slm ben geldim, akşam oldu halsizlik başladı, sıpa uyanıkken uyumuş kalmışım manyak heryeri kurcalamış nasıl kalktığımı bilemedim oda parfmü vardı onu ele geçirmiş yükseğe de koymuştum, çıkartmış kapağını yerlere dökmüş ay deliryiodum ya, uyumayayım diyorum ama elimde değil halsiz düşüyorum uyuyup kalıyorum, bu sıpayı uyutuorum bende yatıyorum ama bunun uyandığından haberim olmuo bu sefer, şu ramazan geçince böyle olmaz da başımıza iş getirmesek bari bi yarın kaldı dikkat etmem gereken,c umartesi eşim evde, bu arada bayram muhabbeti açılmış, bende anamlarda kalcem bayramda, benim herif de köye gidecek her zamanki gibi , hiç istemiom gitmesini ama babası var köyde babalık hakkıdır dyie ses edemiyom, ama sıkı sıkı tembihledim görümceye söylettirecem çok kırıldığımı, bende çok kırıldım ama bu konuyu açarsam konu istemediğim yerlere gider diyo, çok gururludur arkadaşlar, sanki bi onlarda gurur var bizde yok, bende benim üzerime at o zaman daha da köye ayak basmayacakmış daha da yüzünüze bakmayacakmış size her konuda yardımcı olmuş ama siz sırtından vurmuşsunuz de dedim, her zaman buraya düğün bayram olduğunda geliyolar, hemde koşa koşa geliyolar, bende kalıyolar bi gece iki gece, sonra defolup gidiyolar, düğün bayram oldumu kaçırmıyolar da yeğenlerini görmeye gelmekten acizler, daha eşimin ailesinden kimse gelmedi görmeye, bende çocuk mu göstermeye gidecem köye gitmicem ben dedim eşime, zaten o da gık diyemiyo, bende çok kırıldım diyo, her zaman söylüyodum ama anlatamıyodum seni görmeye gelmiyolar kalcak yerleri yok onun için geliyolar diye günahlarını alıyosun diyodu, geçen yıl karnım burnumda hizmetettim hanım kıçını yerden kaldırmadı seninde karnın burnunda gel sen azık otur da çayı da ben koyam demedi, doğumdansonra annemi dinlendirelim diye eşim ablasını çağırttırdı karı hasta oldu, ben hala numara olduğunu düşünüyorum 2 gün boyunca kıçını kaldırmadan yattı, ama eşim gerçekten hasta dio, günahı boynuna bilemiyorum artık ama her ne olursa olsun ameliyatlı bi kadın giibi olmazdı herhalde, en azından kalkıp bi su verecek mecali olurdu herhalde, işte bu sebepten köye gitmeyecem, anamlarda keyif yapacam, zaten onlara gittiim zaman tatile gitmişim gibi oluyo, babam bakar zaten sıpama, bi alt değişmesini bi de beslenmesini beceremiyo onu da becerse tam anne olcek :roflol: bi de bu vitaminleri kan damlalalarını filan kullanmıcazmı artık, bizim hala minik bi açıklık var bıngıldakta, dokunduğumda hissedebiliorum, sizde nasıl, bide bu cem gariboğlu daha 17 yaşındaymış ya, sanki 22-23 filan gösteriyo, sahurda eşim bak bu çocuk daha 17 yaşındaymış dedi yok canım saçmalama o eşşek kadar adam görmüyomusun demiştim :) avukatı da ikide bir çocuk çocuk deyip duruyo, bu cem denen herife birileri yataklık yaptı ya büyük ihtimal ailesi, hatta avukatından bile şüpheleniyorum, bütün bunlar inanç eksikliğinden oluyo bence, allah korkusu olan adam bunu yaparmı, paraları var diye kendilerini tövbe haşa allah zannediyolar herşeyi yaparım diyolar sonra böyle oluyo, allah evlatlarımızı imanlı inançlı insanlar olarak büyütmeyi nasip etsin inşallah kınamamak da lazım aslında, allah ıslah etsin n e diyelim b i de başka ne dicektim unuttum
:roflol::roflol::roflol: okurken çok güldüm yaa allah iyiliğini versin inşallah daha neler gelcek başımıza baksana şu sıpaya yaa :roflol::roflol::roflol: bizim de arkadaşın kızkardeşinin 2 yaşlarında oğlu var, bazen işi olunca bırakıyo ona, yine böyle almış yeğenini bakıyomuş, kocaman kızı var bi de oğlu var, kadında çocuğu kendi çocuklarının yanına koymuş sonra işlerini görmeye diğer odaya gitmiş, kimsenin haberi yokken yatak odasına gitmiş kadının ne kadar ruju varsa üstüne başına odalara halılara aklına neresi gelirse heryere sürmüş hatta öyle bi fotosunu çekmiş, kızsam kızamıyorum üzülsem üzülemiorum demişti bana, fotosunu yollamıştı msnden çok gülmüştüm şebeğe çevirmiş kendini :roflol::roflol::roflol: bakalım başladık yaramazlıklara arkasını beklioruz sabırsızlıkla delikafaduldendelikafaduldenözlemcim haberler ne güzel öyle.ama çok çalışışıpda keremi ihmal etme.eve gidince ilgi bekliyorlar. bugün batuyu annemden almaya gittim.sokakta arabasındaymış.uzaktan beni gördü başa fark etmedi heralde.sonra yaklaştıkça heyecanlı sesler çıkarıp ellerini açıp kapatıyor.yanlız bişiy var ben bırakıp giderken benim arkamdan ağlamıyo (rahat gidiyorum işe) ama baba bırakıp gidince yıkıyo ortalığı. acaba beni babası , babasını da anne mi zannediyo kaydirigubbakcemile3.
bu kadar olayın üstüne bende bişiyler anlatayım.
ablamın oğlu çok afacan muzur bişiy. daha bzimi ki 2 -2,5 yaşlarındayken ablam yatak odasında oğlanı uyutup çıkmış.mutfakata işlerini halledip oturmuş. 7 yaşında kızının çığlığına irkilmiş.tam ne oldu diye bakacakken.kapıda küçük biri , saçı ,yüzü elleri bembeyaz biri. ablam ; ak sakkalı dede geldi zannetmiş :roflol:.meğersem küçük oğlan ablamın peşinden yataktan kalkıp , odada büyük boy el kremi vardı. onu saçına , başına yüzüne bi güzel sür.bitirinceye kadar.ablam ağzına kadar krem kouyodu.yedi diye endişelenmiş.saçını 3 defa şampuanlamama rağmen kremi arıtamadım demişti.daha böyle ne maceraları var.hala da devam.arkası yarın kuşağında
ayyy sende benim gibisin demek anneme 1 gün bile gitsem kendimi tatile gitmiş gibi hissediyorum valla.anacım bir kahvaltı hazırlıyor çocuğa bakıyorlar daha ne isteyim allahtanhihoyyyt
cem garipoğlunun sülalesi pislik zaten sakladılar sakladılar baktılar olacak gibi değil çıkardılar.hele bir halası var cadoloz kadınçok kısa çalıştım onunla burnumdan getirmişti zilli.inşallah hepsi cezalarını çekerler:Saruboceq:
ben 2009 ekim annesi olacağım ama sizin sayfanızıda sıkca ziyaret ediyorum,deneyimlerinizden yararlanacağıma inanıyorum.inşallah seneye bu zamanlar benim bebeğimde sizinkiler kadar olacak
slm kızlar
biz kısmetse akşama çıkıyoruz bir daha giremeyebilirim onun için şimdiden Ramazan bayramınızı kutluyoruz her günümüz bayram coşkusu ve tadında geçsin inşallah.dönünce görüşmek üzere şimdilik hoşçakalınnnnnnnnnnnn:)))
amin canım çok tşk ederimŞenizmilli havayolu şirketimiz diyim:kedi:fatoşcum iş başvurun istediğin şekilde sonuçlanır inşallah ne işi bu maşallah baya aşamalardan geçeceksin kolay gelsin başarılar
iyi sahurlar
sağol canımcımmŞenizyeni dişiniz,pardon mısırınız hayırlı olsuuuunnkaydirigubbakcemile3günaydın arkadaşlar
dün giremedim iftara misafirim vardı annemler bendeydi akşam bir bakıp çıktım celenime çok sevindim canım benim ne olursa olsun eşin arkadaşım boşver hatasını anlar nasıl olsa.cemrenin tahlil sonuçları ne oldu ben atladımmı yoksa sonramı belli olacaktı?
