arasında kaldım.umarım bana uyarı gelmez ama sizlere de zararı olmasın diye yazmak istiyorum.tetradox kullandım 2 kutu.4 kutu kullanmam gerekiyodu.neyse en son akşam içtim yattım ama gece nasıl bir yangındır o öyle.miğdem yanıyo.neyse umursamadım ayran içtim falan ama ertesi gün hiç bir şey yiyemedim.yemek borumda ciddi tahribat yapmış ve yemek yemek işkence.su bile içemiyorum.10 gün çektim 2 gündür nasıl yemek yiyorum anlatamam.özledim yemek yemeği.yemin ederim.miğdeme hortum saldılar falan ayy kızlar çok çektim.Allah hiç kimseye dermansız dert vermesin.1 ay sonra tekrar hortumum var muhahaha.miğdeme sala sala bir hal oluyorum.herkesler kendine iyi baksın.
Günaydın arkadaşlar,
Yarın kızımın doğum günü:asigim:
Pazar günü de evde küçük bir kutlama yapacağız. 15 kişi kadar olacağız.
Henüz hiçbirşey yapmadım. Çok telaşlandım ne yapsam bilemiyorum.
Neler yapılır ki? Poğaca ve elmalı turta getirecek eşimin teyzeleri.
Ben neler yapmalıyım? Kaç çeşit olmalı sizce?:uhm: