2008 Ekim Anneleri

tünaydın millet opuyorumnanaktan acaip uykumuz var mirmirmirmir cemreninde benmde :mymeka: neden mi cunku cemre yarım saatte bir uyandı :mymeka: ibooşş gece sana deidm ya bebiş ağlıo die işte o zaman bi basladı sabbbaaahhhaaaa kadar delikafadulden en son pes ettik 7 kalktık uyutmadık artık.kayvaltı yaptık hastaneye gittik.cemrenin sonucları temiz cıkmıs şükür :Saruboceq: koku ve yanma yediklerinden içtiklerindende olabilir dedi :uhm:
bu ne len akannehir yeni gördüm haaa :roflol: akannehir puhahaha cok sevdim akannehir

sen de mi feysbıklandın gııızzz zemuszemus ekle beni delikafadulden ekle beniiiii delikafadulden

aynen :1no2: o deidğinde haklıymıssın leylusum :a015:
çok sevindim yaaa..geçmiş olsun tekrar:sm_cool:
:roflol::roflol: oooooooooolum adam bi hürmet bi hürmet yani anlatamam :roflol::roflol: hergün 2000er hammaddem beleş :icecream::icecream:
noluyöööö leeen:sm_confused:
Yağmurcum çok sevindim canım! alkisalkisalkis Ya bi bizmi kaldık yürümeyen. Tembel teneke benim kız! :mymeka: Yürütecinida istemiyor artık çığlık kopuyo hemen. Bi cadı valla hep istediği olcak hanımın! İstekleride kucak ilgi ha bide dış kapıya gidip vuruyo ağlıyo dışarı çıkcakmış hanfendi. Akşam akşam ne ağladı dün delikafadulden. Evet canım barıştığımıza bende çok sevindim sanki akrabam yada nebilim işte yakınımla küstümde barışmış gibi sevindim valla! Şükür! hihoyyyt
Hatasız kul olmaz demi? :eek:
yok canım daha biz de yürümüyoz..sadece tutunup kalkıyo ve koltuğa tutunarak sağa sola gidiyo çok az.dış kapıya vurup ağlama bizde de var.biri geldimi kapıdan uğurlayamıyoz.arkasından ortalığı yırtıyo..kapıcı,sucu gelse bile ağlıyo delimidir nedir,hergelenle gitcek dışarıkaydirigubbakcemile3
barışmanıza bende çok sevindimalkisalkisalkis
kapatırlaaaaaaaaar kapatırlaaaaaaarr, bnimki kaç kere kapattı öööööle, kuyruk gibi dibimde dolanıyo git azık ilerde oyna diimi yok illa mıçımın dibinde oynucak :roflol::roflol::roflol: patoş duydum yağmur yağmış istanbula, o kadar şiddetlimiydi len, sonbahar da geliyo yavaş yavaş :nazar: millet de sapır sapır dökülmeye başlar artıkın topice:mymeka::tomato:
evet canım ilk başta çok şiddetli yağdı.korktum eşimde yok.bide bende gökgürültüsü fobisi var.yağızı koruyom güya benim popo 3,5 atıyodukaydirigubbakcemile3
Kız bi damla çocuğa acı çorbamı verilir? yerimseniben Yavrum noldunu anlayamamıştır :1shok: Yedi demek hee? İyi maşaallah :nazar:
Ya herkez yürüyo dişler arka arkaya patlıyo bizde iki diş yok arkası gelmedi daha. Yürümek desen daha tay tay durma çalışmaları bile yok anca kaldırıyoruz kayınvaldem tutuyo bende havadan ilgisini çeken bişi gösteriyorum o zaman unutuyo desteksiz kendi durduğunu ama 2-3 san. sonra pufff poponun üstüne düşüyo akannehir
Üzülüyorum ya 36 haftalık oldu benimki onun bi şeyi varmıdır? :uhm: yoksa alakası yokmu? :uhm:

