2008 Ekim Anneleri

ıbolyacım nerde bu iş hanı diye sormuşsun... Çınarda Merkez Bankası yokmu hıh işte onun karşısında gocccaaaa siyah camlı ayna gibi bi işhanı yokmu! Var! Hıh işte o canım!

Phatosh yani sen şimdi beni sevmicenmi?
ısmimden dolayı ( Bilseydim adımın serpil olduğunu söylemezdim valla ) Sen çaktırma boşver herkez eşim bana sepo der senden öle de ozaman! :)))

herkese merhabaa..bugün pek giremedim.oğluşun baya sıkıntısı var.dişler çok kabarmış gelmek üzere.yapışık ikiz gibi yaşadık babası gelinceye kadar.kucağımdan inmiyo ve sürlkli yakamı tutuyo sımsıkı..şimdi babasıyla oynuyolar.bende bi bakayım dedim

aşkolsun patoşum iplememmi hiç, bu aralar giremiorum farketmiyomusun, yazıyorum çıkıyorum, sonra okuyayım diye giriyorum tam yazcam yazamıyorum, aşırı ilgi istiyo bu aralar, azıcık ilgilenme geliyo üzerine tırmanıyo kaydirigubbakcemile3 yoksa seninle yada bi başkasıyla hiç alakası yok aşkolsun öyle düşünme üzülürüm bak, burda en sevdiğim insanlardan biri de sensin, gerçi sevmediğim kimse yok bu topicde, yani sorun tamamen duygusal, kimseyle alakası yok, uzun zamandır kendimizden bahsetmiyorum, bilseydiniz eğer anlardınız sizlerle alakası olmadığını, bu aralar fulll geçiyo yani, ama hala zayıflayamadım yav yağlarımlan başbaşayım hala :roflol::roflol:

valla benim sıpa klozete de dokunuyo zaten, ne zaman bi iş yapmak için banyoya girsem anında klozete saldırıyo Çok üzgünüm çoook biz de sürekli el ayak yıkıyoruz valla, yoruldum sürekli elini ayağını yıkamaktan, bi de hiçbişey yapamasa ayağını ağzına sokuyo, onu napcaz bilmem laelaelaelaelae

evet bence de milli eğitime şikayet et, mail at telefonla ara her yerden çarpaz ateşe tut, azcık da bilgiç takıl, yoksa sıradan vatandaş gibi göründünmü iplemiolar, ben sağlık ocağını buraya aldıracağım zaman iplememişlerdi, neymiş eski sağlık ocağımda devam edeymişim, karda kışta hastalık var sağlık var ben küçücük bebeyi teee 1 saat uzaktaki sağlık ocağına nasıl götürüp getireyim ki burada oturuyorum buradaki sağlık ocağının bakması lazım, yok hasta sayımız çok yok bilmemne diye bizi başlarından savdılar, il sağlık müdürlüğüne şikayet ettik en son, toplum sağlığı merkezini arıyoz onlar da iplemiyolar, sinirlerim zıplamıştı o zaman, ağzıma geleni saymıştım, o olaydan sonra herşey değişti, şimdi ben daha kapıdan girerken tanıyolar kaydirigubbakcemile3 bi de günahlarını almayayım ama kanımca işimiz düşer diye kapıyı açık bırakıyolar :uhm:

bizim de çok aşırı oyuncağımız yok valla, spatula buz kalıbı filan ne denk getirirsem atıyom önüne oynuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aliminyum bi tencerem var çeyizimden, onu ters kapatıyorum üzerine pat pat vuruyorum o da geliyo pat pat vuruyo, birlikte tempo tutuyoruz, bi de kavunu karpuzu top niyetine oynuoruz :roflol::roflol:
bende seni çok seviyoruummmopuyorumnanaktan
ya bakma şaka takılıyorum.ama bi kaç mesajımı atlamıştın bi süre önce:eek:lmaz:bidaa olmasınyerimsenibenyok be hayatım nelerle uğraşıyoruz.bazen bende yarım yamalak okuyorum aceleden.kaçıyo olaylarkaydirigubbakcemile3
bizimkide klozet tutkunu..bişey sanıyo onu.gördümü çığlık çığlığa koşuyo ellemeyekaydirigubbakcemile3.ama ben sürekli kapıyı kapalı tutuyorum.arkamdan girmeye kalkarsa da kapıyı yüzüne kapatıyorum.o olayı anlayıp ağlayana dek çıkıyom zatenkaydirigubbakcemile3her işimiz yarım yamalak anasını satiim:umursamaz:

m.eğitime şikayetmi etsem,gece maske takıp gidip kablolarımı kessem:1ninca:bi türlü karar veremiyomdelikafadulden

canım ben de çok oyuncak taraftarı değilim.herşeye bol keseden alışmasın.:eek:lmaz:evet oyuncak gelişim için çok önemli ama öyle dolaplara sığmayacak kadar çok olmamalı.zaten dediğin gibi mutfak eşyalarını daha çok seviyolar.benimkide plastik renkli yumurtalıkları çok seviyokaydirigubbakcemile3
bu resim ibret olsun diye yayınlanmıştır laelaelaelaelae
sabahtan beri uyuz kızıma mama yediremedim dışarı çıkardımm rahatlasın diye geldik hala mızmız marketten çikolata almıştık onla aynamaya başladı aman dedim susssun da neyle oynarsa oynasın 5 dk falan sesi gelmedi bende dinleniyorum kafamı bi çevirdim iki koltuğun arasına girmiş çikolatayı dişley dişleye açmış rsesimde görüldüğü üzere kendine yaptığı malum halı koltuk mahvolmuş aaaah aaaah napcaz biz bunlarla
ayyy maşallah yerim ben onuuuu..çok tatlı çıkmışşş:nazar:
selam canim ne oldu niye streslisin birseymi kacirdim yoksa:uhm::sm_confused: neyse enazindan bir ben degilmisim doktora yasindan sonra götüren :uhm: buarada benim adimda güler seninde pinar di dimi yanlis okumadiysam:1hug:

cok tatli cikmis valla cikolata diye onu isirip yiycenŞeniz

biraz önce cok kötü birsey oldu kizlarsenağlama kizim cöp kovasinin yanina düstü agizda kovaya degdi sanirim nasil agliyor amasenağlama bir baktim agzi yüzü kan öldüm cigerim söküldü sandim böyle bir aci yok yasamadim böyle bir korku esimin gömlek benim boynum hertarafim kan dudagi patlamis biraz sisti ama 1 saat agladi kuzum o agladi ben agladim allahim kimseyi evladiyla sinama yarabbim simdi zor bela uyudu kalkar birazdan aman kizlar dikkat edin ne olur cok hareketliler anlik oluyor kazalar cok korktum birde 4 seneden sonra bulunca benim gibi daha cok korkar oldum ona gelecek herseyi cekmeye raziyim yeterki evlatlarimiza birsey olmasin hala elim ayagim titriyorsenağlamasenağlamasenağlama
çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:.ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN:Saruboceq:
Çok güzel yaaaa!!!! yerim ben onu Allahım okadar mutlu bir ifadesi varki oan mest olmuş resmen kuzum ya... Çok tatlı kırkbir kere maşaallah... Allah nazarlardan saklasın :nazar:

Ben bilmiyorum ama bu ekim bebekleri hepsi aynı galiba anlattıklarınıza bakıyorumda hep tanıdık geliyor bana herşey tekrar gözümde canlanıveriyor. benim oğlum çok usluydu ya bu bi milli felaket benim kız!

Bu sabahki kadar kötü bir sabah yaşamamıştım daha bir bağırıyor bana kendi dilinde bişiler söylüyor paçama yapıştı vurmaya başladı alıyorum kucağıma e mecbur bırakcam evden çıkcaz eşimle artık yok abisi alıyor ona çığlıklar atıyor babaannesine vuruyor alma beni diye babasına desen aşık zaten. neyapacağımı bilemedim arkamızdan ağladı yavrum ondanda için sıkkın bugün ne bileyim o arkamızdan ağlayışı sanki ona zaman ayıramıyorum diye kendimi kötü hissettim! Çocuk resmen yalvardı sanki sabah gitmeyin diye. babasından ve benden başka kimseye gitmedi hep çığlık atıp ağladı dövünüyor resman yavrumyaaaa ... Pamukhelvam benim :asigim: :ecrin_bebek: Şeniz opuyorumnanaktan
ya ben çalışma hayatını çok özledim.sırf bu yazdığın duygu yüzünden cesaret edemiyorum.o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadım yani o anısenağlamakuzumu arkamdan ağlarken düşündüm..odadan çıkınca bile ortalığı yırtıyo..offfff offffffffff:nazar:
Phatosh yani sen şimdi beni sevmicenmi?
İsmimden dolayı ( Bilseydim adımın serpil olduğunu söylemezdim valla ) Sen çaktırma boşver herkez eşim bana sepo der senden öle de ozaman! :)))

olurmu hiiiçç.ben seni şimdiden çok seviyorumŞeniz
sadece çok derin iz bıraktı serpil bende..içim bi tuhaf oldu..ama güzel anıları daha çok hatırlıyorum..o yüzden isminle bi derdim yok canım benim.gayet de severim bu ismi yaniivereliniortakvereliniortak

celeeen fotolara yaptığın yorum için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
bu arada gittinizmi hastaneye.merak ettim.inşallah çok zor olmamıştır yaa..şimdiden geçmiş olsun.

kaçtım ben oğlum ağlıyo yine:kızgın:

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

kızlar merhaba bir şey sorucam benim bebeğimin dişlerinden dolayı iştahsızlık var siz az çok bilirsiniz sizdede iştahsızlık oldumu birde zorladımmı kusuyor napıcağımı bilmiyorum
merhaba cicikiz seniiizemuszemus
evet canım ayynı sorunlar bizdede var.yemek görünce öğürmeye başlıyor kaçıyor kendini ordan araya atıyor.çok zorlarsamda hepsini kusuyor.
bende artık hiiiç zorlamıyorum az az ve sık sık yedirmeye çalışıyorum.daha az kusuyor böyle:lepi:
sabahtan beri uyuz kızıma mama yediremedim dışarı çıkardımm rahatlasın diye geldik hala mızmız marketten çikolata almıştık onla aynamaya başladı aman dedim susssun da neyle oynarsa oynasın 5 dk falan sesi gelmedi bende dinleniyorum kafamı bi çevirdim iki koltuğun arasına girmiş çikolatayı dişley dişleye açmış rsesimde görüldüğü üzere kendine yaptığı malum halı koltuk mahvolmuş aaaah aaaah napcaz biz bunlarla
ayyyyy valla ibret aldımm benn.çok şirin yaaa annesi ıssır benim için o nanaklarından gülçeyi.
bide çikolatayı yedimi barii.yoksa oraya buraya sürerekmi bitirdikaydirigubbakcemile3
biraz önce cok kötü birsey oldu kizlarsenağlama kizim cöp kovasinin yanina düstü agizda kovaya degdi sanirim nasil agliyor amasenağlama bir baktim agzi yüzü kan öldüm cigerim söküldü sandim böyle bir aci yok yasamadim böyle bir korku esimin gömlek benim boynum hertarafim kan dudagi patlamis biraz sisti ama 1 saat agladi kuzum o agladi ben agladim allahim kimseyi evladiyla sinama yarabbim simdi zor bela uyudu kalkar birazdan aman kizlar dikkat edin ne olur cok hareketliler anlik oluyor kazalar cok korktum birde 4 seneden sonra bulunca benim gibi daha cok korkar oldum ona gelecek herseyi cekmeye raziyim yeterki evlatlarimiza birsey olmasin hala elim ayagim titriyorsenağlamasenağlamasenağlama
çok büyük geçmiş olsun kısmetciimm.Allah beterinden korusun :teselli:
Gülercim geçmiş olsun canım. Pınar deil kız Serpil ben! ya canım ben size burdan işyerinden yazıyorum çalışıyorumya ben. İşler çokyoğun bugün yeni ürün gelmiş istanbuldan gelen giden belli deil herkezin satış stilini dinleyip öğüt veriyorlar benimde acayip moralimi bozdu kalasın biri. Neymiş yanlışmış yaptım len ben kaç seneden beri aynı satış tarzımla çalışıyorum kaç ay boyunca ayın elemanıydım. Müdürde bilgilendirmiş onu bu konuda sonra yaaaa demiş Hıyar...
bi b.. bildiği yok gelmiş buraya ahkam kesiyor angut... ayı... kendini beyenmiş geri zekalı salak, manyak, odun kafa..

Ohhhh beee rahatladım :sm_cool:

cokacimcoook Adamı çiğ çiğ yiyesim geldi sinirden!!!

İyiki varsınız içimi döktüm stres attım yaw! :enbuyukkk:

abbaaaaaoooooowwwww.ne biçim kızmışsın öyle yaaaa.seni kıskandımı acabaa buu.o yüzdenmi öyle yaptıkisengözlerimebaksanab

çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:.ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN:Saruboce

tesekür ederim kizlar Şenizbugün daha iyi dün devamli agladi ama bugün baya sakin gözüküyor ama ömrümden 10 sene gitti :gitme:

buarada günaydin ekim anneleriŞeniz

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün hiç giremedim annemle domates suyu yaptık kış için malum şimdide cee diyip çıkıyorum kuzum uyandı çünkü:))

çok şeker çıkmış yaaa yaramazlık yüzünden okunuyo valllaaaaaopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:.ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN:Saruboce

tesekür ederim kizlar Şenizbugün daha iyi dün devamli agladi ama bugün baya sakin gözüküyor ama ömrümden 10 sene gitti :gitme:

buarada günaydin ekim anneleriŞeniz

o eçmiş olsun nm yaa insanın nasıkiçi yanıyoo bişey olunca bidaha yaşamazssınız inş

selamopuyorumnanaktan biz geldik opuyorumnanaktan kızıma dün sonda yapıldı mahvoldu yavrıum mafoldumben o ağladı ben ağladım tam 11 tane ayetek kür-si okudum o cıkasıya kadar mafoldumben babasınıda benide almadılar odaya.2 doktor 5 hemşire girdi odaya ..yalvardım allahıma benm canım yansın ciğerime kadar sızlasın tek ki onun canı yanmasın mafoldumben ama derisini yüzdürmüşler takılırken mafoldumben allahım bitsin :Saruboceq: bu son olsun :Saruboceq: bi daha yasatmasın :Saruboceq:

puhahahaa :roflol: cok güldüm yaaa :roflol: cemrede bööle oluo yedikten sonra hatta gözkağaından bile çikolata parcası topluyorum :roflol:
canlarım ben geldim ama yine ekim annişleri firarada derin uynmak üzere geçen yazdımdı size ya bakayım kimler ilgilencek diye yazdığım sayfayı not ettiydim 2 syf ötesine adar okudum zemuszemuslaelaelaelaelaekızmayın yav ne güzel şekiller çıkmış eyn görüyomusun celenim leylam ooooooooo yrim ben sizi çok fena kızgınsınız değil mi celen ne demişssin sen bunu okuduğunda bayramı yapmış oluruz kaydirigubbakcemile3bi gelirsem oraya ısırırım bak ay ısırırım diyince demek bi tek derinim kaldı dişsiz yaaaaaaaa :bbo:çok tşk ederim celen leyla zeynep sünnet tebrikleriniz için düğüne davetlisiniz tabi celen bu kadar kızma valla acayip yoğunum şimdi nasıl yazıyorum biliyomusun bil bakalım izinliyim...ahanda uyandıdelikafadulden vakit bulursam geleceğim
he kızgınım tabi aksam bi 5 dk nıda mı ayıramıyosun eski dostlarına :çok üzgünüm: ne cok sey paylastık ne üzüntülerimiz hafiflettik ne sevinçlerimizi coalttık :çok üzgünüm: şimdi üzülüyorum eskiler bööle yapınca :çok üzgünüm: yada ben cok cok öenm veriyorum bööle dostluklara :umursamaz:
ay ay ayyyy :1no2: içim kalktı okurken yavvvrruuummm kıyamam ben onaaa senağlama allahım korusun betterinden kızım yaaa :Saruboceq: bunla gelmiş gecmiş olsun
celeeen fotolara yaptığın yorum için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
bu arada gittinizmi hastaneye.merak ettim.inşallah çok zor olmamıştır yaa..şimdiden geçmiş olsun.

kaçtım ben oğlum ağlıyo yine:kızgın:
canım saol baktımda senden ve zeynepten baska merak edenimiz olmamıs :dilcikar: biraz zor oldu gecti bttii patoşum :a015:

emzırme yastıgı
portbebe
kanguru

kız allah iiliğini versin senin eimi kaydirigubbakcemile3 ne işin var senin burda kaydirigubbakcemile3 anacım bende bu saydıklarından yan yatıs ve kanguru var ama malum 2. olursa dşmş :asigim: bide bence kiişisel esyaları kendin al..mesela yan yatıs yastığı..cocuk bununla cok temas edicek..ve mutlaka al..ben 4 aya kadar kullandım..hep içim rahat uyudum yerimseniben
celencim cemre nasıl oldu?

canım cok saol ilgin için :1hug: şimdi keyfi yerinde cekmece kurcalıo benm kıslık corapları peşine takıp getirio kaydirigubbakcemile3

veeeeeee hacerden msj geldi cemrcik yürümeye basladı :sm_cool: burdan hacere kocaöaaaaannn öpücükler opuyorumnanaktan

Kızlaaaaaaaaaar Günaydııııııııııııınnnnn!

Nasılız bakalım bugün?

Yağmurcum geçmiş olsun canım bugün daha ii yazmışsın sevindim canım! Öp kuzunu benim için olurmu? Yaramaz de ona yapmasın bidaha öyle şeyler aaaaaaaaa kızarız bak burda ona üzülen kaç tane teyzesi var! Olmazki canım.... Ben benimkine şakadan böyle söylendimmi derin derin gözlerimin içine bakıp kafasını yana çevirip yan yan bakıyor bana acaba daha gözüm ondamı diye bende başka yerlere bakıyorum hiç pozisyonunu değiştirmiyor sonra birden anneciiiimmm diyorum bir çırpınışı var Allahım bunlarsız napardık biz ya benim büyük eşşşeekkk kadar oldu. Ama bana çok düşkün dibimden ayrılmıyor paşam benim... Kardeşinlede çok ilgili onu güzelim benim mavişim benim diye seviyor! Ben eve gidiyoom yaaa ağlıcam şimdi offffff

X