2008 Ekim Anneleri

maalesef akrabam yok yakınlarda ama apartmanda bi komşum var sanırım o bakacak.kısmetse.aay yazdıklarınız çok hoşuma gidiyor.afacanların marifetlerini duymak çok hoş

ayy sende alemsin iboşşkaydirigubbakcemile3kız insan boğulurken yardım falan ister.ya bişey olsaymış..ya harbi diyon bunlar bizim yaptıklarımızın dieti sanırım.gerçi ben liseye kadar usluydumda,ondan sonra çok çektirdim bizimkilere..fazla asi,başına buyruk ve laf dinlemezdim bi dönem.off yağızda mı öyle yapcak şimdi bana yaa:gitme:ama bu haksızlık..her ergenlik dönemindeki kişi böyle davranabilir.dimi yanii..sizde öyle şeyler yapmadınızmı yanii

neyse kızlar ben kaçıyorum.belki giremem bidaha yağız bey rahat vermiyo.yarın giremezsem kendinize iyi bakın.sizlerin ve kuzucukların bayramını şimdiden kutlarım.byeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

ne bilem len çocukluk işte o panikle kimseden yardım falan istemedim kafamçokkarıştıevet anacım her ergenlik dönemindeki kişi böööööle davranabilir senin bi kabahatin yok, yağızın da olmayacak kaydirigubbakcemile3 boşver kötü insan olmasınlar da azık sorumsuzluklarına katlancaz eğitecez artık biz de anamıza babamıza çektirmişizdir zaar dimi :kedi:
iyi aksamlar kizlar hic firsatim olmuyor ya birseyler yazayim suraya:bbo: yagmurun durdurak olayi yok birde yürüme isini iyice ögrendi masallah:nazar: sürünme yok heryere gayet güzel gidiyor cadialkisalkisalkisalkisalkisalkis ilk basta sevindim ama simdi anam agliyor götüne dolanacam diye:gitme::gitme:

kizlar size harika bir haberim varalkisalkisalkis:lepi: abimle yengemin 7 seneden sonra kadir gecesi kiz bebekleri oldu:nazar: yani hala oldum öyle mutluyumki allahim herkese versin :sm_cool::sm_cool:

zeynep yoksun galiba güle güle git güle güle gel iyi tatiller iyi bayramlar canim:gitme:

herkesi cok öptükŞeniz bizim cadi cekmeceyi bosalatti gene gidip toplayim bari:kedi:senağlamasenağlama
aaaaaaa ne güzelllll allah mutlu mesut bebelerini büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah, ismini ne kodular len erkek olsa kadir konurdu büyük ihtimal d e kız olunca ne koydular, kadriye mi alkisalkisalkisalkisalkisalkis biz de kaç gündür yürüyok, kafayı yicek yürüyecem diye, yere düşüyo ama inadına koltuklara koşturup tutunup yeniden ayağa kalkıyo yine ellerini bırakıp yürümeye çalışıyo kaydirigubbakcemile3 bikaç gün önce 3 adım anca atabiliyodu, dün 5-6 adı m atmaya başladı, bugün de en aşşa 10 adım atıo, valla ben şahsım adına emeklemeyle yürüme arasında pek fark göremiyorum, zaten beyefendi ışık hızıyla emeklediği için ben antremanlıyım allah size kolaylık vesün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maalesef akrabam yok yakınlarda ama apartmanda bi komşum var sanırım o bakacak.kısmetse.aay yazdıklarınız çok hoşuma gidiyor.afacanların marifetlerini duymak çok hoş

hayırlısı olsun canım be, iyi insan olsun bebeğinle ilgilensin de önemli olan o, sen şimdi bööle karşıdan duy hoşuna gitsin başına gelince görecem ben seni :jeyyar::jeyyar: ilk doğcak cıyak cıyak edip durcak, gece yok gündüz yok, tam uyutursun yarım saat geçmez uyanır, vcye gidemezsin, sora memeyi reddeder, sora ek gıdayı reddeder, sora hareketlenmeye başlar, kaç arkadaşın bebeği düştü burda, sora kucak kucak diye vıyaklar, bi gıdım iş yaptırmaz, bırak işi su bile içirttirmez, deliksiz uykuları mumla ararsın sora emekler peçeteeleri odanın ortasına dağıtır, ıslak mendilleri deşer yetmez ağsına sokar, sora kola şişesinin kapağını nasıl beceriyosa çıkartıp ağzına sokar öğk böğk kusar elini çekmecelere kıstırır kafayı oraya buraya vurar kafamçokkarıştı delikafadulden ama bütün bu zorluklara rağmen yaşamaya değer beeeaaahhhopuyorumnanaktan

günaydın len millet sositososito kocam herifylen barısmakta bulunuyoruz bugunden itibaren :kedi: azönce cıktı bugun nübetci :gitme: bu barısma işini biraz pahalıya mal ettim heralde kaydirigubbakcemile3 bir gömlek bir ceket bir pantolon bir ayakkabı bir çizme takılar şunlar bunlar kaydirigubbakcemile3 hepside marka :dilcikar: hem alıyorum hem suratına bakmıyorum kaydirigubbakcemile3 her şer de bi hayır vardır ya lülülülülülü ama kalp kırıklığım gectimi :1no2: :çok üzgünüm:

patoşum sağsalim gidin gelin allah içinize sindirsin :Saruboceq: sizede hayırlı bayramlar olsun inşallah..yağızımı kocemmeeeeennnn öpmüşem :asigim:

kısmet yamırım cok sevindim haberine :1hug: benm kızımda 7 sene sonra doğdu :asigim: bilirim beklemek ne demek kavusmak nasıl bir sey mafoldumben analı babalı buyusun minik prenses..allaha emanet olsun..rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın :Saruboceq:

ule birine daha yazıceedim unuttum heee kafa kalmadı ki :kedi: alıntı yapmazsan böle olur celen karısı :mymeka:

günaydın herkese bayrama bir gün kala herkese iyi bayramlar diliyorum malum çünkü çoğunuz yarın buraya gelecek fırsat bulamayacksınız o nedenle hepinizin bayramını kutluyorum canlarım

günaydın len millet sositososito kocam herifylen barısmakta bulunuyoruz bugunden itibaren :kedi: azönce cıktı bugun nübetci :gitme: bu barısma işini biraz pahalıya mal ettim heralde kaydirigubbakcemile3 bir gömlek bir ceket bir pantolon bir ayakkabı bir çizme takılar şunlar bunlar kaydirigubbakcemile3 hepside marka :dilcikar: hem alıyorum hem suratına bakmıyorum kaydirigubbakcemile3 her şer de bi hayır vardır ya lülülülülülü ama kalp kırıklığım gectimi :1no2: :çok üzgünüm:

canim cok sevindim barismana alicak tabi senin gibi birine dünyalari verse gene az kendini fazla üzme olurmu

kısmet yamırım cok sevindim haberine :1hug: benm kızımda 7 sene sonra doğdu :asigim: bilirim beklemek ne demek kavusmak nasıl bir sey mafoldumben analı babalı buyusun minik prenses..allaha emanet olsun..rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın :Saruboceq:

bende 5 sene sonra buldum dile kolay celen ekimde gidicem türkiyeye yegenimi görmeye büyük bir ihtimalle ismi naz veya nazli olucakti son durum ne bilmiyorum bugün ögrenirim tekrar tesekür ederim canim öptümŞeniz

ne bilem len çocukluk işte o panikle kimseden yardım falan istemedim kafamçokkarıştıevet anacım her ergenlik dönemindeki kişi böööööle davranabilir senin bi kabahatin yok, yağızın da olmayacak kaydirigubbakcemile3 boşver kötü insan olmasınlar da azık sorumsuzluklarına katlancaz eğitecez artık biz de anamıza babamıza çektirmişizdir zaar dimi :kedi:
aaaaaaa ne güzelllll allah mutlu mesut bebelerini büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah, ismini ne kodular len erkek olsa kadir konurdu büyük ihtimal d e kız olunca ne koydular, kadriye mi alkisalkisalkisalkisalkisalkis biz de kaç gündür yürüyok, kafayı yicek yürüyecem diye, yere düşüyo ama inadına koltuklara koşturup tutunup yeniden ayağa kalkıyo yine ellerini bırakıp yürümeye çalışıyo kaydirigubbakcemile3 bikaç gün önce 3 adım anca atabiliyodu, dün 5-6 adı m atmaya başladı, bugün de en aşşa 10 adım atıo, valla ben şahsım adına emeklemeyle yürüme arasında pek fark göremiyorum, zaten beyefendi ışık hızıyla emeklediği için ben antremanlıyım allah size kolaylık vesün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sagol canim benim abimle yengem adina tesekürler yagmur gayet güzel yürüyor masallah hergün biraz daha gelistiriyor kendini cok öptükŞeniz

bende simdiden herkesin ramazan bayramini kutluyorumŞeniz

canim cok sevindim barismana alicak tabi senin gibi birine dünyalari verse gene az kendini fazla üzme olurmu
bende 5 sene sonra buldum dile kolay celen ekimde gidicem türkiyeye yegenimi görmeye büyük bir ihtimalle ismi naz veya nazli olucakti son durum ne bilmiyorum bugün ögrenirim tekrar tesekür ederim canim öptümŞeniz

sagol canim benim abimle yengem adina tesekürler yagmur gayet güzel yürüyor masallah hergün biraz daha gelistiriyor kendini cok öptükŞeniz

bende simdiden herkesin ramazan bayramini kutluyorumŞeniz

:asigim: banada dediler nazlı veya naz koy die.ama cemre seneler sonra gelerek evimize baharı getirdi..sıcacık oldu o buzz gibi duvarlar senağlama o yuzden yeryüzüne düşün 4.cemre o :asigim: biri havaya biri toprağa biri suya en sonundada bizim evimize düştü cemre :Saruboceq: allah analı babalı buyutsun..ankarayamı geliceksin?bizde ekimin 2 si gibi gidicez ankaraya 10 günlüğüne :hulya:

Son düzenleme:
:asigim: banada dediler nazlı veya naz koy die.ama cemre seneler sonra gelerek evimize baharı getirdi..sıcacık oldu o buzz gibi duvarlar senağlama o yuzden yeryüzüne düşün 4.cemre o :asigim: biri havaya biri toprağa biri suya en sonundada bizim evimize düştü cemre :Saruboceq: allah analı babalı buyutsun..ankarayamı geliceksin?bizde ekimin 2 si gibi gidicez ankaraya 10 günlüğüne :hulya:

evet canim ankaraya önce antalyaya tatile esimle kizimla onlar orda birkac gün yalniz kalicaklar ben 3 gün falan ailemle kalicam hemde bebegi görücem ordan geri antalyaya dönücem tatlilimizi yapip malesef geri almanyaya dönücez:gitme:

ayrica cemre ismi cok güzel ben cok seviyorum bu ismi alkisalkisalkisalkisalkisalkis

herkese iyi iyi geceler ekim annecikleri.oğluşumu uyuttum veeee bi size bakim dedim....herkesin bayramı mübarek olsun şimdiden...apoya bayramlık aldık.simokinleri var onları giycek bide gömlekle pantolon aldık..yeşil gömlek içinde krem badisi var:)))çok şeker olcaklar yaaaa...neyse bakim görüşürüzzz...yorulmuşum bugün yaaaa...

mutlu bayramlar diliyorum canımın içleri..keske hepimiz beraber olabilsek bugun...şööle sıcacık bir bayram günü yasasak beraber :KK43:

mutlu bayramlar diliyorum canımın içleri..keske hepimiz beraber olabilsek bugun...şööle sıcacık bir bayram günü yasasak beraber :KK43:

ne iyi olurdu dimi celen bir günü hep beraber gecirsek herkese iyi bayramlar diliyorum bende buralara bayram ugramiyor hergün gibi ayni sadece kizimla ve esimle bayramlastim annemleri aradim ve bayram bittti:gitme::gitme:

bugünlerde pek keyifsizim ya moralim cok bozuk sura bura 10 gündür esimle aramiz limoni sanki birbirimize tahammülümüz kalmadi gibi ben herseye cabuk sinirlenir oldum esim burda ben yokken türkiyede ailemin yanindaken gereksiz iki bayanla tanismislar tanisma derken zaten daha önceden tanisiyorlarmista yeniden biraraya gelmisler onlar bize gelmis esim onlara gitmis muhabbet koyulanmis baya sizin anliyacaginiz birde esimin kadinla tekrar biraraya gelmelerini kaynim saglamis bizim eve kaynim getirmis kadini düsünebiliyormusunCADIARZU bende türkiyeden geldim geleli kadin günde 3defa bazen 5 defa ariyor güya kadinin kocasi bunu boynuzlamis buda esinden intikam almak istiyormus türkiyede sskdan emekli imis adamda buda kanunen yasakmis onu sikayet edip emeklisini iptal ettirip hapis cezasi almasini istiyormusda kisaca intikam alacakmis esimde ona destek olacakmis daha dogrusu oluyor hala sohbetleri cok koyu ben onlar konusurken bile sinir oluyor kadin telefonu kapatiyor biz basliyoruz kavgaya ben kadinin aramasini istemiyorum diyorum oda kadin icin bircare yazik deyip duruyordu neyse en son iki gün önce gene aradi biz gene kavga ettik eger okadin birdaha ararsa yagmuruda alip evi terk edecegimi söyledim oda bana nedese begenirsin ( ikinizin arasinda kaldim ne yapiyim dedi) sizce bu laf ne anlama geliyor ben direkmen huylandim sinek kücük ama mide bulandiriyor simdi diyorum aralarinda birseymi var acaba simdi kadin aramiyor ama ben bu lafin üzerine icimden birsey akip gitti sogudum icim bir tuhaf hicbirsey eskisi gibi degil ayrilamamda bu ikinci evliligim ailem mahvolur neyse kizlar bayram günü caninizi SIKMIYAYIm siz bana bakmayin birilerine anlatmassam catliyacaktim basinizi agrittim tekrar özür dilerim hoscakalin:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kısmetim yamırım inan bende sıkıldım şimdi :KK43:( cokta bişey denemez heralde canını sıkma desem kendimi senin yerine koyuyorum sıkmamak elde deil..bence eşinle cok daha detaylı konusun..ve ona zaman tanı..offf kafam allak bullak oldu yaa :KK43:( hay allah..

kısmetim yamırım inan bende sıkıldım şimdi :KK43:( cokta bişey denemez heralde canını sıkma desem kendimi senin yerine koyuyorum sıkmamak elde deil..bence eşinle cok daha detaylı konusun..ve ona zaman tanı..offf kafam allak bullak oldu yaa :KK43:( hay allah..

konsmaya basladimi celenim hemen kendini savunmaya geciyor hani o ikinizin aranizda kaldim lafi zayif biraninda cikmis güya agzindan oanlamda söylememis ben yanlisa cekmisim burnunda kil aldirmiyor senin anliyacagin canim ya cok mutsuzum kimselere anlatamiyorum benim esim öyle sey yapmaz diyorum kendi kendikendime ama obir yanimda ya olduysa diyor kafam cok karisik cözücem bu meseleyi ama galiba biraz zamana ihtiyacim var yanimda oldugun ve destek verdigin icin canim arkadasim cok öptüm

herkese selam bayramınız mübarek olsun...sonunda ewimdeyim we sizlerleyim.:sm_cool:.umarım herkes iyidir bebişlerde de bi yaramazlık yoktur inşallah...hepinizi çok özledim we çok merak ettim..:asigim:
kismet yagmur canım Allah yardımcın olsun ne diyim gülüm yaa belkide zannettiğin gibi deildir..''ıNŞALLAH DEĞıLDıR!'' :Saruboceq:
çok sinir oldum yaaaa..Çok üzgünüm çoook.ben bu erkekleri anlamıyorum niye biz kadınlar ewe başka erkek arkadaşlarımızı davet etmiyoruz onların eşleriyle olan problemlerine bizler yardımcı olmuyoruz!!!!!????? hiç düşünüyolarmı acaba yooook düşünmüyolardır çünkü düüşününce miğde bulandırıcı oluyor!! :dilcikar::dilcikar:
peki onlar bizim miğdemizin bulanacağını düşünüolarmı yoookkk!!!:çok üzgünüm:
hepsi aynı bunların bacım Allah hepsine akıl fikir vicdan versin...sanada sabır wersin.:teselli:..offf destek olacağım yerde bende kendimi kaybettim kusura bakma yaaa:çok üzgünüm:

ay bu arada bizim dişimiz çıktı ama önce azı dişleri çıktı şimdide alttaki iki dişi birden çıkıyo durdu durdu hepsi beraber çıkıyo ben anlamadım bu işi...üst ön dişleri daha yok meydanda önce azı dişlerinin çıkmasında bi sorun olurmuki:uhm::uhm:
yürüme alıştırmalarıda yapıoz ama 1 2 adım atabiliyo daha biraz korkuyo ama yaşına kadar yürücek heralde..
aranızda yürüyen warmı diş çıkarmayan kaldımı
leeyylooooşşşşş özet geçsene bana anacımyerimseniben

tüm ekim annelerinin mübarek ramazan bayramı mübarek olsun....kısmet yağmurcuğum inşallah olaylar senin anladığın gibi değildir.allah yardımcın olsun canım....

konsmaya basladimi celenim hemen kendini savunmaya geciyor hani o ikinizin aranizda kaldim lafi zayif biraninda cikmis güya agzindan oanlamda söylememis ben yanlisa cekmisim burnunda kil aldirmiyor senin anliyacagin canim ya cok mutsuzum kimselere anlatamiyorum benim esim öyle sey yapmaz diyorum kendi kendikendime ama obir yanimda ya olduysa diyor kafam cok karisik cözücem bu meseleyi ama galiba biraz zamana ihtiyacim var yanimda oldugun ve destek verdigin icin canim arkadasim cok öptüm
canımsın destek ne demek..inan ben kendim içindeymişim gibi hissettim :çok üzgünüm: inan okuduğumdan beri ben olsam ne yapardım die düşünüyorum bir cıkıs syolu arıyorum..şimdilik bulduğum ki eğer ters bir sey varsa acaba ben mi cok bakımsızım :uhm: kendimi ihmal mi ediyorum ve tabi kocamı oldu :sm_confused: biliosun erkekler cok zayıf yaratıklar..en ufak bişeyde gözü kayar..keske onlarında nefisleri bizim kadar kuvvetli ve sağlam olabilse :a015:
herkese selam bayramınız mübarek olsun...sonunda ewimdeyim we sizlerleyim.:sm_cool:.umarım herkes iyidir bebişlerde de bi yaramazlık yoktur inşallah...hepinizi çok özledim we çok merak ettim..:asigim:
kismet yagmur canım Allah yardımcın olsun ne diyim gülüm yaa belkide zannettiğin gibi deildir..''İNŞALLAH DEĞİLDİR!'' :Saruboceq:
çok sinir oldum yaaaa..Çok üzgünüm çoook.ben bu erkekleri anlamıyorum niye biz kadınlar ewe başka erkek arkadaşlarımızı davet etmiyoruz onların eşleriyle olan problemlerine bizler yardımcı olmuyoruz!!!!!????? hiç düşünüyolarmı acaba yooook düşünmüyolardır çünkü düüşününce miğde bulandırıcı oluyor!! :dilcikar::dilcikar:
peki onlar bizim miğdemizin bulanacağını düşünüolarmı yoookkk!!!:çok üzgünüm:
hepsi aynı bunların bacım Allah hepsine akıl fikir vicdan versin...sanada sabır wersin.:teselli:..offf destek olacağım yerde bende kendimi kaybettim kusura bakma yaaa:çok üzgünüm:
aa bak bunu kkocana sööleyebilrsin :1shok: işte ozaman empati yapar kendini senin yerine koyar :mymeka:

ay bu arada bizim dişimiz çıktı ama önce azı dişleri çıktı şimdide alttaki iki dişi birden çıkıyo durdu durdu hepsi beraber çıkıyo ben anlamadım bu işi...üst ön dişleri daha yok meydanda önce azı dişlerinin çıkmasında bi sorun olurmuki:uhm::uhm:
yürüme alıştırmalarıda yapıoz ama 1 2 adım atabiliyo daha biraz korkuyo ama yaşına kadar yürücek heralde..
aranızda yürüyen warmı diş çıkarmayan kaldımı
leeyylooooşşşşş özet geçsene bana anacımyerimseniben

hoşgeldin leeeennnnn :asigim: valla bende sizi cok ösledim :a015: off sanki karnımda bi şişlik varmısta inmiş gibi oldu heee :nazar: efem nasıl?köyde hersey yolunda gittimi?dişiniz hayırlı olsun..burda hersey yolunda bacım..arada bööle pürüzler yasadık coğumuz ama gecti :Saruboceq: bu da gecicek inşallah :Saruboceq: buarada ben seni aramayı cok istedim ama tel bozuldu ve numaranı bulamıyorum şimdi.yani sim kartı baska tel e taktım ondada en son kaydettiklerim yok :kızgın:

X