2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun nihalcim allahtan ucuz atlatmışsınız:1shok:

gecmiş olsun leeennn :1shok: allahım korumuş valla :Saruboceq:
günaydın len kıllı feysliler:dilcikar:
bugün benim kocişin doğum günü vee ben bu weletten hiçbişi yapamıom:çok üzgünüm:
bizimde persembe gunu :dilcikar: bi taraftr terliği alıvcam tamam :dilcikar:

geçmiş olsun nihalcim allahtan ucuz atlatmışsınız:1shok:

seni gruba ekledm zeynoooo kbl et opuyorumnanaktan

Slm Kızlar nasılsınız Elhamdülillah ben iyiym bugün daha iyiyim nasipse akşam kızıma kavuşacağım doya doya koklaya koklaya öpcem Annesinin kınalı kuşu o bitanesi
Kızlar bu arada birileri beni de facebooka eklesin açıcam şimdi
kimse kalmicak burda bu gidişle

Caınm Allah yardımcın olsun senin işin zor soğuktan nefret ediyorum hele senin evinde bir an önce sağlam yaptırında öyle temizlik yap bidaha bidaha olmasın çocukla hiçbir iş yapılmıyor ki

Kızlar Grubun adı ne Face deki Ekim Anneleri mi?
2008 Ekim-Kasım-Aralık anneleri diye birşey var o mu

şu sayfayı açıp cemremin o ışıl ışıl gözlerini gördüm ya tamam artık bugün çok güzell geçer maşallah sana yavrumm.Allah'ım sana annenle babanla sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin.gözlerin hep öle ışıl ışıl olsun.tatlım benim.Allah'ım nazarlardan korusun.

mafoldumbensen anlattın benim gözlerim doldu.Allah acil şifalar versin yavruna.Allah'ım nolur şifa ver tez zamanda:Saruboceq:sana da sabır versin canım yaa:1hug:

maşallah yavrumaya bu sintigrafi ne?niçin çekiliyo bu?araştırdım azcık kemik taraması falan diyo.herkes mi yaptırmalı bunu?:sm_confused:

olim yer len seni bu celen karısı.sakın onla dünür olayım deme.muhahaha valla oğlunu iç güveyi falan alır.ayrılamaz o kızından sana sölim muhahaha:roflol:

gurup kuruldumu hadı hayrlı olsun bende yamadan bi bakiim dedim herifle sevgililer günü katliamını izledikk

ayy ben çok merak ediyorum onuuu.nasıl bişimiş.sapık cem onu izledikten sonra öldürmüş ya münevveri.türkçe alt yazılı mı izlediniz?

kızlarrr face üyesi oldummm.valla ben öle sizi bulamam.siz beni kaydedin ya da bana nasıl yapıldığını söleyin olma mı?

iyiakşamlarrr facedemi buluşuyonuz bende face ye üyeyim ama fırsat bulup nete giremiyorum ki ayrıca sizi nasıl bulucam birileri anlatsın bu arada bu çocuk hiççç durmuyor kafayı yemek üzereyim gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor geceleri dekilksiz uyusa şükretcem ama oda yok ikide bir uyanıyor azı dişleri gelecek sanırım birazda üşüttük burnumuzda akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…