normal hayatım.bi gariplik yokki bundaa:sm_confused:benimkide bikaçgündür kalkıyo.hiç alakası yokken birden tutunup kalktı.yürürkende öyle olcak.bi bakmışız adım atıyolar.her bebek aynı olmaz.sağlıklımı sen ona bak.yerimseniben

gidiyimde bişeyler yedireyim benimki ağlıyo

tünaydın millet opuyorumnanaktan acaip uykumuz var mirmirmirmir cemreninde benmde :mymeka: neden mi cunku cemre yarım saatte bir uyandı :mymeka: ibooşş gece sana deidm ya bebiş ağlıo die işte o zaman bi basladı sabbbaaahhhaaaa kadar delikafadulden en son pes ettik 7 kalktık uyutmadık artık.kayvaltı yaptık hastaneye gittik.cemrenin sonucları temiz cıkmıs şükür :Saruboceq: koku ve yanma yediklerinden içtiklerindende olabilir dedi :uhm:
bu ne len akannehir yeni gördüm haaa :roflol: akannehir puhahaha cok sevdim akannehir

Celencim slm, Cemrenin sonuçları temiz çıkmış şükür çok sevindim! :Saruboceq: Bir daha tekrarlamaz inşaallah! E bunların yedikleri içtikleri küçük tuvaletlerinidemi kokuturmuş ? :sm_confused: İlk kez duydum! Hayret! Sizindemi 3. dişiniz? Biz ikide kaldık bakalım hayırlısı! Bu cadı diyerlierini çıkarırken burnumuzdan gelcek gibime geliryor! delikafadulden
Demek teyzenin adı Serpil ne güzel! :asigim:

Phatoshcum sağol canım beklicez bakalım tembeli biraz daha fındık farem benim zaten minyon bişi bide yürüse çok süper olacak! kaydirigubbakcemile3 Allah ne zaman izin verirse ozaman! Dediğin gibi sağlıklıya demi ona şükür haklısın! Ama olsun banane yürüsün artık yaaaa :eek:klava:

çok sevindim yaaa..geçmiş olsun tekrar:sm_cool:

noluyöööö leeen:sm_confused:

yok canım daha biz de yürümüyoz..sadece tutunup kalkıyo ve koltuğa tutunarak sağa sola gidiyo çok az.dış kapıya vurup ağlama bizde de var.biri geldimi kapıdan uğurlayamıyoz.arkasından ortalığı yırtıyo..kapıcı,sucu gelse bile ağlıyo delimidir nedir,hergelenle gitcek dışarıkaydirigubbakcemile3
barışmanıza bende çok sevindimalkisalkisalkis

evet canım ilk başta çok şiddetli yağdı.korktum eşimde yok.bide bende gökgürültüsü fobisi var.yağızı koruyom güya benim popo 3,5 atıyodukaydirigubbakcemile3

normal hayatım.bi gariplik yokki bundaa:sm_confused:benimkide bikaçgündür kalkıyo.hiç alakası yokken birden tutunup kalktı.yürürkende öyle olcak.bi bakmışız adım atıyolar.her bebek aynı olmaz.sağlıklımı sen ona bak.yerimseniben

gidiyimde bişeyler yedireyim benimki ağlıyo

yavrum biz bi oyun oynuyok da, celen de benden alıştı o oyuna, bööle askerlerin oluyo, ora bura saldırıp ganimet elde ediyon kaydirigubbakcemile3 ben de sürekli birine saldırıyodum, o da babacan saldırıp durma yav gelişemiyom diodu, bende seni geliştirmemek için saldırıyom zaten diodum,sonra bu yalvar yakar oldu, nlur saldırma sana rüşveet verim diye, hergün toplam 8000 hammadde alıyom adamdan, hiç uğraşmadan yağne kaydirigubbakcemile3ülen patuşum insan gök gürültüsünden korkarmı bea :roflol::roflol:

