2008 Ekim Anneleri

günaydınn hanımlar kime gelmemş hala zemuszemus eylülcüm cok geçmiş olsun cemrenin sonuçarı iyi çıkar inşallah

günaydin kizlara.s. gecmis olsun eylül:1hug: kizlar artik bizimde facebookumuz var üye oldum sonundazemuszemus veeeeee bomba haber benim kizimda yürüyenler kervanina katilacak galiba dün bagimsiz adit atti hemde 5 6 adim geldi vallacok mutluyum cooook :lepi:
ha buarada serpil ve celen baristiginiza cok sevindimŞeniz

hadi hatırı olasun kolay gelsinn bizimki yürümüyo artık o sevini bikaç gğn yaşayabildik malesef

tünaydın millet opuyorumnanaktan acaip uykumuz var mirmirmirmir cemreninde benmde :mymeka: neden mi cunku cemre yarım saatte bir uyandı :mymeka: ibooşş gece sana deidm ya bebiş ağlıo die işte o zaman bi basladı sabbbaaahhhaaaa kadar delikafadulden en son pes ettik 7 kalktık uyutmadık artık.kayvaltı yaptık hastaneye gittik.cemrenin sonucları temiz cıkmıs şükür :Saruboceq: koku ve yanma yediklerinden içtiklerindende olabilir dedi :uhm:
bu ne len akannehir yeni gördüm haaa :roflol: akannehir puhahaha cok sevdim akannehir

sen de mi feysbıklandın gııızzz zemuszemus ekle beni delikafadulden ekle beniiiii delikafadulden
hadi hatırı olasun kolay gelsinn bizimki yürümüyo artık o sevini bikaç gğn yaşayabildik malesef

aynen :1no2: o deidğinde haklıymıssın leylusum :a015:

meeeeeeeeerabayın millet, ben ora bura saldırmakla uğraşıyom bu aralar :roflol: len celen niye uuyumadı bu sıpa, hayırdır inşallah, len yoğsan diş mi geliyo akannehir puhahaha bu smiley harbiden iyimiş yaa akannehirakannehirakannehir pat küt bayılıyok akannehirakannehir:roflol::roflol::roflol:

ben kaçar..olurda cemre hanımı uyutablirsem bende azıcık sızmayı planlıyorum..gözlerim kapanıo leeeennn akannehir kaydirigubbakcemile3 akannehir

Tünaydın kızlar! opuyorumnanaktan Nasılsınız?

Eylülcüm geçmiş olsun canım ya! Kıyamam ay insan ne kadar üzülüyor demi? Çabuk atlatır inşaallah. Bi sağlık ocağına götürsene en güzeli onlar daha ii bilir belki diştendir. Hem için rahat olur en azından ne olduğunu bilirsin. Tekrar geçmiş olsun canım... :teselli:

diş galiba iboşum akannehir 3 tane diş cıkardı hepsindede aynını yaptı akannehir sanırım bu da diş sıkıntısıydy akannehir puhahahaa cok ii len akannehir

şş o taktağa sööle banada göndersin.benm serverdan bi dene köy alsın..sen tehdit et dingozu kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: oooooooooolum adam bi hürmet bi hürmet yani anlatamam :roflol::roflol: hergün 2000er hammaddem beleş :icecream::icecream:

naaaban yavrım opuyorumnanaktan

şşşş celen ateşi filen varmı len, bak biz 3le 4.yü çıkardık, ilkinde de ateşlendi nezle grip gibi bişi oldu sümüklendi, şimdi de ööle, sürekli burnunu siliyok, yoğsan azğına gidcek kaydirigubbakcemile3 dün burda özel bi koleje iftar yemeğine gitmiştik, bizim kurumdan arkadaşlarla filan, orda sürekli burun sildik durduk :roflol: len bi de mönüde domates çorbası vardı içine kaşar filan rendelemişler, hafiften de acılıydı, ekmeğe banıp banıp verdim 10-15 parça yimiştir ööle, arada da yutabilsin diye çorbayı kaşıkla verdim, çorbanın yarısını o içti, iki üç defa pilav verdim, bi de tavuğu ezip verdim, bi de içinde havuç gibi bişiler vardı onlardan ezip verdim, hepsini yidi la şok oldum akannehirakannehir

