2008 Ekim Anneleri

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Herkese çok tşk ediyorum. Çok rahatlattınız gerçekten paylaşmak güzel sizlerle. Bu arada sintigrafi işi bitti. Uzaktanda olsa takip etmeye çalıştım. Şuan kızım teyzesinin evinde. Ya ama yemin ederim bizim gözümüzde bebekler ama herşeyi anlıyor onlar. Radyasyon verilmeden önce gittim gördüm hastanenin önünde boynuma bir sarılışı var ayrılmıyor iş yerime getirttirdim bekleme süresinde camekan ardından beni gördü el sallıyor gidemiyorum yanına gözü bende kaldı pişman oldum keşke hiç görmeseydi diye. Geçen gece de önce karnımı açtı sonra da elini karnıma okşar gibi sürmeye başladı yüzüme bakıp geeel geeel diyor dedim Allah'ım kardeşini çağırıyor vaktinde gelsin inşallah acaba o da cevap veriyor mudur karnımdan ya annelik çok garip bir duygu ya

ohhh beeeee özlemişim len kıllanmış sayfaları okumayı :teytey: devamını bekliyoruk efem

QUOTE=bızdıkcan;9319146]Kızlar Günaydın Herkese Hayırlı Sabahlar
Ben bugün çok kötüyüm çok doluydum Celenin şiiriyle gözyaşlarımı tutamadım
Bugün kızımın sintigrafi günü radyasyon verip filmini çekicekler tüm gün hastanede damaryolu koca koca şırıngalar ve en kötüsü ben yavrumun yanında değilim olamicam hatta tam 36 saat hamileyim bu gece benimle yatamicak aynı evde bile olmicaz kızım sanki anlarmış gibi sabaha kadar bana sarıldı elini yüzüme dayadı sabahtan erkenden kaldı hiç kalkmayan yavrum ben ona nasıl dayanıcam işteyim şimdiden özledim o şuan hastanede aç mı kalır ne kadar nasıl bakarlar kim benim kadar bakabilir bilmiyorum Allah'ım ne zormuş....[/QUOTE]
kıyamam yaaa :çok üzgünüm: buna şükür bızdıkım allahım dermansız dert vermesin :Saruboceq: çok zor coookkk :1no2: mafoldumben
mafoldumben
ayyy kıyamam ben o prenseseeee :asigim: kardesini gördü demek :1hug: sende resmini koyda bnm kızımda görsün kardesini :mymeka:
günlük şamarımı yedim tememdir mirmirmirmir
:dilcikar: 39 kilo :dilcikar: kıskandım mıııııı :1shok: hıh hayr :dilcikar: bnm zilloşta emio hatta emzik oldum ama daha bırak 39 u 9 kilo veremedim :hulya:
iyim canım çok saolopuyorumnanaktan ezgide iyi büyüdü ve çok yaramazlaştı.giresunada alıştım sayılır idare eder işte sen nasılsın senin bebiş nasılll:1rolleyes:
bis grip olduk :a015:
puhahaaaa tamer cemrenin 2 katı kaydirigubbakcemile3 maşallah
buu ne güzellikk tatlılık sevimlilik yaa 41 kere maşallahhh cemremee
:kedi: saolunuz

gözlerim doldu okurken :çok üzgünüm: yavrım ufacık tefecik ama malum oluo heralde :çok üzgünüm: o coookkk tatlı bir minik anne olucak :1hug: kıyamam ben prensesime Şeniz

ayyyyy bızdık tüylerim diken diken oldu yaa ne akıllı kızın var maşallah nazar değmesin meroşşşşşşşşş sen geldin haa, inanmıorum senmisin gerçekten akannehir sooracıııma celenin o köfte dudaklı kızına yorum yapmayı unutmuşum, ben bu kıza hastayım ulennn alacem oğluma kaçarı yok kaydirigubbakcemile3 sooora başka ne vardı unuttum :smiley-cool:

çok şükür canım inşallah sonuçlarıda iyi çıkacak kuzunun hiç merak ermeopuyorumnanaktan

Kızlar inanın şimdi daha rahatım bu gece bir şekilde onsuz gececek şansıma babası da bu gece çalışıyor olacak Allah'an annemle babam var. şimdiden zaman geçirecek bişeyler ararken aklıma geldi ben hala bebek odası takımı alamadım. beklesem mi kardeşinin doğumunu dicem ama Allah'ım sağ salim nasip etsin korkuyorum bazen işte .Eğer alırsam iki tane yatak almam lazım acaba biri pembe biri mavi mi alsam gardirop 3 kapaklı yeter mi çilekte şöyle bir oda kurayım dedim 3 milyarı geçti ya öyle görmeden internetten de istemiyorum. yaptırmaya kalksam uzun sürer diktirme elbiseler gibi olmasın istiyorum karar veremedim pisaya da hiç ucuz değilmiş bu arada çilekteki kadın ötv falan çarşambaya kadar herşeyden kaldırılıyor hemen al dedi.

Kızlar hepinizden Allah Razı Olsun sizi arkamda hissetmek o kadar güzel ki hep sağolun. Sonuçlarımız Çarşambaya çıkacakmış şimdilik tek duamız inşallah iyi çıkar. Allah'ım cümlemizin bebeklerini bağışlasın tahtları bahtları kaderleri güzel olsun inşallah...

kadın dooru sölemiş bızdıkım ama cilek cook pahalı.:umursamaz:

ammmiiiiiinnnnnn :Saruboceq:
hayırlı güzel sonuçlar cıkar insallah :Saruboceq:

bızdıkım üzme kndini, bebenin canı içinde çok şükür, önemli olan bu, ufak tefak hastalıklar tabiki olcak, allah hçbi bebemize hastalık yüzü göstermesin ama hepimiz insanız yeri gelecek gülece z yeri gelecek ağlayacaz yeri gelcek hasta olcaz yeri gelecek iyileşecez, yaşadığımız sürece bu böyle olacak, tabi biz anne olduğumuz için onların acısı bizim içimizi dağlıyo, bizim annelerimiz de aynı şeyleri hissetmişlerdir mutlaka, bu yüzdendir ki hala onların gözünde çocuğuz, mesela annem hala bana şunu şöyle yap bunu böyle yap die ince ince anlatır, yahu biliyorum haydi sen işine bak ben yaparım diorum gidip gelip yine söylüyo kaydirigubbakcemile3 bizim bebelerimiz de bize böyle olacak işte, 50 yaşına gelseler parmakları çizilse yine böyle üzülcez, en büyük üzüntülerimiz böyle olsun inşallah, allah yokluklarını göstermesin, bızdık bende almadım anacım oda takımı, hamileyken niyetlendim alcaktım sora bi arkadaş bende sallanan beşik var vereyim alma dedi, onu kullanıorum şimdi, biraz büyüyünce genç odası alcam, hem kız hem erkek kullanabilecek şekilde, sonra ilerde kız kardeşi olursa odaya bi yatak daha yerleştiririz olur biter, uzun vadede kullanılabilecek bişey almayı düşünüyorum, maa dediğim gibi şimdilik düşünmüyorum, zaten artık o beşiği de kullanmıyoruz yerde yatıyoruz, yinede sen bilirsin ama şu aşamada bence acele etme, iyiki de almamışım diyorum ben, kullanamayacakmışız çünkü, şimdi ben bunu beşiğine yatırmaya kalksam kendisini atar oradan, cesaret edemiyorum, iiyice aklı başına gelince belki bir sene kadar yatırırım, yataktan düşmemeyi öğrenince de genç odası alcam
kuzumun bayramdaki kum sefasından görüntüler:))

annaaaaaaaaa nettiniz len çocuğa kaydirigubbakcemile3

bızdık zümra radyasyon aldığı içinmi sana yaklaştırmıyolar, bi de ne zaman geçiyomuş bunun etkisi,

anaa ne tatlı gözüküyo ya söye bi kumda bana lazım haceri içine gömüp kafa dinlemek için puhahhaaa ne iyi ourdu varya cıkıp heryeri krışıramazda

amin canım inş hersey yolunda gidecek allahn iznıyle sen kalbini ferah tut

selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız.yazmasamda hep takip ettim burayı.bebekler hastaymış.feyzada hasta kusuyor ve çok fena ishal 2 gündür geçmedi.eve geldikya burası çok soğuk.benim bile 2 gündür midem bulanıp duruyor.alışana kadar böyle idare ececeğiz artık.diğer tüm bebeklerede Allah acil şifalar versin

bızdık zümra radyasyon aldığı içinmi sana yaklaştırmıyolar, bi de ne zaman geçiyomuş bunun etkisi,

Evet canım hamileyim diye o da radyasyonlu diye 36 saat ablamda kalacak birbirimizi görmicez yarın akşam alcam ablamdan hatırlatma ne olur unutmak için ne yapçam bilmiyorum geceyi birlatsam bir uyusam tamam da...
Bu arada ibolyacım bizde yerde yatıyoruz sepetimiz vardı 6 ay yattı onda zaten ama artık yerde yatılcak gibi de değil kış geliyor üşüttük bile çocuğu zaten elbisesini emmesi var engel olamıyoruz temiz çamaşırlarını veriyoruz artık eline o derece kış geldi velhasıl mecburen iyi bir yatağı olmalı diyorum büyüyen karyola alsam kardeşine Zümraya da genç odası yatağı bazalı gibi çekmeceli ilk 6 ay oğlan yine sepette yatar Zümra da büyüyende iki tane döşek oluyor içinde birini çıkarınca epey yüksek atlayamaz yani bu kış geçse Zümra da dar yerde yatmayı öğrenir sonra o kendi korkuluklu bazasına geçer oğlanda büyüyende epey kullanırlar diyorum ama ya yoksa kesinlikle Zümra deli gibi dönüyor yer döşeğinde bu kışı geçiremeyiz yatağa yatırıyoruz halının üstünde buluyoruz o derece dönüyor yani....
Bu arada ben çıkıyorum dua edin bana ne olur bu günü mü bu gece mi atlatayım hayırlısıyla benim yerime herkes bu gece yatarken bebeğini bi kere ama benim yerime öpsün olur mu kızlar....

kızlar gecen hacerin line erik verdim ve kendi yesin diye hiç müdehale etmedim işte iştee sonuçç

Eklentiler

• $DSC00709.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC00710.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC00713.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 28
bızdık ben beşiğin yatağını yere kodyum etrafına da koltukların sırt yastıklarını döşedim, öyle kolay kolay düşemez yani, bi kenara da az alçak bi yer yaptım uyanınca oradan insin gelsin diye, aylardır öyle yatıyoz biz, bence acele etme bi araştır, belki uygun fiyatlı güzel bişey bulacaksın, illa marka olması şart değil, çilekmiş havuçmuş bunların modelleri benim de hoşuma gidiyo ama markaya para verioz bi yerde, ne bilim ben alacağımzaman şöyle mobilyacıları tümden bi dolaşcam, bu arada sıkma canını lütfen, dedim ya canı içinde olsun iyi olsun yeter, bu ikinizin iyiliği için de böyle oldu ama yarından itibaren kızınla uyuyacaksın misler gibi, annelik sabrı da öğretiyor insana, üzme kendini bak karnındakine günah o da senin evladın :teselli:

eçmiş olsun canım tv de göterdiydi yılın ikl karı yagdı erzurma diye aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…