- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
celeen yat anam bende gidiyorum yatmaya.bugün bizim sitenin kalorifercisi nerdeyse havaya uçuruyordu bizi.akşam üzeri yatak odasını foşur foşur kaynar sular bastı.valla canımızı zor kurtardıkbütün oda battı.birde en üst kattayız bütün tavan aktı.yarın bir sürü işim var.Allah yardımcım olsun
gecmiş olsun leeennn :1shok: allahım korumuş valla :Saruboceq:celeen yat anam bende gidiyorum yatmaya.bugün bizim sitenin kalorifercisi nerdeyse havaya uçuruyordu bizi.akşam üzeri yatak odasını foşur foşur kaynar sular bastı.valla canımızı zor kurtardıkbütün oda battı.birde en üst kattayız bütün tavan aktı.yarın bir sürü işim var.Allah yardımcım olsun
bizimde persembe gunu :dilcikar: bi taraftr terliği alıvcam tamam :dilcikar:günaydın len kıllı feysliler:dilcikar:
bugün benim kocişin doğum günü vee ben bu weletten hiçbişi yapamıom:çok üzgünüm:
geçmiş olsun nihalcim allahtan ucuz atlatmışsınız:1shok:
celeen yat anam bende gidiyorum yatmaya.bugün bizim sitenin kalorifercisi nerdeyse havaya uçuruyordu bizi.akşam üzeri yatak odasını foşur foşur kaynar sular bastı.valla canımızı zor kurtardıkbütün oda battı.birde en üst kattayız bütün tavan aktı.yarın bir sürü işim var.Allah yardımcım olsun
Kızlar Grubun adı ne Face deki Ekim Anneleri mi?
2008 Ekim-Kasım-Aralık anneleri diye birşey var o mu
2008 ekim anneleri canım.:teytey:
2008 ekim anneleri canım.:teytey:
Kızlar Günaydın Herkese Hayırlı Sabahlar
Ben bugün çok kötüyüm çok doluydum Celenin şiiriyle gözyaşlarımı tutamadım
Bugün kızımın sintigrafi günü radyasyon verip filmini çekicekler tüm gün hastanede damaryolu koca koca şırıngalar ve en kötüsü ben yavrumun yanında değilim olamicam hatta tam 36 saat hamileyim bu gece benimle yatamicak aynı evde bile olmicaz kızım sanki anlarmış gibi sabaha kadar bana sarıldı elini yüzüme dayadı sabahtan erkenden kaldı hiç kalkmayan yavrum ben ona nasıl dayanıcam işteyim şimdiden özledim o şuan hastanede aç mı kalır ne kadar nasıl bakarlar kim benim kadar bakabilir bilmiyorum Allah'ım ne zormuş....
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Herkese çok tşk ediyorum. Çok rahatlattınız gerçekten paylaşmak güzel sizlerle. Bu arada sintigrafi işi bitti. Uzaktanda olsa takip etmeye çalıştım. Şuan kızım teyzesinin evinde. Ya ama yemin ederim bizim gözümüzde bebekler ama herşeyi anlıyor onlar. Radyasyon verilmeden önce gittim gördüm hastanenin önünde boynuma bir sarılışı var ayrılmıyor iş yerime getirttirdim bekleme süresinde camekan ardından beni gördü el sallıyor gidemiyorum yanına gözü bende kaldı pişman oldum keşke hiç görmeseydi diye. Geçen gece de önce karnımı açtı sonra da elini karnıma okşar gibi sürmeye başladı yüzüme bakıp geeel geeel diyor dedim Allah'ım kardeşini çağırıyor vaktinde gelsin inşallah acaba o da cevap veriyor mudur karnımdan ya annelik çok garip bir duygu ya
ayyyyy bızdık tüylerim diken diken oldu yaa ne akıllı kızın var maşallah nazar değmesinmeroşşşşşşşşş sen geldin haa, inanmıorum senmisin gerçekten akannehir sooracıııma celenin o köfte dudaklı kızına yorum yapmayı unutmuşum, ben bu kıza hastayım ulennn alacem oğluma kaçarı yok kaydirigubbakcemile3 sooora başka ne vardı unuttum :smiley-cool:
[img=http://img15.imageshack.us/img15/8274/dscn6274w.jpg]
[img=http://img21.imageshack.us/img21/9230/dscn6279.jpg]
kuzumun bayramdaki kum sefasından görüntüler:))
kızlar gecen hacerin line erik verdim ve kendi yesin diye hiç müdehale etmedim işte iştee sonuçç
len senin sınav 27 sinde deilmiydi CADIARZU hatta dün seni arıycaktım nasıl gecti die bişe karıstı araya kaldı iiki aramamısım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya feysbıkta olan kılsız ekim anaları grup acmayı biliosanız 2008 ekim anneleri die kapalı bi grup acın.burdan resim ve özel paylasımlarımızı yapmayalım.bu misafirler benm canımı cok sıkıo.ne yazıcaksak ordan yazalımyada bilen bana anlatsın ben açim orda toplanalım yerimseniben zaten face e girip buraya gelmeyen ler var :mymeka:
yaaa banane yaa:umursamaz:ben face üyesi değilim.o zaman hemen kayıt yaptırmalıyım ama ben sizi nasıl bulacam len onu anlamadım.:umursamaz:siz beni bulun olmaz mı ama özeli burdan paylaşmazsak buraya eskisi gibi de girmezsiniz ki nasılsa face var diyeeee:sm_confused:
gurup kuruldumu hadı hayrlı olsun bende yamadan bi bakiim dedim herifle sevgililer günü katliamını izledikk