canım günaydın öncelikle çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin güzel yavruna çok zor gerçekten seni anlıyorum annelik dünyanın en kutsal mesleği ama üzme kendini bak diğer canında karnında bundan sonra sağlıklı sıhhatli ikisinide kucakladığın güzel günlerini düşün bunlarda geçecek emin ol.çok öpüyorumKızlar Günaydın Herkese Hayırlı Sabahlar
Ben bugün çok kötüyüm çok doluydum Celenin şiiriyle gözyaşlarımı tutamadım
Bugün kızımın sintigrafi günü radyasyon verip filmini çekicekler tüm gün hastanede damaryolu koca koca şırıngalar ve en kötüsü ben yavrumun yanında değilim olamicam hatta tam 36 saat hamileyim bu gece benimle yatamicak aynı evde bile olmicaz kızım sanki anlarmış gibi sabaha kadar bana sarıldı elini yüzüme dayadı sabahtan erkenden kaldı hiç kalkmayan yavrum ben ona nasıl dayanıcam işteyim şimdiden özledim o şuan hastanede aç mı kalır ne kadar nasıl bakarlar kim benim kadar bakabilir bilmiyorum Allah'ım ne zormuş....
canım günaydın öncelikle çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin güzel yavruna çok zor gerçekten seni anlıyorum annelik dünyanın en kutsal mesleği ama üzme kendini bak diğer canında karnında bundan sonra sağlıklı sıhhatli ikisinide kucakladığın güzel günlerini düşün bunlarda geçecek emin ol.çok öpüyorum
Kızlar Günaydın Herkese Hayırlı Sabahlar
Bugün kızımın sintigrafi günü radyasyon verip filmini çekicekler tüm gün hastanede damaryolu koca koca şırıngalar ve en kötüsü ben yavrumun yanında değilim olamicam hatta tam 36 saat hamileyim bu gece benimle yatamicak aynı evde bile olmicaz kızım sanki anlarmış gibi sabaha kadar bana sarıldı elini yüzüme dayadı sabahtan erkenden kaldı hiç kalkmayan yavrum ben ona nasıl dayanıcam işteyim şimdiden özledim o şuan hastanede aç mı kalır ne kadar nasıl bakarlar kim benim kadar bakabilir bilmiyorum Allah'ım ne zormuş....
Sürekli babasını arıyorum damaryolunu bulamamışlar delik deşik etmişler kızımı tekrar hastenenin başka bölümüne göndermişler açsınlar diye telefonda ağlamalarını duydum yavrumun dayanamıyorum ben ya
allah yardımcın olsun ya valla ben cok korkuyom emzirirkn ısıracak dıye üzüme annei inş hemn iyleşecek yine iyi dayanıklı cocuk maşaallah 3 aylıktan beri diş çıkarıyo cocukhiç sorma canım şimdi dişler zorluyo diye bir ısıryoki görme babası diyo yapma oğlum hiç oralı değillmaz:zaten bişeyde yemiyo 3 gündür sadece meme:çok üzgünüm:neyse hasta olmasınlarda ne yapalım canım yaa.
özlem sizede geçmiş olsun canım.
iboşum gerçektenmi alacaksın boya kalemi batırır ortalığı ya erken değilmi daha:uhm:
eylülcüm sağol canım benim annemde hep öyle derdi siz hasta olunca ağlardım yemek bile yemezdim diye şimdi ben öyleyim karnım aç yemek yemek gelmiyor içimden:sm_confused:
sizede cok geçmiş olsun canımallahım ya hastalık duymak istemiyom şifa verin rabbim kuzucuklara
cok hoşş yaaaaaaaaaa cmeryi öp kokla benim yerime nolurrr
Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca
Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı
Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi
:asigim: :asigim: :asigimpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan [/IMG][/URL]
canımmmm üzülme deiyemeyeceğim çünkü çok haklısın annelik hiç kolay değil.ama son zamanlarda yaşanan olayları düşün bızdıkcım 1,5 yaşında sele kapılıp giden bebeği,kaybolan yavruları düşün ve biraz rahatlat kendini arkadaşım.esma zümraya hiçbirşey olmayacak ve herşey normale dönecek sen içini ferah tut dualarımız güzel kızınla canım benim:Saruboceq:
:kedi: öperim Şeniz
amin kısmetim yamırım :Saruboceq: cümlemizin evladını bağışlasın allahım :Saruboceq:
aman maşallah kızımaaaaa :1hug: daha bugun seni andım :asigim: hatırlıyomusun doğuma yakın sancınmı kanaman mı ne olduydu hastaneye gitmiştin apar topar bizde pc basında meraktan geberdiydik kaydirigubbakcemile3 dedim ne cabuk gecti 1 sene oldu bile Şeniz
arayı cok acma gel tamammı :teselli:
oohhhoooowwwww eskiler dökülmeye baslamıs mı neee :teytey: gelin len artık sabah yoklamarını ösledik :mymeka:
yavrım nasılsın?alısabildnimi giresuna :teselli: bebiş nasıl?
hazır neti bulmuşken biraz kıllatimm.
celen kaçkilo oldun len şişkoonaniknanik58 kiloyla hamile kaldım 50 kiloyum ama sevinmiyorum valla eridim bittimm benim bamya sabaha kadar emiyo memem ağzından düşmeye görsün feryat figann...21 kiloda hamişken almıştım yani 39 kilo verdim len 10 ayda...
bu arada eskileri okudum biraz çakılım nerde uğramıyomuCADIARZU
merhabalar vereliniortakbeni haıtırladınız mı:lepi:
herkes iyidir umarım bebklerin hastalığı:çok üzgünüm: haricinde hastalere acil şifalar diliyoruza.s.
tayinimiz çıktı ev taşıma telaşı falan eve yeni net bağlattık bi baktım sabah yürüme faliyetleri başlamış söylemesi ayıp biz 10,5 aylık yürüdük şimdi koşuyo kuzumkoca poposuna ramen hemdesırnaşık şey 8 adte dişimiz oldu birsürü kelme miz var bazen 3 kel
meyi ard arda sayıp derdini anlatıyo teyzesine söyledi cümle bi yandan biberonu uzatarak:teyze bımmmm bitti:roflol: çanesi ve elleri hiç durmuyo tabi bir çok kaza da geliyo başımıza ama şimdilik çok şükür ciddi bişeyler olmadı
aa bu arada duyduğuma göre ankara da buluşmalar yapılmaış fotolar var mı nerde :uhm:
meran nasılsın dişlerinden memnun kaldın mı selamını aldım canım nasıl tesadüf ya anlaşsan denk gelmez:1shok:
hazır neti bulmuşken biraz kıllatimm.
celen kaçkilo oldun len şişkoonaniknanik58 kiloyla hamile kaldım 50 kiloyum ama sevinmiyorum valla eridim bittimm benim bamya sabaha kadar emiyo memem ağzından düşmeye görsün feryat figann...21 kiloda hamişken almıştım yani 39 kilo verdim len 10 ayda...
bu arada eskileri okudum biraz çakılım nerde uğramıyomuCADIARZU
buu ne güzellikk tatlılık sevimlilik yaa 41 kere maşallahhh cemremee
Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca
Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı
Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi
:asigim: :asigim: :asigimpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan