2008 Ekim Anneleri

maşşallah subanallah ne güzel olmuş yusuf öyle allah nazarlardan saklasın
ibolya sizin ev gene iyi bizimki çarşamba pazaraından beter oluyo hertaraftan bi oyuncak fırlıyogamyoncuiremsu

Son düzenleme:
maşşallah subanallah ne güzel olmuş yusuf öyle allah nazarlardan saklasın
ibolya sizin ev gene iyi bizimki çarşamba pazaraından beter oluyo hertaraftan bi oyuncak fırlıyogamyoncuiremsu

:roflol::roflol::roflol: ya şekerim ben karar verdim 2. çocuğa hayır :eek:lmaz::roflol: dün müdürümün kızıylan benim sıpayı bi arada idare etmek zounda kaldım da feleğim şaştı yav allah sana kolaylık versin :roflol::roflol: aanacım bu arada alıntıdaki resmin linkini bi zahmet siliver silecüm resimleri daha sonra

heeeeeeeaa ben kesin cadı bi kaynana olurum ya sizi bilmiyom :roflol::roflol:

anaaaaaaaa yavrım nerdesin sen be :mymeka:
sorma canım buraya gelmek için can atıyom ama yetişemiyorum oğlan kız kış hazırlıkları ramazan başımı bilem kaşıyamıyorum bazen ama bu kadar yoğunla karşın bi de bi gram veremiyom ya ona sinir oluyorum bu oğlanlar bi başka oluyomuş en yaramaz kız çocuğu bile en uslu erkek bebekten iyidir diyorum yavrum bunlar doğuştan canavar gibiler yaramazlık diz boyu yane

yeşimmerve hoşgeldin canım biz iyiyiz ya sen nasılsın!
Ben yeniyim burada ama tanışalım canım... a.s.

:roflol::roflol::roflol: ya şekerim ben karar verdim 2. çocuğa hayır :eek:lmaz::roflol: dün müdürümün kızıylan benim sıpayı bi arada idare etmek zounda kaldım da feleğim şaştı yav allah sana kolaylık versin :roflol::roflol: aanacım bu arada alıntıdaki resmin linkini bi zahmet siliver silecüm resimleri daha sonra
yalnız tek çocukta olmuyorki bak biz bitane daha alalım diye neler çektik sen aralarını açmamaya bak sorunları bari aynı olsun benimkilerin biri bebek yiyemedi gaz çıkaramadı oyun derdinde diğeri ergenliğe girdi bu ara genç kızlığa ilk adımı ağustosun 17 sinde atmış bulunuyoruz biraz erken oldu ama doktor normal dedi

sorma canım buraya gelmek için can atıyom ama yetişemiyorum oğlan kız kış hazırlıkları ramazan başımı bilem kaşıyamıyorum bazen ama bu kadar yoğunla karşın bi de bi gram veremiyom ya ona sinir oluyorum bu oğlanlar bi başka oluyomuş en yaramaz kız çocuğu bile en uslu erkek bebekten iyidir diyorum yavrum bunlar doğuştan canavar gibiler yaramazlık diz boyu yane

bende veremiyom bendeeeeee delikafadulden aman sorma yav oraya buraya sıkışıyo bi kuytuya giriyo ordan nasıl çıkıyosa geri çıkıyo, süreki gözüm üzerinde, helak oluyorum yav kafamçokkarıştı
yalnız tek çocukta olmuyorki bak biz bitane daha alalım diye neler çektik sen aralarını açmamaya bak sorunları bari aynı olsun benimkilerin biri bebek yiyemedi gaz çıkaramadı oyun derdinde diğeri ergenliğe girdi bu ara genç kızlığa ilk adımı ağustosun 17 sinde atmış bulunuyoruz biraz erken oldu ama doktor normal dedi

aaaaaaa genç kız mı oldunuz artıııııııkkkk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

İbolyam kuzum biz bu alıntıları nasıl silecez ya? Beceremedim ben ... Çok cahil gördüm kendimi :ecrin_bebek:

Anaaa kız ıboş sen demesen ben fark etmedim ya! Kız sendemi Horozkenttensin Yeşimmerve... Ne çok denizlili var buradada be? Hadi tekrar tanışalım... Memnun oldum ben canım... a.s.

bende veremiyom bendeeeeee delikafadulden aman sorma yav oraya buraya sıkışıyo bi kuytuya giriyo ordan nasıl çıkıyosa geri çıkıyo, süreki gözüm üzerinde, helak oluyorum yav kafamçokkarıştı

aaaaaaa genç kız mı oldunuz artıııııııkkkk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet teyzesi akşama kadar ben ne kadar güzelim ben büyüyünce çok daha güzel olucam baska bi muhabbeti yok eline alıyo aynayı yüzünde ufacık bişi görse bu ne sivilcemi kaşım nasıl amaaan bıktım neyse bu perşembe dershane başlıyo güzellik abidesinin biraz kafamı dinlerimhihoyyyt

İbolyam kuzum biz bu alıntıları nasıl silecez ya? Beceremedim ben ... Çok cahil gördüm kendimi :ecrin_bebek:
yazı yazdığın yerin altında edit varya canım ona bas alıntı mesajı sil kaydet de umarım anlatabildim

Anaaa kız İboş sen demesen ben fark etmedim ya! Kız sendemi Horozkenttensin Yeşimmerve... Ne çok denizlili var buradada be? Hadi tekrar tanışalım... Memnun oldum ben canım... a.s.

bende memlun oldummm :teytey:

anacım mesajının altında edit var, ona tıklıyon ordan resmin linkini siliyon, mesaj içeriğini boşaltmak yasakmış bilgilerinize, sadece resmin linkini silin

ben çıkıyorum şekerler çorba yapacağım iftara bu arada oruç tutuyormusunuz ben tutmaya çalışıyorum tabii arada kaçırdıklarım oluyor inşallah yarıdan fazlasını tutarsam tutamadıklarımıda daha sonra öedemeye çalışacağım

evet teyzesi akşama kadar ben ne kadar güzelim ben büyüyünce çok daha güzel olucam baska bi muhabbeti yok eline alıyo aynayı yüzünde ufacık bişi görse bu ne sivilcemi kaşım nasıl amaaan bıktım neyse bu perşembe dershane başlıyo güzellik abidesinin biraz kafamı dinlerimhihoyyyt

:roflol::roflol: allah allaaah bizdemi böyleydik ki ergenliğe geçtiğimizde, aman ne kadar önemlidir şimdi onun için, ufacık bi sivilce görür dünyası başına yıkılır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ona bu erkeklerle kızlar mevzuularında bi bilgi ver anacım, tam ergenlikdönemi kanının kaynadığı zaman olcek, allah korusun yani, bi de senin oğlan çok pis yahuşuklu, kızı hatırlamıyom ama o da güzeldi hatırladığıma göre, eline aynayı almakta haklı kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum şekerler çorba yapacağım iftara bu arada oruç tutuyormusunuz ben tutmaya çalışıyorum tabii arada kaçırdıklarım oluyor inşallah yarıdan fazlasını tutarsam tutamadıklarımıda daha sonra öedemeye çalışacağım
ben mola verdim, anlarsınya :jeyyar:

:roflol::roflol: allah allaaah bizdemi böyleydik ki ergenliğe geçtiğimizde, aman ne kadar önemlidir şimdi onun için, ufacık bi sivilce görür dünyası başına yıkılır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ona bu erkeklerle kızlar mevzuularında bi bilgi ver anacım, tam ergenlikdönemi kanının kaynadığı zaman olcek, allah korusun yani, bi de senin oğlan çok pis yahuşuklu, kızı hatırlamıyom ama o da güzeldi hatırladığıma göre, eline aynayı almakta haklı kaydirigubbakcemile3

kız daha bu benim gözümde çocuk çocuk daha 12 sinde anlatıyorum saolsun sınıf öğretmenide bu konularda çocuklara güzel nasihatlar veriyordu :teselli:saol teyzesi bende yusuf eymenin saçlarına bayılıyorum biz biraz tarama özürlüyüzde saçlarımız az ve seyrek saçlarda sık olsa karizma tamam:lepi:

heee diş geliyo büyük ihtimal anacım bizim iki seferde de aynısı oldu, bu arada ben cemoşu sıpacanıma istiyorum allahın izniylen peygamberin kavliylen, verecenüzmü kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
düşünmem geek CADIARZU mesela taktakı ikna et s6 ya gelsin bonus verebilirm sana kaydirigubbakcemile3

şşşşşşşşş celen osmanlı bene küfretti multiye şikayet ettim, yalvarıyo şikayet etme nolur diye kilitletecem onu :roflol::jeyyar:
akannehir ona nasıl şikayet edilio sositososito
heeee sağol anacım, senin kızı da bi görek, beğenirsek bilemiorum yağnee kaydirigubbakcemile3 yavrum 9 ay kontrolunde 72 cm çıktı sağlık ocağında, kusuyo diye dra götürdüm 71 çıktı, işte ööle ikisinin arası bişey kaydirigubbakcemile3
vaaaayyy :1shok: demek ööle Çok üzgünüm çoook bonus monus yok şansını kaybettin :dilcikar:
Celencim çok sevindim canım ama bu sintigrafi neyin nesi be? Bilgilendirsene beni ilk kez duydum... :uhm:
sintigrafi 1 as*aat süren böbrek röntgeni.damar yolu acılıcak elinin üstünden ve sonra oraya ilaç verilicek yarım saatte bir röntgeni cekilicek minicik böbrekinin mafoldumben off aklıma geldikce yiyorum kafayı..minicik bedeni radyasyon alıcak mafoldumben neyse buna şükür :Saruboceq:
içişinde miklop vardı, onu ölçüyo zaaar CADIARZU
puhaaaa he onu ölçüo kaydirigubbakcemile3 allah iiliğini versin :kedi:
şşşttttt napıyonuz ekim annişleri cemrem hastamı yoksa celen geçmiş olsum nerde bu yusuf eymenin fotosu bide ben bakayım
saol yeşimcim..hoşgeldin alkisalkisalkis
vvaaaauuvv :kedi: gözünüz aydın zemuszemus darısı biizlere olsun :kedi: inşallah bir gün bizede kısmet olur genc kızannesi olmak opuyorumnanaktan

ben mola verdim, anlarsınya :jeyyar:

:icecream: kaydirigubbakcemile3

leyluuuuuuuuşşşşşşşşşşşş guubban olsun lezize deezen opuyorumnanaktan nirdesin gııızz :sm_confused:

Bende tutamıyorum çalıştığımdan emzirmiyorum ben ama işimden dolayı tutamıyorum. Benhep telefondayım sabah 11 akşam 20 e kadar müşterilerle telefondayım insanın dili damağı kuruyo denedim iki gün ama yapamadım. Allah affetsin sonra telafi edeceğim inşaallah...
ne çorbası yapcan karnımda acıktı haa...

aannnnaaaammmm delikafadulden denizlilerin arasında kaldım uleeeyyynnn :eek: ü-ürü ü-üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol:

X