2008 Ekim Anneleri

sintigrafi 1 as*aat süren böbrek röntgeni.damar yolu acılıcak elinin üstünden ve sonra oraya ilaç verilicek yarım saatte bir röntgeni cekilicek minicik böbrekinin mafoldumben off aklıma geldikce yiyorum kafayı..minicik bedeni radyasyon alıcak mafoldumben neyse buna şükür :Saruboceq:

puhaaaa he onu ölçüo kaydirigubbakcemile3 allah iiliğini versin :kedi:

Hmm demek böbrek röntgeni yaw ufacık çocuk daha be... :Saruboceq: Allah tekrarlatmasın bu son olsun artık inşaallah! Rabbim daha büyük sorunlar yaşatmasın celencim şükür...

İbolyam senin tahmin boşmuşşşş :roflol: akannehir

yavrum taktaka söz verdim kimse bilmeycük yoğsan rezil olurmuş :roflol: solda support yazan yer varya oraya tıklıyon ordan multihuntere tıklıyon, sana gelen küfürlü mesajı da silmeyecen , silersen multi mesajı göremez, mesajın linkini multiye atıyon, daha okumadı multi amcam, okuyunca kilitlencek, bende o zamana kadar saldıriiiiiiiimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım keller daha karizma olurmuş öööööle diyolar kaydirigubbakcemile3 ya aman şaka bi yana bizim de yediğimiz saça gidiyo anacım, mayısın ortasında bi traş ettik, bi de temmuzun sonuna doğru traş ettik, o salıncaktaki hali temmuz içindeki hali, 2 ayda o hale geliyo, eylül sonu bi daha traş ettirecüm sıpamı, kışın da artıkın modelli neyin kestiriz, amarikan mı olur subay traşı mı olur bilmiyom kaydirigubbakcemile3 sizin bari o derdiniz yok anacım, bu sıpa yakındasakal traşı bilem olcek yav kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aannnnaaaammmm delikafadulden denizlilerin arasında kaldım uleeeyyynnn ü-ürü ü-üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol:

:roflol::roflol::roflol: denizlililer yir seni böcüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol::roflol:

off mecbur işte :çok üzgünüm: bugun doktora sööledim gerek ykutur heralde temiz cıktı die.ama siz baktırın dedi :çok üzgünüm:

hmmmm ii öörenmiş oldum şakkıdı

yimeyin uleeeyyynnn

Celenim okadar geziyon denizliyede bekleriz... Güzeldir buraları bol bol üürü üüüüüüüüü

Hemşo öcümüyüz biz beeee? Yoksam yamyammı? :1ninca: Ahanda nincayız biz horoz ninjalar!

off mecbur işte :çok üzgünüm: bugun doktora sööledim gerek ykutur heralde temiz cıktı die.ama siz baktırın dedi :çok üzgünüm:

hmmmm ii öörenmiş oldum şakkıdı

yimeyin uleeeyyynnn

yices seni bööööööööööööööööö :roflol::roflol: şşşş bu arada yavrım cemre 1. aday yane, elifin kızı görmedik daha aday adayı :roflol::roflol:

Amanın beni bir telaş bastı kızlar. ya benim oğlan bu sene okula başlıycakya ben bayramdan sonra diye biliodum kız ayın 14.de başlıcaklarmış alışsınlar diye... Ne kaldı şurda... Birden eteklerim tutuştu ya moralim bozuldu nedense çok stres yapıyorum ben ya eşim sinir oluyo bana... Ama elimde deil herşey mükemmel olsun istiyorum onu çok iyi hazırlamak istiyorum okula her akşam konuşmamdan çocuk bile sıkıldı artık annneee tamam biliyooommm daha kaç kere söyliceeen? diyo eşşekk... Celen sen bilirsin belki önlükler artık kalktımı tamamen alıncakmı alınmıcakmı? Kimi diyo okul veriyo kimi diyo yok artık kalktı benden diyorumki okul verse bile ben bitane daha yedek alıcam. Demi ama? Kızlar akıl verin bana...

ıbolya ben sana kız falan vermem anam! Celen valla kendi itiraf etti cadı kaynana olurmuş arkadaş... Bilemiyorum yaniii ??? lülülülülülü

Arkadaşlar ben çıkarım birazdan hani yazmazsam haberiniz olsun... Yarın görüşürüz artıkın... Kendicinize ii bakın! Ben bu gece uykuda uyumam
Buda ne ya doğum stresi, sünnet stresi okul stresi askerlik stresi düğün stresi erkek anası olmak ne zor yaaa akannehir Bakalım kızda nelerin stresinin görcez yaşıcaz :Saruboceq: Allahım yardımcımız olsun yeterki sağlıklı olsunlar herşeye razıyım... herkeze ii akşamlar ii geceler... öpt...

Celenim okadar geziyon denizliyede bekleriz... Güzeldir buraları bol bol üürü üüüüüüüüü
inşallah bende istanbulabeklerim a.s.
yices seni bööööööööööööööööö :roflol::roflol: şşşş bu arada yavrım cemre 1. aday yane, elifin kızı görmedik daha aday adayı :roflol::roflol:
anam daha batıon len akannehir aa bu daha güzelmiş bunu mu alalım dicen :mymeka: fermiom len :dilcikar:
kimi okullarda artık kolej gibi üniformalar var.kimi okuldada hala mavi önlüğk.işte zamanla bu mavi önlüğü kaldırıcaklar..
okul forma vermio bilidğim kadarıyla ki bu da okula kalmıs.ha durumu ii olmayan öğrencilere okul-aile birliği ücretsiz verio..şööle bi uygulamaları oluo okuların anlasmalı butikleri var.o okulun formasını sadece o butik üretio.ve indirimili olarak ordan alabiliosun..
hayırlı olsun eğitim hayatı oğluşunun :hooray:
İbolya ben sana kız falan vermem anam! Celen valla kendi itiraf etti cadı kaynana olurmuş arkadaş... Bilemiyorum yaniii ??? lülülülülülü

ppeeeehhhhhhhh
bir köprüde karşılaşmış iki inatcı keçi hah hah hay hah hah haaayyy :roflol:

biz bugün aşı olduk
önümüzdeki ay da suçiçeği varmış.ayda bir kez kuzu/koyun beyni vercen dedi haftada bir de kuzu/koyun karaciğeri haşlanmış.ay nasıl yedircem kereme ben bunları
inek sütüne başla,yumurtayı bütün ver dedi ..inek sütünü 500ml den fazla verme dedi dr nerdeeeee 100ml içse razıyım

oooooovvvv basladınız he artık herseye opuyorumnanaktan ne gzl opuyorumnanaktan ama o beyin falan kafamçokkarıştı
aşınızda gecmiş olsun özlemcim...yarasın kuzuma :asigim:

ben geldim ve kacıyorum yarın geçmişe bakarım iboş yusuf cok datlu olmuş maşşaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…