valla bizim çok oyuncamız yokk.kız o zaman yusufun boyu uzuuunnnn.eylüle bakıyorum da hiççç ihtimal vermiyorum öle bişi yapmasına
yok yavrum bizim yürütec eski ya, biz 3. bebeğiz yani, müdürüm kızına almışmış, üç beş ay için yürütec almayın ben vereyim dedi onu kullanıyoruz, paneli filen yok önünde bozulmuş, maksat oyalansın diye yani, baya da işimize yaradı, ama dediğim gibi biz 3. bebek olduğumuz içn biraz yıpranmış yürütec, aslında olması gerekenden aşağıda kalıyo, o yüzden inebiliyo aşağıya, yoksa mümkünmü, boyumuz 72 cm anam çok uzun diil, standartların içinde işte kaydirigubbakcemile3
ben geldiiiim
ya kızlar en sinir olduğum şey evimde olan biteni bi şekilde 3.şahıslardan duymak.bi komşuma indim bugün taşıncak diye,pek sık görüşmüyoz..ortak başka bi komşumuz bizde ne oluyosa gidip anlatmış.öyle sır şeyler değil ama yinede çok kızdım.zaten komşudan yana hiç şansım yok.sizlere daha yakın hissediyorum kendimi
::ayy benimde en hassas noktam çevredekilerin gürültü yapması..susun,sessiz olun demekten bi hal oluyom.bide annem herseferinde bırak kızım alışsın demiyomuuya çocuk 11aylık oldu neye alışıyoooo..doğdu doğalı sese çok duyarlıydı davulmu çalcaktım başında uyurken..4 sa.onu uyutmaya çalış,sonra alışsın diye gürültü yap..cesareti olan varsa yapsın valla ben yapamam
canım benim yaa,Allah yardımcın olsun
bende bunu anlamıyom hee::ekim bebelerini leylekler mi getirdi..olay yaşanırken terbiyeliyiz,konuşuncamı terbiyesiz oluyoz::
serpil ha....hayatımda en sevdiğim,en can ciğer dostumun ve bana en büyük kazığı atan artık tarihe gömdüğüm ama hala çoook özlediğim kişinin adı::
benim nickimden belli zaten adım
canım cemreme ve sana Allah kolaylık versin.üzülme geçip gitcek bişey de o anda...inş.kolay atlatırsınız::
yeni bişey öğrendin yaa::rütbe atladın::
canım çok geçmiş olsunn:
ben tahıllı kaşık maması veriyorum..üstünede emip uyuyo.
canım maşallah bence bebeğinde etkisi var.::.gece uykusunu sevmeyen bebek naparsan yap uyumuyo...yada sıkıntısı olunca:doğduğundan beri uumayı çok sevmedi oğlum..7-8 ay gaz sıkıntımız oldu..şmdide dişten huzursuz.bide öyle uyuyo diye söyleme bence sürekli..Allah korusun nazar falan değer.ben çok inanırım öyle şeye::
sen artık hiç iplemiyon benii:çok üzgünüm:kaç defa laf attım oralı olmadın::
Allah allahhh..niyeki yaaa.nasıl hastane orası..nereye gidiyodunuz canım
maşallah gülçeyeealkisalkisalkis
yok anam benimki emzik sevmiyo.zaten zor tutturmuştum.3.5 aylıkken pamukçuk oldu.ağzı acıdı herhalde.bidaha almadı.varsa yoksa anasının memesikaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun..migrenmi var sende canım..annemin öyle olur:çok üzgünüm:..ya avmigran geçirir,ki o da uyutuyo tabii..ya da novalgin iğnesini kırar yarım çay bardağından daha az suyla karıştırıp içer.öyle geçer..tavsiye olsun diye söylemiyorum da iğne son çare iyi geliyo
aşkolsun patoşum iplememmi hiç, bu aralar giremiorum farketmiyomusun, yazıyorum çıkıyorum, sonra okuyayım diye giriyorum tam yazcam yazamıyorum, aşırı ilgi istiyo bu aralar, azıcık ilgilenme geliyo üzerine tırmanıyo kaydirigubbakcemile3 yoksa seninle yada bi başkasıyla hiç alakası yok aşkolsun öyle düşünme üzülürüm bak, burda en sevdiğim insanlardan biri de sensin, gerçi sevmediğim kimse yok bu topicde, yani sorun tamamen duygusal, kimseyle alakası yok, uzun zamandır kendimizden bahsetmiyorum, bilseydiniz eğer anlardınız sizlerle alakası olmadığını, bu aralar fulll geçiyo yani, ama hala zayıflayamadım yav yağlarımlan başbaşayım hala :roflol::roflol:
