2008 Ekim Anneleri

Tüm bebeklere mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum.
Hediyemiz; kızımla benden kucak dolusu öpücükŞeniz

canım benim kız da peyniri pek sevmiyo denemelerim sonucu kaşar peynirini sevdiğini gördüm kahvaltıdan önce bi dilim kaşar veriyorum eline yiyo yada yumurtasını sahanda yapacaksam onun içine atıyorum beyaz peynir

eylül kaşarı sevmiyo anasına mı çekmiş ne muhahaha:roflol:

biz dün biraz çarşıya çıktık beyza pek dışarda yürümeyi sevmiyodu yere bırakınca ağlıyodu restoranda bu korkuyu yendi bi koşturması var dı görmenz lazım o önde babsı arkada ordan dışarı çıktık kaldırımlarda millet o na hiştliyo o da hişt diyo neyse parka gittik elinden mama almadığımız kimse kalmdı sıpa karnı da toktu iki genç kız çikolata yyomuş karşılarına geçip mama demeye başladı azcık yedi sonra bi amca elinde mısır ekmeği ona da aynı taktik o da tamam sonra bizden biraz büyükce bi kız elinde simit tam onu da alacaktı ki elini tuttum ay bu kızla napcam ben dışarı da çıkamıycaz bi başkasında değişik yemek görünce elindekini hemen atıyo

ne güzel işte senin kız aç kalmazkaydirigubbakcemile3

meeeerabayın millet, klavyeyi tamir ettik buyo da msn açılmadı, tam açıyom pat kapanıyo sora bi oğlancık vardı oyundan tanıdığğım, abla ben yapıverim dedi, kendi pcsinden benim pcye giriş yaptı, sonunda hallettik, dünden beri başını ağrıtmadığım kimse kalmadı, herkese sordum, neredeyse kaçırtcaktım bebeleri :roflol: abla sus bi yapcaz diolar yok öle olmaz böle etmeyin die die bi hal oldum valla az daha döveceklerdi beni :roflol: neyse sonunda hallettik şükür, artıkın msn çalışıyo, yanlız explorer acayip yavaş, mozilladan giriyom bende, onda da service pack mı ne halt bişey varmış o olması lazımmış filan, onu da yaptırtabilirsem yaptırtcam, bizim pcye format aatan adam bizi sallamış galiba, çok kızdım :kızgın: neyse şimdilik düzelttik bişeyleri, dün de akşama kadar temizlik yaptım, evleri süpürdüm toz aldım banyoyu lavaboyu vs hallettim, mutfağı hallettim, o kadar yorulmuşumki gözlerim kapanıyodu, en son sıpacaanımı dizimde salladım uyuttum, bende otururken uyumaya başlamışım, babası aldı yataına yatırdı sra da beni yatırdı, yatış o yatış sabaha kadar kalkmamışım, bellerim sırtlarım ağrımış yatmaktan :)) ama müthiş dinlenmişim ya uzun zamandır böyle deliksiz uyumuyodum, bu sıpa da gece dğru dürüst mama almamış, sabah da 6 da kalkmış ayağa, ya bi de sümüklendik biz, dün üst damaklarına baktım beyazlaşmış, yine diş geliyo yandıkdelikafadulden bizim bu dişler çok olaylı çıkıyo yaa, zaten 2-3 gündür gece uyanıyo sabah erkenden kalkıyo, bir de sümük başladı, kesin diş çıkcak bizim :nazar: biraz önce kavaltısını verdim durduk yere yine kustu, midesi mi almıyo anlamadım ki, pütür de yok denecek kadar azdı içinde, normalde yiyebildiği şeyi kusuyo bu aralar, hiç pütürsüz hazırladıklarımı bile kusuyo, bende biberonda ıhlamur verdim uyuttum azık iyi gelsin die, başka ne yapim bana bişey söyleyin, diş kabusumuz başladı yine çekeriz 2-3 gün :nazar:

canım benim bizim eylülün köpek dişi çıkacak.anlamadım üstte hiç diş yok ama üst köpek dişin ucu sanki patladı patlayacak.onun sıkıntısı var birazcık.haftaya pazartesi aşımız var.doktor fobimiz başladı şimdiden napcam bilmiyorum.inşallah hasta olmaz kuzum da oralarda heba olmaz.:Saruboceq:aşıyı nasıl yapacaz onu bilmiyorum.bişi alıp oyalamam lazım.sedye görünce bağırmaya başlıyo.temizliğini de yapmışsın ellerine sağlık şekercim de sabaha kadar uyanmadı mı senin oğluşun?fisfisfissen deliksiz uyudum demişsin.

canımmmmmmmmm kusura bakma ben yarın zannediyodum hayırlı yaşları olsun inşallaha.s.
canim ask olsun kusur nedemek tekrar tesekür ediyorum öptük kizimlaŞeniz

Tüm bebeklere mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum.
Hediyemiz; kızımla benden kucak dolusu öpücükŞeniz

sagol canim bizde sizi öptükŞeniz

mutlu yıllar sana yağmırıma nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara inşallaha.s.:teytey:

sagol canim benim darisi sizeŞenizŞeniz

ibolyacım ellerine sağlık deliksiz uyku ha o ne ki ben unuttum hele bu ara tam azıttı benim kız
eylül benim kız hayatta aç kalmaz biliyom o yüzden hiç açmı susuz mu kalıyo diye kaygılarım olmuyo:))

slm hatunlar :1hug:bizde yasimiza girdik kutlayan herkese tesekürlera.s. resimleri yüklüycem birara hepinizi cok öptükŞeniz

hepi börttey yağmurrrr hepi börttey yağmurrrr muccccccuk teyzesinden gülüşüne opuyorumnanaktanŞeniz
canım benim bizim eylülün köpek dişi çıkacak.anlamadım üstte hiç diş yok ama üst köpek dişin ucu sanki patladı patlayacak.onun sıkıntısı var birazcık.haftaya pazartesi aşımız var.doktor fobimiz başladı şimdiden napcam bilmiyorum.inşallah hasta olmaz kuzum da oralarda heba olmaz.:Saruboceq:aşıyı nasıl yapacaz onu bilmiyorum.bişi alıp oyalamam lazım.sedye görünce bağırmaya başlıyo.temizliğini de yapmışsın ellerine sağlık şekercim de sabaha kadar uyanmadı mı senin oğluşun?fisfisfissen deliksiz uyudum demişsin.

ana üstler çıkmadanmı köpek dişi çıkcak sıra sıra çıkmıomu bu dişler CADIARZUyavrum ben uyudum da herifciyzim baktı bebemize, ne edim valla top atsan duymucektim artık zaten sürekli delik deşik uyuyom, uykularımı alamıyom, üstüne bi de ağşama kadar tkemizlik yapınca yamulmuşum kaydirigubbakcemile3 eşimde beni uyandırmaz öyle zamanda, iki saatte bir kalktım kontrol ettim dio, zaten o gündüzden uykuyu almıştı, yoksa diğer türlü kaklamazdı gece, mamalarını filan eşim vermiş yani, yoksa neeeerde buldun öyle deliksiz uykuyu kaydirigubbakcemile3:nazar: valla 6 ay rahatız oh 1 yaşına kadar aşıları yok derken 1 yaş aşıları da geldi çattı, ben de bilmiom ne etcez, senin gibi bende gerilmeye başladım delikafadulden:nazar:
ıhlamuru eylül hayatta içmiyo siz nasıl içiriyosunuz ya?

ben kahvaltısının içine karıştırdım bugün, zeynep de öle yapıyomuş bak bi de öle dene bakam
ibolyacım ellerine sağlık deliksiz uyku ha o ne ki ben unuttum hele bu ara tam azıttı benim kız
eylül benim kız hayatta aç kalmaz biliyom o yüzden hiç açmı susuz mu kalıyo diye kaygılarım olmuyo:))

bende unuttum yıvrım bende delikafadulden o bi defa oldu her zaman olmaz kaydirigubbakcemile3

ıhlamuru eylül hayatta içmiyo siz nasıl içiriyosunuz ya?

Ihlamuru ayda 1-2 kere bir ben de veriyorum verdigimde de kahvalıtıklar var ya sütlü peynirli pekmezli diye satılan onun icine su yerine ıhlamuru karısıtırım ,yumurta sarısını da atarım .tadı güzel de oluyor bizzat denedim :)

herkese merhabaa
çok yoğunum nete falan girmeye zaman bulamıyorum..yağız 5 dk.durmuyo,eşim omuzunu incitti.raporlu evde dinleniyo.ikisi arasında mekik dokuyorum.yani evdeki bebek sayısı 2 ye çıktı anlayacağınız.kaydirigubbakcemile3
dün oğluşum 1 yaş aşılarını oldu.ama su çiçeğini s.ocağı yapmıyomuş.onu 1 ay sonra özelde yaptırcaz.şimdilik ateşi yok.umarım olmaz.bazı aşılarda 2.gün ateşleniyo yağız.kilosu 10,boyu 78 çıktı..boyunu başka bi görevli 81 çıkarmıştı..anlamadım ben de.neyse o civar bişey olmuş iştekaydirigubbakcemile3gelişimi çok iyi dediler.bal hariç herşeyi ver dedi kadın.bala 2 yaşında başlıcakmışız.

aynen fatoşcum benimkide öyle vız vız vız babaya bile gitmiyo sadece meme yemek bile yemiyo delirecem sabır çekiyorum şimdi uyudu bakalım kaç dakika:sm_confused:
ya aynen canım benim.kafayı yemek üzereyim.hiç durmuyo..çok iştahlıydı.şimdi zorla yiyo.kafasını iki yana sallamayı öğrenmiş.kaşığı gördüğü gibi hayır anlamında sallıyoz.ağzıda kilitli sanki..ama 10 dk bi emmeye geliyo.artık kaçmaya başladım odada yaa.arkamdan kovalıyo memmeeee diye.süt varmı yokmu onu bile bilmiyom.cuk cuk cuk sürekli çekiyokafamçokkarıştıherhalde diş acısını bu şekilde unutuyo yavrum. yağız da giray gibi artık dakikayla uyuyo..
selam kızlarkaydirigubbakcemile3
yaşına giren bebişlerin doğumgünlerini kutluyorum bendeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiki doğdunuz iyiki warsınız:asigim::asigim:
yaw bu fesbuuklular buraya uğramıyolarmı ne:eek:klava::eek:klava:
dönün geri len kızcam ama heeee:mymeka::mymeka:

valla ben ne facebook a ne buraya uğrayabiliyom artık.ama gördüğüm kadarıyla muhabbet orda ilerliyo..du bi bakayım bende ne ediyolarkaydirigubbakcemile3oğluş uyanmadan bi de oraya laf atayım

iyi, akşamlar herkese iyisiniz umarım arkadaşlar.bizde bugün kızımın doğum gününü kutladık.boncuğum bugün 1 yaşına girdi darısı tüm bebişlerimizin başınaa hepinizi öptükkk

iyi, akşamlar herkese iyisiniz umarım arkadaşlar.bizde bugün kızımın doğum gününü kutladık.boncuğum bugün 1 yaşına girdi darısı tüm bebişlerimizin başınaa hepinizi öptükkk

nice mutlu yıllaraaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağlıkla büyü kuzucukopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim kuzumda dün akşamdan beri YÜRÜYOOOOOOOOOO:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
düşe kalka gidioz gazamız mübarek olaa:teytey::teytey:

selamun aleyküm milleett.bugün feyzanın doğum gününü kutladık.fotoları bir ara face ye koyarımm.
aaaa ibuaru bizim bebeler aynı günmü doğmuşş.ne güzel.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin tüm bebeklerimize inşaallah

nice mutlu yıllaraaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağlıkla büyü kuzucukopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim kuzumda dün akşamdan beri YÜRÜYOOOOOOOOOO:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
düşe kalka gidioz gazamız mübarek olaa:teytey::teytey:

teşekkür ederm caznım saolopuyorumnanaktan.biz daha yürüyemiyoz desteksiz duruyoruz sadece darısı bizeee şutarafagitti

selamun aleyküm milleett.bugün feyzanın doğum gününü kutladık.fotoları bir ara face ye koyarımm.
aaaa ibuaru bizim bebeler aynı günmü doğmuşş.ne güzel.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin tüm bebeklerimize inşaallah

doğum gününüz kutlu olsun canım sizinde bütün bebişlerimize sağlıklı mutku uzun ömürler nasip etsin Allah ıma.s.

yaa kızlar benide ekleyin facebookta napıyosunz hiç girmedim doğru düzgün nasıl oluyor orda sohbett

canım Ezgiye nice mutlu yıllaraaaaaaaaaaaaa:1hug:a.s.

mutlu yıllar Feyzacım,nice sağlıklı yıllaraopuyorumnanaktana.s.

X