- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
Iyi geceler hanimlar gecmis olsun tum bebislere bizde yeni dis yok oyuzden hastalikta yok cok sukur ama heran cemreden mesaj gelebilir ibosum sizede gecmis olsun ay kizlar dunde biz kaza yi ucuz atlattik hacerle dun saat 3 gibi karsi komsum kizini koymuus arabasina hava cok guzel parka goturelim diye bizim zile basti beraber gittik salladik falan geldik bizim apartmanin onundede hic araba cikartmak icin yer yok allia arabayi alip hop kaldiracan belimiz kopuyo yukseklikte az da degil diz kapaklarimin hizasinda duz duvar neyse once tuttuk bizim arabayi yukari koyduk sonra komsununkini cikariyoduk ucundan tuttum tam bi yukari baktimki bizim araba geri geri geliyo bi adim otedeydim hemen nasil uzandim boyle araba sanki ucurum kenarindaymis gibi geldi geldi arka tekerler bosluga ben tam yere duserken ucunu tuttum tutmamla arabanim onu yere dogru dondu ve dustu yere ustunde cantam felan vardi hep yere firladi hacerde firlardi ama emniyet kemeri takili oldugundan asili kaldi arabanin icinde kaldi bisey olmadi betona dusse cok sert carpardi allahtan korktu aglayacak gibi oldu sadece ama ben iptal o dizlerim saatlerce titiredi elim ayam bosaldi sanki nasil kortum hacer bagli olmasa cok fena seyler olurdu sipa rahat durmuyoki oysaki arabayi baya ileri yitmistim icinde kipirdanmis arabayi haraket ettirdim allahtan cikarmamis kemerini oylelikle ucuz atlattik
çok geçmiş olsun canım yaa.hiç durmuyolar korkuyuda bilmiyolar onun için işimiz zor artık napalım iyi olsunlarda bizde koşturalımyerimseniben