slm ben geldim, akşam oldu halsizlik başladı, sıpa uyanıkken uyumuş kalmışım manyak heryeri kurcalamış nasıl kalktığımı bilemedim oda parfmü vardı onu ele geçirmiş yükseğe de koymuştum, çıkartmış kapağını yerlere dökmüş ay deliryiodum ya, uyumayayım diyorum ama elimde değil halsiz düşüyorum uyuyup kalıyorum, bu sıpayı uyutuorum bende yatıyorum ama bunun uyandığından haberim olmuo bu sefer, şu ramazan geçince böyle olmaz da başımıza iş getirmesek bari bi yarın kaldı dikkat etmem gereken,c umartesi eşim evde, bu arada bayram muhabbeti açılmış, bende anamlarda kalcem bayramda, benim herif de köye gidecek her zamanki gibi , hiç istemiom gitmesini ama babası var köyde babalık hakkıdır dyie ses edemiyom, ama sıkı sıkı tembihledim görümceye söylettirecem çok kırıldığımı, bende çok kırıldım ama bu konuyu açarsam konu istemediğim yerlere gider diyo, çok gururludur arkadaşlar, sanki bi onlarda gurur var bizde yok, bende benim üzerime at o zaman daha da köye ayak basmayacakmış daha da yüzünüze bakmayacakmış size her konuda yardımcı olmuş ama siz sırtından vurmuşsunuz de dedim, her zaman buraya düğün bayram olduğunda geliyolar, hemde koşa koşa geliyolar, bende kalıyolar bi gece iki gece, sonra defolup gidiyolar, düğün bayram oldumu kaçırmıyolar da yeğenlerini görmeye gelmekten acizler, daha eşimin ailesinden kimse gelmedi görmeye, bende çocuk mu göstermeye gidecem köye gitmicem ben dedim eşime, zaten o da gık diyemiyo, bende çok kırıldım diyo, her zaman söylüyodum ama anlatamıyodum seni görmeye gelmiyolar kalcak yerleri yok onun için geliyolar diye günahlarını alıyosun diyodu, geçen yıl karnım burnumda hizmetettim hanım kıçını yerden kaldırmadı seninde karnın burnunda gel sen azık otur da çayı da ben koyam demedi, doğumdansonra annemi dinlendirelim diye eşim ablasını çağırttırdı karı hasta oldu, ben hala numara olduğunu düşünüyorum 2 gün boyunca kıçını kaldırmadan yattı, ama eşim gerçekten hasta dio, günahı boynuna bilemiyorum artık ama her ne olursa olsun ameliyatlı bi kadın giibi olmazdı herhalde, en azından kalkıp bi su verecek mecali olurdu herhalde, işte bu sebepten köye gitmeyecem, anamlarda keyif yapacam, zaten onlara gittiim zaman tatile gitmişim gibi oluyo, babam bakar zaten sıpama, bi alt değişmesini bi de beslenmesini beceremiyo onu da becerse tam anne olcek :roflol: bi de bu vitaminleri kan damlalalarını filan kullanmıcazmı artık, bizim hala minik bi açıklık var bıngıldakta, dokunduğumda hissedebiliorum, sizde nasıl, bide bu cem gariboğlu daha 17 yaşındaymış ya, sanki 22-23 filan gösteriyo, sahurda eşim bak bu çocuk daha 17 yaşındaymış dedi yok canım saçmalama o eşşek kadar adam görmüyomusun demiştim :) avukatı da ikide bir çocuk çocuk deyip duruyo, bu cem denen herife birileri yataklık yaptı ya büyük ihtimal ailesi, hatta avukatından bile şüpheleniyorum, bütün bunlar inanç eksikliğinden oluyo bence, allah korkusu olan adam bunu yaparmı, paraları var diye kendilerini tövbe haşa allah zannediyolar herşeyi yaparım diyolar sonra böyle oluyo, allah evlatlarımızı imanlı inançlı insanlar olarak büyütmeyi nasip etsin inşallah kınamamak da lazım aslında, allah ıslah etsin n e diyelim b i de başka ne dicektim unuttum