2008 Ekim Anneleri

iiyim gurban sen ne ediin 10 bin örtmen alımı varmıs da onun tercihlerini yaptım şindik :hulya: cuma günü acıklanıcakmıs hayırlısı bakalım anandamın daha leyn Şeniz
duam seninle canım bu sefer olcak inşallah
anamdayım yarın dönüyom kızı hasta ettim grip burnu tıkalı nefes alamıy off
cemre kaç kilo oldu anam benimki 7500 71 cm

efekaan geçmiş olsun ya kuzuma
havalar soğudu ödümüz kopuo hasta olacak diye bakalım uzun yolculuk yaptık üst üste düzeni değişti gece uyur inş da dinleniriz

saol canım ay hasta olmasınlarda ben razıyım peşinde dolaşmaya yorulmaya naapiim...
kerem paşamada sıhatler olsun.. bu arada 1. yaşınızda hayırlı olsun sağlıkla büyüsün paşam...
hepinize iyi geceler...opuyorumnanaktan

saolasın canuumm opuyorumnanaktan gecmiş olsun yamırıma :çok üzgünüm:
cemre 8 kilo 70 cm :çok üzgünüm: güdüğün önde gideni bunlar :a015:

len kılsız daha uyumadınmı sen :mymeka: de get hayde yatıoz Şeniz hepücünüze ii geceler alkisalkisalkis

günaydın kızlar efekaana yağmura gecmiş olsun ayy havalar ogudu korkuyom artık sıkı giydiriyom inş bişey olmaz yavrulara

herkese günaydınnnnnnnn
dün gece şükür döndük evimize,tatil iyi geçti denizede girdik Ayvalık ta kuzumda denizde yüzdü:))su kuşu çıkmak istemedi hiçççççççç:))
celenim yine diş çıkardık biz alt sol köpek dişi:))biraz sıkıntımız var dışarı çıkma sıkıntısı yaşadık neyse az önce yaptı bebeğim.birazda kafası sıcak ya ateşi 35,7 çıktı bende evde ıbufen şurup vardı ondan verdim iyi gelirmi sizce?uyudu şimdi gidip yatırayım kuzumu görüşürüz.

tünaydın :hulya:

hoşgeldiniz len zynebim Şeniz soğuk deilmiydi kız hava kafamçokkarıştı bura cok kötüydü :1ninca:
şş bene bak kac dişiniz oldu kaydirigubbakcemile3 ha gayret girayııma az kaldı tamamlıycak :lepi:
zeynepcim bebeklerin kafa sıcaklığı cok önemli değilmiş.bende hep korktum cunku asırı sıcak kafası.doktor koltukalı ve makattan ölçüldüğünde yuksek cıkmadıysa sorun yok demişti yerimseniben ama yarım ölcek ibufenden zarar gelmez CADIARZU bende her gece yatırmadan yarım peditus veriyorum.grip olmak üzere :gitme: hava deişimi burda cok keskin yasanıo.mafoldumben

bızdıkım hoşgeldin..msjını aldım ama maalesef numaranı kaydedemeden tel sildi ( lütfen kusuruma bakma...gecmiş bayramın kutlu olsun kardesim :)

Slm Kızlar bugün ne kadar uğraştım size bir msj atçam diye ya bir türlü fırsat bulamadım
Napıyorsunuz nasılsınız bayramlarınız pek iyi değildi heralde
Kısmetçim Allah sana yardım etsin katlanılması çok zor bir durumdasın eşini bir an önce o kadından uzak tut gerekirse al numarayı kendin konuş benim eşim senin koruman değil rahatsız oluyorum bu durumdan sende olsan yerimde aynı şeyleri hissederdin de ve yoksa yuvasını yıkacağını söyle bakalım ne dicek....
Gelelim Eylülüm senin durumuna Allah sanada sabır versin kayınana ile yaşamak için evliya gibi bişey olmak lazım en iyisi bile nasıl çok iyi bilirim o nedenle sende kısa bir çözüm bul dul ise evlendir vb. evlerini ayır yada başka kardeşe postala kesin bir çözüm bul kavga edeceğine ona uğraşacak başka bir oyuncak bul seninle oynamaya vakti kalmasın ok....
Fatoşum çocuğunu biraz kalabalığa alıştır ya bak bizimki görünce kiminle oynicağını şaşırıyor aksine az kişi olduğumuzda sıkıntıdan bize saldırıyor doğum günü içinde Allah yardımcın olsun bırak temizlik adım atamazsınki sen onunla valla bir fikir abim ikizleri var doğum günleri geliyor temizlikçi parası önce ve sonra 70+70 tl , sonra halılar yıkamaya 50 tl e birde yaklaşık 50 kişi gelecek pasta ve ikram parasını toplayınca epey masraf oluyor 250 tl ye pasta ve iki çeşit içecekle birlikte pastanede kutlayacak dilersen sende düşün ben düşünemiyorum çünki o kadar kalabalığım olmayacak ve evim temiz ve o kadar titiz değilim ucuza mal etmeyi düşünüyorum onun yerine kızımı stüdyoya götürüp doğum günü fotosu çektircem....
Evet Celenim Olcayım nonu verdi ama konuşmak nasip olmadı cevap vermedin aradım ona da cevap vermedin yok kusura bakmam ama dönmeni inan çok bekledim artık hayırlısı...:mymeka:

Son düzenleme:
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...ben yine ceee yapıyorum....hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...bu arada teyzeleri yusufcuk 10 ay 23 günlük oldu..

selam kızlar hata veriyo giremedim bugünden beri..
bu arada söylemeyi, unuttum kafa kalmadıki bu veletle uğraşmaktan benim paşam bayramın ikinci günü yürümeye başladı..sositosositodelikafaduldendelikafadulden
ama hastalığındanmı nedir emeklemeyi tercih ediyo bende yormıyım diorum yoksa uğraşınca 4-5 adım gidiyo ay çok güzel bi duyguymuş artık büyüdüğünü daha iyi anlıyo insan..kaydirigubbakcemile3
bugün doktora gitcez bakalım ne dicek..

herkese merhabaaa
umarım hepiniz iyisinizdir
fatoşçumm doğum gününüze az kalmış.çok sevindim.sağlıkla gelsin o gün inşallah.annene de kızma be belki öle denk gelmiştir.bak yol yorgunu hemen senin yanına gelip yardım edecekmiş.
sağol canım..evet çok az kaldı..yok geçti sinirim.sevdiğim insanları kolay affederimyerimseniben
işte buu:lepi:kavga et demiyorum ama sizin yavaş yavaş yolları ayırma zamanı gelmişş..ev ev üstüne olmaz canım çok zorr
slm benden de güzel bir haber doğum gününde olmasa da 1-2 gün kala kızımı babasına götürecem babamıza gidecez çok mutluyum
gözünüz aydın canım yaa.bende çok sevindim.baba-kız ne özlemişlerdir birbirleriniisenağlama
çok geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:
nazara ben de inanırım.sık sık okuyorum da.ama hocaya götürmeyi düşünmemiştim hiç..sanki işe yaradı gibi..inş. yaa

planladığım gibi olmasada o gün en mutlu kişi ben olcamdelikafadulden1 yıl bekledim bu günü yaaa

ya evet nasıl bu kadar nazar almış..hayret bişey:umursamazkuyom canım benim.bahsettiğin duaları 3er kez okuyom hep.ama sanırım babayla bendende değiyoomafoldumbenhımmm bak bu iyi bi yöntemmiş.maşallah demeden sevenlere uyuzum zaten.içimden diyodum.artık bağırarak söylicemdelikafadulden
iiyim gurban sen ne ediin 10 bin örtmen alımı varmıs da onun tercihlerini yaptım şindik :hulya: cuma günü acıklanıcakmıs hayırlısı bakalım anandamın daha leyn Şeniz
ayyyyyyyyyyy inşallah canım yaa..hayırlıysa olsun:Saruboceq:

canım kalabalığa devamlı girip çıkıyo..ama konu komşuya sadece.çünkü benim ve eşimin istanbulda hiç akrabası yok.yani kalabalıktan kastım 4-5 kişilik gruplar..ama kayınvalidede tüm sülale bi arada ödü koptu çocuğun..yapabileceğim bişey yok elimden geldiğince gezdiriyom ama sevmiyo.1 yaşından sonrada hiç alışmaz sanırım:1no2:

canım ben de açıkcası o kadar maliyetli bi doğum günü yapmayı düşünmüyorum.zaten gelcek en fazla 6-7 kişi..eşimin kardeşi eşi babaannesi ve benim annemler..2 de arkadaş işte.evi kendim temizliyorum yavaş yavaş..bişeyler bakcaz işte.şuan çok fazla harcama yapamıyoruz 1 ay önce yatırım amaçlı bi ev aldık ve yüklü bi ödeme yaptık.birazcık dikkat ediyoruz işte bu ara..önemli olan sağlıkla girsinler yaşlarına :Saruboceq:

selam canlarımmopuyorumnanaktançoookk özledim hepinizi hastalıklar düğünler falan hiç uğrayamadım benüm herüfte inat etti bağlatmıyo neti:1closedbayramınızı kutluyomm yeğenlerimi öpüyom bide celen hanıma:mymeka:hee özlemişimm:dance:

aaaaaa hoşgeldin canım yaa.Şeniz.bizde çok özledik.yavruşlar nasıl?foto yokmu fotoodelikafadulden

bu arada bamyacık 10 500 gr 80 cm bu biraz irice ablasına benzemiyo el hep pipide bide mamadan başka kelime demiyooosırnaşık şey

bende senin gibi düsünüyorum sagol arkadasim yagmur olmasa hersey daha farkli olurda yagmur elimi kolumu bagliyor simdilik kapattik bu konuyu yagmurun üstüne yemin ediyor öyle birsey yok diye sadece yardim ediyorum dedi ama simdi oda yok aramiyor kadin insallah aramazda ararsa cikip ben konusucam zaten bende inandim simdilik ne biliyim yalan yerde kizinin üsütne yemin etmez heralde dimi

evet eylülcügüm sagol zaten diyorum ya yagmur olmasa herseyin gidisati farkli olur ama kizimin düzenini bozmak istemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun tekrar sagol canim

slm benden de güzel bir haber doğum gününde olmasa da 1-2 gün kala kızımı babasına götürecem babamıza gidecez çok mutluyum

ne güzel bir haber bu cok sevindim canim

gecmis olsun canim:Saruboceq:

hos geldin canim disiniz hayirli olsun ayricada gecmis olsun yarim saattir yagmurunda burnu akip duruyor bende soguk alginligi icin surup vardi onu verdim insallah ilerlemez ya cok korkuyorum hasta olucak diyemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…