- 8 Aralık 2007
- 1.418
- 1
celen napın kız
duam seninle canım bu sefer olcak inşallahiiyim gurban sen ne ediin10 bin örtmen alımı varmıs da onun tercihlerini yaptım şindik :hulya: cuma günü acıklanıcakmıs hayırlısı bakalım anandamın daha leyn Şeniz
efekaan geçmiş olsun ya kuzuma
havalar soğudu ödümüz kopuo hasta olacak diye bakalım uzun yolculuk yaptık üst üste düzeni değişti gece uyur inş da dinleniriz
saolasın canuumm opuyorumnanaktan gecmiş olsun yamırıma :çok üzgünüm:duam seninle canım bu sefer olcak inşallah
anamdayım yarın dönüyom kızı hasta ettim grip burnu tıkalı nefes alamıy off
cemre kaç kilo oldu anam benimki 7500 71 cm
saol canım ay hasta olmasınlarda ben razıyım peşinde dolaşmaya yorulmaya naapiim...
kerem paşamada sıhatler olsun.. bu arada 1. yaşınızda hayırlı olsun sağlıkla büyüsün paşam...
hepinize iyi geceler...opuyorumnanaktan
herkese günaydınnnnnnnn
dün gece şükür döndük evimize,tatil iyi geçti denizede girdik Ayvalık ta kuzumda denizde yüzdü:))su kuşu çıkmak istemedi hiçççççççç:))
celenim yine diş çıkardık biz alt sol köpek dişi:))biraz sıkıntımız var dışarı çıkma sıkıntısı yaşadık neyse az önce yaptı bebeğim.birazda kafası sıcak ya ateşi 35,7 çıktı bende evde İbufen şurup vardı ondan verdim iyi gelirmi sizce?uyudu şimdi gidip yatırayım kuzumu görüşürüz.
sağol canım..evet çok az kaldı..yok geçti sinirim.sevdiğim insanları kolay affederimyerimsenibenfatoşçumm doğum gününüze az kalmış.çok sevindim.sağlıkla gelsin o gün inşallah.annene de kızma be belki öle denk gelmiştir.bak yol yorgunu hemen senin yanına gelip yardım edecekmiş.
işte buu:lepi:kavga et demiyorum ama sizin yavaş yavaş yolları ayırma zamanı gelmişş..ev ev üstüne olmaz canım çok zorrcelencim canım yaşadıklarını şimdi okudum ve çok üzüldüm.bununla geçmiş olsun kötü günler birdaha hiçç gelmesin.dedim ya ben de eşimle tartışmaya başladım.artık kayınvalidemle ters düşmeye başladık.5 yıldan sonra o kadar emeğime karşın bana nankörlük yapıyo.eylül hastalandı diye bana söylemediğini bırakmadı.en son dün beni anneme şikayet ederken duyunca bütün her şey koptu.şu an konuşmuyorum.benim gibi bir insanı kaybettiği için o yansın.ona kızından daha iyi davranıyorum.anneme yapmadığım ilgi ve hürmeti ona gösteriyorum.olmuyo iyice ipler kopup birbirimize girmektense yollarımızı ayıralım daha iyi.artık eşimin ama işimiz bir evimiz de bir olmalı sözlerini yemiyorum.kavga edecem.mücadele edecem ama Allah'ın izniyle ben kazanacam görürsünüz
gözünüz aydın canım yaa.bende çok sevindim.baba-kız ne özlemişlerdir birbirleriniisenağlamaslm benden de güzel bir haber doğum gününde olmasa da 1-2 gün kala kızımı babasına götürecem babamıza gidecez çok mutluyum
çok geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:selam millet oğlum hasta öksürüyo offf yaaaa o hasta olacağına ben olıyım daha iyi yaaamafoldumbenmafoldumben doktorumuzda yok sadece acile götürdüm ama onlarada güvenmiyorum
Allah nazarlardan saklasın pek bi tatlı yaw bu sıpa tabiki okumanın faydası oluyor ben sürekli okurum nazarada inanırım..
yağızın doğumgünü için telaşlanıyorsun anlıyorum ama bu güzel günü telaş içinde geçirme belki birkaç bişey eksik olur ama ilk yaşgününüzün tadını çıkarmaya bak..
ben bile şimdiden plan yapıorum mönüyü hazırlıyorum..Allah sağlık verirse ömür verirse bende oğlumun ilk yaşgününe özenle hazırlanıcam..
bol bol fotoğraf çek bizde görmek istiyoz ona görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya evet nasıl bu kadar nazar almış..hayret bişey:umursamazpatoooooooooooşşşşşşş noldunuz leyyynnnnn :gitme: demek cocukta ii bi nazar varmıs yazık :çok üzgünüm: belliydi ama üst üste bir sürü kaza atlattınız..yavrum kıyamma ben ona :çok üzgünüm: b:çok üzgünüml bol oku patosum.her aklına geldiğnde 1 ayetel kürsi bir felak bir nas..biri sevdiği zaman eğer maşallah demezse onun dduyacağı sekilde sen maşallah de..bunu star daki nihat hocadan öğrendim sengözlerimebaksanab
ayyyyyyyyyyy inşallah canım yaa..hayırlıysa olsun:Saruboceq:iiyim gurban sen ne ediin10 bin örtmen alımı varmıs da onun tercihlerini yaptım şindik :hulya: cuma günü acıklanıcakmıs hayırlısı bakalım anandamın daha leyn Şeniz
Slm Kızlar bugün ne kadar uğraştım size bir msj atçam diye ya bir türlü fırsat bulamadım
Fatoşum çocuğunu biraz kalabalığa alıştır ya bak bizimki görünce kiminle oynicağını şaşırıyor aksine az kişi olduğumuzda sıkıntıdan bize saldırıyor doğum günü içinde Allah yardımcın olsun bırak temizlik adım atamazsınki sen onunla valla bir fikir abim ikizleri var doğum günleri geliyor temizlikçi parası önce ve sonra 70+70 tl , sonra halılar yıkamaya 50 tl e birde yaklaşık 50 kişi gelecek pasta ve ikram parasını toplayınca epey masraf oluyor 250 tl ye pasta ve iki çeşit içecekle birlikte pastanede kutlayacak dilersen sende düşün ben düşünemiyorum çünki o kadar kalabalığım olmayacak ve evim temiz ve o kadar titiz değilim ucuza mal etmeyi düşünüyorum onun yerine kızımı stüdyoya götürüp doğum günü fotosu çektircem....
Evet Celenim Olcayım nonu verdi ama konuşmak nasip olmadı cevap vermedin aradım ona da cevap vermedin yok kusura bakmam ama dönmeni inan çok bekledim artık hayırlısı...
selam canlarımmopuyorumnanaktançoookk özledim hepinizi hastalıklar düğünler falan hiç uğrayamadım benüm herüfte inat etti bağlatmıyo neti:1closedbayramınızı kutluyomm yeğenlerimi öpüyom bide celen hanıma:mymeka:hee özlemişimm:dance:
aaaaaa hoşgeldin canım yaa.Şeniz.bizde çok özledik.yavruşlar nasıl?foto yokmu fotoodelikafadulden
herkeslere iyi bayramlaaarrr:sm_cool:
biz dün akşam geldik evimize.eşim bugün nöbete gitti çünkü:çok üzgünüm:kızlar Allah sizi inandırsın,bi bayram yaşadık resmen dumur olduk..yağız sabah,öğle,akşam hiç susmadı.nasıl bi yaramazlık nasıl bi ağlama kimsenin aklı ermedi:1no2:kalabalığı hiç sevmiyo.çıldırdı yaa..yüzüne gülen bile olsa 1 sa.susmadı sinir krizleri geçirdi.eşimin ailesi şaşırdı.dedim çoğunlukla böyle ama burda biraz daha asabi oldu.sen nasıl başediyosun dedi herkes..dr.a götürüyoz bişey yok diyo falan dedim..orda bi hoca varemış.tutturdular götürelim diye..CADIARZUdüşündüm..ee dedim bi o kaldı zaten bide oraya götürelimkaydirigubbakcemile3derman Allahtan ama belki bi nazar duası falan yazar diye düşündüm.neyse k.validem önden girdi.eşimle yağız arkadalar..k.valide çocuğun ismini söyledi,adam daha görmeden bu çok güzel yüzlü bi çocuk ve karşısına çıkan herkesten nazar alıyo dedi..bana döndü ve omuzunda beni var dimi dedi..akannehirevet dedim..yüzünde 2 tane daha çıkcak ilerde dedi.sonra yağıza dua okudu.üstüne asmam için ve yastığına takmam için dua verdi.yıldıznameye bakıyo adam.bana dediki sen çalışıyosun.yok dedim bıraktım..hayır dedi çalışıyo görünüyosun..istediğim bi iş var ama ilerde dedim.yok sen hemen başvur oluyo dediakannehiranaaaaam dedim içimden.daha k.validelere söylemedim iş başvurumu ama birden bi umut oldu içimde.tabi Allah bilir de..böyle başı,dişi ağrıyan hocaya gider ya,nasıl kızardım.ama insan mecbur kalınca herşeyi deniyomuş yaa..gerçi ben anlamam ama yıldızname nasıl bişeydirkii..o farklı diyolar da.neyse akşam güç bela eve geldik.yavrum çok daha huzurludualardanmıı,eve geldik diyemi bilmiyorum.Allah'ıma şükürler olsun.
hos geldin canim bazen yagmurda öyle yapiyor kalabaliga girince ama düzelmesine cok sevindim canim
aferin yağmuraaaaalkisalkisalkisdarısı başımıza.yaşımıza giriyoz ama daha yürümücez galiba
canım abinlerin bebeği ömürlü olsun.bende oğlumu kadir gecesi doğurdum.çok güzel bi duygu..şansı bahtı hep açık olsun inşallah
sagol canim agzina saglik
canım Allah kolaylık versin.farklı bi durum..eşinin günahını da alıyo olabilirsin..ama düşünüce ben evimde yokken bi bayanın evime gelmesine çok kızardım.ama eşimde kızacağımı çok iyi bilir.ki normalde kıskanmam bile..eşin belki gerçek anlamda yardımcı olmak istiyodur.ama izlediği yol yanlış.kadında öylee..insan evli barklı birini zırt pırt aramamalı.yerinde olsam eşime şöyle derdim:
tamam kadına yardımcı ol.ama bende yanında olayım.birlikte görüşelim.bu işi halledelim ve bitsin.madem tek derdi bu kabul eder..tabi yinede sen bilirsin.inşallah hallolur problemin canımcım.
neyse kaçtım ben.öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
kısmetçimm nolur üzülme.iş olacağına varır sen canını sıktığınla kalırsın.ama eşin de sana çok ayıp etmiş canım yaa.inşallah her şey düzelir kuzuna iyi bak.o senin için her şeyden daha üstün unutma.
slm benden de güzel bir haber doğum gününde olmasa da 1-2 gün kala kızımı babasına götürecem babamıza gidecez çok mutluyum
duam seninle canım bu sefer olcak inşallah
anamdayım yarın dönüyom kızı hasta ettim grip burnu tıkalı nefes alamıy off
cemre kaç kilo oldu anam benimki 7500 71 cm
hos geldin canim disiniz hayirli olsun ayricada gecmis olsun yarim saattir yagmurunda burnu akip duruyor bende soguk alginligi icin surup vardi onu verdim insallah ilerlemez ya cok korkuyorum hasta olucak diyemafoldumbenherkese günaydınnnnnnnn
dün gece şükür döndük evimize,tatil iyi geçti denizede girdik Ayvalık ta kuzumda denizde yüzdü:))su kuşu çıkmak istemedi hiçççççççç:))
celenim yine diş çıkardık biz alt sol köpek dişi:))biraz sıkıntımız var dışarı çıkma sıkıntısı yaşadık neyse az önce yaptı bebeğim.birazda kafası sıcak ya ateşi 35,7 çıktı bende evde İbufen şurup vardı ondan verdim iyi gelirmi sizce?uyudu şimdi gidip yatırayım kuzumu görüşürüz.
Slm Kızlar bugün ne kadar uğraştım size bir msj atçam diye ya bir türlü fırsat bulamadım
Napıyorsunuz nasılsınız bayramlarınız pek iyi değildi heralde
Kısmetçim Allah sana yardım etsin katlanılması çok zor bir durumdasın eşini bir an önce o kadından uzak tut gerekirse al numarayı kendin konuş benim eşim senin koruman değil rahatsız oluyorum bu durumdan sende olsan yerimde aynı şeyleri hissederdin de ve yoksa yuvasını yıkacağını söyle bakalım ne dicek....
sagol canim arkadasim ya fikirleriniz icin yanimda oldugunuz icin iyiki varsiniz hepinizi cok öptümopuyorumnanaktan
Gelelim Eylülüm senin durumuna Allah sanada sabır versin kayınana ile yaşamak için evliya gibi bişey olmak lazım en iyisi bile nasıl çok iyi bilirim o nedenle sende kısa bir çözüm bul dul ise evlendir vb. evlerini ayır yada başka kardeşe postala kesin bir çözüm bul kavga edeceğine ona uğraşacak başka bir oyuncak bul seninle oynamaya vakti kalmasın ok....
evet eylülcügüm unuttun allah yardimcin olsun arkadasim ya kaynana kavgasini bilirim allah sabir versin sana:Saruboceq:
selam kızlar hata veriyo giremedim bugünden beri..
bu arada söylemeyi, unuttum kafa kalmadıki bu veletle uğraşmaktan benim paşam bayramın ikinci günü yürümeye başladı..sositosositodelikafaduldendelikafadulden
ama hastalığındanmı nedir emeklemeyi tercih ediyo bende yormıyım diorum yoksa uğraşınca 4-5 adım gidiyo ay çok güzel bi duyguymuş artık büyüdüğünü daha iyi anlıyo insan..kaydirigubbakcemile3
bugün doktora gitcez bakalım ne dicek..
gözün aydin canim ayni ördek gibi oluyorlar dimi cok tatli luyorlar insallah doktorun güzel seyler söyler önemli birseyi yoktur insallah:Saruboceq:
selam canlarımmopuyorumnanaktançoookk özledim hepinizi hastalıklar düğünler falan hiç uğrayamadım benüm herüfte inat etti bağlatmıyo neti:1closedbayramınızı kutluyomm yeğenlerimi öpüyom bide celen hanıma:mymeka:hee özlemişimm:dance:
hosgeldin destinaopuyorumnanaktan