düşünmem geek CADIARZU mesela taktakı ikna et s6 ya gelsin bonus verebilirm sana kaydirigubbakcemile3
akannehir ona nasıl şikayet edilio sositososito
vaaaayyy :1shok: demek ööle Çok üzgünüm çoook bonus monus yok şansını kaybettin :dilcikar:
sintigrafi 1 as*aat süren böbrek röntgeni.damar yolu acılıcak elinin üstünden ve sonra oraya ilaç verilicek yarım saatte bir röntgeni cekilicek minicik böbrekinin mafoldumben off aklıma geldikce yiyorum kafayı..minicik bedeni radyasyon alıcak mafoldumben neyse buna şükür :Saruboceq:
puhaaaa he onu ölçüo kaydirigubbakcemile3 allah iiliğini versin :kedi:
saol yeşimcim..hoşgeldin alkisalkisalkis
vvaaaauuvv :kedi: gözünüz aydın zemuszemus darısı biizlere olsun :kedi: inşallah bir gün bizede kısmet olur genc kızannesi olmak opuyorumnanaktan
:icecream: kaydirigubbakcemile3
leyluuuuuuuuşşşşşşşşşşşş guubban olsun lezize deezen opuyorumnanaktan nirdesin gııızz :sm_confused:
kız daha bu benim gözümde çocuk çocuk daha 12 sinde anlatıyorum saolsun sınıf öğretmenide bu konularda çocuklara güzel nasihatlar veriyordu :teselli:saol teyzesi bende yusuf eymenin saçlarına bayılıyorum biz biraz tarama özürlüyüzde saçlarımız az ve seyrek saçlarda sık olsa karizma tamam:lepi:
aannnnaaaammmm delikafadulden denizlilerin arasında kaldım uleeeyyynnnü-ürü ü-üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol:
off mecbur işte :çok üzgünüm: bugun doktora sööledim gerek ykutur heralde temiz cıktı die.ama siz baktırın dedi :çok üzgünüm:Hmm demek böbrek röntgeni yaw ufacık çocuk daha be... :Saruboceq: Allah tekrarlatmasın bu son olsun artık inşaallah! Rabbim daha büyük sorunlar yaşatmasın celencim şükür...
İbolyam senin tahmin boşmuşşşş :roflol: akannehir
yavrum taktaka söz verdim kimse bilmeycük yoğsan rezil olurmuş :roflol: solda support yazan yer varya oraya tıklıyon ordan multihuntere tıklıyon, sana gelen küfürlü mesajı da silmeyecen , silersen multi mesajı göremez, mesajın linkini multiye atıyon, daha okumadı multi amcam, okuyunca kilitlencek, bende o zamana kadar saldıriiiiiiiimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: denizlililer yir seni böcüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol::roflol:
off mecbur işte :çok üzgünüm: bugun doktora sööledim gerek ykutur heralde temiz cıktı die.ama siz baktırın dedi :çok üzgünüm:
hmmmm ii öörenmiş oldum şakkıdı
yimeyin uleeeyyynnn
inşallahCelenim okadar geziyon denizliyede bekleriz... Güzeldir buraları bol bol üürü üüüüüüüüü
anam daha batıon len akannehir aa bu daha güzelmiş bunu mu alalım dicen :mymeka: fermiom len :dilcikar:yices seni bööööööööööööööööö :roflol::roflol: şşşş bu arada yavrım cemre 1. aday yane, elifin kızı görmedik daha aday adayı :roflol::roflol:
kimi okullarda artık kolej gibi üniformalar var.kimi okuldada hala mavi önlüğk.işte zamanla bu mavi önlüğü kaldırıcaklar..Amanın beni bir telaş bastı kızlar. ya benim oğlan bu sene okula başlıycakya ben bayramdan sonra diye biliodum kız ayın 14.de başlıcaklarmış alışsınlar diye... Ne kaldı şurda... Birden eteklerim tutuştu ya moralim bozuldu nedense çok stres yapıyorum ben ya eşim sinir oluyo bana... Ama elimde deil herşey mükemmel olsun istiyorum onu çok iyi hazırlamak istiyorum okula her akşam konuşmamdan çocuk bile sıkıldı artık annneee tamam biliyooommm daha kaç kere söyliceeen? diyo eşşekk... Celen sen bilirsin belki önlükler artık kalktımı tamamen alıncakmı alınmıcakmı? Kimi diyo okul veriyo kimi diyo yok artık kalktı benden diyorumki okul verse bile ben bitane daha yedek alıcam. Demi ama? Kızlar akıl verin bana...
İbolya ben sana kız falan vermem anam! Celen valla kendi itiraf etti cadı kaynana olurmuş arkadaş... Bilemiyorum yaniii ??? lülülülülülü
biz bugün aşı olduk
önümüzdeki ay da suçiçeği varmış.ayda bir kez kuzu/koyun beyni vercen dedi haftada bir de kuzu/koyun karaciğeri haşlanmış.ay nasıl yedircem kereme ben bunları
inek sütüne başla,yumurtayı bütün ver dedi ..inek sütünü 500ml den fazla verme dedi dr nerdeeeee 100ml içse razıyım