ayol acı dediysem öle cok acı diil, hafiften acılıydı çorba, aman bu güne kadar dikkat ettim zaten bundan sora ne varsa vercem, 10,5 aylık oldu sıpa, yavrum benim sıpam çok hareketli, ilk günden belliydi bunun bi haltlar karıştıracağı, ama her çocuk bir değil, yani bu sağlıksız olduğunu göstermez, meseleaaaaaaa ben 1 yaşında bile desteksiz oturamıyomuşum :roflol::roflol: benimki de tutunarak kalkıyo yürüyo da tek başına durmaya cesareti yok, hemen kendini yere atıyo, zamanla olur acele etme, bak cemreye daha düne kadar tık demiyodu, celen sürekli emeklemiyo kalkmıyo deyip duruyodu pat birden yürümeye başladı, bişesi yoktur tasalanma sen, her çocuğun mtor gelişimi farklı, bi de ben hiç öyle çaba sarfetmiyorum yürüsün diye, kendi zaten güveni gelince yapar, bak mesela bi çocuk hiç kıpırdamazken emeklemezken birden atak yapıp emsallerini geçip yürümeye başlayabilir, burda adrianarda vardı,g elmiyo bu aralar zilli, onun oğlan da 6 aylıkken yürümeye başladı mesela, takma kafanı normeldir herşey, bigün bi bakmışın seni şoka uğratıverir kaydirigubbakcemile3

Altı aylıkmı akannehir Allah izin verirse herşey olur canım benim bakalım bizede sıra gelecek elbet bekleyelim bakalım CADIARZU Gerçi varya bu emeklemeyle bu kadar haltı yerken yürüyünce iflahımızı kescek galiba yandık! :bbo:
Sen dün tam bir kabus yaşamışsın canım! delikafadulden Yaşadığın stres gözümde canlandı birden bana gaflet bastı valla akannehir
Ben akşamları bir eve gidiyorum Allah büyük eşşek zaten koşuyo boynuma atılıyo. benimde bel sorunum var eğildimmi hemen doğrulamam oğlum yapma şunu dur bi oturayım yok her akşam aynı. Öbürü gelir paçamdan çeker onu kucakla bu sefer büyük kıskanır üstümü değiştirip elimi yüzümü yıkayana kadar 150 kere anne anne anne, bazen istemeyerekte olsa aaaayyyhh yeter be oğlum bi sus diyorum. birazda git babanın başını şişir. Sonra o suratını asıncada söyle hadi diyorum. Çocuk diyodur zaten bütün gün yok bide kızıyo. Yemek yiyene kadar saat 23.30 oluyor bazen valla ben eve gelince kayınvaldem elini eteğini çekiyor. Çok kızıyorum kendime nasıl bi annesin sen diyorum ilgi alaka istiyo işte çocuk bu senede okula başlıycak. Cadıya zaten kızamıyorum bile. Bi bakışı dünyaya bedel gerçi ikisininde öle ama! Ne bilim ya çocuklarımı özledim galiba ben fisfisfis

dur yavrum olmuyo yeniden yükleycem

tamam canım benim... ben şimdi molaya çıkcem gelince bakcem çok merak ettim ben senin afacanı! Benimde evdeki şu internet olayı bi çözülse benimkinlerin fotosunu yüklicem buraya ama maaş gününü beklemekten başka çaremiz yok akannehir malesef...

hadi görüşürük canım! zemuszemus

ANNEME MEKTUP
Anneciğim, hep sana seni ne kadar sevdiğimi, küçücük yüreğimdeki kocaman yerini anlatmak isterdim. Ama başaramadım. Çünkü hiç anlamaya çalışmadın. Bir gün sana bahçeden çiçek topladım. Bardağa koydum sana getiriyordum ki, bardak birden bire elimden düştü, kırıldı. Çiçekle sana sevgimi anlatacaktım. Kırılan bardak için o kadar çok bağırdın ki bir daha kimseye çiçek vermemeye yemin ettim.
Anne, benim küçük yüreğimde herkesi sevecek kadar yer vardı. Ben herkesi çok seviyordum. Ama sen insanların hep kötü olduklarını, onlara güvenilmemesi gerektiğini söyledin. Ben de artık insanları sevmiyorum...
Anneciğim, bir türlü küçük kafam almıyor, bana başkasına vurmayı sen öğrettin. Ben doğduğumda vurmayı bilmiyordum ki, neden şimdi kardeşime vurmama kızıyorsun. Ben ona vurunca elime vuruyorsun.
Ben bir şeyi bağırmadan istersem vermiyorsun. Bağırarak istersem veriyorsun, o yüzden ben de hep bağırarak, ağlayarak istiyorum. Hem de dediğini yapmak için bağırmanı bekliyorum. Biliyor musun seni bağırtmak hoşuma gidiyor. O zaman benimle ilgilendiğini düşünüyorum.
Anne sana güzel haberim var: Artık yemeklerimi yiyeceğim. Bir an önce büyümek istiyorum. Neden mi? Seninle konuşurken yukarılara bakmaktan bıktım. Artık boynum ağrıyor. Eğer büyümem daha çok sürecekse, neden sen çömelerek benimle konuş muyorsun? O zaman kendimi daha iyi hissedeceğim. Konuşurken gözlerini görmek istiyorum. Gözlerinin derinliğinde sevildiğimi anlamak istiyorum.
Anneciğim neden o çok sevdiğin arkadaşlarının çocuklarına kendi eşyalarını vermiyorsun? Onlara oyuncaklarımı vermekten hoşlanmıyorum. Oyuncakları bana mı, yoksa arkadaşlarının çocuklarına mı aldın? Onlar kırınca kızmıyorsun, ben kırınca “Sende hiç isaf yok mu?” diye, beni cezalandırıyorsun. Artık ona da çözüm buldum, kırınca saklayacak, başkaları kırmış gibi, misafirler gelince sana göstereceğim.
Anne beni neden dinlemiyorsun? Benim çizgi film kahramanlarım, kırılan oyuncağım, kaybolan kalemim neden seni ilgilendirmiyor? Beni de senin şefin, arkadaşının yeni aldığı çanta ilgilendirmiyor... Onları dinlemek istemiyorum. Senin beni dinlemeni, onların benim için ne kadar önemli olduğunu anlamanı istiyorum. Sadece büyüklere ait şeyler mi önemlidir?
Anne, yeni bakıcımı hiç sevmedim. Saçlarımı senin taradığın gibi taramıyor, bana eski bakıcımın baktığı gibi şefkatle bakmıyor. Anne sen bana neden şefkatle bakmıyorsun?
Anne, evdeki eşyaları, sehpayı, kül tablasını, televizyonu kıskanıyorum, onları kırmak, yok etmek istiyorum. Onlar olmazsa beni daha çok seveceğini düşünüyorum. Hem de rahatça, onları kırma korkusu olmadan evin içinde koşup oynayabileceğim. Onları temizlemek için ayırdığın vakti bana ayırmıyorsun. Demek ki onları benden daha çok seviyorsun.
Anneciğim evde oynamaktan bıktım. Dışarılarda koşup oynamak, minik su birikintilerine ayaklarımı sokmak, dökerek pasta yemek, elimle makarna yemek, ayranı üstüme dökmek istiyorum. Anne ben yaşamak istiyorum. ‘Yapma’ların, ‘etme’lerin olmadığı, sevginin çok olduğu, annelerin çocuklarını anladığı bir yer istiyorum. Çok büyük değil, yüreğim kadar bir yer istiyorum. O yeri bulmak için buradan gitmek istiyorum. Belki bir kuşun kanadında, belki bir çiçeğin yaprağında belki de bir balığın akvaryumunda...
Arkadaşlar bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.kim yazdıysa gerçekten çok beğendim.zamanınızı aldım özür dilerim.

ANNEME MEKTUP
Anneciğim, hep sana seni ne kadar sevdiğimi, küçücük yüreğimdeki kocaman yerini anlatmak isterdim. Ama başaramadım. Çünkü hiç anlamaya çalışmadın. Bir gün sana bahçeden çiçek topladım. Bardağa koydum sana getiriyordum ki, bardak birden bire elimden düştü, kırıldı. Çiçekle sana sevgimi anlatacaktım. Kırılan bardak için o kadar çok bağırdın ki bir daha kimseye çiçek vermemeye yemin ettim.
Anne, benim küçük yüreğimde herkesi sevecek kadar yer vardı. Ben herkesi çok seviyordum. Ama sen insanların hep kötü olduklarını, onlara güvenilmemesi gerektiğini söyledin. Ben de artık insanları sevmiyorum...
Anneciğim, bir türlü küçük kafam almıyor, bana başkasına vurmayı sen öğrettin. Ben doğduğumda vurmayı bilmiyordum ki, neden şimdi kardeşime vurmama kızıyorsun. Ben ona vurunca elime vuruyorsun.
Ben bir şeyi bağırmadan istersem vermiyorsun. Bağırarak istersem veriyorsun, o yüzden ben de hep bağırarak, ağlayarak istiyorum. Hem de dediğini yapmak için bağırmanı bekliyorum. Biliyor musun seni bağırtmak hoşuma gidiyor. O zaman benimle ilgilendiğini düşünüyorum.
Anne sana güzel haberim var: Artık yemeklerimi yiyeceğim. Bir an önce büyümek istiyorum. Neden mi? Seninle konuşurken yukarılara bakmaktan bıktım. Artık boynum ağrıyor. Eğer büyümem daha çok sürecekse, neden sen çömelerek benimle konuş muyorsun? O zaman kendimi daha iyi hissedeceğim. Konuşurken gözlerini görmek istiyorum. Gözlerinin derinliğinde sevildiğimi anlamak istiyorum.
Anneciğim neden o çok sevdiğin arkadaşlarının çocuklarına kendi eşyalarını vermiyorsun? Onlara oyuncaklarımı vermekten hoşlanmıyorum. Oyuncakları bana mı, yoksa arkadaşlarının çocuklarına mı aldın? Onlar kırınca kızmıyorsun, ben kırınca “Sende hiç isaf yok mu?” diye, beni cezalandırıyorsun. Artık ona da çözüm buldum, kırınca saklayacak, başkaları kırmış gibi, misafirler gelince sana göstereceğim.
Anne beni neden dinlemiyorsun? Benim çizgi film kahramanlarım, kırılan oyuncağım, kaybolan kalemim neden seni ilgilendirmiyor? Beni de senin şefin, arkadaşının yeni aldığı çanta ilgilendirmiyor... Onları dinlemek istemiyorum. Senin beni dinlemeni, onların benim için ne kadar önemli olduğunu anlamanı istiyorum. Sadece büyüklere ait şeyler mi önemlidir?
Anne, yeni bakıcımı hiç sevmedim. Saçlarımı senin taradığın gibi taramıyor, bana eski bakıcımın baktığı gibi şefkatle bakmıyor. Anne sen bana neden şefkatle bakmıyorsun?
Anne, evdeki eşyaları, sehpayı, kül tablasını, televizyonu kıskanıyorum, onları kırmak, yok etmek istiyorum. Onlar olmazsa beni daha çok seveceğini düşünüyorum. Hem de rahatça, onları kırma korkusu olmadan evin içinde koşup oynayabileceğim. Onları temizlemek için ayırdığın vakti bana ayırmıyorsun. Demek ki onları benden daha çok seviyorsun.
Anneciğim evde oynamaktan bıktım. Dışarılarda koşup oynamak, minik su birikintilerine ayaklarımı sokmak, dökerek pasta yemek, elimle makarna yemek, ayranı üstüme dökmek istiyorum. Anne ben yaşamak istiyorum. ‘Yapma’ların, ‘etme’lerin olmadığı, sevginin çok olduğu, annelerin çocuklarını anladığı bir yer istiyorum. Çok büyük değil, yüreğim kadar bir yer istiyorum. O yeri bulmak için buradan gitmek istiyorum. Belki bir kuşun kanadında, belki bir çiçeğin yaprağında belki de bir balığın akvaryumunda...
Arkadaşlar bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.kim yazdıysa gerçekten çok beğendim.zamanınızı aldım özür dilerim.

