:roflol::roflol::roflol: ay ben yerim onun moosunu, yusuf eymen de o reklama bayılıyo a.s ama hiç öyle etmedi, biz daha çok uyurken ninni söylüyoz kendi kendimize, ben eledim eledim höllük eledim aynalı beşikte canım bebek beledim diye türkü çığırıyom o da hııııııı huuuuuuu diye bana vokal yapıyo :roflol::roflol::roflol: kız seninde amma garip fobilerin var hea :ecrin_bebek:
yyaa çok büyümüşşşşşkızlar şu anda link koydum bura ama olmuyo niyeyse, benim resimdemi bi acayiplik var acaba :uhm:
ben mesela müzik açıp yağızı kucağıma alıp dans ediyorum onunla..şarkıyı mırıldanarak bieyler söylemeye çalışıyo.anası gibi müzik delisi olcek sanırım.kaydirigubbakcemile3bide şobo ve sagocu olursa değmeyin keyfimeee:sm_cool:konser konser gezcem oğlumlaasositososito:roflol::roflol::roflol: ay ben yerim onun moosunu, yusuf eymen de o reklama bayılıyo a.s ama hiç öyle etmedi, biz daha çok uyurken ninni söylüyoz kendi kendimize, ben eledim eledim höllük eledim aynalı beşikte canım bebek beledim diye türkü çığırıyom o da hııııııı huuuuuuu diye bana vokal yapıyo :roflol::roflol::roflol: kız seninde amma garip fobilerin var hea :ecrin_bebek:
kızım adı üstünde fobii..napayım elimde sankiiÇok üzgünüm çoookhem bu nekii,bende daha komiğide vardı,çok şükür atlattım onu:çok üzgünüm:davulcu fobisi..gülme len çakarım vallaaa:mymeka:küçüklüğümden beri ramazanda ne zaman davulcu geçse yorganı başımdan çeker,tir tir titrerdim.annemler bana, onun davul çalan bi adam olduğuna inandırmaya çalışmaktan helak olurlardı:bbo:bense öyle farklı hayal ediyodumkii:çok üzgünüm:karalara bürünmüş,üstündeki kıyafetleri uçuştura uçuştura gezen,2 m boylarında ve bi şekilde evimize gelip bizi öldürcek diye düşünürdümkötükedihüsoneyseki ergenlik döneminde atlattım bu fobiyi kaydirigubbakcemile3ama halaa davul sesinden de,davulculardan da nefret ediyorumediyorum.sahurda geçmelerini hiç istemiyorum:umursamaz:
altuğcum paylaşımın için tşk ederim.güze bi noktaya değinmişsinalkisalkisalkis
Yerim ben bunu yaaa!!!! cokacimcoook Kız bu magazinmi izliyo? Daha bu yaşta? :roflol: Bide yüzünü görebilsek... pekte nazlısınız bi gül yüzünüzü görek be! :kedi: yerimseniben
maşallah yusuf eymene kocaman adam olmuş.
altuğ da ninni söylerken alkış yapıyor.uyku falan kalmıyor sıpada.ben maalesef sessiz sessiz sallamak zorunda kalıyorum.
ates de var grip belirtileride :gitme:şşşş celen ateşi filen varmı len, bak biz 3le 4.yü çıkardık, ilkinde de ateşlendi nezle grip gibi bişi oldu sümüklendi, şimdi de ööle, sürekli burnunu siliyok, yoğsan azğına gidcek kaydirigubbakcemile3 dün burda özel bi koleje iftar yemeğine gitmiştik, bizim kurumdan arkadaşlarla filan, orda sürekli burun sildik durduk :roflol: len bi de mönüde domates çorbası vardı içine kaşar filan rendelemişler, hafiften de acılıydı, ekmeğe banıp banıp verdim 10-15 parça yimiştir ööle, arada da yutabilsin diye çorbayı kaşıkla verdim, çorbanın yarısını o içti, iki üç defa pilav verdim, bi de tavuğu ezip verdim, bi de içinde havuç gibi bişiler vardı onlardan ezip verdim, hepsini yidi la şok oldum akannehirakannehir
aaa burda yağmadı ööle :1shok: sabah basladı burda 9 gibi ama cokda deil :sm_confused:herkeslere merhabaa
ayy inanmıyorumm,bir sürü alıntı yaptım,cevap yazdım o kadar..yağız bey kasadan kapadı pc yii
sabah 4.30 daki yağmur neydi öyle yaa:1shok:bi gümbürtü koptu,kendimi yağızın odasına zor attım.yavrum beşiğinin içine oturmuş cama baka baka ağlıyodu:çok üzgünüm:cama taş atılıyo gibiydi resmen yaa..yağmur şiddetini azaltana kadar emzirdim.ama ondan sonra uyumadı tabii...bizim sabah uykusu da yalan oldu yine
mervecim ben halkalıdayım.yerimsenibenfaceden ekliyorum seni bu arada
eylülcüm çok geçmiş olsun
zambakcım Allah yardımcın olsun..bi cesaretimi toplasam bende çalışma hayatına geri dönmek istiyorum..ama cidden çok zormuş bırakmak.eskiden söyleyenlere inanmazdım:1no2:yinede çalışmaktan yanayım.
