2008 Ekim Anneleri

celencim multitapsla birlikte devit verilmio ferro yada ferrum verebilirsin
ben demir damlasını düzenli kullanamadım tadını sevmedi kustu vs zaten o aralar bişiy yemiodu dr a da söyledim geçen ay gittiğimizde bu ay tahlil istiycekmiş
buarada biz minadexe başladık 1yaşından beri balık yağı vs bi sürü vitamin var içinde kerem de severek içio çok şükür
nurce 1yaşına yaklaştığı için verme demiştir hemşire versen de olur vermesende olur gelişme geriliği yok sonuçta.
buarada 4.dişimiz geldi üstler de çıktı

günaydın arkadaşlar
dün giremedim iftara misafirim vardı annemler bendeydi akşam bir bakıp çıktım celenime çok sevindim canım benim ne olursa olsun eşin arkadaşım boşver hatasını anlar nasıl olsa.cemrenin tahlil sonuçları ne oldu ben atladımmı yoksa sonramı belli olacaktı?
fatoşcum sanada hayırlı olsun inşallah arkadaşım:))
kızlar biz bu arada bayramda Ayvalıktayız kvalidemler yazlıktalar ve Cuma gecesi çıkıyoruz kısmetse hiçte istemiyorum Girayla zor olacak ama napıyım eşimin ailesi sonuçta bende gitmek zorundayım:KK43:( görümcem ve sözlüsüde geliyor artık yollarda dura dura gideriz benimki arabada pek durmuyo bu aralar.
celennnnnnnnnnn bizim bir mısır daha patlıyo bacım haber veriyim dedim hahaha hahaha:))

ohhhhhhh beeeeeeeeee pislik yakalandı en sonunda Cem Garipoğlu.adam elini kolunu sallaya sallaya dolaşmış ıstanbulda hemde.bir dönem onların şirketinde çalışmıştım 3 kuruşa adam çalıştırmaya çalışıyorlar zaten uyuz olmuştum şimdi nefret ediyorum pislik aile:KK43:((

günaydın ... bugun cemreye bayramlık almaya gidicez opuyorumnanaktan kışın içinde baharı yasamak bambaska :Saruboceq:

heeeee bi daha olmasın kaydirigubbakcemile3 şş nasılsın iyisin demi ağşama senlen şöööööyle bi efkar dağıtak hamırımı yi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
temem kaydirigubbakcemile3
celencim neler olmuş öle yaaa...şurda 3 4 gündür giremedim anam neler etmişiniz öle.aman kardeşim boşver...ayrıntılara girmne..çocuğunu düşün.o daha minnacık..gözlerinin içine bakıodur şimdi o.üzülüo mu yoksa gülüo mu diye.anlarlarmış..üzme cerenimizi...geçer hepsi geçerrr...kocan çok sıkılıpta yapmıştır belki.ortamdan dolayı.abartmış tamam haklısın ama kafasında başka bişeyler daha vardır belki.senden patlak vermiştir.yeri ve zamanı tutturamamış ama senden çıkartmış öfkesini.inşalllaaah en kısa zamanda geçer aranızdaki dargınlık....bayram gelio bayrammmmm...
ööle mervecim..kaderde bunu yasamakta varmış napalım :çok üzgünüm:
celen bu arada multitabs vitamin yani d3 canım...ferroda veriorum ben ferrum sanol galiba adı..harflerde yanlış yazmış olabilirim...kaç damla veriosun peki?
multitabs ı içindeki damlalığıyla ölçüp veriyorum.ferro yu da 8+9 damla falan.onu meyvesine karıstırıyorum..cunkü tadı iğrenç kafamçokkarıştı
merhabalar.uzun bir ardan sonra yine evimizdeyiz.3 hafta altınoluktaydık.iyi geldi temiz hava.bugün batuhanı sağlık ocağına götürdüm.kan damlası yazdıracaktım, bide dvit alacaktım. görevli bayan dvit e gerek var mı artık bırak fln dedi.sonra da sen ısrar ediyorsun diye veriyorum ded,. siz ne yapıyosunuz ? dvit veriyor musunuz hala. aklım karıştı kimi ver diyo kimi verme allah allaa
sonraaaaa bizim sıpa s.ocağının verdiği kan damlasını sevmiyo ferrum yazdırıdım , eczaneden onu aldık.eve geldik. sonra yan komşuya girdik , oradan çıkarken , sen nasılsaa poşetten kan damlasınını şişesini çıkar , sokakta çocukalr bi çığlık attı, bizimkide şaşkın elindeki şişeyi çattttttttttt yereeeeee. güler misin ağlar mısın. allahtan mermere geldi de mezilemesi kolay oldu. halıda kırılsaydı vayyyy halimize.
hoşgeldn nercecim :1hug:
ben ferruma yanarken , celen neler yaşamısın. :teselli:
çocuk yokken evlilik farklı, çocuk olduktan sonraki evlilik bence tam bir aile oluyor.
mutluluklar, sorumluluk , gerginlik, hepsi iç içe...
bizde de batu olduktan sonra sorumluluklar değiştiğinden olsa bazen gergin olup direk yansıtıyoruz birbirimize ki , eşinde istanbul gibi bir yerde sorumluluklarını yerine getirmeye ve sizinle ilgilenmeye çalışıyor. belki de o anki gerginliğini bilerek yada bilmeyerek çok fazla yansıtmış sana. ama her anne yüreği eminimki çocuğu söz konusu olduğunda aynı tepkiyi veriri. onların canı yanaarken nasıl rahat duralım.yeğenim daha 2 yaşalrındayken ,alnından bir böcek gibi bişey ısırıp intihap yapmıştı. intihaplı bölgeyi uyuşturmadan intihapı akıtmışlardı (intihaplı olan yer uyuşturulunca intihap akmıyormuyumş neymiş) ablamala kapının yanında beklemiştik. yeğenimin çığlıkları hala kulağımda üstünden seneler geçmiş olmasına rağmen.teyzesi olarak ben dayanamadım.batu da olsa ne yapardım bilmiyorum. ben bizi anlamalarını beklemiyorum (artık) ama anlarlar sa da ne ala.eşini savunmuyorum. sadece onun gözüyle bakmaya çalıştım.
bencede arkadaşalrımızın dediği gibi süründür.o seninin ne kadar onu bırakıp gidemeyeceğini bilip öyle bir cümle kurduysa.süründür gitsin.eminim o da daha orda hastaneden çıkarken pişman olmuştur, ama söz ağızdan çıkar bir kere.
bundan sonra herşey çocuklarımız için.evet bizim lüx hayatımız onlar bizim hayatımıza katıldıkalrı an değişti. canım kendine iyi bak. o hödük eşine de çok selam bizden.üzmesin seni. kötükedihüso
tskr ederim canım desteğin için :1hug: selamını iletirim hödüme :eek:klava: kaydirigubbakcemile3
uyku sersemi okuuduğum kadarıyla yazayım
fatoşcum iş başvurun istediğin şekilde sonuçlanır inşallah ne işi bu maşallah baya aşamalardan geçeceksin kolay gelsin başarılar
iboşcum oku valla nasılsa 3.ve 4ü okuycaksın gün gelir lazım olur babam diplomanızı alın da istersneiz pazarcılık yapın derdi
celencim iyiye gidior olmanıza sevindim öpüyorum cemremi
leyla yağmur nurce mersery beyazzambak aklıma gelen gelmeyen hepiniz iyisinizdir inşallah öptüm kuzularımı

iyi sahurlar
bilmem ii mi kötümi gidişat :uhm: bööle yapmacık öölesine bişe şite suanki ev halimiz :çok üzgünüm:

ben demir damlasını düzenli kullanamadım tadını sevmedi kustu vs zaten o aralar bişiy yemiodu dr a da söyledim geçen ay gittiğimizde bu ay tahlil istiycekmiş
buarada biz minadexe başladık 1yaşından beri balık yağı vs bi sürü vitamin var içinde kerem de severek içio çok şükür
nurce 1yaşına yaklaştığı için verme demiştir hemşire versen de olur vermesende olur gelişme geriliği yok sonuçta.
ne işe yarıomuş o damla??
günaydın arkadaşlar
dün giremedim iftara misafirim vardı annemler bendeydi akşam bir bakıp çıktım celenime çok sevindim canım benim ne olursa olsun eşin arkadaşım boşver hatasını anlar nasıl olsa.cemrenin tahlil sonuçları ne oldu ben atladımmı yoksa sonramı belli olacaktı?
fatoşcum sanada hayırlı olsun inşallah arkadaşım:))
kızlar biz bu arada bayramda Ayvalıktayız kvalidemler yazlıktalar ve Cuma gecesi çıkıyoruz kısmetse hiçte istemiyorum Girayla zor olacak ama napıyım eşimin ailesi sonuçta bende gitmek zorundayım:KK43:( görümcem ve sözlüsüde geliyor artık yollarda dura dura gideriz benimki arabada pek durmuyo bu aralar.
celennnnnnnnnnn bizim bir mısır daha patlıyo bacım haber veriyim dedim hahaha hahaha:))

zeynepcm ii yolculukllar..inş. ii eğlenirsiniz :1hug:

cem serefsizide yakalanmış buarda kötükedihüso assınlar bi tarafından kötükedihüso

Son düzenleme:
ohhhhhhh beeeeeeeeee pislik yakalandı en sonunda Cem Garipoğlu.adam elini kolunu sallaya sallaya dolaşmış İstanbulda hemde.bir dönem onların şirketinde çalışmıştım 3 kuruşa adam çalıştırmaya çalışıyorlar zaten uyuz olmuştum şimdi nefret ediyorum pislik aile:KK43:((

hakikaten yaa hiç cıkmamış burdan akannehir polislerden sucuk ekmek istemiş..ekmeği yapan büfe ci dikkat etmemiş kime verildiğine..kimbilir kac kişinin gözünden kactı :1ninca:

hakikaten yaa hiç cıkmamış burdan akannehir polislerden sucuk ekmek istemiş..ekmeği yapan büfe ci dikkat etmemiş kime verildiğine..kimbilir kac kişinin gözünden kactı :1ninca:

celenimmmmmmmm mutlaka C&A ya bak çok güzel ve indirimli şeyler var 9 tl ye kot aldım Girayayerimsenibenx

uyku sersemi okuuduğum kadarıyla yazayım
fatoşcum iş başvurun istediğin şekilde sonuçlanır inşallah ne işi bu maşallah baya aşamalardan geçeceksin kolay gelsin başarılar
iboşcum oku valla nasılsa 3.ve 4ü okuycaksın gün gelir lazım olur babam diplomanızı alın da istersneiz pazarcılık yapın derdi
celencim iyiye gidior olmanıza sevindim öpüyorum cemremi
leyla yağmur nurce mersery beyazzambak aklıma gelen gelmeyen hepiniz iyisinizdir inşallah öptüm kuzularımı

iyi sahurlar

sağol canım iyiyiz çok şükür opuyorumnanaktan

Hoşbulduk hoşbulduk.:teytey:

Aslında ilk sayfalar çok çok fazla yazılarım mevcuttur, o zamanlar çok bol vakitli
bir kadındım. Kız doğduktan sonra savrulduk yaw şimdi şimdi bakıyorum

Kızımın yaşıtları ne yer, ne içer neler yapar.
Bizim yavru 24 Eylülde 11 aylık olacak.:asigim: Yaşına da çok az zaman kaldı. Hey be zamana
bak nasıl da geçiyor..

sağol canım. zaten bir dahaki ay dr kontorlümüz de olacak. dün kan damlasıyla dvit aldım ya , sen git kan damlası şişesini kır.fero yu batu da sevmedi.ondan önce ferrum kullanıyorduk.ağzını kendisi açıyordu.ferro ya başlayınca içmez olmuştu. bende tekrar ferrum aldım.ama beyefendi şişeyi kırdı kötükedihüso.allahtan üstüne başına , eline gelmedi.bakalım daha neler kırıp dökeceğiz. koltuklara tutuna tutuna geziyoruz evin içinde.
yeni dişiniz hayırlı olsun.zahmetsiz çıkarır inşallah diğer dişlerini de. bizim de alttan 3. diş geliyor. 7 dişimiz oldu.

