herkese merhabaaaaopuyorumnanaktan
celencim eşin senle konuşuyosa bu çok pişman olduğu içindir..benimkide öyle yapar..deli gibi pişman olur,gelir bişeyler söyler..ben hiç dinlemeyince delirir..barışmak için dil döker,espri yapar..sarılır öper..her aşık adam eşini kırdıktan sonra çok pişman olur.bu kozu kullanyerimseniben
ya bu arada çok mutluyum..içim içime sğmıyoo..çok istediğim bi iş için eşim ok verdi.başvurumu yaptım.bu çook uzun ve zorlu bi süreç olacak..binlerce kişi içinden seçilmem zor belki ama nolur dua edin bana kızlar..deli gibi diet yapıyorum.ilk aşama boy ve kilo ölçümüü:gitme:bide ingilizcem çok gerilemiş konuşmaya konuşmaya..yağızdan fırsat bulursam çalışıyom arada.aranızda branşı ingilizce olan varmıydıııı:kedi:belki arada mülakat için kopya isterim
biz değiştirdik izmire gitmeden.çünkü artık güvenli gelmiyodu bana.küçülmüştü çok..atos moovy aldım.9-25 kg için olandan..facebookda yağızın fotolarında vardı sanırım..belki burdaki albümde de vardır.satan adam krafttan daha sağlam olduğunu söyledi.kraft herhangi çarpmaya karşı 2 kat koruma süngeri barındırıyoken,atosun ki 3 kat.ben çok memnunum.bide aldığım yerden çok uyguna geldi.adam toptancı.biz 110 tl ye aldık..nette 250 ye kadar çıkıyodu fiyatıakannehir
heaaa inşallah anacım, buyo başar da gözünü pörtlettir adamın, şok mok filan olsun yani kaydirigubbakcemile3 ben de şimdik 2 yıllık bitirdimya 4 yıllığa geçiş yapcam, kamu yönetimiylen işletmeye sınavsız geçebiliyoz, ben kamu yönetimiistiyom benim herif tutturmuş kamu yönetimi zor işletmeyi oku diye, bende kamu yönetiminin karizması var elini sallasan işletme mezununa çarpıyo istmiyom diyom kamu yönetimi okuyunca nolcek sanki diyo, belki maliyeye geçiş ya parım bellimi olur diom amaannn uğraştırıyo yani, bu arada sizce ben ne okiim yav :hulya:kaydirigubbakcemile3
heeeee bi daha olmasın kaydirigubbakcemile3 şş nasılsın iyisin demi ağşama senlen şöööööyle bi efkar dağıtak hamırımı yi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
napacanızzz :jeyyar:
belki kaymakam olursun gıııııııııı
napacanızzz :jeyyar:
gel anam bizde senle efkar dağıtakönce bi cigara yakaksonra buda bol köpüklü kavee buyur canım :içelim::içelim: içelimm
inşallah canım yaa..acayip istiyom ama hayırlısı tabii..kamu yönetimi oku len..ben zoru severim herzaman.zoru başarınca daha mutlu ve gururlu olii insanyerimsenibenheaaa inşallah anacım, buyo başar da gözünü pörtlettir adamın, şok mok filan olsun yani kaydirigubbakcemile3 ben de şimdik 2 yıllık bitirdimya 4 yıllığa geçiş yapcam, kamu yönetimiylen işletmeye sınavsız geçebiliyoz, ben kamu yönetimiistiyom benim herif tutturmuş kamu yönetimi zor işletmeyi oku diye, bende kamu yönetiminin karizması var elini sallasan işletme mezununa çarpıyo istmiyom diyom kamu yönetimi okuyunca nolcek sanki diyo, belki maliyeye geçiş ya parım bellimi olur diom amaannn uğraştırıyo yani, bu arada sizce ben ne okiim yav :hulya:kaydirigubbakcemile3
hayırlısı oılsun canım yağız için de senin için de en iyisi en hayırlısı olur inşallah
nörüyönüz leyynn
yatmaya gidiyom da bi bakem dedimmirmirmirmir
inşallah canım yaa..acayip istiyom ama hayırlısı tabii..kamu yönetimi oku len..ben zoru severim herzaman.zoru başarınca daha mutlu ve gururlu olii insanyerimseniben
amin canım..çok teşekkür ederimŞeniz
hadi size iyi hamır yemelerkaydirigubbakcemile3
gece gece manyahmısınız kızım:mymeka: midenize oturcak:roflol:hemide kilo yapar
hadin öptüm.lülülülülülü
gel anam bizde senle efkar dağıtakönce bi cigara yakaksonra buda bol köpüklü kavee buyur canım :içelim::içelim: içelimm