- 6 Temmuz 2008
- 455
- 2
herkese selam bayramınız mübarek olsun...sonunda ewimdeyim we sizlerleyim.:sm_cool:.umarım herkes iyidir bebişlerde de bi yaramazlık yoktur inşallah...hepinizi çok özledim we çok merak ettim..:asigim:
kismet yagmur canım Allah yardımcın olsun ne diyim gülüm yaa belkide zannettiğin gibi deildir..''İNŞALLAH DEĞİLDİR!'' :Saruboceq:
çok sinir oldum yaaaa..Çok üzgünüm çoook.ben bu erkekleri anlamıyorum niye biz kadınlar ewe başka erkek arkadaşlarımızı davet etmiyoruz onların eşleriyle olan problemlerine bizler yardımcı olmuyoruz!!!!!????? hiç düşünüyolarmı acaba yooook düşünmüyolardır çünkü düüşününce miğde bulandırıcı oluyor!! :dilcikar::dilcikar:
peki onlar bizim miğdemizin bulanacağını düşünüolarmı yoookkk!!!:çok üzgünüm:
hepsi aynı bunların bacım Allah hepsine akıl fikir vicdan versin...sanada sabır wersin.:teselli:..offf destek olacağım yerde bende kendimi kaybettim kusura bakma yaaa:çok üzgünüm:
tüm ekim annelerinin mübarek ramazan bayramı mübarek olsun....kısmet yağmurcuğum inşallah olaylar senin anladığın gibi değildir.allah yardımcın olsun canım....
aferin yağmuraaaaalkisalkisalkisdarısı başımıza.yaşımıza giriyoz ama daha yürümücez galibaiyi aksamlar kizlar hic firsatim olmuyor ya birseyler yazayim suraya:bbo: yagmurun durdurak olayi yok birde yürüme isini iyice ögrendi masallahsürünme yok heryere gayet güzel gidiyor cadialkisalkisalkisalkisalkisalkis ilk basta sevindim ama simdi anam agliyor götüne dolanacam diye:gitme::gitme:
kizlar size harika bir haberim varalkisalkisalkis:lepi: abimle yengemin 7 seneden sonra kadir gecesi kiz bebekleri olduyani hala oldum öyle mutluyumki allahim herkese versin :sm_cool::sm_cool:
canım bende kadir gecesi doğurdum,ama böyle bi gereklilik yok sanırım.biz sadece göbek adını kadir koyduk.gerçi o günlerde aramızda espri konusuydu.gerçek adı yağız egemen,göbek adı kadir..takma isimleri:ramazanda olduğumuz için Ramazan,cuma doğduğu için Cuma,bayrama bikaç gün vardı diye Bayram..böyle brezilya dizi kahramanlarının ki gibi uzuun bi ismi olcak diye gülüyoduk..aaaaaaa ne güzelllll allah mutlu mesut bebelerini büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah, ismini ne kodular len erkek olsa kadir konurdu büyük ihtimal d e kız olunca ne koydular, kadriye mi alkisalkisalkisalkisalkisalkis biz de kaç gündür yürüyok, kafayı yicek yürüyecem diye, yere düşüyo ama inadına koltuklara koşturup tutunup yeniden ayağa kalkıyo yine ellerini bırakıp yürümeye çalışıyo kaydirigubbakcemile3 bikaç gün önce 3 adım anca atabiliyodu, dün 5-6 adı m atmaya başladı, bugün de en aşşa 10 adım atıo, valla ben şahsım adına emeklemeyle yürüme arasında pek fark göremiyorum, zaten beyefendi ışık hızıyla emeklediği için ben antremanlıyım allah size kolaylık vesün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canımm..ben de cemreyi öpüyom kocamaaann.eşinle barışmana sevindim.malesef bazı kırgınlıklar yıllar geçsede hatırlanıyo.ama sonuçta onlar bizim eşimiz.affetmemiz gerekiyo..günaydın len millet sositososito kocam herifylen barısmakta bulunuyoruz bugunden itibaren :kedi: azönce cıktı bugun nübetci :gitme: bu barısma işini biraz pahalıya mal ettim heralde kaydirigubbakcemile3 bir gömlek bir ceket bir pantolon bir ayakkabı bir çizme takılar şunlar bunlar kaydirigubbakcemile3 hepside marka :dilcikar: hem alıyorum hem suratına bakmıyorum kaydirigubbakcemile3 her şer de bi hayır vardır ya lülülülülülü ama kalp kırıklığım gectimi :1no2: :çok üzgünüm:
patoşum sağsalim gidin gelin allah içinize sindirsin :Saruboceq: sizede hayırlı bayramlar olsun inşallah..yağızımı kocemmeeeeennnn öpmüşem :asigim:
bugünlerde pek keyifsizim ya moralim cok bozuk sura bura 10 gündür esimle aramiz limoni sanki birbirimize tahammülümüz kalmadi gibi ben herseye cabuk sinirlenir oldum esim burda ben yokken türkiyede ailemin yanindaken gereksiz iki bayanla tanismislar tanisma derken zaten daha önceden tanisiyorlarmista yeniden biraraya gelmisler onlar bize gelmis esim onlara gitmis muhabbet koyulanmis baya sizin anliyacaginiz birde esimin kadinla tekrar biraraya gelmelerini kaynim saglamis bizim eve kaynim getirmis kadini düsünebiliyormusunCADIARZU bende türkiyeden geldim geleli kadin günde 3defa bazen 5 defa ariyor güya kadinin kocasi bunu boynuzlamis buda esinden intikam almak istiyormus türkiyede sskdan emekli imis adamda buda kanunen yasakmis onu sikayet edip emeklisini iptal ettirip hapis cezasi almasini istiyormusda kisaca intikam alacakmis esimde ona destek olacakmis daha dogrusu oluyor hala sohbetleri cok koyu ben onlar konusurken bile sinir oluyor kadin telefonu kapatiyor biz basliyoruz kavgaya ben kadinin aramasini istemiyorum diyorum oda kadin icin bircare yazik deyip duruyordu neyse en son iki gün önce gene aradi biz gene kavga ettik eger okadin birdaha ararsa yagmuruda alip evi terk edecegimi söyledim oda bana nedese begenirsin ( ikinizin arasinda kaldim ne yapiyim dedi) sizce bu laf ne anlama geliyor ben direkmen huylandim sinek kücük ama mide bulandiriyor simdi diyorum aralarinda birseymi var acaba simdi kadin aramiyor ama ben bu lafin üzerine icimden birsey akip gitti sogudum icim bir tuhaf hicbirsey eskisi gibi degil ayrilamamda bu ikinci evliligim ailem mahvolur neyse kizlar bayram günü caninizi SIKMIYAYIm siz bana bakmayin birilerine anlatmassam catliyacaktim basinizi agrittim tekrar özür dilerim hoscakalin:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canımsın destek ne demek..inan ben kendim içindeymişim gibi hissettim :çok üzgünüm: inan okuduğumdan beri ben olsam ne yapardım die düşünüyorum bir cıkıs syolu arıyorum..şimdilik bulduğum ki eğer ters bir sey varsa acaba ben mi cok bakımsızım :uhm: kendimi ihmal mi ediyorum ve tabi kocamı oldu :sm_confused: biliosun erkekler cok zayıf yaratıklar..en ufak bişeyde gözü kayar..keske onlarında nefisleri bizim kadar kuvvetli ve sağlam olabilse :a015:
aa bak bunu kkocana sööleyebilrsin :1shok: işte ozaman empati yapar kendini senin yerine koyar :mymeka:
hoşgeldin leeeennnnn :asigim: valla bende sizi cok ösledim :a015: off sanki karnımda bi şişlik varmısta inmiş gibi oldu heeeefem nasıl?köyde hersey yolunda gittimi?dişiniz hayırlı olsun..burda hersey yolunda bacım..arada bööle pürüzler yasadık coğumuz ama gecti :Saruboceq: bu da gecicek inşallah :Saruboceq: buarada ben seni aramayı cok istedim ama tel bozuldu ve numaranı bulamıyorum şimdi.yani sim kartı baska tel e taktım ondada en son kaydettiklerim yok
celen güle güle kullan cicilerini
yağmurcum çok üzüldüm inşallah düşündüğün gibi değildir eşinle net olarak konuş böyle bişeyi içinin kaldırmadğını açıkla bence
efekaancım hoşgeldin.dişleriniz çok ilginç ya önce azılar ama ön dişler yok çok tuhaf