Yağmurcum çok sevindim canım! alkisalkisalkis Ya bi bizmi kaldık yürümeyen. Tembel teneke benim kız! :mymeka: Yürütecinida istemiyor artık çığlık kopuyo hemen. Bi cadı valla hep istediği olcak hanımın! İstekleride kucak ilgi ha bide dış kapıya gidip vuruyo ağlıyo dışarı çıkcakmış hanfendi. Akşam akşam ne ağladı dün delikafadulden. Evet canım barıştığımıza bende çok sevindim sanki akrabam yada nebilim işte yakınımla küstümde barışmış gibi sevindim valla! Şükür! hihoyyyt
Hatasız kul olmaz demi?

herkeslere merhabaa
ayy inanmıyorumm,bir sürü alıntı yaptım,cevap yazdım o kadar..yağız bey kasadan kapadı pc yii

sabah 4.30 daki yağmur neydi öyle yaa:1shok:bi gümbürtü koptu,kendimi yağızın odasına zor attım.yavrum beşiğinin içine oturmuş cama baka baka ağlıyodu:çok üzgünüm:cama taş atılıyo gibiydi resmen yaa..yağmur şiddetini azaltana kadar emzirdim.ama ondan sonra uyumadı tabii...bizim sabah uykusu da yalan oldu yine

mervecim ben halkalıdayım.yerimsenibenfaceden ekliyorum seni bu arada

eylülcüm çok geçmiş olsun

zambakcım Allah yardımcın olsun..bi cesaretimi toplasam bende çalışma hayatına geri dönmek istiyorum..ama cidden çok zormuş bırakmak.eskiden söyleyenlere inanmazdım:1no2:yinede çalışmaktan yanayım.

celencim inşallah sonuçlar iyi çıkar.:Saruboceq::Saruboceq:

kapatırlaaaaaaaaar kapatırlaaaaaaarr, bnimki kaç kere kapattı öööööle, kuyruk gibi dibimde dolanıyo git azık ilerde oyna diimi yok illa mıçımın dibinde oynucak :roflol::roflol::roflol: patoş duydum yağmur yağmış istanbula, o kadar şiddetlimiydi len, sonbahar da geliyo yavaş yavaş millet de sapır sapır dökülmeye başlar artıkın topice:mymeka::tomato:

Kız bi damla çocuğa acı çorbamı verilir? yerimseniben Yavrum noldunu anlayamamıştır :1shok: Yedi demek hee? İyi maşaallah
Ya herkez yürüyo dişler arka arkaya patlıyo bizde iki diş yok arkası gelmedi daha. Yürümek desen daha tay tay durma çalışmaları bile yok anca kaldırıyoruz kayınvaldem tutuyo bende havadan ilgisini çeken bişi gösteriyorum o zaman unutuyo desteksiz kendi durduğunu ama 2-3 san. sonra pufff poponun üstüne düşüyo akannehir
Üzülüyorum ya 36 haftalık oldu benimki onun bi şeyi varmıdır? :uhm: yoksa alakası yokmu? :uhm:

İyiyim canım benim sen nasısın bakalım? Senin afacan ne alemde? Dünki komşu kızı çok matraktı senin ya! Çok güldüm yazdıklarına! kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

he vallah çok bilgiç sıpa kaydirigubbakcemile3 yaa bi de ondan sonra başımıza neler geldi, deliriyodum sinirden, pc masasının önünde lebblebi vardı söölemesi ayıp, ben lebblebi yicem dedi, eyi al ye dedim, ama yusuf eymenin yanında yeme o daha küçük ağzına sokar yutamaz boulur dedim, tamam dedi, biraz leblebi yedi, sonra benim karnım acıktı dedi, danone verimmi dedim, bi tane danone yedi, sora bu yine karnım aç dedi kaydirigubbakcemile3meyve verimmi istiyonmu dedim istiyom dedi, mutfağa gittik birlikte, bi şftali bi de küçük bi elma çıkardım dolaptan, tam yıkıyacam paaaaaaat bi ses akannehir seninki mutfak çekmecesinin koluna çıkmış, o da taşımadı tabi, kız zaten iri maşallah, kucaklamak istesen kucaklayamassın yani o kadar, çekmecenin kolunun kırılmasıyla bu çenesini tezgah mermerine çarptı, ben şok o şok :1shok: o panikle o sinirle kızım sana sabahtan beri yapma diyorum dinlemedin bak gördünmü çeneni çarptın filan diye söylendim, kız sessiz ööle bakıyo, ben bi yandan sarılıyom kıza bi yandan söyleniyom, çenesine baktım biişi yok, ağzını aç diyom açmıyo, sonra anneeeeee diye ağlamaya başladı bi baktım dili kesilmiş, benim sıpayı aldım kucağıma yürü annene götürim seni diye, bu koşmaca gitti annesine beni filan beklemiyo, ben ardından koşmaca çıktım yukarı, annesi noldu dedi, dedim böyle böyle, baktı çcuğuna bişeysi yok dedi, sonra onun ağlamasına benim sıpa da bas bas bağırmaya başladımı, kızarana kadar ağladı, indi m aşşaa bi baktım saat 7. iftar yemeğine arkadaşların arabayla gitcektik onlar 7.15de alcaklardı bizi, gömleğimi pantolonumu filan ütülememiştim bunlarla uraşmaktan, sıpa da uyanıkken ütü masasını açamıyom devircek diye, hemen koşmaca ütüllemeye başladım, sıpayı yürütece attım, bi yandan bağırıyo mu ben bi yandan sinirden bayılacam mı, bağırış çağırış ütüyü yaparkene herif geldi, noldu dedi böle böle dedim, daha çocuğun çantayı da hazırlamadım, eşime şunu al bunu al çantaya koy dedim, biberonun içine sıcak su koy orda veririz dedim beyefendi koymayı unutmuş, arabaya binene kadar kabus gibidi yaaaa, 2. bebeği düşünüodum da vazgeçtim aman aman kalsın :roflol::roflol:

ayol acı dediysem öle cok acı diil, hafiften acılıydı çorba, aman bu güne kadar dikkat ettim zaten bundan sora ne varsa vercem, 10,5 aylık oldu sıpa, yavrum benim sıpam çok hareketli, ilk günden belliydi bunun bi haltlar karıştıracağı, ama her çocuk bir değil, yani bu sağlıksız olduğunu göstermez, meseleaaaaaaa ben 1 yaşında bile desteksiz oturamıyomuşum :roflol::roflol: benimki de tutunarak kalkıyo yürüyo da tek başına durmaya cesareti yok, hemen kendini yere atıyo, zamanla olur acele etme, bak cemreye daha düne kadar tık demiyodu, celen sürekli emeklemiyo kalkmıyo deyip duruyodu pat birden yürümeye başladı, bişesi yoktur tasalanma sen, her çocuğun mtor gelişimi farklı, bi de ben hiç öyle çaba sarfetmiyorum yürüsün diye, kendi zaten güveni gelince yapar, bak mesela bi çocuk hiç kıpırdamazken emeklemezken birden atak yapıp emsallerini geçip yürümeye başlayabilir, burda adrianarda vardı,g elmiyo bu aralar zilli, onun oğlan da 6 aylıkken yürümeye başladı mesela, takma kafanı normeldir herşey, bigün bi bakmışın seni şoka uğratıverir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…