mafoldumbenSürekli babasını arıyorum damaryolunu bulamamışlar delik deşik etmişler kızımı tekrar hastenenin başka bölümüne göndermişler açsınlar diye telefonda ağlamalarını duydum yavrumun dayanamıyorum ben ya
ayyy kıyamam ben o prenseseeee :asigim: kardesini gördü demek :1hug: sende resmini koyda bnm kızımda görsün kardesini :mymeka:celencim teşeekür ederim canım seninkız çok şeker maşallhkızım gördü de ayyyyy diyokaydirigubbakcemile2
bızdıkcım tam rahatsızlığı anlayamadım ama şifasız bi durum değil anladığım kadarıyla içini srin tut biliyorum hiç kolay değil ama bi tane de karnın da var Allah yardımcınız olsun çabucak kavuş kızına işallha.s.
herkeşee günayydınn:sm_cool:
bu celene:mymekapuyorumnanaktan
nisanur kızın aynı sana benziyo maşallah tü tü tüü nere tayin çıktı kız iyi bak üst kattakilerden kurtuldun hem çoçuk hem herüf zor olıyy:kedi:
leylacım öncelikle tebrikler demek ilinci geliyo ilk yıllar zor ama sonra çok rahat etceksin bak gör allah ikisinede uzun ömürler versin sen bide hamile olduğun için duygularını daha yoğun yaşıyosun canım üzülmen çok normal ama güçlü olmaya çalış sana ihtiyacı olan ikitane meleğin var bizim hasta bile olmaya hakkımız yok unutma kendimize iyi bakmalıyızŞeniz
:dilcikar: 39 kilo :dilcikar: kıskandım mıııııı :1shok: hıh hayr :dilcikar: bnm zilloşta emio hatta emzik oldum ama daha bırak 39 u 9 kilo veremedim :hulya:hazır neti bulmuşken biraz kıllatimm.
celen kaçkilo oldun len şişkoonaniknanik58 kiloyla hamile kaldım 50 kiloyum ama sevinmiyorum valla eridim bittimm benim bamya sabaha kadar emiyo memem ağzından düşmeye görsün feryat figann...21 kiloda hamişken almıştım yani 39 kilo verdim len 10 ayda...
bu arada eskileri okudum biraz çakılım nerde uğramıyomuCADIARZU
bis grip olduk :a015:iyim canım çok saolopuyorumnanaktan ezgide iyi büyüdü ve çok yaramazlaştı.giresunada alıştım sayılır idare eder işte sen nasılsın senin bebiş nasılll:1rolleyes:
puhahaaaa tamer cemrenin 2 katı kaydirigubbakcemile3 maşallahmrb kızlar
geçmişi okuyacak kadar zamanım yok malum ce-e deyip gitmek zorundayımartık iyice oyun çocuğu oldu yaramazlar o uyurkende yemekti ütüydü falan geçio işte zaman...
umarım herkes iyidir...
bizde bugün sağlık ocağına gittik 1 yaş aşıları için.2 tane aşı yapıldı ikiside kollarından :çok üzgünüm: canı çok yandıı yavrumun ama napalım onların iyiliği için yapcak bişee yokkumarım ateşi çıkmaz kuzumun :Saruboceq:
kilomuz 13,200 boyumuz 82sağlık ocağındaki doktor boy ve kilosunun çok güzel olduğunu söyledi.saat 3 te de kendi doktormuzla randevumuz var...bugün doktor manyağı olcaz galiba kafamçokkarıştı
:kedi: saolunuzbuu ne güzellikk tatlılık sevimlilik yaa 41 kere maşallahhh cemremee
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Herkese çok tşk ediyorum. Çok rahatlattınız gerçekten paylaşmak güzel sizlerle. Bu arada sintigrafi işi bitti. Uzaktanda olsa takip etmeye çalıştım. Şuan kızım teyzesinin evinde. Ya ama yemin ederim bizim gözümüzde bebekler ama herşeyi anlıyor onlar. Radyasyon verilmeden önce gittim gördüm hastanenin önünde boynuma bir sarılışı var ayrılmıyor iş yerime getirttirdim bekleme süresinde camekan ardından beni gördü el sallıyor gidemiyorum yanına gözü bende kaldı pişman oldum keşke hiç görmeseydi diye. Geçen gece de önce karnımı açtı sonra da elini karnıma okşar gibi sürmeye başladı yüzüme bakıp geeel geeel diyor dedim Allah'ım kardeşini çağırıyor vaktinde gelsin inşallah acaba o da cevap veriyor mudur karnımdan ya annelik çok garip bir duygu ya
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Herkese çok tşk ediyorum. Çok rahatlattınız gerçekten paylaşmak güzel sizlerle. Bu arada sintigrafi işi bitti. Uzaktanda olsa takip etmeye çalıştım. Şuan kızım teyzesinin evinde. Ya ama yemin ederim bizim gözümüzde bebekler ama herşeyi anlıyor onlar. Radyasyon verilmeden önce gittim gördüm hastanenin önünde boynuma bir sarılışı var ayrılmıyor iş yerime getirttirdim bekleme süresinde camekan ardından beni gördü el sallıyor gidemiyorum yanına gözü bende kaldı pişman oldum keşke hiç görmeseydi diye. Geçen gece de önce karnımı açtı sonra da elini karnıma okşar gibi sürmeye başladı yüzüme bakıp geeel geeel diyor dedim Allah'ım kardeşini çağırıyor vaktinde gelsin inşallah acaba o da cevap veriyor mudur karnımdan ya annelik çok garip bir duygu ya
kuzumun bayramdaki kum sefasından görüntüler:))
Kızlar inanın şimdi daha rahatım bu gece bir şekilde onsuz gececek şansıma babası da bu gece çalışıyor olacak Allah'an annemle babam var. şimdiden zaman geçirecek bişeyler ararken aklıma geldi ben hala bebek odası takımı alamadım. beklesem mi kardeşinin doğumunu dicem ama Allah'ım sağ salim nasip etsin korkuyorum bazen işte .Eğer alırsam iki tane yatak almam lazım acaba biri pembe biri mavi mi alsam gardirop 3 kapaklı yeter mi çilekte şöyle bir oda kurayım dedim 3 milyarı geçti ya öyle görmeden internetten de istemiyorum. yaptırmaya kalksam uzun sürer diktirme elbiseler gibi olmasın istiyorum karar veremedim pisaya da hiç ucuz değilmiş bu arada çilekteki kadın ötv falan çarşambaya kadar herşeyden kaldırılıyor hemen al dedi.
Kızlar hepinizden Allah Razı Olsun sizi arkamda hissetmek o kadar güzel ki hep sağolun. Sonuçlarımız Çarşambaya çıkacakmış şimdilik tek duamız inşallah iyi çıkar. Allah'ım cümlemizin bebeklerini bağışlasın tahtları bahtları kaderleri güzel olsun inşallah...
Kızlar inanın şimdi daha rahatım bu gece bir şekilde onsuz gececek şansıma babası da bu gece çalışıyor olacak Allah'an annemle babam var. şimdiden zaman geçirecek bişeyler ararken aklıma geldi ben hala bebek odası takımı alamadım. beklesem mi kardeşinin doğumunu dicem ama Allah'ım sağ salim nasip etsin korkuyorum bazen işte .Eğer alırsam iki tane yatak almam lazım acaba biri pembe biri mavi mi alsam gardirop 3 kapaklı yeter mi çilekte şöyle bir oda kurayım dedim 3 milyarı geçti ya öyle görmeden internetten de istemiyorum. yaptırmaya kalksam uzun sürer diktirme elbiseler gibi olmasın istiyorum karar veremedim pisaya da hiç ucuz değilmiş bu arada çilekteki kadın ötv falan çarşambaya kadar herşeyden kaldırılıyor hemen al dedi.
kuzumun bayramdaki kum sefasından görüntüler:))
bızdık zümra radyasyon aldığı içinmi sana yaklaştırmıyolar, bi de ne zaman geçiyomuş bunun etkisi,
bızdık ben beşiğin yatağını yere kodyum etrafına da koltukların sırt yastıklarını döşedim, öyle kolay kolay düşemez yani, bi kenara da az alçak bi yer yaptım uyanınca oradan insin gelsin diye, aylardır öyle yatıyoz biz, bence acele etme bi araştır, belki uygun fiyatlı güzel bişey bulacaksın, illa marka olması şart değil, çilekmiş havuçmuş bunların modelleri benim de hoşuma gidiyo ama markaya para verioz bi yerde, ne bilim ben alacağımzaman şöyle mobilyacıları tümden bi dolaşcam, bu arada sıkma canını lütfen, dedim ya canı içinde olsun iyi olsun yeter, bu ikinizin iyiliği için de böyle oldu ama yarından itibaren kızınla uyuyacaksın misler gibi, annelik sabrı da öğretiyor insana, üzme kendini bak karnındakine günah o da senin evladın :teselli:Evet canım hamileyim diye o da radyasyonlu diye 36 saat ablamda kalacak birbirimizi görmicez yarın akşam alcam ablamdan hatırlatma ne olur unutmak için ne yapçam bilmiyorum geceyi birlatsam bir uyusam tamam da...
Bu arada ibolyacım bizde yerde yatıyoruz sepetimiz vardı 6 ay yattı onda zaten ama artık yerde yatılcak gibi de değil kış geliyor üşüttük bile çocuğu zaten elbisesini emmesi var engel olamıyoruz temiz çamaşırlarını veriyoruz artık eline o derece kış geldi velhasıl mecburen iyi bir yatağı olmalı diyorum büyüyen karyola alsam kardeşine Zümraya da genç odası yatağı bazalı gibi çekmeceli ilk 6 ay oğlan yine sepette yatar Zümra da büyüyende iki tane döşek oluyor içinde birini çıkarınca epey yüksek atlayamaz yani bu kış geçse Zümra da dar yerde yatmayı öğrenir sonra o kendi korkuluklu bazasına geçer oğlanda büyüyende epey kullanırlar diyorum ama ya yoksa kesinlikle Zümra deli gibi dönüyor yer döşeğinde bu kışı geçiremeyiz yatağa yatırıyoruz halının üstünde buluyoruz o derece dönüyor yani....
Bu arada ben çıkıyorum dua edin bana ne olur bu günü mü bu gece mi atlatayım hayırlısıyla benim yerime herkes bu gece yatarken bebeğini bi kere ama benim yerime öpsün olur mu kızlar....
selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız.yazmasamda hep takip ettim burayı.bebekler hastaymış.feyzada hasta kusuyor ve çok fena ishal 2 gündür geçmedi.eve geldikya burası çok soğuk.benim bile 2 gündür midem bulanıp duruyor.alışana kadar böyle idare ececeğiz artık.diğer tüm bebeklerede Allah acil şifalar versin
kızlar gecen hacerin line erik verdim ve kendi yesin diye hiç müdehale etmedim işte iştee sonuçç