tatlıya bağladığınıza sewindim umarım birdaha tekrarlanmaz..Allah kolaylık versin canım..sagol efekan yagmuru alirim giderim lafindan beri kadin aramiyor esimde yagmurun üzerine yemin ediyor kadin sakatmis zaten ama ama iste kadinin istedigi benim konusmalarinda anladigim 24 saat esim gitsin onun kapisinda beklesin eger olurya kadinin kocasi gelirse kadini koruyacakmis esinde esimden sadece destek olmasini istiyormusda mus mus yani öyle yada böyle ben hic bir sekilde yan yana gelmelerine tahammülüm yok istemiyorum eltimede telefon actim söyledim huzurumuz bozuldu sebeb olanlar utansin diye insallah anlar
esime aynen bende öyle söyledim eski bir erkek arkadasim beni arasa benden yardim istese devamli telefonda konussak hosuna gidermi dedim dedigi laf öyle sey olurmu asla kabul etmem diyor bende kabul etmiyorum ozaman dedim:umursamaz: yanimda oldugun icin sagol canim arkadasim cok öptük
bende öyle olsun istiyorum altug insallah hersey yoluna girecek sagol canim seninde bayramin kutlu olsunŞeniz
celenim haklisin buara kendimi ihmal ettim yagmurun yemegiydi suyuydu sütüydü beziydi derken ama bu onlari hakli cikarmazki dimi senin dedigin gibi cok öptük hepiniziŞeniz
opuyorumnanaktanherkeslere iyi bayramlar.bilgisayarımda bir sorun vardı giremedim kızlar.nasılsınız?bayram nasıl geçiyo?ben hiç mutlu değilim bu bayram.moralimi bozacak ne varsa hepsi oldu.neyse Allah hayırlısını versin.şu günlerde eşime inanılmaz bir baskı yapıyorum.sonunda ben kazanacağım ve size yeni evimde ,geniş aile olarak değil de çekirdek aile olarak yaşamaya başlayacağımız huzurlu yerden yazacağım inşallah.benim için dua edin de şu sıkıntıları aşayım kızlar.:çok üzgünüm:
herkeslere iyi bayramlaaarrr:sm_cool:
biz dün akşam geldik evimize.eşim bugün nöbete gitti çünkü:çok üzgünüm:kızlar Allah sizi inandırsın,bi bayram yaşadık resmen dumur olduk..yağız sabah,öğle,akşam hiç susmadı.nasıl bi yaramazlık nasıl bi ağlama kimsenin aklı ermedi:1no2:kalabalığı hiç sevmiyo.çıldırdı yaa..yüzüne gülen bile olsa 1 sa.susmadı sinir krizleri geçirdi.eşimin ailesi şaşırdı.dedim çoğunlukla böyle ama burda biraz daha asabi oldu.sen nasıl başediyosun dedi herkes..dr.a götürüyoz bişey yok diyo falan dedim..orda bi hoca varemış.tutturdular götürelim diye..CADIARZUdüşündüm..ee dedim bi o kaldı zaten bide oraya götürelimkaydirigubbakcemile3derman Allahtan ama belki bi nazar duası falan yazar diye düşündüm.neyse k.validem önden girdi.eşimle yağız arkadalar..k.valide çocuğun ismini söyledi,adam daha görmeden bu çok güzel yüzlü bi çocuk ve karşısına çıkan herkesten nazar alıyo dedi..bana döndü ve omuzunda beni var dimi dedi..akannehirevet dedim..yüzünde 2 tane daha çıkcak ilerde dedi.sonra yağıza dua okudu.üstüne asmam için ve yastığına takmam için dua verdi.yıldıznameye bakıyo adam.bana dediki sen çalışıyosun.yok dedim bıraktım..hayır dedi çalışıyo görünüyosun..istediğim bi iş var ama ilerde dedim.yok sen hemen başvur oluyo dediakannehiranaaaaam dedim içimden.daha k.validelere söylemedim iş başvurumu ama birden bi umut oldu içimde.tabi Allah bilir de..böyle başı,dişi ağrıyan hocaya gider ya,nasıl kızardım.ama insan mecbur kalınca herşeyi deniyomuş yaa..gerçi ben anlamam ama yıldızname nasıl bişeydirkii..o farklı diyolar da.neyse akşam güç bela eve geldik.yavrum çok daha huzurludualardanmıı,eve geldik diyemi bilmiyorum.Allah'ıma şükürler olsun.
