2008 Ekim Anneleri

slm arkadaşlar artık eskisi gibi olmuyor ya Giray çok zor bir bebek olmaya başladı bu gün az kaldı yiyecekti dayağı ananesi olmasaydı:))uyku hiç yok direniyo uyumamak için ya resmen banada geliyolar tabiki(
bizim doğum günümüzede 10 gün kaldı allahın izniyle.kuzuma inşallah güzel bir parti yapacağız akraba ve arkadaşlarıyla beraber.partievinde olacak doğum günümüz resimlerimizi eklerim kısmet olursa.

a.s.doğum günüüz şimdiden kutlu olsun bi türlü doğmamıştı giray hergün senin haberine bakıyodum bekle bekle doğmuycak bu herhalde diyodun bak doğdu da yaşına giriyoalkisalkisalkis
bebekler her dişte bi de hastalıkda huy değiştirirmiş benim kız da bazen çok asabi oluyo kendine vuruyo hızını alamazsa bana da yapıştırıyo dışarı çıkmak istiyo uyku konusunda da inatlaşırsak kesinlikle başarısız oluyoz ben de brakıyom biraz daha sarhoş gibi dolanıyo sonra kendi gelip yatmak istiyo:1closedeyes:

sağol canım tşk ederiz bizde:))
benimkisi hiç sarhoş olmuyo canım ya uykuyla aramız pek ho değil bizim hele gündüz ııhhhhhh:sm_confused:
geçen yıl gelmek istememişti beyefendi haklısın koca 1 yıl geçip gitti bile.hepsinin ansı bol ömürleri sağlıklı ve uzun olsun inşallahhhhhhhhhh

dogum gunumuzu kutlayan arkadaslara cok tesekkurler. kajo hakkında daha fazla bısey solemıcem ben buraya ugrama zahmetınde bıle bulunmuyor arkadas. o an bırılerına acılmak ıstemıs onun ıın gelmıs. bızden yardım falan ıstedıgı yok. bu yuzden onu ıkna etmeye calısmanın da anlamı yok. zeynep ule ben de aynı sen gıbıyım. eskısı gıbı gelemıorum artık. gece gec yattıgım ıcın de sabahtan sıpamla uyuyorum sonra da evı topla yemek yap vs derken aksam oluo. aksam da yeemek ye bulasıgı yıka yusuf eymenle ugras derken zaman gecıverıo. eh bı de kosusturmaca yuuruoruz artık. kasla gooz arası ortalıgı desıverıo. sureklı pesındeyım ama ona ragmen gram veremıom yav :roflol:

ya kızlar valla benim kızda sapıttı bu aralar çok hareketli hiç yerinde durmuyo ve nedense hep zararlı şeylere el atıyo sürekli peşindeyim bide bu aralar bi huy edindi gece uyanıyo uyumak bilmiyo sinir ediyo beni bende gece kızıyorum ona ne yapim sabah kalk işe git yorgun argın gel yemekti işti çocuktu benim herifte sağolsun 2 dakika bak desem 3. dakika beni çağırıyooo

ah kajocum.senin için seviniyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. her şeyin hayırlısı.ama aldırmanı ben de istemem.yazık günah bence.eşin de istiyomuş madem meleğin de o zamana kadar büyür sana yüklüğü biraz daha azalıropuyorumnanaktan.bızdıkıma bak doğurmak üzere

Son düzenleme:
neyse gelelim bana.resmen mahfoldum.yüzümdeki sivilcelerimi resimlerimde görüyosunuz.onlardan kurtulayım dedim.çünkü yaklaşık 1 yıldır hiçç geçmiyo.doktor 2 krem bir de antibiyotik verdi.ilacın ismini vermekle vermemek arasında kaldım.umarım bana uyarı gelmez ama sizlere de zararı olmasın diye yazmak istiyorum.tetradox kullandım 2 kutu.4 kutu kullanmam gerekiyodu.neyse en son akşam içtim yattım ama gece nasıl bir yangındır o öyle.miğdem yanıyo.neyse umursamadım ayran içtim falan ama ertesi gün hiç bir şey yiyemedim.yemek borumda ciddi tahribat yapmış ve yemek yemek işkence.su bile içemiyorum.10 gün çektim 2 gündür nasıl yemek yiyorum anlatamam.özledim yemek yemeği.yemin ederim.miğdeme hortum saldılar falan ayy kızlar çok çektim.Allah hiç kimseye dermansız dert vermesin.1 ay sonra tekrar hortumum var muhahaha.miğdeme sala sala bir hal oluyorum.herkesler kendine iyi baksın.

gecmiş olsun eylülcüm.ilacı veren doktorla görüşseydin?

geçmiş olsun ya bendede doğumdan sonra sivilcelerimden dertliyim doktora gidecektim korktum ya

geçmiş olsun ya bendede doğumdan sonra sivilcelerimden dertliyim doktora gidecektim korktum ya

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar,
Yarın kızımın doğum günü:asigim:
Pazar günü de evde küçük bir kutlama yapacağız. 15 kişi kadar olacağız.
Henüz hiçbirşey yapmadım. Çok telaşlandım ne yapsam bilemiyorum.
Neler yapılır ki? Poğaca ve elmalı turta getirecek eşimin teyzeleri.
Ben neler yapmalıyım? Kaç çeşit olmalı sizce?:uhm:

eylülcümm aynı olay bende de oldu ya mafoldumben benimde yüzümde sivilce çıktı ama 1-2 tane doktora gittiğimde tetradox verdi benimde midemde bir yanma sabaha kadar uyuyamamıştım.daha sonra dedim ben diyet yapıyorum galiba ondan midemde problem oldu die neyse ben diyeti bıraktım şimdi kullanayım dedim yine midemde yanma ama nasıl bir acı off ben mide ağrısı nedir bilmeyen birisiydim.mahvetti beni doktora da gitmedim hapıda attım çöpe sinirimden kötükedihüso zaten geçti sivilcelerimde öyle büyük çıkmadı yanii...aynı dertten muzdaripmişiz bee fisfisfis

eylül geçmiş olsun len kullannma bayrı ilacı, zarar verio baksana, r2d2 yavrum ben bi pasta, bi sigara böreği kılıklı bişey yaptım ismini bilmiyom, bi de mayalı poaça yaptım , yengem de hiç boş durmaz zaten sağolsuno da pudinkli yaş pasta yapmış gelmiş :)) çoğu arttı bile zaten millet yemekten sonra gelince fazla yenmio, çok abartma derim ben

canım şimdiden kutlu olsun Pınar ın doğum günü.çok fazla şeye gerek yok denilsede yeniliyor canım.sende börek yaparsın yanına eğer evde kurabiye kalıpların varsa bir kısmını kakaolu bir kısmınıda sade olarak doğum günü konseptine uygun yapabilirsin.naçizane önerim tabikiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…