yavrum bu benim 3. telefonum bugün bundanda sesgelmedi ara ara nereye saklasam buluyo yalaya yalaya teli patlatıyokafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya sorma geçen gün fotoğraf makinesini ele geçirdi, ipinden tutuyo çaaat çaaat çarpıyo yürütecin paneline, elinden almaya kalktım nasıl bağırıyo, en son kumandayı verdim artık, bozcaksa da bunu bozsun diye, en azından onun tamiri daha ucuz kaydirigubbakcemile3 benim de bu telefonla başım dertte, sürekli el koyuyo telefonuma, olabildiğince kaçırıyorum ama allem ediyo kallem ediyo alıyo, artık kanepeelere tutunuyo ya uğraşa uğraşa uzanıp alıyo telefonu kanepeden, hayır alsa güzelce oynasa bişey değil, bi de sürekli oraya buraya çarpıyo, telefonsuz kalcam, zaten para yok, kedinin eniğini sakladığı gibi saklıyoz herşeyi :roflol::roflol:
bende dün yalarken aldım elindenkaydirigubbakcemile3yüksek yerlere kaldırıyorum yada son çare cebimde taşıyorum:sm_confused:bide bi yerde okumuştum.cep tel.lerinde bi klozetteki kadar mikrop varmışkafamçokkarıştıdokunsa bile ellerini yıkıyorum hemen
valla benim sıpa klozete de dokunuyo zaten, ne zaman bi iş yapmak için banyoya girsem anında klozete saldırıyo Çok üzgünüm çoook biz de sürekli el ayak yıkıyoruz valla, yoruldum sürekli elini ayağını yıkamaktan, bi de hiçbişey yapamasa ayağını ağzına sokuyo, onu napcaz bilmem laelaelaelaelae
kıyamam ben onaaaaa:asigim:evet emme dürütsündendir..hee bu arada yağız bey halaaaa parmağını emiyo kızlar yaa.ondanda emziğe sıra gelmemiş olabülüüü..hala parmak emeniniz varmı yaa.:uhm:
ule yazmaya fırsatmı kaldı..hemen kaçmışın
klava:
Allah kabul etsin bu arada
ya bak siz böle diyonuz ben kendimizi hiçbi kategoriye sokamıyom, emzik emiyo desem değil, oyuncak selesinin içine attık emziği, ordan kaşla göz arası alıp emio sonra atıyo, onu koymayım desem diğer oyuncaklarını da ağzına götürüp duruo zaten, elini emmiyo desem arada dişini kaşıyo zaar elini götürüo geveliyo geveliyo sonra çıkartıyo, emiyo da olabilürüz emmiyo da olabilürüz, emiyosak emmişizdir emmiyosak emmemişizdir kaydirigubbakcemile3
saol patoşum :çok üzgünüm: biz gataya gidiyorz.haydarpaşa daki ..kendi doktoru izindeymiş.ekimde gelicek.şimdilik asistanı bakıo -tatlicadiarzu-
patoşum migrenim var.ilkoul 5 ten beri bööele benm ağrım.tuttumu en az 2 gün laelaelaelaelae laelaelaelaelaedoktor emzirdiğim için ne iğne nede baska ilaç veremio..sadece parol veya minoset :çok üzgünüm:
o iğneyi biliyorum ve cok ösledi kendilerini :a015:
allah kabul etsin orucunuda namazınıda :Saruboceq: hepiniz kızlar :Saruboceq:
ya ben anlamadım bu yürüteçden nasıl inio bu bebekler :uhm: bizim yürüteç hala 2. sevşyede :uhm: cok mu uzun bunlar :uhm: boylar kac oldu :sm_confused:
yok celen bizim yürütec eski olduğu için biraz alçak, son seviyede ama yeni yürüteclere göre 1 seviye daha aşağıda duruyo, boy uzunluğundan değil, bu allem ediyo kallem ediyo ıh mıh diye diye kendini aşağıya atyo, önce panele abanıyo, sonra aşağıya doğru yavaş yavaş sarkıyo, sonra ayağı yürütece takılıyo ordan destek alıyo ellerini aşağıya koyuyo sonra göğsünü koyuyo sonra iniyo, öyle yani, yoksa boyumuz çok da uzun değil biliyosun
ya kızlar evimin karşısındaki ilkokul yüzünden kafayı yemek üzereyimÇok üzgünüm çoook.geçen kış da bahsetmişimdir..alarmı zırt pırt çalıyo.gecenin 3 ünde...5 inde...hatta yarım saatte bi..üstelik tam 10 dk sürüyo.araba alarmı gibi.
