Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ibolyacım iş hanında çalışıyorum oturmuyorum kuzum ben forum çamlık taraflarında demokrasi meydanına yakın oturuyorum
iboşşşş yusuf nasıl atıyo len kendini yürüteçten.bi de hiç bilşi yokmuş gibi oyuncaklarıyla mı oynuyo yumurcak muhahaha:roflol:
:roflol:ayy benimde en hassas noktam çevredekilerin gürültü yapması..susun,sessiz olun demekten bi hal oluyom.bide annem herseferinde bırak kızım alışsın demiyomuuÇok üzgünüm çoookya çocuk 11aylık oldu neye alışıyoooo..doğdu doğalı sese çok duyarlıydı davulmu çalcaktım başında uyurken..4 sa.onu uyutmaya çalış,sonra alışsın diye gürültü yap..cesareti olan varsa yapsın valla ben yapamamgood morning ekim anacıklarım opuyorumnanaktan basım gecmedi catliii laelaelaelaelae gecemiz güzel gecicekti ama hödüğümün yüzünden telef olduk gene Çok üzgünüm çoook cemrecik misler gibi uyudu bu gece taaaki 3 e kadar basımın ağrısından uyuyamadım kalktım ilaç alamaya gidicem.bi baktım eşim öküzüde kalkmıs sen yat ben getirim dedi (gene allah razı olsun)ama ööle bir ilaç alamaya gittiki allaahııımmmmm kafamçokkarıştı dolaptan haldur huldur cıkarmalar ilacı suyu damacanadan doldurmalar salak git şişeden dök onu bırak yanı basımda su var dimi hadi dedim uyku sersemi akıl edemedi.neyse getirdi bu ilacı içtim ben dedi bi wc ye gidiim.dedim kapıları kapat ışığı yavas aç.sanki onu ben demedim.o ışığı acması şaaakkk sifona basması foooşşşş delikafadulden ama dellendim iicene Çok üzgünüm çoook e tabi o kadar sese kıpırdanan cemre uyandı ağladı basım catlamasa sorun deil :1no2: al o herifi boğazla orda Çok üzgünüm çoook
gecmiş olsun diyen canlarım cok saolun buyrunnnnnnnnn biraz sızladı gece ama suan bişe yok şükür :Saruboceq: tırnak kısa olunca cırt die giriverdi :bbo:
canım benim yaa,Allah yardımcın olsungeçmiş olsun canım tırnağa batması çok kötü oluyo çok acır
bugün gülçe çok kötüydü beşiği sallamkatan kollarım sızlıyor sabaha kadar yarım saat bile uyumadı yani beşiği bırakırsam hep beşiği sallamamaı istedi normalde 45 dakikaga bir uyanıyordu emziğini verince geri uyuyordu bugün çok sıkıntısı vardı hep mızırdanarak ağladı hiç ya hiç sabaha kadar beşik salladım ama iyiyim şükür allah yardım ediyor sahurda su bile içmedimki yatakta 5 dk fazla durim diye
bende bunu anlamıyom hee:roflol:ekim bebelerini leylekler mi getirdi..olay yaşanırken terbiyeliyiz,konuşuncamı terbiyesiz oluyoz:roflol:Celen :icecream: terbiyesizsin! :dilcikar: :icecream:
serpil ha....hayatımda en sevdiğim,en can ciğer dostumun ve bana en büyük kazığı atan artık tarihe gömdüğüm ama hala çoook özlediğim kişinin adı:çok üzgünüm:Leylacım canım saol öle şiddetli sallanmadık Allaha şükür ama yokladı böyle hani yerden vurdu derlerya titredik bi beş san. kadar ama korkusu yetiyor yavrum ya.
Ben yurtdışında doğdum almanyada 2002de evlenince döndüm TRye eşimde almanyadan hatta aynı şehirden tanıyoruz birbirimizi.
İkimizinde yabancı dili olduğu için yurtdışı için çalışan bir çağrımerkezinde çalışıyoruz beraber. Telefonla ürün satışı yapılıyor almanyaya! Ben kayınvaldemle beraber yaşıyorum canım iki çocuğumada saolsun o bakıyor. işte bööleee !!!
peki ya sizler?
Buarada birbirimizin asıl isimlerini biliormuyuz? Bi mahsuru yoksa tabii elif mesela benim kızımın ismi benim adım serpil! :dance: a.s.
canım cemreme ve sana Allah kolaylık versin.üzülme geçip gitcek bişey de o anda...inş.kolay atlatırsınız:Saruboceq:biz yarın hastaneye gidiyoruz :a015: cemreye sonda takılıcak ve idrarı alınıcak mafoldumben bızdııııkkkk nirdesin bacım sana sorceklerim var :çok üzgünüm:
yeni bişey öğrendin yaa:jeyyar:rütbe atladın:icecream:Matraksın sen heee!!! Senle insanın canı hiç sıkılmaz kız!!!
Hem bak biii ne sorcam kızlar benden papatya yazıyordu bugün nilüfer olmuş niçün? :sm_confused: ben yazmadım kendi kendine oliiiyyy nasil olliyyy da? :1ninca:
canım çok geçmiş olsunn:çok üzgünüm:herkese günaydın
Giray sanırım çok zorlanıyo bu kez dişini çıkarırken çünkü çıkan diş köpek dişi(
bir görseniz hiçbir yerde durmuyo ya deli etti dün beni şimdi uyuyoda bir bakınıyım dedim bende.
kısmetcim yine atarım oyları birazdan meraklanma sen:))
celenim geçmiş olsun yaaa dikkat et kendine:))
ben tahıllı kaşık maması veriyorum..üstünede emip uyuyo.canım geçmiş olsun niye huysuzluk ettiki acaba? Her gecemi böyle seninki? Acıkıyormuki doymuyormu acaba olabilir belki ne bileyim? :sm_confused:
Yatırmadan önce ne yediriyorsunuz siz bebeklerinize kızlar?
gece mama veriyormusunuz?
canım maşallah bence bebeğinde etkisi var..gece uykusunu sevmeyen bebek naparsan yap uyumuyo...yada sıkıntısı olunca:çok üzgünüm:doğduğundan beri uumayı çok sevmedi oğlum..7-8 ay gaz sıkıntımız oldu..şmdide dişten huzursuz.bide öyle uyuyo diye söyleme bence sürekli..Allah korusun nazar falan değer.ben çok inanırım öyle şeyeBenim kız sadece 2 ay emdi malesef sonra üzüntüden sütüm kesildi benim birden. Görümcem sağolsun! Çok üzgünüm çoook
Ben yatmadan muhallebi yediriyorum tok tutuyor sabaha kadar uyanmıor kuzum!
Ben zaten dördüncü aydan sonra biberon mamasınıda kestim kaşık mamasına başladım ek gıdalara başladım şimdi herşeyi yiyor maşaallah! gece mamayada uyanmıyor!
Kayınvalde sözü dinlemenin artıları bunlar hatunlar! Başında yol gösteren büyük oldumu işin kolaylaşıyor. Benim oğlum tam on ay emdi dahada emerdi de ben ayırdım daha zor olmasın ilerde diye bu konudada rahat ettim sonra. Kayınvaldemde üç torun büyütmüş mamayla görümcemkinleri yani ondan tecrübeli! Hep yol gösterdi bana sağolsun! a.s.
sen artık hiç iplemiyon benii:çok üzgünüm:kaç defa laf attım oralı olmadın:dilcikar:merabayın ben yine geldim celen yarvum sen tırnağını nasıl becerdin öyle kesmeyi, bi de bu herifler çocuk gibi, iş buyur ardından git, bak benim herifin uzman çavuş bi arkadaşı varmış, köylüsü oluyo, denizliye gelmişler, iftara çağırcam dedi, eyi çağır dedim, sıkı sıkı tembihledim bana bir gün önceden söyle ona göre yoksa bir günde herşeyi yetiştiremem oruçlu oruçlu dedim, bekliyom bakam ne zaman kendi bildiğini okuyup da benden fırçayı yicek :roflol: bi de bu yarışma ne yarışması, kim yarışmaya girdi, nasıl bişey, celen ya bu cemrenin rahatsızlığı geçmedimi hala, niye sonda takılıyo, kendi kendine yapmasını beklesenizya, ya aslında o kadar acıtmıyo sonda, işin ehli tarafından yapılırsa, bence onlar beceremiyolar, inallah bu sefer sorunsuz halledersiniz, şu rahatsızlığındanda temelli kurtulur da yedikleri can olur kuzuma
Allah allahhh..niyeki yaaa.nasıl hastane orası..nereye gidiyodunuz canıminşallah :çok üzgünüm: kendi yapmasını beklediğmizde hastane mikrobu kapıo işte o yuzden cok uzuyo :çok üzgünüm: en iisi sonda bi yarım saat ağlar susar sonra mafoldumben
maşallah gülçeyeealkisalkisalkisleylaaaaaa napıyon hacer napıyo tekrar yürümeye başladımı dünden beri gülçe artık elimi kendi bırakıyo evin içinde dolanıp duruyo gidiyo kumandayı alıyo getir kızım diyorum bana getiriyo süper bişi ya çok tatlı görünüyo bide sana tavsiyem tulumu varsa giydir ve öyle yürüt allahım tulumla yürürken bin kat daha tatlı görünüyo çok şirin oluyo birde birkaç gündür emziğini çıkarıyo benim ağzıma sokmaya çalışıyo emzik aşığı benim kzım ya onu en çok mutlu eden şey emzik sizler de de öylemi emziğe çok bağımlılar mı resmen emziğine aşık
