bızdıkcan neredesin şuan konu okuyor görünüyorsun. sana ulaşmayı çokistedim. aldırmayı düşünmedinmi? ilk bebeğinin etkileneceğini düşünmüyomusun
bızdıkcan senin kadar güçlüolabilmek isterdim ama değilimm
çoğunuzun yadırgayacağını tahmin edebiliyordum zaten.ama başa gelmeyince zor anlaşılır. ekimannesi olacakken bu siteye nasıl keyifle girdiğimi hatırlıyorum. her kadın kendiisteyerek güzel bir hamilelik geçirmek ister. Allahın gücüne gitmesin ama benim karnımdaki umrumda değil şuan. kızım memeye çok düşkündü ama sütüm azalmaya başladı. çalışan bi anneyim. sizler gibi yanımda anne kaynana falanda yok olmayacakta. yani eşim ben ve bakıcı. kızım sakin biçocuk am 2. sinin böyle olacağının garantisimi var. sanki karnımdaki b enim değilmiş gibi şuan sadece kızımı düşünüyorum. yaşları yakın kardeşleri nekadar gördüysem küçüğünün yanında büyük hep ezik vaziyette. belki size komik gelicek ama. karnımdaki belkide haylaz bi erkek çocukolacak kızımı ben işteyken itip kakıcak. yeni eve taşındım yatak odasına ancak kızımın yatağı sığıyor ne yapıcam 2 yaşını doldurmamış kızımı odadanmı çıkarıcam. uffffff... size daha okadar çok şey sayabilirimki. bide işin koca boyutu var. istemediğimi bile bile bana anlayış göstermeyen bi adama 2. çocuğumu doğuriim? bildiğim bişey var oda 9 ay boyunca mutsuz bi hamilelik geçiricem.9 ay sonunda ise hiçbirinin tadını alamadan koştura koştura çocuk büyütücem. ev iş çocuk herşeye yetişmeye çalışıp kendini paralayann bi anne. ammmaaaaa tabi buna herkes razıdır dimi çünkü kadının kaderi bu. erkeklerden önce biz istiyoruz zaten böyle olmayı. hayatın tüm yükünü tek başına sırtlamaya okadar razıyızki. yeşimmerve. eminim eşinde düşünüyodur senin düşündüğün şeylerii. bence aklından bile geçmiyordur. öyle olduğu için bu oldu şu oldu demiyodur. allah herkesi kendi yaptığından mesul tutar. benim sevabımdan çocuğum faydalanamıyosa günahımdan niye faydalansın?
Kojocuğum her ne kadar siteye girmeme konusunda kararlı olsamda nasip bak yine girdim ki senin msjini okudum Canım seni en iyi ben anlayabilirim en azından şuanki psikolojini
Canım Ben kızım 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim inan senin düşündüğün herşeyi düşündüm. Ben de çalışıyorum gerçekten zor tabi bizim gibi sorumluluk sahibi anneler için ayrıca bırak benim ikinci çocuğu ilk bebeğimi bile eşimin isteyip istememe konusunda emin olmadan ben istedim. Şuan hamileliğim 8. aya girdi ve sana göre çok çok erken benim kızımla arasında sadece 14 ay olacak düşün. Ya dedim farzedeyim ikiz doğurdum çalışan anneler ikiz doğuramıyor mu. Kızım onun canını biz vermedik biz alalım. Onun şuan kalbi atıyor seninki varya tam manasıyla katillik oluyor bunu biliyor musun Sakın konuşmalarımı sinirle yazdığımı düşünme ben samimiyetle yazıyorum. Rabbim o kadar büyükki herşeyin kolaylığını veriyor bak benim kızım kucağımdan inmiyor karnımın üzerine oturuyor tehlikeli ama yine de dayanamıyorum alıyorum ne yapalım belki ikiside biraz ezik olacak tabi tek çocuk gibi olmayacak ama ileride de herkesten daha dik olacaklar birbirlerini en iyi anlayan kardeşler aralarındaki yaş farkı az olanlar Ha gelelim haylaz erkek mevzusuna bak bana Rabbim erkek nasip etti İnşallah sağlıkla doğurmayı da nasip eder ben öyle düşünmüyorum ileride kızıma namusuna sahip çıkacak bir badigard olacak diyorum evet biz çalışıyoruz o sürekli onu takip edebilecek ya....Ablası olduğu içinde onu ezemeyecek....
Gelelim koca mevzusuna benim samimi bir arkadaşım dul bir de kızı var herşeyini ona adamış çalışıyor ama yine kızı merkezli... Ben ondan gördüm insan bazan hayatta eşinden ya da başkasından bulamadığı sevgiyi güzelliği hayata bağı çocuğunda buluyor....
