2008 Ekim Anneleri

Kızlar Günaydın Herkese Hayırlı Sabahlar
Ben bugün çok kötüyüm çok doluydum Celenin şiiriyle gözyaşlarımı tutamadım
Bugün kızımın sintigrafi günü radyasyon verip filmini çekicekler tüm gün hastanede damaryolu koca koca şırıngalar ve en kötüsü ben yavrumun yanında değilim olamicam hatta tam 36 saat hamileyim bu gece benimle yatamicak aynı evde bile olmicaz kızım sanki anlarmış gibi sabaha kadar bana sarıldı elini yüzüme dayadı sabahtan erkenden kaldı hiç kalkmayan yavrum ben ona nasıl dayanıcam işteyim şimdiden özledim o şuan hastanede aç mı kalır ne kadar nasıl bakarlar kim benim kadar bakabilir bilmiyorum Allah'ım ne zormuş....
canım günaydın öncelikle çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin güzel yavruna çok zor gerçekten seni anlıyorum annelik dünyanın en kutsal mesleği ama üzme kendini bak diğer canında karnında bundan sonra sağlıklı sıhhatli ikisinide kucakladığın güzel günlerini düşün bunlarda geçecek emin ol.çok öpüyorum

canım günaydın öncelikle çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin güzel yavruna çok zor gerçekten seni anlıyorum annelik dünyanın en kutsal mesleği ama üzme kendini bak diğer canında karnında bundan sonra sağlıklı sıhhatli ikisinide kucakladığın güzel günlerini düşün bunlarda geçecek emin ol.çok öpüyorum

Tşk ederim inşallah güzel günler gelecek Allah razı olsun ...

Bugün kızımın sintigrafi günü radyasyon verip filmini çekicekler tüm gün hastanede damaryolu koca koca şırıngalar ve en kötüsü ben yavrumun yanında değilim olamicam hatta tam 36 saat hamileyim bu gece benimle yatamicak aynı evde bile olmicaz kızım sanki anlarmış gibi sabaha kadar bana sarıldı elini yüzüme dayadı sabahtan erkenden kaldı hiç kalkmayan yavrum ben ona nasıl dayanıcam işteyim şimdiden özledim o şuan hastanede aç mı kalır ne kadar nasıl bakarlar kim benim kadar bakabilir bilmiyorum Allah'ım ne zormuş....

Allah yardımcınız olsun,en kısa zamanda sifasını verir insallah . .
İnsallah 2 bebeginizle saglıklı sıhhatli mutlu bir ömür gecirirsiniz .

canım yaaa çok geçmiş olsun Allah sabır versin ikinizinde iyiliği için bir gün sabretmen gerekli napalım bebeişin iyi olsunda koyun koyuna yatarsınız hep... üzme tatlım kendini..
:teselli:

Sürekli babasını arıyorum damaryolunu bulamamışlar delik deşik etmişler kızımı tekrar hastenenin başka bölümüne göndermişler açsınlar diye telefonda ağlamalarını duydum yavrumun dayanamıyorum ben ya

Sürekli babasını arıyorum damaryolunu bulamamışlar delik deşik etmişler kızımı tekrar hastenenin başka bölümüne göndermişler açsınlar diye telefonda ağlamalarını duydum yavrumun dayanamıyorum ben ya

canımmmm üzülme deiyemeyeceğim çünkü çok haklısın annelik hiç kolay değil.ama son zamanlarda yaşanan olayları düşün bızdıkcım 1,5 yaşında sele kapılıp giden bebeği,kaybolan yavruları düşün ve biraz rahatlat kendini arkadaşım.esma zümraya hiçbirşey olmayacak ve herşey normale dönecek sen içini ferah tut dualarımız güzel kızınla canım benim:Saruboceq:

hiç sorma canım şimdi dişler zorluyo diye bir ısıryoki görme babası diyo yapma oğlum hiç oralı değil:eek:lmaz:zaten bişeyde yemiyo 3 gündür sadece meme:çok üzgünüm:neyse hasta olmasınlarda ne yapalım canım yaa.
özlem sizede geçmiş olsun canım.
iboşum gerçektenmi alacaksın boya kalemi batırır ortalığı ya erken değilmi daha:uhm:
eylülcüm sağol canım benim annemde hep öyle derdi siz hasta olunca ağlardım yemek bile yemezdim diye şimdi ben öyleyim karnım aç yemek yemek gelmiyor içimden:sm_confused:
allah yardımcın olsun ya valla ben cok korkuyom emzirirkn ısıracak dıye üzüme annei inş hemn iyleşecek yine iyi dayanıklı cocuk maşaallah 3 aylıktan beri diş çıkarıyo cocuk
allahım ya hastalık duymak istemiyom şifa verin rabbim kuzucuklara
sizede cok geçmiş olsun canım

Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca

Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı

Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi

:asigim: :asigim: :asigim:eek:puyorumnanaktan opuyorumnanaktan [/IMG][/URL]
cok hoşş yaaaaaaaaaa cmeryi öp kokla benim yerime nolurrr

bızdıgım canm ya kıyamam inş herşey gelip gceck annesi üzülme bak ötekini düşün sen üzülürsen onada yansır biliyosun ablan yanında galiba hiç merak etme teyzesi yoklugunu aratmaz inş sonuçlarda iyi cıkar

celencim teşeekür ederim canım seninkız çok şeker maşallh:nazar: kızım gördü de ayyyyy diyokaydirigubbakcemile2
bızdıkcım tam rahatsızlığı anlayamadım ama şifasız bi durum değil anladığım kadarıyla içini srin tut biliyorum hiç kolay değil ama bi tane de karnın da var Allah yardımcınız olsun çabucak kavuş kızına işallha.s.

herkeşee günayydınn:sm_cool:
bu celene:mymeka:eek:puyorumnanaktan
nisanur kızın aynı sana benziyo maşallah tü tü tüü nere tayin çıktı kız iyi bak üst kattakilerden kurtuldun hem çoçuk hem herüf zor olıyy:kedi:

leylacım öncelikle tebrikler demek ilinci geliyo ilk yıllar zor ama sonra çok rahat etceksin bak gör allah ikisinede uzun ömürler versin sen bide hamile olduğun için duygularını daha yoğun yaşıyosun canım üzülmen çok normal ama güçlü olmaya çalış sana ihtiyacı olan ikitane meleğin var bizim hasta bile olmaya hakkımız yok unutma kendimize iyi bakmalıyızŞeniz

canımmmm üzülme deiyemeyeceğim çünkü çok haklısın annelik hiç kolay değil.ama son zamanlarda yaşanan olayları düşün bızdıkcım 1,5 yaşında sele kapılıp giden bebeği,kaybolan yavruları düşün ve biraz rahatlat kendini arkadaşım.esma zümraya hiçbirşey olmayacak ve herşey normale dönecek sen içini ferah tut dualarımız güzel kızınla canım benim:Saruboceq:

zeynebim senin özele attığın mesajı yeni gördüm canım kusura bakma benim net hala bağlanmadı..yazı ayvalıkta geçirdin heralde keşke kısmet olsaydıda evde ağırlasaydım canım öpüyorum oğluşunu kocamannnnŞeniz

hazır neti bulmuşken biraz kıllatimm.
celen kaçkilo oldun len şişkoonaniknanik58 kiloyla hamile kaldım 50 kiloyum ama sevinmiyorum valla eridim bittimm benim bamya sabaha kadar emiyo memem ağzından düşmeye görsün feryat figann...21 kiloda hamişken almıştım yani 39 kilo verdim len 10 ayda...
bu arada eskileri okudum biraz çakılım nerde uğramıyomuCADIARZU

:kedi: öperim Şeniz

amin kısmetim yamırım :Saruboceq: cümlemizin evladını bağışlasın allahım :Saruboceq:

aman maşallah kızımaaaaa :1hug: daha bugun seni andım :asigim: hatırlıyomusun doğuma yakın sancınmı kanaman mı ne olduydu hastaneye gitmiştin apar topar bizde pc basında meraktan geberdiydik kaydirigubbakcemile3 dedim ne cabuk gecti 1 sene oldu bile Şeniz
arayı cok acma gel tamammı :teselli:

oohhhoooowwwww eskiler dökülmeye baslamıs mı neee :teytey: gelin len artık sabah yoklamarını ösledik :mymeka:

yavrım nasılsın?alısabildnimi giresuna :teselli: bebiş nasıl?

iyim canım çok saolopuyorumnanaktan ezgide iyi büyüdü ve çok yaramazlaştı:emir_bebek:.giresunada alıştım sayılır idare eder işte sen nasılsın senin bebiş nasılll:1rolleyes:

bızdıkım canım benim geçmiş olsun kıyamam ya, ama sağlığı için yapılıyo bunlar, allah dermansız dertler vermesin, annelik çok zor eminim için cayır cayır yanıyodur ama ne yapacan onun iyiliği için, hem zeynep de demiş ya karnındakini de düşünmek zorundasın bak o da senin evladın, sen ötekine üzülüp harap olurken karnındaki de üzülüyo, çok zor mutlaka ama olabildiğince sakin olmaya çalış lütfen, allah şifa versin zümrama, bir an önce iyileşsin inşallah

celen kaçkilo oldun len şişkoonaniknanik58 kiloyla hamile kaldım 50 kiloyum ama sevinmiyorum valla eridim bittimm benim bamya sabaha kadar emiyo memem ağzından düşmeye görsün feryat figann...21 kiloda hamişken almıştım yani 39 kilo verdim len 10 ayda...

canım slm
ayvalığa bayramda geldik 4 günlüğüne yoksa yazın İstanbuldaydım.sende benim gibisin desene kilo anlamında benim kuzumda aynı memeden düşmüyor hiçyerimseniben

mrb kızlar :nazar:

geçmişi okuyacak kadar zamanım yok malum ce-e deyip gitmek zorundayım :nazar: artık iyice oyun çocuğu oldu yaramazlar o uyurkende yemekti ütüydü falan geçio işte zaman...
umarım herkes iyidir...

bizde bugün sağlık ocağına gittik 1 yaş aşıları için.2 tane aşı yapıldı ikiside kollarından :çok üzgünüm: canı çok yandıı yavrumun ama napalım onların iyiliği için yapcak bişee yokk :nazar: umarım ateşi çıkmaz kuzumun :Saruboceq:

kilomuz 13,200 boyumuz 82 :nazar: sağlık ocağındaki doktor boy ve kilosunun çok güzel olduğunu söyledi.saat 3 te de kendi doktormuzla randevumuz var...bugün doktor manyağı olcaz galiba kafamçokkarıştı

Bızdıkcım çok geçmiş olsun canım...Allah sağlık sıhhat versin :Saruboceq:

merhabalar vereliniortakbeni haıtırladınız mı:lepi:
herkes iyidir umarım bebklerin hastalığı:çok üzgünüm: haricinde hastalere acil şifalar diliyoruza.s.
tayinimiz çıktı ev taşıma telaşı falan eve yeni net bağlattık bi baktım sabah yürüme faliyetleri başlamış söylemesi ayıp biz 10,5 aylık yürüdük şimdi koşuyo kuzum :nazar:koca poposuna ramen hemdesırnaşık şey 8 adte dişimiz oldu birsürü kelme miz var bazen 3 kel
meyi ard arda sayıp derdini anlatıyo teyzesine söyledi cümle bi yandan biberonu uzatarak:teyze bımmmm bitti:roflol: çanesi ve elleri hiç durmuyo tabi bir çok kaza da geliyo başımıza ama şimdilik çok şükür ciddi bişeyler olmadı
aa bu arada duyduğuma göre ankara da buluşmalar yapılmaış fotolar var mı nerde :uhm:
meran nasılsın dişlerinden memnun kaldın mı selamını aldım canım nasıl tesadüf ya anlaşsan denk gelmez:1shok:

mrb nisanurcum Şeniz
kayseride kız kardeşinle tanıştık nasıl olduu warya acaipp yanii :1shok: bi kitap muhabbeti olmuştu kardeşinle ordan açıldı internet mevzusu ,sonra internetten kadınlar kulubu falan derkenn ya benim ablamda giriordu falan dedi bebek falan derkenn sonra aklıma sen geldin kızkardeşim diş doktoru demiştinn anaa ordann burdan derken seninle tanışmadan kardeşinle tanışmış oldum kaydirigubbakcemile3 harika bir insan gencecik yaşta maşallahh doktor çokta güzell ya :nazar: kızının fotoğraflarını gösterdii o da çokk tatlı maşallahh :nazar: böyle bi muhabbetimiz oldu nerdeeeenn nereyee iştee.dişlerimden de çok memnunum ellerine sağlık selamlarımı iletirsen sevinirim alkisalkisalkis

hoşgeldinn destinacım Şeniz

Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca

Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı

Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi

:asigim: :asigim: :asigim:eek:puyorumnanaktan opuyorumnanaktan
buu ne güzellikk tatlılık sevimlilik yaa 41 kere maşallahhh cemremee :nazar:

hoşgeldinn destinacım Şeniz

hoşgeldin canıma.s.aşılar koldan mı oluyo 1 yaşında olunca.geçmiş olsun bizde 2 kasımda olucaz aşımızı dr öyle yazmışkaydirigubbakcemile3
maşallah tamere çok yaramazlar gerçekten oyundanda sıkılıyo benim kuzum.:sm_confused:

X