- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok kötü dün akşam ben de baktım arka sayfaya düşmüşüz kasım analarına baktım da 2008liler pek faal hala gerçi biz de başka taraflardayız ama uranın tadı da başka ben buraya girince içim ısınıyo hamileliğimin başından beri 2. evim gibim olmuş
gecmiş olsun eylülcüm.ilacı veren doktorla görüşseydin?
eylülcümm aynı olay bende de oldu ya mafoldumben benimde yüzümde sivilce çıktı ama 1-2 tane doktora gittiğimde tetradox verdi benimde midemde bir yanma sabaha kadar uyuyamamıştım.daha sonra dedim ben diyet yapıyorum galiba ondan midemde problem oldu die neyse ben diyeti bıraktım şimdi kullanayım dedim yine midemde yanma ama nasıl bir acı off ben mide ağrısı nedir bilmeyen birisiydim.mahvetti beni doktora da gitmedim hapıda attım çöpe sinirimden kötükedihüso zaten geçti sivilcelerimde öyle büyük çıkmadı yanii...aynı dertten muzdaripmişiz bee fisfisfis
eylül geçmiş olsun len kullannma bayrı ilacı, zarar verio baksana, r2d2 yavrum ben bi pasta, bi sigara böreği kılıklı bişey yaptım ismini bilmiyom, bi de mayalı poaça yaptım , yengem de hiç boş durmaz zaten sağolsuno da pudinkli yaş pasta yapmış gelmiş :)) çoğu arttı bile zaten millet yemekten sonra gelince fazla yenmio, çok abartma derim ben
teşekkür ederim canlarım.celencim maalesef hastaneye gitmek istemiyorum.dün gece babam çok kaşındı.alerji iğnesi olmak için hastaneye gitti acile.aman Allah'ım domuz gribi şüphesiyle bir sürü hasta gelmiş.aksıran,tıksıran falan.biz domuz gribi için gelmedik şikayetimiz başka bize maske verin de hasta olmayalım bu kadar insanın içinde demiş eşim.maskemiz yok kalmadı falan diye zırvalamışlar.koskoca hastanede maske yok bi de durum gittikçe ciddileşiyo siz düşünün artık.okullar bile 1 hafta tatil.ama hiç kimse önlem alamıyo.ben de hastane işimi ertelemek zorunda kaldım.buna izin vermiyolar.sizler napıyosunuz peki korunmak için.aşı için ne düşünüyosunuz?amerikalılar sağlık bakanlığını mahkemeye vermişler.biz kullanmak istemiyoruz diye.bizim başbakan da anlaşma yapmış abd ile aşıyı ilk biz kullanırız diye.yani kobay olarak kullanılıyoruz dikkat edin.okullara galiba geliyomuş aşı.benim büyük çocuğum olsa asla yaptırmazdım ve okula da göndermezdim.varsın 1 yıl arkadan gitsin.ama asla okula göndermezdim
tabi ilk neden onlar denemiyolar.onların ki cansa bizimki de can.ama suç onların değil.halkının kobay olmasına razı olanların.yoksa kimse başımıza silah falan dayamıyo ilk siz olacaksınız diye.
yok kısss razı olan da yok zati.mesela anket yapmışlar.sabah haberşlerde 100 kişiden %5 i yaptırırız %95 i yaptırmayız çıktı
anam valla yakın uzak hiç bi şekilde temas etmeycüz, denizlide öyle bi vakaya rastlanmadı herhal ama ben de dışarı çıkmayı düşünmüyom artık, toplu taşıma aaçlarında filan tehlike var yani, anca şölye sokağa çıkıp bi hava alırık herhal, ne zamana kadar da böye idare etceksek bilmiomki :S
slm kizlar biz geldik nihayet evimizdeyiz zehir gibi bir tatildi burnumuzdan geldi sonra detaylari yazarim hepinizi cok öptükŞenizŞeniz