Senin hayata bağın bir tane değil iki tane olacak yemin ederim bende belki geleceğimi göremiyorum benimde eşimle sorunlarım var ne yapalım kimi zaman dikkatsizlik ya da benzeri bişey oldu bu ama oldu ben gelecekte çocuklarımın yanımda eşim olmasa dahi benim en büyük dayanaklarım hatta akıl danışmanlarım olacağını düşünüyorum onlara bildiğim herşeyi öğreticem onlara iki gözle bakmamız gerekiyor belki biri anne biri baba onlara tek gözle iki gözden bakar gibi bakmak bizim elimizde zorluğu çekmeden kolaylığı Allah nasip etmez Bak sen eğitimci olmuşsun kolaylıkla mı oldun anneni babanı düşün onlara verdiğin eğitimle eserinle onlar karşında duracak ilerideki hayat bağımı kesmeye hiç niyetim olmadı benim artık hayata bir elle değil iki elle bağlanacağım hayatta olduğum sürece öncelikle kendim onlar için ayakta duracağım inşallah Ha babaları da isterse yanımızda olacaklar onların isteğine kalmış... Amma hiçber sebep ona daha yaşamak ister misin diye sorma ihtimalin olmadan canını alma hakkını vermez bize bu katillikten öte bişey olur emin ol Gel hayata pozitif bak belki ileride durumun daha iyi olacak maddi anlamda ve eşin ile daha mutlu olacaksın gün gelecek kardeş isteyeceksin ve o onca çift gibi bunu aldırdığın için ikincisi tedaviyle ve belki bunu büyütmenden daha zahmetli olacak Kendini Rabbine bırak ve hayırlısını iste onu sana verene yolunu çizmesini bırak... Sen vermedin sen alma....
canım bunları gerçekten bir insan yavrusunun canına kıymak için haklı bir gerekçe olarak görüyorsan git aldır, ben daha fazla yorum yapamıcam.çoğunuzun yadırgayacağını tahmin edebiliyordum zaten.ama başa gelmeyince zor anlaşılır. ekimannesi olacakken bu siteye nasıl keyifle girdiğimi hatırlıyorum. her kadın kendiisteyerek güzel bir hamilelik geçirmek ister. Allahın gücüne gitmesin ama benim karnımdaki umrumda değil şuan. kızım memeye çok düşkündü ama sütüm azalmaya başladı. çalışan bi anneyim. sizler gibi yanımda anne kaynana falanda yok olmayacakta. yani eşim ben ve bakıcı. kızım sakin biçocuk am 2. sinin böyle olacağının garantisimi var. sanki karnımdaki b enim değilmiş gibi şuan sadece kızımı düşünüyorum. yaşları yakın kardeşleri nekadar gördüysem küçüğünün yanında büyük hep ezik vaziyette. belki size komik gelicek ama. karnımdaki belkide haylaz bi erkek çocukolacak kızımı ben işteyken itip kakıcak. yeni eve taşındım yatak odasına ancak kızımın yatağı sığıyor ne yapıcam 2 yaşını doldurmamış kızımı odadanmı çıkarıcam. uffffff... size daha okadar çok şey sayabilirimki. bide işin koca boyutu var. istemediğimi bile bile bana anlayış göstermeyen bi adama 2. çocuğumu doğuriim? bildiğim bişey var oda 9 ay boyunca mutsuz bi hamilelik geçiricem.9 ay sonunda ise hiçbirinin tadını alamadan koştura koştura çocuk büyütücem. ev iş çocuk herşeye yetişmeye çalışıp kendini paralayann bi anne. ammmaaaaa tabi buna herkes razıdır dimi çünkü kadının kaderi bu. erkeklerden önce biz istiyoruz zaten böyle olmayı. hayatın tüm yükünü tek başına sırtlamaya okadar razıyızki. yeşimmerve. eminim eşinde düşünüyodur senin düşündüğün şeylerii. bence aklından bile geçmiyordur. öyle olduğu için bu oldu şu oldu demiyodur. allah herkesi kendi yaptığından mesul tutar. benim sevabımdan çocuğum faydalanamıyosa günahımdan niye faydalansın?
çoğunuzun yadırgayacağını tahmin edebiliyordum zaten.ama başa gelmeyince zor anlaşılır. ekimannesi olacakken bu siteye nasıl keyifle girdiğimi hatırlıyorum. her kadın kendiisteyerek güzel bir hamilelik geçirmek ister. Allahın gücüne gitmesin ama benim karnımdaki umrumda değil şuan. kızım memeye çok düşkündü ama sütüm azalmaya başladı. çalışan bi anneyim. sizler gibi yanımda anne kaynana falanda yok olmayacakta. yani eşim ben ve bakıcı. kızım sakin biçocuk am 2. sinin böyle olacağının garantisimi var. sanki karnımdaki b enim değilmiş gibi şuan sadece kızımı düşünüyorum. yaşları yakın kardeşleri nekadar gördüysem küçüğünün yanında büyük hep ezik vaziyette. belki size komik gelicek ama. karnımdaki belkide haylaz bi erkek çocukolacak kızımı ben işteyken itip kakıcak. yeni eve taşındım yatak odasına ancak kızımın yatağı sığıyor ne yapıcam 2 yaşını doldurmamış kızımı odadanmı çıkarıcam. uffffff... size daha okadar çok şey sayabilirimki. bide işin koca boyutu var. istemediğimi bile bile bana anlayış göstermeyen bi adama 2. çocuğumu doğuriim? bildiğim bişey var oda 9 ay boyunca mutsuz bi hamilelik geçiricem.9 ay sonunda ise hiçbirinin tadını alamadan koştura koştura çocuk büyütücem. ev iş çocuk herşeye yetişmeye çalışıp kendini paralayann bi anne. ammmaaaaa tabi buna herkes razıdır dimi çünkü kadının kaderi bu. erkeklerden önce biz istiyoruz zaten böyle olmayı. hayatın tüm yükünü tek başına sırtlamaya okadar razıyızki. yeşimmerve. eminim eşinde düşünüyodur senin düşündüğün şeylerii. bence aklından bile geçmiyordur. öyle olduğu için bu oldu şu oldu demiyodur. allah herkesi kendi yaptığından mesul tutar. benim sevabımdan çocuğum faydalanamıyosa günahımdan niye faydalansın?