- 11 Ocak 2007
- 1.158
- 2
- 43
çok sevindim yaaa..geçmiş olsun tekrar:sm_cool:tünaydın millet opuyorumnanaktan acaip uykumuz var mirmirmirmir cemreninde benmde :mymeka: neden mi cunku cemre yarım saatte bir uyandı :mymeka: ibooşş gece sana deidm ya bebiş ağlıo die işte o zaman bi basladı sabbbaaahhhaaaa kadar delikafadulden en son pes ettik 7 kalktık uyutmadık artık.kayvaltı yaptık hastaneye gittik.cemrenin sonucları temiz cıkmıs şükür :Saruboceq: koku ve yanma yediklerinden içtiklerindende olabilir dedi :uhm:
bu ne len akannehir yeni gördüm haaa :roflol: akannehir puhahaha cok sevdim akannehir
sen de mi feysbıklandın gııızzz zemuszemus ekle beni delikafadulden ekle beniiiii delikafadulden
aynen :1no2: o deidğinde haklıymıssın leylusum :a015:
noluyöööö leeen:sm_confused::roflol::roflol: oooooooooolum adam bi hürmet bi hürmet yani anlatamam :roflol::roflol: hergün 2000er hammaddem beleş :icecream::icecream:
yok canım daha biz de yürümüyoz..sadece tutunup kalkıyo ve koltuğa tutunarak sağa sola gidiyo çok az.dış kapıya vurup ağlama bizde de var.biri geldimi kapıdan uğurlayamıyoz.arkasından ortalığı yırtıyo..kapıcı,sucu gelse bile ağlıyo delimidir nedir,hergelenle gitcek dışarıkaydirigubbakcemile3Yağmurcum çok sevindim canım! alkisalkisalkis Ya bi bizmi kaldık yürümeyen. Tembel teneke benim kız! :mymeka: Yürütecinida istemiyor artık çığlık kopuyo hemen. Bi cadı valla hep istediği olcak hanımın! İstekleride kucak ilgi ha bide dış kapıya gidip vuruyo ağlıyo dışarı çıkcakmış hanfendi. Akşam akşam ne ağladı dün delikafadulden. Evet canım barıştığımıza bende çok sevindim sanki akrabam yada nebilim işte yakınımla küstümde barışmış gibi sevindim valla! Şükür! hihoyyyt
Hatasız kul olmaz demi?
barışmanıza bende çok sevindimalkisalkisalkis
evet canım ilk başta çok şiddetli yağdı.korktum eşimde yok.bide bende gökgürültüsü fobisi var.yağızı koruyom güya benim popo 3,5 atıyodukaydirigubbakcemile3kapatırlaaaaaaaaar kapatırlaaaaaaarr, bnimki kaç kere kapattı öööööle, kuyruk gibi dibimde dolanıyo git azık ilerde oyna diimi yok illa mıçımın dibinde oynucak :roflol::roflol::roflol: patoş duydum yağmur yağmış istanbula, o kadar şiddetlimiydi len, sonbahar da geliyo yavaş yavaş millet de sapır sapır dökülmeye başlar artıkın topice:mymeka::tomato:
Kız bi damla çocuğa acı çorbamı verilir? yerimseniben Yavrum noldunu anlayamamıştır :1shok: Yedi demek hee? İyi maşaallah
Ya herkez yürüyo dişler arka arkaya patlıyo bizde iki diş yok arkası gelmedi daha. Yürümek desen daha tay tay durma çalışmaları bile yok anca kaldırıyoruz kayınvaldem tutuyo bende havadan ilgisini çeken bişi gösteriyorum o zaman unutuyo desteksiz kendi durduğunu ama 2-3 san. sonra pufff poponun üstüne düşüyo akannehir
Üzülüyorum ya 36 haftalık oldu benimki onun bi şeyi varmıdır? :uhm: yoksa alakası yokmu? :uhm:
normal hayatım.bi gariplik yokki bundaa:sm_confused:benimkide bikaçgündür kalkıyo.hiç alakası yokken birden tutunup kalktı.yürürkende öyle olcak.bi bakmışız adım atıyolar.her bebek aynı olmaz.sağlıklımı sen ona bak.yerimseniben
gidiyimde bişeyler yedireyim benimki ağlıyo