saol eylülcüm
basım gcmedi kızlar yaaaa (( 3 gündür ağrı kesici alıorum (
he bi de yağmur ankara vardı ya bana mesaj atmış bikaç gün önce, yağmur telefonu çorbaya düşürdü ses gelmiyo arayamıyom diye, benim de mesaj atma hakkım yok aradım ama açmadı, artık telefonlarımız çorba da içer oldu kaydirigubbakcemile3
iboşşşş yusuf nasıl atıyo len kendini yürüteçten.bi de hiç bilşi yokmuş gibi oyuncaklarıyla mı oynuyo yumurcak muhahaha:roflol:
yavrum bu benim 3. telefonum bugün bundanda sesgelmedi ara ara nereye saklasam buluyo yalaya yalaya teli patlatıyokafamçokkarıştı
kıyamam ben onaaaaa:asigim:evet emme dürütsündendir..hee bu arada yağız bey halaaaa parmağını emiyo kızlar yaa.ondanda emziğe sıra gelmemiş olabülüüü..hala parmak emeniniz varmı yaa.:uhm:fatoşcum gülçe emmeyi bırakalı çok oldu ya sanırım emme dürtüsünü emzikle hallediyor ver kızım diyorum çıkarıp elime veriyo bir süre geçtükten sonra (15-20 sn) elimden alıp kaçıyo
yaw niye yazmıyonus güç bela iftarımı yapıp koştum size ama ses soluk yok burda ahan da gidiyom namazımı kılacam bayınızzzzzzzzzzzz
saol patoşum :çok üzgünüm: biz gataya gidiyorz.haydarpaşa daki ..kendi doktoru izindeymiş.ekimde gelicek.şimdilik asistanı bakıo -tatlicadiarzu-canım cemreme ve sana Allah kolaylık versin.üzülme geçip gitcek bişey de o anda...inş.kolay atlatırsınız:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsunn:çok üzgünüm:
Allah allahhh..niyeki yaaa.nasıl hastane orası..nereye gidiyodunuz canım
geçmiş olsun..migrenmi var sende canım..annemin öyle olur:çok üzgünüm:..ya avmigran geçirir,ki o da uyutuyo tabii..ya da novalgin iğnesini kırar yarım çay bardağından daha az suyla karıştırıp içer.öyle geçer..tavsiye olsun diye söylemiyorum da iğne son çare iyi geliyo
yaw niye yazmıyonus güç bela iftarımı yapıp koştum size ama ses soluk yok burda ahan da gidiyom namazımı kılacam bayınızzzzzzzzzzzz
saol patoşum :çok üzgünüm: biz gataya gidiyorz.haydarpaşa daki ..kendi doktoru izindeymiş.ekimde gelicek.şimdilik asistanı bakıo -tatlicadiarzu-
patoşum migrenim var.ilkoul 5 ten beri bööele benm ağrım.tuttumu en az 2 gün laelaelaelaelae laelaelaelaelaedoktor emzirdiğim için ne iğne nede baska ilaç veremio..sadece parol veya minoset :çok üzgünüm:
o iğneyi biliyorum ve cok ösledi kendilerini :a015:
allah kabul etsin orucunuda namazınıda :Saruboceq: hepiniz kızlar :Saruboceq:
ya ben anlamadım bu yürüteçden nasıl inio bu bebekler :uhm: bizim yürüteç hala 2. sevşyede :uhm: cok mu uzun bunlar :uhm: boylar kac oldu :sm_confused:
yavrum bu benim 3. telefonum bugün bundanda sesgelmedi ara ara nereye saklasam buluyo yalaya yalaya teli patlatıyokafamçokkarıştı
kızlarrrrrrrr.....nasılsınız bakalım uzun zamandır görüşemedik yahuuu....tatil nedeniyle...geçmişi okumaya çalışıorum şimdi..oku oku bitmezde şimdi...çok oldu girmeyelii..kimler ne yapmış bakim bii...oğluşum emeklemeye başladı...tutunup kalkıodaaaa...ama çok anneci oldu her yerde peşimde artıkkk...aslında hoşumada gitmio değil:)