slm ben geldim, akşam oldu halsizlik başladı, sıpa uyanıkken uyumuş kalmışım manyak heryeri kurcalamış nasıl kalktığımı bilemedim oda parfmü vardı onu ele geçirmiş yükseğe de koymuştum, çıkartmış kapağını yerlere dökmüş ay deliryiodum ya, uyumayayım diyorum ama elimde değil halsiz düşüyorum uyuyup kalıyorum, bu sıpayı uyutuorum bende yatıyorum ama bunun uyandığından haberim olmuo bu sefer, şu ramazan geçince böyle olmaz da başımıza iş getirmesek bari bi yarın kaldı dikkat etmem gereken,c umartesi eşim evde, bu arada bayram muhabbeti açılmış, bende anamlarda kalcem bayramda, benim herif de köye gidecek her zamanki gibi , hiç istemiom gitmesini ama babası var köyde babalık hakkıdır dyie ses edemiyom, ama sıkı sıkı tembihledim görümceye söylettirecem çok kırıldığımı, bende çok kırıldım ama bu konuyu açarsam konu istemediğim yerlere gider diyo, çok gururludur arkadaşlar, sanki bi onlarda gurur var bizde yok, bende benim üzerime at o zaman daha da köye ayak basmayacakmış daha da yüzünüze bakmayacakmış size her konuda yardımcı olmuş ama siz sırtından vurmuşsunuz de dedim, her zaman buraya düğün bayram olduğunda geliyolar, hemde koşa koşa geliyolar, bende kalıyolar bi gece iki gece, sonra defolup gidiyolar, düğün bayram oldumu kaçırmıyolar da yeğenlerini görmeye gelmekten acizler, daha eşimin ailesinden kimse gelmedi görmeye, bende çocuk mu göstermeye gidecem köye gitmicem ben dedim eşime, zaten o da gık diyemiyo, bende çok kırıldım diyo, her zaman söylüyodum ama anlatamıyodum seni görmeye gelmiyolar kalcak yerleri yok onun için geliyolar diye günahlarını alıyosun diyodu, geçen yıl karnım burnumda hizmetettim hanım kıçını yerden kaldırmadı seninde karnın burnunda gel sen azık otur da çayı da ben koyam demedi, doğumdansonra annemi dinlendirelim diye eşim ablasını çağırttırdı karı hasta oldu, ben hala numara olduğunu düşünüyorum 2 gün boyunca kıçını kaldırmadan yattı, ama eşim gerçekten hasta dio, günahı boynuna bilemiyorum artık ama her ne olursa olsun ameliyatlı bi kadın giibi olmazdı herhalde, en azından kalkıp bi su verecek mecali olurdu herhalde, işte bu sebepten köye gitmeyecem, anamlarda keyif yapacam, zaten onlara gittiim zaman tatile gitmişim gibi oluyo, babam bakar zaten sıpama, bi alt değişmesini bi de beslenmesini beceremiyo onu da becerse tam anne olcek :roflol: bi de bu vitaminleri kan damlalalarını filan kullanmıcazmı artık, bizim hala minik bi açıklık var bıngıldakta, dokunduğumda hissedebiliorum, sizde nasıl, bide bu cem gariboğlu daha 17 yaşındaymış ya, sanki 22-23 filan gösteriyo, sahurda eşim bak bu çocuk daha 17 yaşındaymış dedi yok canım saçmalama o eşşek kadar adam görmüyomusun demiştim :) avukatı da ikide bir çocuk çocuk deyip duruyo, bu cem denen herife birileri yataklık yaptı ya büyük ihtimal ailesi, hatta avukatından bile şüpheleniyorum, bütün bunlar inanç eksikliğinden oluyo bence, allah korkusu olan adam bunu yaparmı, paraları var diye kendilerini tövbe haşa allah zannediyolar herşeyi yaparım diyolar sonra böyle oluyo, allah evlatlarımızı imanlı inançlı insanlar olarak büyütmeyi nasip etsin inşallah kınamamak da lazım aslında, allah ıslah etsin n e diyelim b i de başka ne dicektim unuttum :KK66:

iyi akşamlar kızlar
çıkmadan bi bakayım dedim eşşek gibi çalışıoz valla gözlerim kıpkırmızı oldu lokal numara taşınabilirliğine hazırlanıoz artık numaranızı vana da gitseniz taşıycanız bide umth firmalarından hani 1045tuşlayıp şehirlerarası arıodunuz ya şimdi şehiriçinde de yapabilceniz ama daha vakit var tam geçilmedi
çok acıktımmmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlarkimseler fazla ugramamiş bugun cok yogundum hiç giremedim yarın v arafe günüde haceri anneme bırakıp bende çalışacam dükada bakılm nasıl olcak valla hacerden accık ayrı kalmak iyi gelecek gibi cok bunalttı bebe beni ya bugun yemegi yapana kadar agladı inat etti almadım nasıl aym ezan okunacak yemeği yapıp dükkana gönderecem mecbur alamadım sen beni bıraktın ucana almıyon diye agladı durdu okadaryaramazki kaşla göz arası neler yapıyo varya iboşum aynı sorun bizdede aynı sorun oldu yanıma aldım uyudum yataktn düşmesin diye duvar kenarın yatırdım bizim yatagın ucundada komedin var git ıslak mendil paketinin içini hep çıkrat 1 tane bile brakmamıs hertarafa saçmış sonra sonraa tuvalet kagıdını almıs o rulonun çeke çeke hepsini cıkartmış kartonu kalmış 5dk bile uyumamışımdır haa annelik ok zorr yaa