ya akşam annemle tel.de konuştuk..biraz kırıldım..kuşadasındalar ya.güya bayramın son günü yola çıkcaklardı..akşam diyoki cuma akşam orda oluruz.ee dedim c.tesi yağızın doğumgünü.ben nasıl hazırlancam tek başıma.ne biliim ev kirlendi baya.dip tırnak temizlik gerek.perdeler falan yıkancak.ogün için hazırlık yapılcak sonuçta pastanın yanına bi ton şey..yağızla yapmam mümkün değil.1 sn.yalnız kalmıyo.sende pazar kutla dedi.hayır dedim ben o gün olsun istiyorum..sen temizliği hallet ben mamaları yaparım dedi.yoldan gelip sana gelirim direkt dedi.ama içim burkuldu yinede yaa.ben koşuşturmaca içinde olmasını istemiyodum.aceleye gelcek herşey.yarım yamalak olcak..hevesim kaçtı
aferin yağmuraaaaalkisalkisalkisdarısı başımıza.yaşımıza giriyoz ama daha yürümücez galiba
canım abinlerin bebeği ömürlü olsun.bende oğlumu kadir gecesi doğurdum.çok güzel bi duygu..şansı bahtı hep açık olsun inşallah
canım bende kadir gecesi doğurdum,ama böyle bi gereklilik yok sanırım.biz sadece göbek adını kadir koyduk.gerçi o günlerde aramızda espri konusuydu.gerçek adı yağız egemen,göbek adı kadir..takma isimleri:ramazanda olduğumuz için Ramazan,cuma doğduğu için Cuma,bayrama bikaç gün vardı diye Bayram..böyle brezilya dizi kahramanlarının ki gibi uzuun bi ismi olcak diye gülüyoduk..
sağol canımm..ben de cemreyi öpüyom kocamaaann.eşinle barışmana sevindim.malesef bazı kırgınlıklar yıllar geçsede hatırlanıyo.ama sonuçta onlar bizim eşimiz.affetmemiz gerekiyo..
canım Allah kolaylık versin.farklı bi durum..eşinin günahını da alıyo olabilirsin..ama düşünüce ben evimde yokken bi bayanın evime gelmesine çok kızardım.ama eşimde kızacağımı çok iyi bilir.ki normalde kıskanmam bile..eşin belki gerçek anlamda yardımcı olmak istiyodur.ama izlediği yol yanlış.kadında öylee..insan evli barklı birini zırt pırt aramamalı.yerinde olsam eşime şöyle derdim:
tamam kadına yardımcı ol.ama bende yanında olayım.birlikte görüşelim.bu işi halledelim ve bitsin.madem tek derdi bu kabul eder..tabi yinede sen bilirsin.inşallah hallolur problemin canımcım.
neyse kaçtım ben.öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
cok saol eylülcüm..bende canının sıkkın olmasına üzüldüm :çok üzgünüm: nasıl ekim bebekleri aynı anda aynı seyler yasıosa annelerde ööle oldu sanırım :çok üzgünüm: inşallah hersey istediğin gibi gider.ama sizin bu sorununuz teee hamileliğinden beri devam ediyor..artık vakti geldide gecio ayrı eve cıkmanın..ev ev üstünde olmaz yasakkelimecelencim canım yaşadıklarını şimdi okudum ve çok üzüldüm.bununla geçmiş olsun kötü günler birdaha hiçç gelmesin.dedim ya ben de eşimle tartışmaya başladım.artık kayınvalidemle ters düşmeye başladık.5 yıldan sonra o kadar emeğime karşın bana nankörlük yapıyo.eylül hastalandı diye bana söylemediğini bırakmadı.en son dün beni anneme şikayet ederken duyunca bütün her şey koptu.şu an konuşmuyorum.benim gibi bir insanı kaybettiği için o yansın.ona kızından daha iyi davranıyorum.anneme yapmadığım ilgi ve hürmeti ona gösteriyorum.olmuyo iyice ipler kopup birbirimize girmektense yollarımızı ayıralım daha iyi.artık eşimin ama işimiz bir evimiz de bir olmalı sözlerini yemiyorum.kavga edecem.mücadele edecem ama Allah'ın izniyle ben kazanacam görürsünüz
ayyy cok sevindim yaaaa alkisalkisalkis :sm_cool: bu size tam bir doping olucak zambakım :Saruboceq:slm benden de güzel bir haber doğum gününde olmasa da 1-2 gün kala kızımı babasına götürecem babamıza gidecez çok mutluyum
selam kızlar
biz ist.dan geldik ve çok yorulduk bi bakayım dedim
öptüm hepinizi
kerem iyice kel kerem oldu babam bugün traş ettirdi 2numara yaptırmış.babamın özel zevkleri arasındadır çocukların saçını kestirmekkaydirigubbakcemile3