teşekkürler canım..
günaydin kizlara.s. gecmis olsun eylül:1hug: kizlar artik bizimde facebookumuz var üye oldum sonundazemuszemus veeeeee bomba haber benim kizimda yürüyenler kervanina katilacak galiba dün bagimsiz adit atti hemde 5 6 adim geldivallacok mutluyum cooook :lepi:
ha buarada serpil ve celen baristiginiza cok sevindimŞeniz
sen de mi feysbıklandın gııızzz zemuszemus ekle beni delikafadulden ekle beniiiii delikafaduldengünaydin kizlara.s. gecmis olsun eylül:1hug: kizlar artik bizimde facebookumuz var üye oldum sonundazemuszemus veeeeee bomba haber benim kizimda yürüyenler kervanina katilacak galiba dün bagimsiz adit atti hemde 5 6 adim geldivallacok mutluyum cooook :lepi:
hadi hatırı olasun kolay gelsinn bizimki yürümüyo artık o sevini bikaç gğn yaşayabildik malesef
meeeeeeeeerabayın millet, ben ora bura saldırmakla uğraşıyom bu aralar :roflol: len celen niye uuyumadı bu sıpa, hayırdır inşallah, len yoğsan diş mi geliyo akannehir puhahaha bu smiley harbiden iyimiş yaa akannehirakannehirakannehir pat küt bayılıyok akannehirakannehir:roflol::roflol::roflol:
diş galiba iboşum akannehir 3 tane diş cıkardı hepsindede aynını yaptı akannehir sanırım bu da diş sıkıntısıydy akannehir puhahahaa cok ii len akannehir
şş o taktağa sööle banada göndersin.benm serverdan bi dene köy alsın..sen tehdit et dingozu kaydirigubbakcemile3
Tünaydın kızlar! opuyorumnanaktan Nasılsınız?
Eylülcüm geçmiş olsun canım ya! Kıyamam ay insan ne kadar üzülüyor demi? Çabuk atlatır inşaallah. Bi sağlık ocağına götürsene en güzeli onlar daha ii bilir belki diştendir. Hem için rahat olur en azından ne olduğunu bilirsin. Tekrar geçmiş olsun canım... :teselli:
diş galiba iboşum akannehir 3 tane diş cıkardı hepsindede aynını yaptı akannehir sanırım bu da diş sıkıntısıydy akannehir puhahahaa cok ii len akannehir
şş o taktağa sööle banada göndersin.benm serverdan bi dene köy alsın..sen tehdit et dingozu kaydirigubbakcemile3
günaydin kizlara.s. gecmis olsun eylül:1hug: kizlar artik bizimde facebookumuz var üye oldum sonundazemuszemus veeeeee bomba haber benim kizimda yürüyenler kervanina katilacak galiba dün bagimsiz adit atti hemde 5 6 adim geldivallacok mutluyum cooook :lepi:
naaaban yavrım opuyorumnanaktan
kapatırlaaaaaaaaar kapatırlaaaaaaarr, bnimki kaç kere kapattı öööööle, kuyruk gibi dibimde dolanıyo git azık ilerde oyna diimi yok illa mıçımın dibinde oynucak :roflol::roflol::roflol: patoş duydum yağmur yağmış istanbula, o kadar şiddetlimiydi len, sonbahar da geliyo yavaş yavaşherkeslere merhabaa
ayy inanmıyorumm,bir sürü alıntı yaptım,cevap yazdım o kadar..yağız bey kasadan kapadı pc yii
sabah 4.30 daki yağmur neydi öyle yaa:1shok:bi gümbürtü koptu,kendimi yağızın odasına zor attım.yavrum beşiğinin içine oturmuş cama baka baka ağlıyodu:çok üzgünüm:cama taş atılıyo gibiydi resmen yaa..yağmur şiddetini azaltana kadar emzirdim.ama ondan sonra uyumadı tabii...bizim sabah uykusu da yalan oldu yine
mervecim ben halkalıdayım.yerimsenibenfaceden ekliyorum seni bu arada
eylülcüm çok geçmiş olsun
zambakcım Allah yardımcın olsun..bi cesaretimi toplasam bende çalışma hayatına geri dönmek istiyorum..ama cidden çok zormuş bırakmak.eskiden söyleyenlere inanmazdım:1no2:yinede çalışmaktan yanayım.
celencim inşallah sonuçlar iyi çıkar.:Saruboceq::Saruboceq:
şşşş celen ateşi filen varmı len, bak biz 3le 4.yü çıkardık, ilkinde de ateşlendi nezle grip gibi bişi oldu sümüklendi, şimdi de ööle, sürekli burnunu siliyok, yoğsan azğına gidcek kaydirigubbakcemile3 dün burda özel bi koleje iftar yemeğine gitmiştik, bizim kurumdan arkadaşlarla filan, orda sürekli burun sildik durduk :roflol: len bi de mönüde domates çorbası vardı içine kaşar filan rendelemişler, hafiften de acılıydı, ekmeğe banıp banıp verdim 10-15 parça yimiştir ööle, arada da yutabilsin diye çorbayı kaşıkla verdim, çorbanın yarısını o içti, iki üç defa pilav verdim, bi de tavuğu ezip verdim, bi de içinde havuç gibi bişiler vardı onlardan ezip verdim, hepsini yidi la şok oldum akannehirakannehir
İyiyim canım benim sen nasısın bakalım? Senin afacan ne alemde? Dünki komşu kızı çok matraktı senin ya! Çok güldüm yazdıklarına! kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Kız bi damla çocuğa acı çorbamı verilir? yerimseniben Yavrum noldunu anlayamamıştır :1shok: Yedi demek hee? İyi maşaallah
Ya herkez yürüyo dişler arka arkaya patlıyo bizde iki diş yok arkası gelmedi daha. Yürümek desen daha tay tay durma çalışmaları bile yok anca kaldırıyoruz kayınvaldem tutuyo bende havadan ilgisini çeken bişi gösteriyorum o zaman unutuyo desteksiz kendi durduğunu ama 2-3 san. sonra pufff poponun üstüne düşüyo akannehir
Üzülüyorum ya 36 haftalık oldu benimki onun bi şeyi varmıdır? :uhm: yoksa alakası yokmu? :uhm: