2008 Ekim Anneleri

leyla len o eriği hacerin ağzından başka heryeri yemiş len :roflol:

hee rerik haceri yedii o elindeki ikinci erik ilkini eliyle ezmiş hep sonrada yüzünü kaşımızsacına hatta nsesine kadar erik kızım neden yemedin hep yüzüne sürdün dedim anneim erik maskesi yaptım cildi canlı tutuyomuş dedi ::sm_cool:delikafadulden

selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız.yazmasamda hep takip ettim burayı.bebekler hastaymış.feyzada hasta kusuyor ve çok fena ishal 2 gündür geçmedi.eve geldikya burası çok soğuk.benim bile 2 gündür midem bulanıp duruyor.alışana kadar böyle idare ececeğiz artık.diğer tüm bebeklerede Allah acil şifalar versin

geçmiş olsun nihalcim havalar bir sıcak bir soğuk burdada hastalık havası:sm_confused:

selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız.yazmasamda hep takip ettim burayı.bebekler hastaymış.feyzada hasta kusuyor ve çok fena ishal 2 gündür geçmedi.eve geldikya burası çok soğuk.benim bile 2 gündür midem bulanıp duruyor.alışana kadar böyle idare ececeğiz artık.diğer tüm bebeklerede Allah acil şifalar versin

aleyküm selam şekerim geçmiş olsun sizie de hava deişikliğinden böle oldu herhalde, bu ara bütün bebeler hasta, hayırlısıyla bi iyileşeydik :nazar:
hee rerik haceri yedii o elindeki ikinci erik ilkini eliyle ezmiş hep sonrada yüzünü kaşımızsacına hatta nsesine kadar erik kızım neden yemedin hep yüzüne sürdün dedim anneim erik maskesi yaptım cildi canlı tutuyomuş dedi ::sm_cool:delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bak sen zilliye şimdiden öğrenmiş, daha senin cildinin bozulmasına yıllar var desene, acaba sadece yüzüne gözüne sürmekle yetinmişmidir :roflol::roflol:

slm kizlar öncelikle bizdikcan gecmis olsun yavruna allah yardimcisi olsun insallah sonuclar temiz cikar cok öptük canim kendini bukadar üzme canim unutma sen iki canlisin:CüvCüv:

leylacigim resimler harika cikmis senin kizinda harika erik yiyor yaninaniknanik gecmisi okudum aslinda ama bilgisayardami sorun var ne anlamadim yavas ilerliyor destina senin icin hamile yazmis benmi yanlis okudum hamilesin yanlis anladiysam kim hamile söyleyin catlarim meraktan:kedi:

yagmurda bir düzeliyor bir burnu tikaniyor anlayamadimki dogum günü olmadan bir toparlansaydi baska birsey istemiyorum hepiciginizi cok öptük kizlarŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar gecen hacerin line erik verdim ve kendi yesin diye hiç müdehale etmedim işte iştee sonuçç

cemre kankasını incelerken kaydirigubbakcemile3

:roflol: o da bende cok güldük kaydirigubbakcemile3 sen cok yasa hacer zillisi :1hug:

slm kizlar öncelikle bizdikcan gecmis olsun yavruna allah yardimcisi olsun insallah sonuclar temiz cikar cok öptük canim kendini bukadar üzme canim unutma sen iki canlisin:CüvCüv:

leylacigim resimler harika cikmis senin kizinda harika erik yiyor yaninaniknanik gecmisi okudum aslinda ama bilgisayardami sorun var ne anlamadim yavas ilerliyor destina senin icin hamile yazmis benmi yanlis okudum hamilesin yanlis anladiysam kim hamile söyleyin catlarim meraktan:kedi:

yagmurda bir düzeliyor bir burnu tikaniyor anlayamadimki dogum günü olmadan bir toparlansaydi baska birsey istemiyorum hepiciginizi cok öptük kizlarŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canikom ben hamiş değiim bzdık hamie ya onu diyo bızdıkcanın adıda leyla
i

cemre kankasını incelerken kaydirigubbakcemile3

:roflol: o da bende cok güldük kaydirigubbakcemile3 sen cok yasa hacer zillisi :1hug:

cemra suanda bakıyo örnek alack oda ögrendi artık erik nasl yenir annesi sen ver eline bi erik pu haha önce banyoyu hazır et ama

kaydirigubbakcemile3 allah sööletti kısmetim yamırım inşallah leylusumuzda en yakın zamanda hamiş olucak :Saruboceq: lülülülülülü ama bu leyla bızdık olii :CüvCüv:

cemra suanda bakıyo örnek alack oda ögrendi artık erik nasl yenir annesi sen ver eline bi erik pu haha önce banyoyu hazır et ama

yok anam benmkş izmirdeyken bulamıstı kendini çikolataya da bunu cıkaramadı acaba bnm kankam ne yedide bu hale geldi die bakıo kaydirigubbakcemile3

selam canlarım öncelikle hepinii çooooooooook özledimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sınavıma çok az kaldı dolayısıyla kavuşmamıza da az kaldı
size deli gibi yazasım görüşmeyeli çok şey biriktirdim
ama artıkın burdan özel hayata dair çok şey paylaşamıcam:1no2: çünkü kk da birinin dolaylı da olsa uzaktan akrabam olduğunu keşfettim ve böylelikle bazı birilerinin kulaklarına gitmesini istemediğim sizinle paylaşmış olduğum yorumların onlara nasıl ulaşmış olduğunu anlamış oldum
artıkın msn ve face de özel den görüşürükyerimseniben
bu arada hyerimsenibenacerin cemremin ve girayın fotolarını gördüm hepsi çok datlu maşallah:nazar: ne kadar da büyümüşler keratalar
kız leyloşum hacer mi eriği erik mi haceri yemiş çözemedim:roflol::roflol:

bizim eray bey de çok dillendi artıkın başım ağrımaya başaldı bi de ses açması var çığlık çığlık öldürüyo beni velet anne de demiyo direk eda diyo sanki askerlik arkadaşıyız yaaa:roflol::roflol:
neyse benden şimdilik bu kadar hazır velet uyuyoken biraz soru çözem
beni bekleyin anacımm:a015:

kaydirigubbakcemile3 allah sööletti kısmetim yamırım inşallah leylusumuzda en yakın zamanda hamiş olucak :Saruboceq: lülülülülülü ama bu leyla bızdık olii :CüvCüv:
su ara düşünmekteyim anacım hemen hamile kalıp beraber büyütme meselesini hacer gibi bitane daha kaldıramaz bu zavvallı ben
QUOTE=celen35;9330684]yok anam benmkş izmirdeyken bulamıstı kendini çikolataya da bunu cıkaramadı acaba bnm kankam ne yedide bu hale geldi die bakıo kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
heheee ben hiç vermiyodum böyl bulasacak seyler salatalık havuç elma felan dışında gecem milupadan mail geldi artık yemek yeme alışkanlıgı edinek için kendi yemesini saglayın diy erikle bu hale geld artık yogurt pilav versem herhalde hacerin yüzü gözü hiç gözümez
selam canlarım öncelikle hepinii çooooooooook özledimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama artıkın burdan özel hayata dair çok şey paylaşamıcam:1no2: çünkü kk da birinin dolaylı da olsa uzaktan akrabam olduğunu keşfettim ve böylelikle bazı birilerinin kulaklarına gitmesini istemediğim sizinle paylaşmış olduğum yorumların onlara nasıl ulaşmış olduğunu anlamış oldum
bu arada hyerimsenibenacerin cemremin ve girayın fotolarını gördüm hepsi çok datlu maşallah:nazar: ne kadar da büyümüşler keratalar

bizim eray bey de çok dillendi artıkın başım ağrımaya başaldı bi de ses açması var çığlık çığlık öldürüyo beni velet anne de demiyo direk eda diyo sanki askerlik arkadaşıyız yaaa:roflol::roflol:

eski defterler teker teker döküliyo bende bgun seni aklımdan gecirdimm gelmiyo diye profiline baktım ne zaman gelmişssin en son diye malum omuş

canikom ben hamiş değiim bzdık hamie ya onu diyo bızdıkcanın adıda leyla
i
valla cok sevinmistim hamilesin diye:eek: bizdigin hamile oldugunu biliyom ama adinin leyla oldgunu bilmiyordum neyse bak sende düsünmeye baslamisin hadi bakem kolay gelsin:jeyyar::jeyyar::jeyyar::eek::eek:

valla allah söyletti celenim kismet bakalim belki leyla gaza gelir:Saruboceq: obir ay hamileyim diye baslik atar:CüvCüv: hep beraber seviniriz burda :1hug:delikafaduldendelikafadulden
senin kizda amma bilmis ha onebicim poz vermeler öyle kiz senin kizi yerim ha valla nazar degecek masallah:nazar::nazar::nazar: kiz sana oyyyy oyyyy tam isirmalik valla:asigim::asigim::asigim:

len senin sınav 27 sinde deilmiydi CADIARZU hatta dün seni arıycaktım nasıl gecti die bişe karıstı araya kaldı iiki aramamısım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya feysbıkta olan kılsız ekim anaları grup acmayı biliosanız 2008 ekim anneleri die kapalı bi grup acın.burdan resim ve özel paylasımlarımızı yapmayalım.bu misafirler benm canımı cok sıkıo.ne yazıcaksak ordan yazalım :kızgın: yada bilen bana anlatsın ben açim orda toplanalım yerimseniben zaten face e girip buraya gelmeyen ler var :mymeka:

valla cok sevinmistim hamilesin diye:eek: bizdigin hamile oldugunu biliyom ama adinin leyla oldgunu bilmiyordum neyse bak sende düsünmeye baslamisin hadi bakem kolay gelsin:jeyyar::jeyyar::jeyyar::eek::eek:

valla allah söyletti celenim kismet bakalim belki leyla gaza gelir:Saruboceq: obir ay hamileyim diye baslik atar:CüvCüv: hep beraber seviniriz burda :1hug:delikafaduldendelikafadulden
senin kizda amma bilmis ha onebicim poz vermeler öyle kiz senin kizi yerim ha valla nazar degecek masallah:nazar::nazar::nazar: kiz sana oyyyy oyyyy tam isirmalik valla:asigim::asigim::asigim:

hemide öbğr ay kaydirigubbakcemile3 leyluuuşşş lülülülülülü senden ii haberler beklemekteyiz kısmet yamır lan ben kaydirigubbakcemile3

hemide öbğr ay kaydirigubbakcemile3 leyluuuşşş lülülülülülü senden ii haberler beklemekteyiz kısmet yamır lan ben kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

valla allah yalani sevmiyor ben düsünüyordum ciddi ciddiCADIARZU ama bu esimle aramizdaki tartisma hersey alt üst etti:kızgın: ama gene normal yoldan olursa cooooooooook istiyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:celenim neden olmasin dimi yagmura kardes:1hug::1hug::1hug:

çelen kıllısı iyi güzel dionda benim gibi facce buku olmayan ekim anaları napsın len..
şiişşştt misafirler edebinizle gelin gidin kafamın tasını attırmayın len:eek:lmaz:
hoşgeldin edhakcım..bi buluşamadık yaaa.. adapazarına gelince haber werde görüşelim yawwopuyorumnanaktan

oyyy maşallah büyümüş bu yaa cok tatlı bak ziili kızım efekaan ne güzel yogurt yiyo sen bi eriği yiyemedin

X