- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
Ozlemcim gecmis olsun yuruyomussunuz hayirli olsun masallah kuzuya kizlar ya hacer artik banyo yapmak istemiyo zorla bi kisi tutuyo ben yikiyom ama zaptedemiyoz nasil agliyo onceden hic sesi cikmazdi bide memeyi isirmaya basladi sadece altta 2 disi var onla isiriyo yok boyle bi aci ya emiyo emiyo sut bitince isirmaya basliyo aksamda isirinca agzida cekmek gibi bi salaklik ettim ucu mahfoldu felaket sizliyo ustler geldiginde ne halt ederim bilmiom zeynebim allah yardimcin olsun ben 2teneye dayanamiyom sen 14 taneyle napiyosan nedir bizim bu cektigimiz yaww
slm kızlar 2-3 gündür giremedim gülçe çok hastaydı bugün azıcık düzeldi 2 gece burnumuzdan geldi sabaha kadar kucağımızda gezidrdik halasıyla nöbetleşe sabahı ettik kuzum kucağımızdan inmadi nefes bile alamıyodu bugün biraz rahat allaha şükür sadece bu sayfayı okudum ve keroşumuz la cemremiz hastaymış çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kuzularıma
selam kızlar.yatmadan bi bakayım dedim.doğumgünümüzü kutladık.oğluşum artık 1 yaşında.hihoyyythihoyyytdarısı sizlerin başına.çok yoruldum.ama değdi.güzel geçti.bu arada face den ve telefonla kutlayan tüm dostlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.hepinizi çok seviyorum.iyi gecelerropuyorumnanaktan
canım benim yaa,okudumda baya kötü olmuş girayımız.çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda toparlar küçük paşamız.üzülme diyemiyorum insan çok kötü oluyo.ama Allah geçici hastalık versin ne yapalım.tekrar geçmiş olsun:çok üzgünüm:hiç sorma canım şimdi dişler zorluyo diye bir ısıryoki görme babası diyo yapma oğlum hiç oralı değillmaz:zaten bişeyde yemiyo 3 gündür sadece meme:çok üzgünüm:neyse hasta olmasınlarda ne yapalım canım yaa.
özlem sizede geçmiş olsun canım.
iboşum gerçektenmi alacaksın boya kalemi batırır ortalığı ya erken değilmi daha:uhm:
eylülcüm sağol canım benim annemde hep öyle derdi siz hasta olunca ağlardım yemek bile yemezdim diye şimdi ben öyleyim karnım aç yemek yemek gelmiyor içimden:sm_confused:
nice mutlu yıllara:sm_cool::teytey:a.s.
canım benim yaa,okudumda baya kötü olmuş girayımız.çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda toparlar küçük paşamız.üzülme diyemiyorum insan çok kötü oluyo.ama Allah geçici hastalık versin ne yapalım.tekrar geçmiş olsun:çok üzgünüm:
teşekkür ederim canım benimŞeniz.darısı başınızasositososito
yok anam soğukta dısarda yapılmaz en iisi ev dedik yerimseniben hem o kadar ona para verene kadar evde hersreyi tam tekmilş yaparız daha ii :hulya:celennn yer buldunuz mu ya hastalık falan derken ben sana dönemedim canım ya kusura bakma.nerdde kutlayacaksınız?biz kalabalığız ama yine de ev diyolar.bakacam.ama yine de plan yapmayacam son güne kadar yoksa elimde patlıyo.bi aksilik oluyo.
sağol canım bugün iyi çok şükür düzeldi maşallah.en azından az da olsa yemek yedi.rabbim hiç kimsenin yavrusunu hasta etmesin:Saruboceq.doğum günü resimlerinizi bekliyoruz artıkopuyorumnanaktan
Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca
Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı
Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi
:asigim: :asigim: :asigimpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aman gurban olimm lenn kıza benzemiş artıkkkŞeniz
selam kızlar.yatmadan bi bakayım dedim.doğumgünümüzü kutladık.oğluşum artık 1 yaşında.hihoyyythihoyyytdarısı sizlerin başına.çok yoruldum.ama değdi.güzel geçti.bu arada face den ve telefonla kutlayan tüm dostlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.hepinizi çok seviyorum.iyi gecelerropuyorumnanaktan
:kedi: öperim Şenizayyy ayyy bu ne hoş dizeler böyle canım yaaaaaaayerimsenibencanım kuzum benim öpüyorum ben Cemremi:1hug:
amin kısmetim yamırım :Saruboceq: cümlemizin evladını bağışlasın allahım :Saruboceq:allahim yok böyle bir güzellikallahim korusun bütün bebeklerimizi :Saruboceq:allahim seni annene babana bagislasin cok tatlisin :Saruboceq::Saruboceq:yaopuyorumnanaktan
aman maşallah kızımaaaaa :1hug: daha bugun seni andım :asigim: hatırlıyomusun doğuma yakın sancınmı kanaman mı ne olduydu hastaneye gitmiştin apar topar bizde pc basında meraktan geberdiydik kaydirigubbakcemile3 dedim ne cabuk gecti 1 sene oldu bile Şenizmerhabalar vereliniortakbeni haıtırladınız mı:lepi:
herkes iyidir umarım bebklerin hastalığı:çok üzgünüm: haricinde hastalere acil şifalar diliyoruza.s.
tayinimiz çıktı ev taşıma telaşı falan eve yeni net bağlattık bi baktım sabah yürüme faliyetleri başlamış söylemesi ayıp biz 10,5 aylık yürüdük şimdi koşuyo kuzumkoca poposuna ramen hemdesırnaşık şey 8 adte dişimiz oldu birsürü kelme miz var bazen 3 kel
meyi ard arda sayıp derdini anlatıyo teyzesine söyledi cümle bi yandan biberonu uzatarak:teyze bımmmm bitti:roflol: çanesi ve elleri hiç durmuyo tabi bir çok kaza da geliyo başımıza ama şimdilik çok şükür ciddi bişeyler olmadı
aa bu arada duyduğuma göre ankara da buluşmalar yapılmaış fotolar var mı nerde :uhm:
meran nasılsın dişlerinden memnun kaldın mı selamını aldım canım nasıl tesadüf ya anlaşsan denk gelmez:1shok:
oohhhoooowwwww eskiler dökülmeye baslamıs mı neee :teytey: gelin len artık sabah yoklamarını ösledik :mymeka:aman gurban olimm lenn kıza benzemiş artıkkkŞeniz
phatoshumm kutlu olsun yaşınız len benim veledin daha 4 dişi var çokmu geri kaldıı
iyi akşamlar herkese arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum netim yoktu arada bi girip bakıyodum arkadaşın internetinden hepiniz ve bebişler iyidir umarım geçmişi okumakla bitmicek o yüzden ne olup bitti haberim yok bebişler büyümüşlerdir benim kızımda çok yaramazlaştı hiç zaman yetmiyor sürekli ilgi istiyor o yüzden burayada hiç giremiyorum ama aklım hep burda sizler kaynaştıkça diyorum ben hep uzak kaldım diye ama istesem kızımın yüzünden sürekli giremiyorum neyse artık daha sık girip sohbetlerinize katılmaya çalışacam hepinizi öptükk kızımla