offfff of leyla sorma yaa bi de korktum acaba oda parfümünü içmişmidir diye heryanına dökmüş leş gibi parfümkokuyodu, bunu banasatanarkadaaşa sordum bitkisel bişey olmaz dedi ama rahat edemedim,z aten içse kusardı filan dedi, bişey olmadı şükür, herfe de söyleyemedim suçlucak beni diye, sadece kapağıağzına sokmuş zaten ağzı da öyle çok kokmuyodu, neyyse kazasız belasız bitirecezinşallah bugünü de, akşam üzeri tavklu tarhana çorbası yaptım bize, buna da yedirem dedim tavuğu dittim ince ince yerken kustu hırt, burnundan bile geldi, şimdi aç aç bekliyo, bugün bi kahvaltı yaptı bide yoğurtla danone yedi, nasıl büyücekler böyle bilmiyom

iyi akşamlar kızlar
çıkmadan bi bakayım dedim eşşek gibi çalışıoz valla gözlerim kıpkırmızı oldu lokal numara taşınabilirliğine hazırlanıoz artık numaranızı vana da gitseniz taşıycanız bide umth firmalarından hani 1045tuşlayıp şehirlerarası arıodunuz ya şimdi şehiriçinde de yapabilceniz ama daha vakit var tam geçilmedi
çok acıktımmmmmmmmmmmmmmmm
özlemcim haberler ne güzel öyle.ama çok çalışışıpda keremi ihmal etme.eve gidince ilgi bekliyorlar. bugün batuyu annemden almaya gittim.sokakta arabasındaymış.uzaktan beni gördü başa fark etmedi heralde.sonra yaklaştıkça heyecanlı sesler çıkarıp ellerini açıp kapatıyor.yanlız bişiy var ben bırakıp giderken benim arkamdan ağlamıyo (rahat gidiyorum işe) ama baba bırakıp gidince yıkıyo ortalığı. acaba beni babası , babasını da anne mi zannediyo kaydirigubbakcemile3.
offfff of leyla sorma yaa bi de korktum acaba oda parfümünü içmişmidir diye heryanına dökmüş leş gibi parfümkokuyodu, bunu banasatanarkadaaşa sordum bitkisel bişey olmaz dedi ama rahat edemedim,z aten içse kusardı filan dedi, bişey olmadı şükür, herfe de söyleyemedim suçlucak beni diye, sadece kapağıağzına sokmuş zaten ağzı da öyle çok kokmuyodu, neyyse kazasız belasız bitirecezinşallah bugünü de, akşam üzeri tavklu tarhana çorbası yaptım bize, buna da yedirem dedim tavuğu dittim ince ince yerken kustu hırt, burnundan bile geldi, şimdi aç aç bekliyo, bugün bi kahvaltı yaptı bide yoğurtla danone yedi, nasıl büyücekler böyle bilmiyom
bu kadar olayın üstüne bende bişiyler anlatayım.
ablamın oğlu çok afacan muzur bişiy. daha bzimi ki 2 -2,5 yaşlarındayken ablam yatak odasında oğlanı uyutup çıkmış.mutfakata işlerini halledip oturmuş. 7 yaşında kızının çığlığına irkilmiş.tam ne oldu diye bakacakken.kapıda küçük biri , saçı ,yüzü elleri bembeyaz biri. ablam ; ak sakkalı dede geldi zannetmiş :roflol:.meğersem küçük oğlan ablamın peşinden yataktan kalkıp , odada büyük boy el kremi vardı. onu saçına , başına yüzüne bi güzel sür.bitirinceye kadar.ablam ağzına kadar krem kouyodu.yedi diye endişelenmiş.saçını 3 defa şampuanlamama rağmen kremi arıtamadım demişti.daha böyle ne maceraları var.hala da devam.arkası yarın kuşağında

X