2008 Ekim Anneleri

Iyi geceler hanimlar gecmis olsun tum bebislere bizde yeni dis yok oyuzden hastalikta yok cok sukur ama heran cemreden mesaj gelebilir ibosum sizede gecmis olsun ay kizlar dunde biz kaza yi ucuz atlattik hacerle dun saat 3 gibi karsi komsum kizini koymuus arabasina hava cok guzel parka goturelim diye bizim zile basti beraber gittik salladik falan geldik bizim apartmanin onundede hic araba cikartmak icin yer yok allia arabayi alip hop kaldiracan belimiz kopuyo yukseklikte az da degil diz kapaklarimin hizasinda duz duvar neyse once tuttuk bizim arabayi yukari koyduk sonra komsununkini cikariyoduk ucundan tuttum tam bi yukari baktimki bizim araba geri geri geliyo bi adim otedeydim hemen nasil uzandim boyle araba sanki ucurum kenarindaymis gibi geldi geldi arka tekerler bosluga ben tam yere duserken ucunu tuttum tutmamla arabanim onu yere dogru dondu ve dustu yere ustunde cantam felan vardi hep yere firladi hacerde firlardi ama emniyet kemeri takili oldugundan asili kaldi arabanin icinde kaldi bisey olmadi betona dusse cok sert carpardi allahtan korktu aglayacak gibi oldu sadece ama ben iptal o dizlerim saatlerce titiredi elim ayam bosaldi sanki nasil kortum hacer bagli olmasa cok fena seyler olurdu sipa rahat durmuyoki oysaki arabayi baya ileri yitmistim icinde kipirdanmis arabayi haraket ettirdim allahtan cikarmamis kemerini oylelikle ucuz atlattik

çok geçmiş olsun canım yaa.hiç durmuyolar korkuyuda bilmiyolar onun için işimiz zor artık napalım iyi olsunlarda bizde koşturalımyerimseniben

merhaba 2008 anneleri ben 2009 annesi olacağım 5 gün sonra doğum yapacağım kısmetse.sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.bebeğin ilk 3 ayı zor geçer derler doğrumu? şimdi yazdıklarınızı okudum bebeciklerin çoğu ya diş çıkarıyo, ya hasta, yada çarpma düşme gibi afacanlıklar yapıyolar.yoksa şimdimi daha zor? Allah hepsini korusun meleklerin

Iyi geceler hanimlar gecmis olsun tum bebislere bizde yeni dis yok oyuzden hastalikta yok cok sukur ama heran cemreden mesaj gelebilir ibosum sizede gecmis olsun ay kizlar dunde biz kaza yi ucuz atlattik hacerle dun saat 3 gibi karsi komsum kizini koymuus arabasina hava cok guzel parka goturelim diye bizim zile basti beraber gittik salladik falan geldik bizim apartmanin onundede hic araba cikartmak icin yer yok allia arabayi alip hop kaldiracan belimiz kopuyo yukseklikte az da degil diz kapaklarimin hizasinda duz duvar neyse once tuttuk bizim arabayi yukari koyduk sonra komsununkini cikariyoduk ucundan tuttum tam bi yukari baktimki bizim araba geri geri geliyo bi adim otedeydim hemen nasil uzandim boyle araba sanki ucurum kenarindaymis gibi geldi geldi arka tekerler bosluga ben tam yere duserken ucunu tuttum tutmamla arabanim onu yere dogru dondu ve dustu yere ustunde cantam felan vardi hep yere firladi hacerde firlardi ama emniyet kemeri takili oldugundan asili kaldi arabanin icinde kaldi bisey olmadi betona dusse cok sert carpardi allahtan korktu aglayacak gibi oldu sadece ama ben iptal o dizlerim saatlerce titiredi elim ayam bosaldi sanki nasil kortum hacer bagli olmasa cok fena seyler olurdu sipa rahat durmuyoki oysaki arabayi baya ileri yitmistim icinde kipirdanmis arabayi haraket ettirdim allahtan cikarmamis kemerini oylelikle ucuz atlattik

cok gecmiş olsun leeennn akannehir anam akannehirgene basladı ekim bebeleri :1no2: allah korusun yaaa :çok üzgünüm:

merhaba 2008 anneleri ben 2009 annesi olacağım 5 gün sonra doğum yapacağım kısmetse.sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.bebeğin ilk 3 ayı zor geçer derler doğrumu? şimdi yazdıklarınızı okudum bebeciklerin çoğu ya diş çıkarıyo, ya hasta, yada çarpma düşme gibi afacanlıklar yapıyolar.yoksa şimdimi daha zor? Allah hepsini korusun meleklerin

pınarcım sağsalim kavus yavruna..
canım her dönemin ayrı ayrı güzellikleri ve zorlukları var..acıkccası ben ozamanlar hep korkuyodum hep bişi olucakmıs gibi geliodu bana :çok üzgünüm: gece daha sık uyanıyodu buda sinirlerimi zayıflatıp cok cabuk kızmama neden oluodu..
şimdi oyunlar oynayabiliyoruz gamyoncuiremsu hergün yeni şeyler kesfedio hihoyyyt yani bu dönemdede baya eğlenceli sengözlerimebaksanab ama işte bu hıza bazen yetişemeyip ufak kazalarda ysanıo :emir_bebek: yani anlatmak işşstediğim butun zamanların tadını cıkar Şeniz

çok sağol canım.korkuyorum bebeğime ya iyi bakamazssam diye çok tedirginim inşallah zamanla atlatırım.doğumdan sonra bikaç hafta bana yardımcı olacak büyüklerim var ama sonrası yalnızım.eşim destek olur inanıyorum.4 yıllık evliyim ve zor kavuştuğum bir bebek olacak oğluşum.öğretmenim ve bu seneyi bebeğime ayırdım.çalışmayacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım çok geçmiş olsun ya...anlayabiliorum seni..bizde geçen alışveriş merkezine gittik yürüyen merdivenlerden hep eşim çıkarırdı dedim bende alışayım bi ben çıkarayım dedim.amannnn çıkarmaz olaydım.çıktık çıktık en tepesinde takıl arabanın tekerleği geri uçuyoduk eşim yanımızdaydı allahtan hemen müdehale etti ama öldüm yaaa.dizlerim titredi ağlayacaktım....yani bir daha töbe dedim.asansör kullanırım zaten bidaha yalnız olursam...çok korktuk çokk...

Tesekkur ederiz kizlar allah hepimizin yabrusunu korusun mervecim o yuruyen merdiven davasi bizdede oldu esimle bikac kez gittik sorun olmadi gecen kardesimle gidelim dedik alt gecit var ve alis veris yerleri var sorun olmadan indik ama cikarken aynisi oldu ucunda takildi arabayi donderdi resmen valla hacer icinden dusup merdivene takilip gidecek diye odum koptu ama olmadi cok sukur burda asansorde yok cok gicik ya biyere cikmak istemiyorum inan canta alcaktim kendime buyuk bisey artik bebek cantasini tasimayim diye diye yine alt gecitte cok guzel cantalar var oraya gidiyim dedim arabayla inmeye koekumdan nomal merdivenden arabayi kaldirarak indim belim koptu cikarkende birinden yardim aldim hatta bikere cok komik (benim yuruyen merdiven macereralari bitmez) esimle ilk kez inecez arabayla nasil yapsak dedik dedimki ben once geciyim alttan tutuyum sende ustten neyse ben adim attim gidiyom asaagi herid gec kaldi arabayi merdivene koymakta aramizde bikac basmak merdvine var ben cikmak istiyo dusmesin ucunu tutuuyum diye cok komik ben ciktikca merdiven iniyo ben cikiyom o iniyo asagi inene kadar ucunu tuttamadim rezil olduyduk

yaaa dünden beri kaç kere alıntı yaptım hep sıpa pcyi kapattı bütün alıntılarım uçtu sinir oldum, merveseyy ve leyla yavrılar bbebelere geçmiş olsun, soora girayımın yeni mısır patlaa hayırlı olsun, sanırsam o da hastaydı ona da geçmiş olsun, hasta olan bütün bebelere geçmiş olsun, sinir oldum valla ya emek emek alıntı yaptım pat die kapattı pcyi, unuttum bende kime ne yazdığımı:eek:klava::eek:klava::nazar: bugün çarşıya çıkıcem, kırtasiyeye uğrayıp su bazlı boya kalemlerinden sorcam, varsa alcem, artıkın boyama yapma zamanı geldi, azık kaşını gözünü boyasın, kafasını ora bura çarpmasından iidir kaydirigubbakcemile3 ana oğul şööyle bi boyama faslı yapalım diom, ilgisini çekermi acaba çekmesse de ben boyarım kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
kerem de hasta akşam kustu üşütmüş
sabah da ateşi 38.5 du hemen şurup verdim soydum falan uyyo şimdi offf inş iyileşir kış gelmeden dökülüolar
iboşum kız heryeri batırır boyayla duvarları falan boyar
geçen keremi giydirdim dışarı çıkcaaz elinde pilot kalem vardı sen kapağını aç üstünü başını bi güzel boya allahtan çıktı boya leekesi halıyı falan boyasa çıkmaz bide hep açık renk yandık valla
kerem yürüyor kızlar söyledim mi 2metreden fazla gidio paytak paytak ay çok tatlı ya çok da sevinio ama hasta şimdi:çok üzgünüm:

özlem yavrum geçmiş olsun, artık bu bebelerin kıçı hastalıktan kurtulamıcak anlaşıldı, herşeye burunlarını sokuyolar sora hasta oluolar :nazar: yavrum su bazlı boya alcem, yani ıslak bezle sildinmi çıkcak, yoksa alırmıyım len evi talan eder valla :roflol:

günaydın kızlar
kerem de hasta akşam kustu üşütmüş
sabah da ateşi 38.5 du hemen şurup verdim soydum falan uyyo şimdi offf inş iyileşir kış gelmeden dökülüolar
iboşum kız heryeri batırır boyayla duvarları falan boyar
geçen keremi giydirdim dışarı çıkcaaz elinde pilot kalem vardı sen kapağını aç üstünü başını bi güzel boya allahtan çıktı boya leekesi halıyı falan boyasa çıkmaz bide hep açık renk yandık valla
kerem yürüyor kızlar söyledim mi 2metreden fazla gidio paytak paytak ay çok tatlı ya çok da sevinio ama hasta şimdi:çok üzgünüm:
gecmiş olsun özlemcim.tam yürüme üstü kötü olmus yaa :çok üzgünüm: rabbim acil şifa versin :Saruboceq:

gecmis olsun canim ne korkmussundur ben okurken bile icin titredi allahim birdaha yasatmasin insallah:Saruboceq:
özkerem sizede gecmis olsun canim ya buaralar bütün bebekler hasta ne olucak bizim bu halimiz yagmurda iyiydi ama bugün hafif öksürügü var neyse pazartesi doktora götürücem insallah toparlarda dogum günümüzede az kaldi ne planliyorsunuz kizlar valla benim burda kimsem yok amcamin kizi var oda uzak gelmez ama genede davet edicem esimin kardesi var onlar gelicek komsularimi davet edicem pastayi hazir alicam diger seyleri kendim yapacam börekti kekti yapariz birsey insallah toparlarda dogum gününe herkes iyimi cok öptük herkesiŞenizŞeniz

keroşuma geçmiş olsun özlemcim.yürüdüğüne de çok sevindim darısı bize artık.Allah can sağlığı versin hastalıklardan uzak tutsun da varsın geç yürüsün hiç problem değil.

leylaa geçmiş olsun canım.ucuz atlatmışsın kazayı.Allah korumuş sizi

slm arkadaşlar
dün eşimin ısrarları karşısında kuzumu dr götürdüm.iki köpek dişinin aynı anda çıkması,hava değişimi,bayram ziyaretinde sevilip öpülmesi,ve ortalığında enfeksiyondan kırılması hepsi üstüste gelmiş.kan değerlerine bakılması gerekli belki orda bişey olabilir dedi çok şükür iyi çıktı değerleri.İbufen vardı evde zaten sağolsun celen Peditus demişti onuda verdik dr İbufen ağırlıklı olsun çabuk toplar mrk etmeyin dişler zorluyo bu kez dedi.yavrumu hiç böyle solgun görmediğim için bana çok zor geldi.2-3 gün kimseyle görüşmeyin,dışarı çıkmayın ve öpmeyin dedi.bizde evdeyiz çıkmıyoruz napalım herşey onlar için.dün gece koynumda yattı yine fırın gibi yandı yavrum.ben ağlıyorum oda bana bakıyo dudak büküp ağlıyo bitanem:KK43:(memeden başka bişey yok yemiyo memelerim yara olmazsa iyidir dişlerini bir geçiriyoki benimde canım yanıyo tabiki:KK43:( bugün yavaş yavaş keyfi gelmeye başladı şükür.
celencim cemre daha iyi yazmışsın allah sizede şifalar versin.
iboşum sizede çok geçmişler olsun canım yaaa durmuyolarki hiç zıp zıplar.
merveseycim sizede acil şifalar canım.
kısmetcim sizede öyle gerçi yağmur daha iyi demişsin şükür.

zeynepp çok geçmiş olsun.Allah şifalar versina.s..ya çocukların hasta olması ne kadar zormuş.eskiden annem hep aman siz hasta olmayın da ben hasta oluyum derdi.ne kadar da doğru söylüyomuş canım annem.senağlamaanne olmak meğer ne kadar zormuş.Allah sağlıklı sıhhatli günler versin inşallah.dua ederken hep Allah'ım meleğim hastalanmasın nolur diyorum hep.herkes de sen çok üzerine düştüğün için hastalanıyo bu çocuk diyo ne alakası varsa:1closedeyes:

Ozlemcim gecmis olsun yuruyomussunuz hayirli olsun masallah kuzuya kizlar ya hacer artik banyo yapmak istemiyo zorla bi kisi tutuyo ben yikiyom ama zaptedemiyoz nasil agliyo onceden hic sesi cikmazdi bide memeyi isirmaya basladi sadece altta 2 disi var onla isiriyo yok boyle bi aci ya emiyo emiyo sut bitince isirmaya basliyo aksamda isirinca agzida cekmek gibi bi salaklik ettim ucu mahfoldu felaket sizliyo ustler geldiginde ne halt ederim bilmiom zeynebim allah yardimcin olsun ben 2teneye dayanamiyom sen 14 taneyle napiyosan nedir bizim bu cektigimiz yaww

Son düzenleme:
slm kızlar 2-3 gündür giremedim gülçe çok hastaydı bugün azıcık düzeldi 2 gece burnumuzdan geldi sabaha kadar kucağımızda gezidrdik halasıyla nöbetleşe sabahı ettik kuzum kucağımızdan inmadi nefes bile alamıyodu bugün biraz rahat allaha şükür sadece bu sayfayı okudum ve keroşumuz la cemremiz hastaymış çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kuzularıma

ayy cemrede mi hasta.geçmiş olsun.tüm hasta bebişlere Allah acil şifa versin
hee hastayız bacım sorma :çok üzgünüm: siz nasılsınız*evde durumlar nasıl?haftaya cuma ankaraya geliyoruz cemrnein ddoğum günü için hihoyyyt bekleriz :içelim:
Ozlemcim gecmis olsun yuruyomussunuz hayirli olsun masallah kuzuya kizlar ya hacer artik banyo yapmak istemiyo zorla bi kisi tutuyo ben yikiyom ama zaptedemiyoz nasil agliyo onceden hic sesi cikmazdi bide memeyi isirmaya basladi sadece altta 2 disi var onla isiriyo yok boyle bi aci ya emiyo emiyo sut bitince isirmaya basliyo aksamda isirinca agzida cekmek gibi bi salaklik ettim ucu mahfoldu felaket sizliyo ustler geldiginde ne halt ederim bilmiom zeynebim allah yardimcin olsun ben 2teneye dayanamiyom sen 14 taneyle napiyosan nedir bizim bu cektigimiz yaww
delikafadulden sanki benmkini ısırdı gibi oldu okuyunca haaa :1shok: cemrede sinirli olduu zaman ısrıo ömrümden ömüğr gdio valla :a015:
slm kızlar 2-3 gündür giremedim gülçe çok hastaydı bugün azıcık düzeldi 2 gece burnumuzdan geldi sabaha kadar kucağımızda gezidrdik halasıyla nöbetleşe sabahı ettik kuzum kucağımızdan inmadi nefes bile alamıyodu bugün biraz rahat allaha şükür sadece bu sayfayı okudum ve keroşumuz la cemremiz hastaymış çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kuzularıma

gecmiş olsun zambakcım :çok üzgünüm: ekim bebeleri gene topluca ayaklandı :çok üzgünüm: inşallah bu kadarla kalır ve hepsi acil şifa bulur :Saruboceq:

selam kızlar.yatmadan bi bakayım dedim.doğumgünümüzü kutladık.oğluşum artık 1 yaşında.hihoyyythihoyyytdarısı sizlerin başına.çok yoruldum.ama değdi.güzel geçti.bu arada face den ve telefonla kutlayan tüm dostlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.hepinizi çok seviyorum.iyi gecelerropuyorumnanaktan

X