- 6 Temmuz 2008
- 455
- 2
hoşbulduk kısmetçim ne uzun mesaj yazıyonuz oku oku bitmiyo yağmurun nasıl canım
iiyim gurban sen ne ediin10 bin örtmen alımı varmıs da onun tercihlerini yaptım şindik :hulya: cuma günü acıklanıcakmıs hayırlısı bakalım anandamın daha leyn Şeniz
tünaydın :hulya:
hoşgeldiniz len zynebim Şeniz soğuk deilmiydi kız hava kafamçokkarıştı bura cok kötüydü :1ninca:
şş bene bak kac dişiniz oldu kaydirigubbakcemile3 ha gayret girayııma az kaldı tamamlıycak :lepi:
zeynepcim bebeklerin kafa sıcaklığı cok önemli değilmiş.bende hep korktum cunku asırı sıcak kafası.doktor koltukalı ve makattan ölçüldüğünde yuksek cıkmadıysa sorun yok demişti yerimseniben ama yarım ölcek ibufenden zarar gelmez CADIARZU bende her gece yatırmadan yarım peditus veriyorum.grip olmak üzere :gitme: hava deişimi burda cok keskin yasanıo.mafoldumben
bende senin gibi düsünüyorum sagol arkadasim yagmur olmasa hersey daha farkli olurda yagmur elimi kolumu bagliyor simdilik kapattik bu konuyu yagmurun üstüne yemin ediyor öyle birsey yok diye sadece yardim ediyorum dedi ama simdi oda yok aramiyor kadin insallah aramazda ararsa cikip ben konusucam zaten bende inandim simdilik ne biliyim yalan yerde kizinin üsütne yemin etmez heralde dimi
evet eylülcügüm sagol zaten diyorum ya yagmur olmasa herseyin gidisati farkli olur ama kizimin düzenini bozmak istemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun tekrar sagol canim
ne güzel bir haber bu cok sevindim canim
gecmis olsun canim:Saruboceq:
hos geldin canim disiniz hayirli olsun ayricada gecmis olsun yarim saattir yagmurunda burnu akip duruyor bende soguk alginligi icin surup vardi onu verdim insallah ilerlemez ya cok korkuyorum hasta olucak diyemafoldumben
Slm Kızlar bugün ne kadar uğraştım size bir msj atçam diye ya bir türlü fırsat bulamadım
Napıyorsunuz nasılsınız bayramlarınız pek iyi değildi heralde
Kısmetçim Allah sana yardım etsin katlanılması çok zor bir durumdasın eşini bir an önce o kadından uzak tut gerekirse al numarayı kendin konuş benim eşim senin koruman değil rahatsız oluyorum bu durumdan sende olsan yerimde aynı şeyleri hissederdin de ve yoksa yuvasını yıkacağını söyle bakalım ne dicek....
sagol canim arkadasim ya fikirleriniz icin yanimda oldugunuz icin iyiki varsiniz hepinizi cok öptümopuyorumnanaktan
Gelelim Eylülüm senin durumuna Allah sanada sabır versin kayınana ile yaşamak için evliya gibi bişey olmak lazım en iyisi bile nasıl çok iyi bilirim o nedenle sende kısa bir çözüm bul dul ise evlendir vb. evlerini ayır yada başka kardeşe postala kesin bir çözüm bul kavga edeceğine ona uğraşacak başka bir oyuncak bul seninle oynamaya vakti kalmasın ok....
evet eylülcügüm unuttun allah yardimcin olsun arkadasim ya kaynana kavgasini bilirim allah sabir versin sana:Saruboceq:
gözün aydin canim ayni ördek gibi oluyorlar dimi cok tatli luyorlar insallah doktorun güzel seyler söyler önemli birseyi yoktur insallah:Saruboceq:
hosgeldin destinaopuyorumnanaktan
sağol kısmetcim inşallah atlatır kuzum.bu arada gözün aydın hala olmuşsuna.s.allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah.
puhhaaa :roflol: ölzemişim len Şeniz du bakam bi daha ne zaman gelecen :dilcikar: bamyacık nasıl?prenses okula basladımı?:asigim:selam canlarımmopuyorumnanaktançoookk özledim hepinizi hastalıklar düğünler falan hiç uğrayamadım benüm herüfte inat etti bağlatmıyo neti:1closedbayramınızı kutluyomm yeğenlerimi öpüyom bide celen hanıma:mymeka:hee özlemişimm:dance:
günaydın hanımlar ya fazla giremiyom şu aralar hasta bebeklere geçmiş olsun celen seni rüyamda gördüm acık saçma ben hep abuk subuk rüyalar görürüm zaten senlen karşılıklı göbek atıyok bi oynuyok varya döktük kurtlarımızı daha oynayacaktık senin herif geldi uzak bi yerden gelmiş buvulları felan vardı senin tadın kaçyo sonra gidip bavulun birini acıyoz içince 2 tane bebek var ikizmiş cok şaşıryoz :))puhahaha rüyaya bak sonra gereken acıklamayı kocan yapsın diye hiç bişey görmemiş gibi yapıyoz sonra nolldu bilmiyom
günaydın len :hulya: dünden beri basım catlıo laelaelaelaelae aksi gibi cemrede hasta oldu dün.burnu akıo atesi var bide habire ahpusuruyo :çok üzgünüm: katarin e basladım..inşallah cabucak atatır hepsi :Saruboceq:
puhhaaa :roflol: ölzemişim len Şeniz du bakam bi daha ne zaman gelecen :dilcikar: bamyacık nasıl?prenses okula basladımı?:asigim:
akannehir allah hayra cıkarsın kııııızzzz akannehir ulen atamam uzaamı cıkcek acabaaa akannehir hem sevinicem hem bavulku alıp gidicem içinede cemreyi koyup :gitme: ule allah hayra cıkarsın len angut karı daha duzgun ruya göremedinmi.tamam eğlenmek ii de o bavul olmamıs yane
sağol kısmetcim inşallah atlatır kuzum.bu arada gözün aydın hala olmuşsuna.s.allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah.
kızar bişey sorcam bu rep puanları neden herkesinki 20 ye düşmüş
napıonuz millet bu benim oğlum bana hiç iş yaptırmıyo siz napıonuz yaaaa:sinifsinif:
offf çok işim war temizlik yapmam lazım gelsenize yardıma hep beraber 10 dakkada bitirelim olmazmıkaydirigubbakcemile5
lülülülülülülülülülülülü
çook geçmiş olsun canım.bekliyoz ya daha sık gel:gitme:.ne güzel hamileyken sabahtan yoklama alıyodun kimse kaytarmıyodu.bak şimdi kimse gelmiyooo:umursamaz:selam aşkım iyiler nihayet bütün yazımız hastalıkla geçti..yeğenimin bilgisayarı foto yok ama bu aralar halletcem inşş
hoşbulduk canım.tatil sonrası yavrumun tadı kaçtı benimde canım sıkkın çok:1no2:çocuğu zorla hasta ettik herhalde hep babasının işleri,denizi çok seviyo çocuk diye soktu denize.kpeder de ooo bişey olmaz oğluma koç gibi dedi al sana olmaz göze geldi yavrum ağla ağla moralim bozuldusenağlamaöğleye kadar geçmezse doktoruna götürecem.peditus aldım bu arada canım verdim ama pek farketmedi:çok üzgünüm:gözleri çakmak çakmak kuzumun ağzından alev çıkıyo 2 diş kolay değil tabiki.inşallah düzelir bebeğim öğleye kadar dua edin sizde önemli bişey olmasın kuzumda teyzeleri:Saruboceq:
gamze naber rastlaşamdk hiç hoşgeldin Şeniz gel öpem seniŞenizözldim hayırı olsun efede yürüyomuşş maşallah