2008 Ekim Anneleri

naber kızlar?dün akşam yine ağlama krizine ttuldu yavrum.neresinin ağrıdığını da anlamıyorum.sonradan fitil verdim de kendine geldi kuzum.galiba üst köpek dişi patlayacak.onun ağrısı olabilir.

hoşbulduk canım.tatil sonrası yavrumun tadı kaçtı benimde canım sıkkın çok:1no2:çocuğu zorla hasta ettik herhalde hep babasının işleri,denizi çok seviyo çocuk diye soktu denize.kpeder de ooo bişey olmaz oğluma koç gibi dedi al sana olmaz göze geldi yavrum ağla ağla moralim bozuldusenağlamaöğleye kadar geçmezse doktoruna götürecem.peditus aldım bu arada canım verdim ama pek farketmedi:çok üzgünüm:gözleri çakmak çakmak kuzumun ağzından alev çıkıyo 2 diş kolay değil tabiki.inşallah düzelir bebeğim öğleye kadar dua edin sizde önemli bişey olmasın kuzumda teyzeleri:Saruboceq:

günaydın hanımlar ya fazla giremiyom şu aralar hasta bebeklere geçmiş olsun celen seni rüyamda gördüm acık saçma ben hep abuk subuk rüyalar görürüm zaten senlen karşılıklı göbek atıyok bi oynuyok varya döktük kurtlarımızı daha oynayacaktık senin herif geldi uzak bi yerden gelmiş buvulları felan vardı senin tadın kaçyo sonra gidip bavulun birini acıyoz içince 2 tane bebek var ikizmiş cok şaşıryoz :))puhahaha rüyaya bak sonra gereken acıklamayı kocan yapsın diye hiç bişey görmemiş gibi yapıyoz sonra nolldu bilmiyom

günaydın len :hulya: dünden beri basım catlıo laelaelaelaelae aksi gibi cemrede hasta oldu dün.burnu akıo atesi var bide habire ahpusuruyo :çok üzgünüm: katarin e basladım..inşallah cabucak atatır hepsi :Saruboceq:

puhhaaa :roflol: ölzemişim len Şeniz du bakam bi daha ne zaman gelecen :dilcikar: bamyacık nasıl?prenses okula basladımı?:asigim:

akannehir allah hayra cıkarsın kııııızzzz akannehir ulen atamam uzaamı cıkcek acabaaa akannehir hem sevinicem hem bavulku alıp gidicem içinede cemreyi koyup :gitme: ule allah hayra cıkarsın len angut karı daha duzgun ruya göremedinmi.tamam eğlenmek ii de o bavul olmamıs yane

napıonuz millet bu benim oğlum bana hiç iş yaptırmıyo siz napıonuz yaaaa:sinifsinif:
offf çok işim war temizlik yapmam lazım gelsenize yardıma hep beraber 10 dakkada bitirelim olmazmıkaydirigubbakcemile5
lülülülülülülülülülülülü

puhahaa len ne bilem öyle gördüm önce oynadık sonra moraln bozudu işt herif gelince

sağol kısmetcim inşallah atlatır kuzum.bu arada gözün aydın hala olmuşsuna.s.allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah.

sagol canim insallah cabuk atlatir sorma yagmurda hasta burnu akip duruyor arada hapsuruyor gecede tikandi burnu zor uyuttum valla:çok üzgünüm::çok üzgünüm: evet canim hal oldum iyi dileklerin icin sagol canim cok öptükŞeniz

selam kizlar nasilsiniz yagmurun tadi yok hasta oldu kuzum:çok üzgünüm::çok üzgünüm: giremiyorum fazla hepinizi cok öptükŞeniz

ıŞ yaptırmayı bırak aksam işden döndügümde tuvalete bile esimi bekleyip öyle giriyorum :))
2 sn boş bıraksan ciyak ciyak bagırıyor zilli

kızlar kıllatmıyokk eskisi gibi artık topiğmiz hep sakin geçiyo leen ibolya nerdesin faceye giriyon buraya girmiyon bide bana kızıyon zilli karı meran dbest sözüm sizede faceye girip kk ya girmiyonuz kıllı karılar

gamze naber rastlaşamdk hiç hoşgeldin Şeniz gel öpem seniŞenizözldim hayırı olsun efede yürüyomuşş maşallah

a be ekim kızancıklarının anaları sositosositonasılsınız be yaakaydirigubbakcemile3
ben süperim..oğluşumun doğumgününe yalnızca 1 gün kaldıııııııııııııdelikafaduldenoff çok heyecanlıyım çoook.temizliğimi bitirdim gibi.az bişey kaldı onuda daha sonra yapcam artık.inşallah yarın akşam annemler gelcek.onun dışında yağız bey hala çok yaramaz.gerçi yağız doğdu doğalı yaramaz..öğrendiğim şey şu oldu..bi bebek yaramaz ve huysuzsa,uyumuyosa bu bir yaşına girse bile değişmiyecek....eğer 2.çocuğum olursa ve yaramazsa değişmesini hiç beklemicem
ya bu arada meran nerde kızlar..yarında tamerin doğumgünü.o benden 1 gün önce gitmişti doğuma.hey gidiii heyyyy:içelim:

selam aşkım iyiler nihayet bütün yazımız hastalıkla geçti..yeğenimin bilgisayarı foto yok ama bu aralar halletcem inşş
çook geçmiş olsun canım.bekliyoz ya daha sık gel:gitme:.ne güzel hamileyken sabahtan yoklama alıyodun kimse kaytarmıyodu.bak şimdi kimse gelmiyooo:umursamaz:

çok geçmiş olsun canım benim.inşallah en kısa zamanda atlatır girayım.:Saruboceq:

celen sizede geçmiş olsun.hasta olan kim varsa bir an önce iyi olsun inşallah.havalar tam hastalık havası

gamze naber rastlaşamdk hiç hoşgeldin Şeniz gel öpem seniŞenizözldim hayırı olsun efede yürüyomuşş maşallah

saol canım bende özledimopuyorumnanaktan sizi cimcimem napıyooo herkeste yaramazlık tam gaz gidiyo siz napıonuz...
yaaa kimsecikler uğramıyooo lmaz:bu ne yaaaa hadi dönün yuwanıza aloooooooo:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…