celencim inşallah sonuçlar iyi çıkar.:Saruboceq::Saruboceq:
cok şükür serpilcim..bide su 15 eylüldeki sintigrafiyi atlatırsak tamamdır :Saruboceq:elif_2003;8819752 [COLOR="DarkOrchid" .!.:Celencim slm, Cemrenin sonuçları temiz çıkmış şükür çok sevindim! :Saruboceq: Bir daha tekrarlamaz inşaallah! E bunların yedikleri içtikleri küçük tuvaletlerinidemi kokuturmuş ? :sm_confused: İlk kez duydum! Hayret! Sizindemi 3. dişiniz? Biz ikide kaldık bakalım hayırlısı! Bu cadı diyerlierini çıkarırken burnumuzdan gelcek gibime geliryor! delikafadulden
Demek teyzenin adı Serpil ne güzel! :asigim: [/COLOR]
cok saol altuğ cum..patylasımında cok gzl tskrler :1hug:celen geçmiş olsun çok sevindim bişey çıkmadığına.
yağmurada kocaman bi maşallah
cemree emzirirken alkıs yapıo :uhm: ama bu esnada uyuyo oluo kaydirigubbakcemile3maşallah yusuf eymene kocaman adam olmuş.
altuğ da ninni söylerken alkış yapıyor.uyku falan kalmıyor sıpada.ben maalesef sessiz sessiz sallamak zorunda kalıyorum.
aaa alkışmı kaydirigubbakcemile3 bnimki ninniyi duyunca başını omzuma yaslıyo hıııı huu yapıyo kaydirigubbakcemile3 kızlar bu arada alıntılardan resimleri silersenizm emnun olicim, kaldırcam çünkü
heee diş geliyo büyük ihtimal anacım bizim iki seferde de aynısı oldu, bu arada ben cemoşu sıpacanıma istiyorum allahın izniylen peygamberin kavliylen, verecenüzmü kaydirigubbakcemile3:jeyyar:ates de var grip belirtileride :gitme:
aaa burda yağmadı ööle :1shok: sabah basladı burda 9 gibi ama cokda deil :sm_confused:
cok şükür serpilcim..bide su 15 eylüldeki sintigrafiyi atlatırsak tamamdır :Saruboceq:
cok saol altuğ cum..patylasımında cok gzl tskrler :1hug:
cemree emzirirken alkıs yapıo :uhm: ama bu esnada uyuyo oluo kaydirigubbakcemile3
ya cook tatlı bu beeee :asigim: al onu bööle sık evir cevir yuvarla mıncıkla delikafadulden
İbolyacım kız senin oğlanın boyu kaç kız maşaallah çok uzun duruyo fotodanmı öle yoksam? Benimki 73 cm çıtı pıtı hanım... Çok tatlı oğlun maşaallah yağışıhluuu...
cemrenin çişinde miklop vardı, onu ölçüyo zaaar CADIARZUCelencim çok sevindim canım ama bu sintigrafi neyin nesi be? Bilgilendirsene beni ilk kez duydum... :uhm:
cemrenin çişinde miklop vardı, onu ölçüyo zaaar CADIARZU
canım bi kaç hafta daha sabredecen valla... Ama anlatayım istersen benim kız sarışın mavi gözlü herşye habire kikirdeyen lafdan anlamayan kafasının dikine giden bi cadoloz... :ecrin_bebek:
Ama bundan cadı bi gelin olur baştan söyleyeyim sonra demedi deme...klava:
Harbiden kız bizler acaba nasıl kayınvaldeler olacaz ilerde ben kendimi düşünemiyorum acaba kendi kayınvaldem gibimi olurum? :1no2: Nayır nolamaz fisfisfis Kabusss akannehir
şşşttttt napıyonuz ekim annişleri cemrem hastamı yoksa celen geçmiş olsum nerde bu yusuf eymenin fotosu bide ben bakayım