fatoşcum sanada hayırlı olsun inşallah arkadaşım:))
kızlar biz bu arada bayramda Ayvalıktayız kvalidemler yazlıktalar ve Cuma gecesi çıkıyoruz kısmetse hiçte istemiyorum Girayla zor olacak ama napıyım eşimin ailesi sonuçta bende gitmek zorundayım( görümcem ve sözlüsüde geliyor artık yollarda dura dura gideriz benimki arabada pek durmuyo bu aralar.
celennnnnnnnnnn bizim bir mısır daha patlıyo bacım haber veriyim dedim hahaha hahaha:))
iboşum bu cinslerden her sülalede 1 tane var galibakaydirigubbakcemile3benimde eltim böyle..geldimi aslaa yerinden kalkmaz..ya sabah sezaryene gitcem,o gece 1 e kadar oturdular,düşüncesizler:umursamaz:hiç uyumadan ve dinlenmeden doğuma gittim.off yarın onlarda gitcek keşana.3 gün beraberiz yineeakannehirslm ben geldim, akşam oldu halsizlik başladı, sıpa uyanıkken uyumuş kalmışım manyak heryeri kurcalamış nasıl kalktığımı bilemedim oda parfmü vardı onu ele geçirmiş yükseğe de koymuştum, çıkartmış kapağını yerlere dökmüş ay deliryiodum ya, uyumayayım diyorum ama elimde değil halsiz düşüyorum uyuyup kalıyorum, bu sıpayı uyutuorum bende yatıyorum ama bunun uyandığından haberim olmuo bu sefer, şu ramazan geçince böyle olmaz da başımıza iş getirmesek bari bi yarın kaldı dikkat etmem gereken,c umartesi eşim evde, bu arada bayram muhabbeti açılmış, bende anamlarda kalcem bayramda, benim herif de köye gidecek her zamanki gibi , hiç istemiom gitmesini ama babası var köyde babalık hakkıdır dyie ses edemiyom, ama sıkı sıkı tembihledim görümceye söylettirecem çok kırıldığımı, bende çok kırıldım ama bu konuyu açarsam konu istemediğim yerlere gider diyo, çok gururludur arkadaşlar, sanki bi onlarda gurur var bizde yok, bende benim üzerime at o zaman daha da köye ayak basmayacakmış daha da yüzünüze bakmayacakmış size her konuda yardımcı olmuş ama siz sırtından vurmuşsunuz de dedim, her zaman buraya düğün bayram olduğunda geliyolar, hemde koşa koşa geliyolar, bende kalıyolar bi gece iki gece, sonra defolup gidiyolar, düğün bayram oldumu kaçırmıyolar da yeğenlerini görmeye gelmekten acizler, daha eşimin ailesinden kimse gelmedi görmeye, bende çocuk mu göstermeye gidecem köye gitmicem ben dedim eşime, zaten o da gık diyemiyo, bende çok kırıldım diyo, her zaman söylüyodum ama anlatamıyodum seni görmeye gelmiyolar kalcak yerleri yok onun için geliyolar diye günahlarını alıyosun diyodu, geçen yıl karnım burnumda hizmetettim hanım kıçını yerden kaldırmadı seninde karnın burnunda gel sen azık otur da çayı da ben koyam demedi, doğumdansonra annemi dinlendirelim diye eşim ablasını çağırttırdı karı hasta oldu, ben hala numara olduğunu düşünüyorum 2 gün boyunca kıçını kaldırmadan yattı, ama eşim gerçekten hasta dio, günahı boynuna bilemiyorum artık ama her ne olursa olsun ameliyatlı bi kadın giibi olmazdı herhalde, en azından kalkıp bi su verecek mecali olurdu herhalde, işte bu sebepten köye gitmeyecem, anamlarda keyif yapacam, zaten onlara gittiim zaman tatile gitmişim gibi oluyo, babam bakar zaten sıpama, bi alt değişmesini bi de beslenmesini beceremiyo onu da becerse tam anne olcek :roflol: bi de bu vitaminleri kan damlalalarını filan kullanmıcazmı artık, bizim hala minik bi açıklık var bıngıldakta, dokunduğumda hissedebiliorum, sizde nasıl, bide bu cem gariboğlu daha 17 yaşındaymış ya, sanki 22-23 filan gösteriyo, sahurda eşim bak bu çocuk daha 17 yaşındaymış dedi yok canım saçmalama o eşşek kadar adam görmüyomusun demiştim :) avukatı da ikide bir çocuk çocuk deyip duruyo, bu cem denen herife birileri yataklık yaptı ya büyük ihtimal ailesi, hatta avukatından bile şüpheleniyorum, bütün bunlar inanç eksikliğinden oluyo bence, allah korkusu olan adam bunu yaparmı, paraları var diye kendilerini tövbe haşa allah zannediyolar herşeyi yaparım diyolar sonra böyle oluyo, allah evlatlarımızı imanlı inançlı insanlar olarak büyütmeyi nasip etsin inşallah kınamamak da lazım aslında, allah ıslah etsin n e diyelim b i de başka ne dicektim unuttum
ya yağızda sanırım bugün çok az kolonya içtiiiiii:çok üzgünüm:ütü yapıyodum..burnuma buram buram limon kolanyası kokusu geliyoo..anaam bi baktım şişenin kapağını ağzına sokmuş sızanları yalıyo..korktum ama bişey olmadı şükür:Saruboceq:çok yaramazlar çooookofffff of leyla sorma yaa bi de korktum acaba oda parfümünü içmişmidir diye heryanına dökmüş leş gibi parfümkokuyodu, bunu banasatanarkadaaşa sordum bitkisel bişey olmaz dedi ama rahat edemedim,z aten içse kusardı filan dedi, bişey olmadı şükür, herfe de söyleyemedim suçlucak beni diye, sadece kapağıağzına sokmuş zaten ağzı da öyle çok kokmuyodu, neyyse kazasız belasız bitirecezinşallah bugünü de, akşam üzeri tavklu tarhana çorbası yaptım bize, buna da yedirem dedim tavuğu dittim ince ince yerken kustu hırt, burnundan bile geldi, şimdi aç aç bekliyo, bugün bi kahvaltı yaptı bide yoğurtla danone yedi, nasıl büyücekler böyle bilmiyom
ayyy bende özledim annemlere gitmeyii:gitme:3 ay oldu gelemediler kuşadasından..onlar burdayken daha rahattım.dediğiniz gibi çocuğa bakıyolar,bana bakıyolarkaydirigubbakcemile3ayyy sende benim gibisin demek anneme 1 gün bile gitsem kendimi tatile gitmiş gibi hissediyorum valla.anacım bir kahvaltı hazırlıyor çocuğa bakıyorlar daha ne isteyim allahtanhihoyyyt
cem garipoğlunun sülalesi pislik zaten sakladılar sakladılar baktılar olacak gibi değil çıkardılar.hele bir halası var cadoloz kadınçok kısa çalıştım onunla burnumdan getirmişti zilli.inşallah hepsi cezalarını çekerler:Saruboceq:
merhaba canım:)Allah hayırlı doğumlar versin öncelikle.valla zaman çok çabuk geçiyo.1 yıl ne zaman oldu anlamadık..tabii zorduda ama annelik çok keyifli.muhteşem bi duygu..güzel haberlerinide duyarız inşallahben 2009 ekim annesi olacağım ama sizin sayfanızıda sıkca ziyaret ediyorum,deneyimlerinizden yararlanacağıma inanıyorum.inşallah seneye bu zamanlar benim bebeğimde sizinkiler kadar olacak
:roflol::roflol::roflol: okurken çok güldüm yaa allah iyiliğini versin inşallah daha neler gelcek başımıza baksana şu sıpaya yaa :roflol::roflol::roflol: bizim de arkadaşın kızkardeşinin 2 yaşlarında oğlu var, bazen işi olunca bırakıyo ona, yine böyle almış yeğenini bakıyomuş, kocaman kızı var bi de oğlu var, kadında çocuğu kendi çocuklarının yanına koymuş sonra işlerini görmeye diğer odaya gitmiş, kimsenin haberi yokken yatak odasına gitmiş kadının ne kadar ruju varsa üstüne başına odalara halılara aklına neresi gelirse heryere sürmüş hatta öyle bi fotosunu çekmiş, kızsam kızamıyorum üzülsem üzülemiorum demişti bana, fotosunu yollamıştı msnden çok gülmüştüm şebeğe çevirmiş kendini :roflol::roflol::roflol: bakalım başladık yaramazlıklara arkasını beklioruz sabırsızlıkla delikafaduldendelikafadulden
amannnnnnn valla bi işe yarıyolar anlatamam, ruhum sıkılıverdimi aman anne al şu torununu diyom kaçıyom kaydirigubbakcemile3 zaten babam torun manyağı, ilk torun ya bi de, çok hevesli herşeye, oyuncaklar alıyo, kendi oyuncaklar yapıyo, salıncak falan var bahçede, kucağına alıyo gezdiiriyo, bi de deli deli yusuf ağaaaa die bağırıyo :roflol::roflol::roflol:annemlerin bahçesi var oraya domates salatalık kavun karpuz biber vs aklına ne gelirse ektiler, ara sıra bize de kavun karpuz yolluyolar, geçen gün yumruk kadarcık bi karpuz yollamışlar, bi de bize yollamışlar, küçük olan karpuzun üzerine de babam yusufumun diye yazmışkaydirigubbakcemile3 telefonda maceralarımızı anlatıyom annem gülme krizine giriyo nese atıcim 2 gün sonra başımdan azık rahata ereyim yav, ama ramazandan sonra sık sık ziyaret etmeyi düşünüyorum kendilerini :jeyyar: hayat çok kötü anacım insanların insan denecek yeri kalmamış, çok dikkatli yaşamak zorundayız artık, belanın nereden geleceği belli olmuyo işte, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
QUOTE]
amanınn faciaya bak..of ruju temizlemekde zordur yaa..bulaşır heryereekafamçokkarıştı
bizimkilerde felaket düşkün ilk torun diye.Allahtan eşimin aileside öyle.yarın gittikmi direkt dedesine vercem yağızı.bi dönerken almayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
slm kızlar
biz kısmetse akşama çıkıyoruz bir daha giremeyebilirim onun için şimdiden Ramazan bayramınızı kutluyoruz her günümüz bayram coşkusu ve tadında geçsin inşallah.dönünce görüşmek üzere şimdilik hoşçakalınnnnnnnnnnnn:)))
canımm,hayırlı yolculuklar,iyi bayramlar.mutlu güzel bi tatil geçirirsiniz inşallah
yağız yine iş başındaa,ingilizce kitaplarımı parçalamaya çalışıyoodelikafadulden
anaaaaaammmm
slm kızlar
17:30 olsada cıksam artık..Oh yaa 4 gun tatil.Kızımla 4 gun geciricemm cok mutluyummmm.su tatiller daha uzun olsa keske yaa kızıma doyamadan hoop tekrar iş başlıyor
ibolya çok teşekkürler canım.mucizeme kavuşmama sayılı günler kaldı 1 ekimde oğlumla buluşacaz inşallah.ay dedin ya seneye bebişim paçamdan ayrılmayacak diye çok hoşuma gitti.ben öğretmenim ve bu yıl çalışmayacam.seneye şimdiden ne yapacam diye düşünür oldum.yavrumu bakıcılara bırakmak şimdiden zor geliyo
herkeslere merhabaaaopuyorumnanaktan
ya artık yağızdan nete de giremiyorum..daha düğmeye basmadan benden önce atlıyo.dün zar zor girdim.alıntılra cevap yazarken elim bi yere çarptı,sayfa gitti.uyuz oldum,çıktım girmedim bidaha..bugünde çamaşır yıka,ütü yap,götürülecekleri ayarla bu saat oldu:bbo:yarın öğlen keşana gitcez.eşim erken gelebilirim dedi.ben akşamdan herşeyimi hazırlıyımda yarın zor olur
amin canım çok tşk ederimŞenizmilli havayolu şirketimiz diyim:kedi:
sağol canımcımm yeni dişiniz,pardon mısırınız hayırlı olsuuuunn
iboşum bu cinslerden her sülalede 1 tane var galibakaydirigubbakcemile3benimde eltim böyle..geldimi aslaa yerinden kalkmaz..ya sabah sezaryene gitcem,o gece 1 e kadar oturdular,düşüncesizler:umursamaz:hiç uyumadan ve dinlenmeden doğuma gittim.off yarın onlarda gitcek keşana.3 gün beraberiz yineeakannehir
ya yağızda sanırım bugün çok az kolonya içtiiiiii:çok üzgünüm:ütü yapıyodum..burnuma buram buram limon kolanyası kokusu geliyoo..anaam bi baktım şişenin kapağını ağzına sokmuş sızanları yalıyo..korktum ama bişey olmadı şükür:Saruboceq:çok yaramazlar çooook
ayyy bende özledim annemlere gitmeyii:gitme:3 ay oldu gelemediler kuşadasından..onlar burdayken daha rahattım.dediğiniz gibi çocuğa bakıyolar,bana bakıyolarkaydirigubbakcemile3
off şu cem yakalandığından beri düşünüyorum..sen ne kadar didinip uğraşsanda,Allah korkusu olan,saygılı,başarılı 4-4lük bi evlat yetiştirsen de,başkasının iyi yetiştiremediği bi evlat gelip seninkini kıtır kıtır kesiyoosenağlamadünya çok acımasız..Allah'ım hep hayırlı olanlarla karşılaştır yavrularımızıı
merhaba canım:)Allah hayırlı doğumlar versin öncelikle.valla zaman çok çabuk geçiyo.1 yıl ne zaman oldu anlamadık..tabii zorduda ama annelik çok keyifli.muhteşem bi duygu..güzel haberlerinide duyarız inşallah
:roflol::roflol::roflol: okurken çok güldüm yaa allah iyiliğini versin inşallah daha neler gelcek başımıza baksana şu sıpaya yaa :roflol::roflol::roflol: bizim de arkadaşın kızkardeşinin 2 yaşlarında oğlu var, bazen işi olunca bırakıyo ona, yine böyle almış yeğenini bakıyomuş, kocaman kızı var bi de oğlu var, kadında çocuğu kendi çocuklarının yanına koymuş sonra işlerini görmeye diğer odaya gitmiş, kimsenin haberi yokken yatak odasına gitmiş kadının ne kadar ruju varsa üstüne başına odalara halılara aklına neresi gelirse heryere sürmüş hatta öyle bi fotosunu çekmiş, kızsam kızamıyorum üzülsem üzülemiorum demişti bana, fotosunu yollamıştı msnden çok gülmüştüm şebeğe çevirmiş kendini :roflol::roflol::roflol: bakalım başladık yaramazlıklara arkasını beklioruz sabırsızlıkla delikafaduldendelikafadulden
amannnnnnn valla bi işe yarıyolar anlatamam, ruhum sıkılıverdimi aman anne al şu torununu diyom kaçıyom kaydirigubbakcemile3 zaten babam torun manyağı, ilk torun ya bi de, çok hevesli herşeye, oyuncaklar alıyo, kendi oyuncaklar yapıyo, salıncak falan var bahçede, kucağına alıyo gezdiiriyo, bi de deli deli yusuf ağaaaa die bağırıyo :roflol::roflol::roflol:annemlerin bahçesi var oraya domates salatalık kavun karpuz biber vs aklına ne gelirse ektiler, ara sıra bize de kavun karpuz yolluyolar, geçen gün yumruk kadarcık bi karpuz yollamışlar, bi de bize yollamışlar, küçük olan karpuzun üzerine de babam yusufumun diye yazmışkaydirigubbakcemile3 telefonda maceralarımızı anlatıyom annem gülme krizine giriyo nese atıcim 2 gün sonra başımdan azık rahata ereyim yav, ama ramazandan sonra sık sık ziyaret etmeyi düşünüyorum kendilerini :jeyyar: hayat çok kötü anacım insanların insan denecek yeri kalmamış, çok dikkatli yaşamak zorundayız artık, belanın nereden geleceği belli olmuyo işte, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
QUOTE]
amanınn faciaya bak..of ruju temizlemekde zordur yaa..bulaşır heryereekafamçokkarıştı
bizimkilerde felaket düşkün ilk torun diye.Allahtan eşimin aileside öyle.yarın gittikmi direkt dedesine vercem yağızı.bi dönerken almayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
canımm,hayırlı yolculuklar,iyi bayramlar.mutlu güzel bi tatil geçirirsiniz inşallah
yağız yine iş başındaa,ingilizce kitaplarımı parçalamaya çalışıyoodelikafadulden
anaaaaaammmm
aahh patuuşum ah ben odüşüncesiz zilli karının azına yüzüne mçacam da evde huzursuzluk olcak diye sabrediyom, ama bende ne yapıyom içten içe herife işliyom, aslında yapacak başka yol olmadığı için böle, herifim bana evet sen haklısın böyle yapmamalıydı deyiverseydi o an abla bak bizim sana ihtiyacımız var ama sen böyle yapıyon deyiverseydi gıkım çıkmazdı, beni ezdiriyo ona buna, bende böle usuldan usuldan kanına giriyom, :jeyyar: bayramda söyle deim söyleyecem dedi ya benim dönek dönmezse yine, oraya gidince kimseye kırıcı bişey söyleyemiyo beyeifendi ama karısı kırılabilir karısı üzülebilir o zman sorun olmaz :mymeka::mymeka: yavrum korkma bişey olmaz, bende ilkokuldaykene kaçak sigara içmiştim kokusu duyulmasın diye de kolonya yuttum iğrenç bi tadı var içinden çıkmıyo kokusu :roflol::roflol::roflol: bbak çockluk anılarım aklıma geldi ben sana bi hatıramı anlatim, ilkokula mı ne gidiyom tam emin değilim, evimiz ahşaptı bahçeliydi, babam da yemek saatlerine çok dikkat ederdi, öğünsüz bişey asla yedirtmezdi, yersekde bize çok kızardı, biz ara sıra kaçak yerdik bişeyler ama babamdan çekindiğimiz için yine de otururduk sofraya, karnımız tok olsa bile yiyo görünürdük kaydirigubbakcemile3 neyse uzatmim bigün oyun oynamaktan karnım acıktı benim, saklı gizli gittim buzdolabını açtım,e kmeğin içine peynir kodum, yerken pat annemler içeri girmesinlermi, nasıl düğümlendi boğazıma :roflol::roflol::roflol: o lokmayı yutttum ama öldüm öldüm dirildim ne ileri gidiyo ne geri geliyo annemlere de çaktırmaacam die urğaşıyom, onlarda o an bana bakmıolardı, kıpkıprmızı kesildim, sonra su aldım içtim, o lokma boğazımdan geçti ama ciğeriimi dele dele :roflol::roflol: zamanında yediğimi z hurmalar şimdik bizi tırmalıyo anacım, bu bebeler de bize aynısın yapıyolar :roflol::roflol::roflol: patuşum aynen anacım bi vercem teeee giderken alcem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yemeklerini bilem annem yedirsin yetti be bune delikafadulden
[aahh patuuşum ah ben odüşüncesiz zilli karının azına yüzüne mçacam da evde huzursuzluk olcak diye sabrediyom, ama bende ne yapıyom içten içe herife işliyom, aslında yapacak başka yol olmadığı için böle, herifim bana evet sen haklısın böyle yapmamalıydı deyiverseydi o an abla bak bizim sana ihtiyacımız var ama sen böyle yapıyon deyiverseydi gıkım çıkmazdı, beni ezdiriyo ona buna, bende böle usuldan usuldan kanına giriyom, :jeyyar: bayramda söyle deim söyleyecem dedi ya benim dönek dönmezse yine, oraya gidince kimseye kırıcı bişey söyleyemiyo beyeifendi ama karısı kırılabilir karısı üzülebilir o zman sorun olmaz :mymeka::mymeka: yavrum korkma bişey olmaz, bende ilkokuldaykene kaçak sigara içmiştim kokusu duyulmasın diye de kolonya yuttum iğrenç bi tadı var içinden çıkmıyo kokusu :roflol::roflol::roflol: bbak çockluk anılarım aklıma geldi ben sana bi hatıramı anlatim, ilkokula mı ne gidiyom tam emin değilim, evimiz ahşaptı bahçeliydi, babam da yemek saatlerine çok dikkat ederdi, öğünsüz bişey asla yedirtmezdi, yersekde bize çok kızardı, biz ara sıra kaçak yerdik bişeyler ama babamdan çekindiğimiz için yine de otururduk sofraya, karnımız tok olsa bile yiyo görünürdük kaydirigubbakcemile3 neyse uzatmim bigün oyun oynamaktan karnım acıktı benim, saklı gizli gittim buzdolabını açtım,e kmeğin içine peynir kodum, yerken pat annemler içeri girmesinlermi, nasıl düğümlendi boğazıma :roflol::roflol::roflol: o lokmayı yutttum ama öldüm öldüm dirildim ne ileri gidiyo ne geri geliyo annemlere de çaktırmaacam die urğaşıyom, onlarda o an bana bakmıolardı, kıpkıprmızı kesildim, sonra su aldım içtim, o lokma boğazımdan geçti ama ciğeriimi dele dele :roflol::roflol: zamanında yediğimi z hurmalar şimdik bizi tırmalıyo anacım, bu bebeler de bize aynısın yapıyolar :roflol::roflol::roflol: patuşum aynen anacım bi vercem teeee giderken alcem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yemeklerini bilem annem yedirsin yetti be bune delikafadulden