2008 Ekim Anneleri

ayyy sende benim gibisin demek anneme 1 gün bile gitsem kendimi tatile gitmiş gibi hissediyorum valla.anacım bir kahvaltı hazırlıyor çocuğa bakıyorlar daha ne isteyim allahtanhihoyyyt
cem garipoğlunun sülalesi pislik zaten sakladılar sakladılar baktılar olacak gibi değil çıkardılar.hele bir halası var cadoloz kadınçok kısa çalıştım onunla burnumdan getirmişti zilli.inşallah hepsi cezalarını çekerler:Saruboceq:

benim uyuduğum falan yok . geziyorum öyle sadece.ama çok uykum var.uyusam uyuycam yani.

ben 2009 ekim annesi olacağım ama sizin sayfanızıda sıkca ziyaret ediyorum,deneyimlerinizden yararlanacağıma inanıyorum.inşallah seneye bu zamanlar benim bebeğimde sizinkiler kadar olacak

inşallah canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende sizin sayfalara arada göz gezdiriyorum.ama oğlumdan epeydir fırsat bulup bakamıyordum

:roflol::roflol::roflol: okurken çok güldüm yaa allah iyiliğini versin inşallah daha neler gelcek başımıza baksana şu sıpaya yaa :roflol::roflol::roflol: bizim de arkadaşın kızkardeşinin 2 yaşlarında oğlu var, bazen işi olunca bırakıyo ona, yine böyle almış yeğenini bakıyomuş, kocaman kızı var bi de oğlu var, kadında çocuğu kendi çocuklarının yanına koymuş sonra işlerini görmeye diğer odaya gitmiş, kimsenin haberi yokken yatak odasına gitmiş kadının ne kadar ruju varsa üstüne başına odalara halılara aklına neresi gelirse heryere sürmüş hatta öyle bi fotosunu çekmiş, kızsam kızamıyorum üzülsem üzülemiorum demişti bana, fotosunu yollamıştı msnden çok gülmüştüm şebeğe çevirmiş kendini :roflol::roflol::roflol: bakalım başladık yaramazlıklara arkasını beklioruz sabırsızlıkla delikafaduldendelikafadulden
amannnnnnn valla bi işe yarıyolar anlatamam, ruhum sıkılıverdimi aman anne al şu torununu diyom kaçıyom kaydirigubbakcemile3 zaten babam torun manyağı, ilk torun ya bi de, çok hevesli herşeye, oyuncaklar alıyo, kendi oyuncaklar yapıyo, salıncak falan var bahçede, kucağına alıyo gezdiiriyo, bi de deli deli yusuf ağaaaa die bağırıyo :roflol::roflol::roflol:annemlerin bahçesi var oraya domates salatalık kavun karpuz biber vs aklına ne gelirse ektiler, ara sıra bize de kavun karpuz yolluyolar, geçen gün yumruk kadarcık bi karpuz yollamışlar, bi de bize yollamışlar, küçük olan karpuzun üzerine de babam yusufumun diye yazmışkaydirigubbakcemile3 telefonda maceralarımızı anlatıyom annem gülme krizine giriyo nese atıcim 2 gün sonra başımdan azık rahata ereyim yav, ama ramazandan sonra sık sık ziyaret etmeyi düşünüyorum kendilerini :jeyyar: hayat çok kötü anacım insanların insan denecek yeri kalmamış, çok dikkatli yaşamak zorundayız artık, belanın nereden geleceği belli olmuyo işte, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ben 2009 ekim annesi olacağım ama sizin sayfanızıda sıkca ziyaret ediyorum,deneyimlerinizden yararlanacağıma inanıyorum.inşallah seneye bu zamanlar benim bebeğimde sizinkiler kadar olacak

hoşgeldin yavrum, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın kolay doğumlar yaparsın inşallah, eskiden topicimiz çok kalabalıktı ama yaz münasebetiyle kimseyi bulamaz olduk, bi de bebeler kıpırdak oldular artık bazılarımız da o yüzden gelemez oldu, kimimiz işe başladı vs, zannımızca kış gelince herkes birer birer dökülecek topice, kafana takılan olursa sor şekerim çekinme, bi de söylemeden geçemeyecem, seneye bu zamanlar senin beben de bizimkiler gibi ortalık deşen tak tuk kafayı oraya buraya çarpan paçana tutunup seninle yapışık yaşayan bişey olcak bilgin olsun :roflol::roflol:

slm kızlar
biz kısmetse akşama çıkıyoruz bir daha giremeyebilirim onun için şimdiden Ramazan bayramınızı kutluyoruz her günümüz bayram coşkusu ve tadında geçsin inşallah.dönünce görüşmek üzere şimdilik hoşçakalınnnnnnnnnnnn:)))

zynebim sağsalim gidin gelin...cok ii eğlenin..mutlu hauırlı bayramlar canımın içi...girayımı-mısır palaamı öpüyorum kocamn.allaha emanet olun :)

17:30 olsada cıksam artık..Oh yaa 4 gun tatil.Kızımla 4 gun geciricemm cok mutluyummmm.su tatiller daha uzun olsa keske yaa kızıma doyamadan hoop tekrar iş başlıyor

ibolya çok teşekkürler canım.mucizeme kavuşmama sayılı günler kaldı 1 ekimde oğlumla buluşacaz inşallah.ay dedin ya seneye bebişim paçamdan ayrılmayacak diye çok hoşuma gitti.ben öğretmenim ve bu yıl çalışmayacam.seneye şimdiden ne yapacam diye düşünür oldum.yavrumu bakıcılara bırakmak şimdiden zor geliyo

hayırlı bayramlar canım güle güle gidin güle güle dönün girayıma da iyi bayramlar

herkeslere merhabaaaopuyorumnanaktan
ya artık yağızdan nete de giremiyorum..daha düğmeye basmadan benden önce atlıyo.dün zar zor girdim.alıntılra cevap yazarken elim bi yere çarptı,sayfa gitti.uyuz oldum,çıktım girmedim bidaha..bugünde çamaşır yıka,ütü yap,götürülecekleri ayarla bu saat oldu:bbo:yarın öğlen keşana gitcez.eşim erken gelebilirim dedi.ben akşamdan herşeyimi hazırlıyımda yarın zor olur

fatoşcum iş başvurun istediğin şekilde sonuçlanır inşallah ne işi bu maşallah baya aşamalardan geçeceksin kolay gelsin başarılar
iyi sahurlar
amin canım çok tşk ederimŞenizmilli havayolu şirketimiz diyim:kedi:
sağol canımcımmŞenizyeni dişiniz,pardon mısırınız hayırlı olsuuuunnkaydirigubbakcemile3
iboşum bu cinslerden her sülalede 1 tane var galibakaydirigubbakcemile3benimde eltim böyle..geldimi aslaa yerinden kalkmaz..ya sabah sezaryene gitcem,o gece 1 e kadar oturdular,düşüncesizler:umursamaz:hiç uyumadan ve dinlenmeden doğuma gittim.off yarın onlarda gitcek keşana.3 gün beraberiz yineeakannehir
ya yağızda sanırım bugün çok az kolonya içtiiiiii:çok üzgünüm:ütü yapıyodum..burnuma buram buram limon kolanyası kokusu geliyoo..anaam bi baktım şişenin kapağını ağzına sokmuş sızanları yalıyo..korktum ama bişey olmadı şükür:Saruboceq:çok yaramazlar çooook
ayyy bende özledim annemlere gitmeyii:gitme:3 ay oldu gelemediler kuşadasından..onlar burdayken daha rahattım.dediğiniz gibi çocuğa bakıyolar,bana bakıyolarkaydirigubbakcemile3

off şu cem yakalandığından beri düşünüyorum..sen ne kadar didinip uğraşsanda,Allah korkusu olan,saygılı,başarılı 4-4lük bi evlat yetiştirsen de,başkasının iyi yetiştiremediği bi evlat gelip seninkini kıtır kıtır kesiyoosenağlamadünya çok acımasız..Allah'ım hep hayırlı olanlarla karşılaştır yavrularımızıı
merhaba canım:)Allah hayırlı doğumlar versin öncelikle.valla zaman çok çabuk geçiyo.1 yıl ne zaman oldu anlamadık..tabii zorduda ama annelik çok keyifli.muhteşem bi duygu..güzel haberlerinide duyarız inşallah

güle güle giidin güle güle gelin zeynebim, o mısır patlaaaanı bende öptüm pata pata pata pata kaydirigubbakcemile3Şeniz
17:30 olsada cıksam artık..Oh yaa 4 gun tatil.Kızımla 4 gun geciricemm cok mutluyummmm.su tatiller daha uzun olsa keske yaa kızıma doyamadan hoop tekrar iş başlıyor

peroş yıvrım boşver anı yaşa, bebişinle olduğun anları doya doya hisset anacım, mecbur çalışacaz varmı çaresi, fırsat bulmuşun değerlendir ötesini düşünme, saaa da iyi bayramlar anacım
hayırlısıyla inşallah , yavrum şimdik hoşuna gidiyo da o gün gelince kafaları yicen, bakınız leyla bakınız zambak, ayrıcana bakınız patoş bakınız celen bakınız ben ve bakınız bilimum ekim anneleri :roflol: :roflol::roflol: bi akraban filan yokmu yakınlarında bırakacak

ya selde kaybolan 1.5 yaşındaki dila bebeğin cesedi bulunmuşmafoldumbenoff haberleri izlerken hüngür hüngür ağladım.Allahım nolur bizleri evlat acısıyla sınamamafoldumben

ayy sende alemsin iboşşkaydirigubbakcemile3kız insan boğulurken yardım falan ister.ya bişey olsaymış..ya harbi diyon bunlar bizim yaptıklarımızın dieti sanırım.gerçi ben liseye kadar usluydumda,ondan sonra çok çektirdim bizimkilere..fazla asi,başına buyruk ve laf dinlemezdim bi dönem.off yağızda mı öyle yapcak şimdi bana yaa:gitme:ama bu haksızlık..her ergenlik dönemindeki kişi böyle davranabilir.dimi yanii..sizde öyle şeyler yapmadınızmı yanii

neyse kızlar ben kaçıyorum.belki giremem bidaha yağız bey rahat vermiyo.yarın giremezsem kendinize iyi bakın.sizlerin ve kuzucukların bayramını şimdiden kutlarım.byeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

iyi aksamlar kizlar hic firsatim olmuyor ya birseyler yazayim suraya:bbo: yagmurun durdurak olayi yok birde yürüme isini iyice ögrendi masallah sürünme yok heryere gayet güzel gidiyor cadialkisalkisalkisalkisalkisalkis ilk basta sevindim ama simdi anam agliyor götüne dolanacam diye:gitme::gitme:

kizlar size harika bir haberim varalkisalkisalkis:lepi: abimle yengemin 7 seneden sonra kadir gecesi kiz bebekleri oldu yani hala oldum öyle mutluyumki allahim herkese versin :sm_cool::sm_cool:

zeynep yoksun galiba güle güle git güle güle gel iyi tatiller iyi bayramlar canim:gitme:

herkesi cok öptükŞeniz bizim cadi cekmeceyi bosalatti gene gidip toplayim bari:kedi:senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…