evet bencede çok güzel olmuş, çok duygulu, çocuklarımızın psikolojilerini anlamak lazım, ben bu tarz şeylerde olabildiğince özgür bırakmayı düşünüyorum, varsın ortalığı kirletsin, varsın oyuncaklarını kırsın, kızmaktansa güzellikle anlatmak daha iyi, bir de anlatmaktan ziyade uygulamalı göstermek lazım, teşekkür ederiml şekerim

hadi hatırı olasun kolay gelsinn bizimki yürümüyo artık o sevini bikaç gğn yaşayabildik malesef

sagol canim ya valla bize ayni seyi yasamyiz insallah simdi tirstim ben ha:uhm:

sen de mi feysbıklandın gııızzz zemuszemus ekle beni delikafadulden ekle beniiiii delikafadulden

ekliyimde nasil ekiycem yav cok acemiyim daha adresini özelden yaz hemen eklerim memnuniyetle ayrica gözün aydin canim tahliller temiz cikmis:Saruboceq:

aynen :1no2: o deidğinde haklıymıssın leylusum :a015:

Yağmurcum çok sevindim canım! alkisalkisalkis Ya bi bizmi kaldık yürümeyen. Tembel teneke benim kız! :mymeka: Yürütecinida istemiyor artık çığlık kopuyo hemen. Bi cadı valla hep istediği olcak hanımın! İstekleride kucak ilgi ha bide dış kapıya gidip vuruyo ağlıyo dışarı çıkcakmış hanfendi. Akşam akşam ne ağladı dün delikafadulden. Evet canım barıştığımıza bende çok sevindim sanki akrabam yada nebilim işte yakınımla küstümde barışmış gibi sevindim valla! Şükür! hihoyyyt
Hatasız kul olmaz demi? :eek:

sagol canim simdilik arada gene kendi kendine yürüyor tembel degiller ya daha yaslarina bile girmediler bence hic gec degil:1rolleyes: gezme konusunda benimkinin eline kimse su dökemez valla sabah kalkiyor diyolg aynen söyle anne efendim haddi didek nerye kizim attta:roflol: sabahin 7.sinde geciyor bu diyolog dikkatinizi cekerim kizlar:sm_confused:

celen geçmiş olsun çok sevindim bişey çıkmadığına.
yağmurada kocaman bi maşallah:nazar:
sagol canimŞeniz

kızlar bu molfix reklamının sonunda mo mo mo mo mo diyo yaa,yağızda o esnada eşlik ediyokaydirigubbakcemile3başta inanmadım,öyle denk geldi sandım.ama reklam ne zaman çıksa dagala dugala bişeyler söylüyo müzikle en son oraya gelince mo mo mo mo diyo:asigim:yicem ben bu oğlanı yaaacokacimcoook
yavrum biz bi oyun oynuyok da, celen de benden alıştı o oyuna, bööle askerlerin oluyo, ora bura saldırıp ganimet elde ediyon kaydirigubbakcemile3 ben de sürekli birine saldırıyodum, o da babacan saldırıp durma yav gelişemiyom diodu, bende seni geliştirmemek için saldırıyom zaten diodum,sonra bu yalvar yakar oldu, nlur saldırma sana rüşveet verim diye, hergün toplam 8000 hammadde alıyom adamdan, hiç uğraşmadan yağne kaydirigubbakcemile3ülen patuşum insan gök gürültüsünden korkarmı bea :roflol::roflol:

kızım adı üstünde fobii..napayım elimde sankiiÇok üzgünüm çoookhem bu nekii,bende daha komiğide vardı,çok şükür atlattım onu:çok üzgünüm:davulcu fobisi..gülme len çakarım vallaaa:mymeka:küçüklüğümden beri ramazanda ne zaman davulcu geçse yorganı başımdan çeker,tir tir titrerdim.annemler bana, onun davul çalan bi adam olduğuna inandırmaya çalışmaktan helak olurlardı:bbo:bense öyle farklı hayal ediyodumkii:çok üzgünüm:karalara bürünmüş,üstündeki kıyafetleri uçuştura uçuştura gezen,2 m boylarında ve bi şekilde evimize gelip bizi öldürcek diye düşünürdümkötükedihüsoneyseki ergenlik döneminde atlattım bu fobiyi kaydirigubbakcemile3ama halaa davul sesinden de,davulculardan da nefret ediyorumediyorum.sahurda geçmelerini hiç istemiyorum:umursamaz:

altuğcum paylaşımın için tşk ederim.güze bi noktaya değinmişsinalkisalkisalkis

kızlar şu anda link koydum bura ama olmuyo niyeyse, benim resimdemi bi acayiplik var acaba :uhm:

Son düzenleme:
kızlar bu molfix reklamının sonunda mo mo mo mo mo diyo yaa,yağızda o esnada eşlik ediyokaydirigubbakcemile3başta inanmadım,öyle denk geldi sandım.ama reklam ne zaman çıksa dagala dugala bişeyler söylüyo müzikle en son oraya gelince mo mo mo mo diyo:asigim:yicem ben bu oğlanı yaaacokacimcoook

kızım adı üstünde fobii..napayım elimde sankiiÇok üzgünüm çoookhem bu nekii,bende daha komiğide vardı,çok şükür atlattım onu:çok üzgünüm:davulcu fobisi..gülme len çakarım vallaaa:mymeka:küçüklüğümden beri ramazanda ne zaman davulcu geçse yorganı başımdan çeker,tir tir titrerdim.annemler bana, onun davul çalan bi adam olduğuna inandırmaya çalışmaktan helak olurlardı:bbo:bense öyle farklı hayal ediyodumkii:çok üzgünüm:karalara bürünmüş,üstündeki kıyafetleri uçuştura uçuştura gezen,2 m boylarında ve bi şekilde evimize gelip bizi öldürcek diye düşünürdümkötükedihüsoneyseki ergenlik döneminde atlattım bu fobiyi kaydirigubbakcemile3ama halaa davul sesinden de,davulculardan da nefret ediyorumediyorum.sahurda geçmelerini hiç istemiyorum:umursamaz:

altuğcum paylaşımın için tşk ederim.güze bi noktaya değinmişsinalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol: ay ben yerim onun moosunu, yusuf eymen de o reklama bayılıyo a.s ama hiç öyle etmedi, biz daha çok uyurken ninni söylüyoz kendi kendimize, ben eledim eledim höllük eledim aynalı beşikte canım bebek beledim diye türkü çığırıyom o da hııııııı huuuuuuu diye bana vokal yapıyo :roflol::roflol::roflol: kız seninde amma garip fobilerin var hea :ecrin_bebek:

altuğcum paylaşımın için tşk ederim.güze bi noktaya değinmişsinalkisalkisalkis[/QUOTE]

Canım kızma nolur ama gülmemek elde deil ya :roflol:
Sustum tamam :1shok:

Altuğ çok teşekkür ederim paylaşım çok güzel... bugün oğlumada kızımada daha fazla vakit ayıracağım. İstersem yorgunluktan öleyim.akannehir

X