defalarca polisi falan aradık.eşim gitti görevliyle konuştu.bilgisayar odasında bilgisyarlar varmışşşşdaaa:umursamaz:ne güzel bi kaç ay susmuştu.şimdi yine gece gündüz çalıyo.ben bunları milli eğitime şikayet ediyim dimi.belki anca öyle sustururlar.bi akıl verin yaa...ne hakları var sürekli beynimizi şeyetmeye yaa..valla çok sinirlendim
evet bence de milli eğitime şikayet et, mail at telefonla ara her yerden çarpaz ateşe tut, azcık da bilgiç takıl, yoksa sıradan vatandaş gibi göründünmü iplemiolar, ben sağlık ocağını buraya aldıracağım zaman iplememişlerdi, neymiş eski sağlık ocağımda devam edeymişim, karda kışta hastalık var sağlık var ben küçücük bebeyi teee 1 saat uzaktaki sağlık ocağına nasıl götürüp getireyim ki burada oturuyorum buradaki sağlık ocağının bakması lazım, yok hasta sayımız çok yok bilmemne diye bizi başlarından savdılar, il sağlık müdürlüğüne şikayet ettik en son, toplum sağlığı merkezini arıyoz onlar da iplemiyolar, sinirlerim zıplamıştı o zaman, ağzıma geleni saymıştım, o olaydan sonra herşey değişti, şimdi ben daha kapıdan girerken tanıyolar kaydirigubbakcemile3 bi de günahlarını almayayım ama kanımca işimiz düşer diye kapıyı açık bırakıyolar :uhm:
kızlarrrrrrrr.....nasılsınız bakalım uzun zamandır görüşemedik yahuuu....tatil nedeniyle...geçmişi okumaya çalışıorum şimdi..oku oku bitmezde şimdi...çok oldu girmeyelii..kimler ne yapmış bakim bii...oğluşum emeklemeye başladı...tutunup kalkıodaaaa...ama çok anneci oldu her yerde peşimde artıkkk...aslında hoşumada gitmio değil:)
hoşgeldin len, bende uzun zamandır takılmıyorum o yüzden sen nerelerdesin bakim diyemiycüm kaydirigubbakcemile3 şimdi sen böyle yazdın ya bi anda benim sıpa geldi gözümün önüne, yapışık ikiz gibi dolanıyoruz sürekli, mutfağa gidiorum peşimden geliyo salona geçiyorum peşimden geliyo, oturuyorum oturduğum yere gelip kanepeye tutunup kalkıyo, bacaklarımı ısırmaya kalkıyo, huuu huuu çekiyo, kucağıma alcakmışım gezcekmişiz kaydirigubbakcemile3
valla bizim bu çocuklarla işimiz iş kızlarÇok üzgünüm çoookoyuncakla hiç işi yok bizimkinin nerde elektronik şeyler var hep onlarla işi ve direk ağzına alıyor deli ediyor valla:sm_confused:
bizim de çok aşırı oyuncağımız yok valla, spatula buz kalıbı filan ne denk getirirsem atıyom önüne oynuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aliminyum bi tencerem var çeyizimden, onu ters kapatıyorum üzerine pat pat vuruyorum o da geliyo pat pat vuruyo, birlikte tempo tutuyoruz, bi de kavunu karpuzu top niyetine oynuoruz :roflol::roflol: