- 29 Nisan 2009
- 475
- 2
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün gülçe çok kötüydü beşiği sallamkatan kollarım sızlıyor sabaha kadar yarım saat bile uyumadı yani beşiği bırakırsam hep beşiği sallamamaı istedi normalde 45 dakikaga bir uyanıyordu emziğini verince geri uyuyordu bugün çok sıkıntısı vardı hep mızırdanarak ağladı hiç ya hiç sabaha kadar beşik salladım ama iyiyim şükür allah yardım ediyor sahurda su bile içmedimki yatakta 5 dk fazla durim diye
hastanede bir türlü sonuca bağlanamadığı için hastane işimizde bitmiyo bi türlü :umursamaz: inşallah sondayla alınan idrar temiz cıkarda yavrumda kurtulur :Saruboceq:Kız seninde şu hastane işlerin bi bitse hayırlısıyla! Kıyamam yavruma sondamı yakcaklır miniğime? İnşaallah artık iyileşir ya! :teselli: :1hug:
canım geçmiş olsun niye huysuzluk ettiki acaba? Her gecemi böyle seninki? Acıkıyormuki doymuyormu acaba olabilir belki ne bileyim? :sm_confused:
Yatırmadan önce ne yediriyorsunuz siz bebeklerinize kızlar?
gece mama veriyormusunuz?
merabayın ben yine geldim celen yarvum sen tırnağını nasıl becerdin öyle kesmeyi, bi de bu herifler çocuk gibi, iş buyur ardından git, bak benim herifin uzman çavuş bi arkadaşı varmış, köylüsü oluyo, denizliye gelmişler, iftara çağırcam dedi, eyi çağır dedim, sıkı sıkı tembihledim bana bir gün önceden söyle ona göre yoksa bir günde herşeyi yetiştiremem oruçlu oruçlu dedim, bekliyom bakam ne zaman kendi bildiğini okuyup da benden fırçayı yicek :roflol: bi de bu yarışma ne yarışması, kim yarışmaya girdi, nasıl bişey, celen ya bu cemrenin rahatsızlığı geçmedimi hala, niye sonda takılıyo, kendi kendine yapmasını beklesenizya, ya aslında o kadar acıtmıyo sonda, işin ehli tarafından yapılırsa, bence onlar beceremiyolar, inallah bu sefer sorunsuz halledersiniz, şu rahatsızlığındanda temelli kurtulur da yedikleri can olur kuzuma
inşallah :çok üzgünüm: kendi yapmasını beklediğmizde hastane mikrobu kapıo işte o yuzden cok uzuyo :çok üzgünüm: en iisi sonda bi yarım saat ağlar susar sonra mafoldumben
İbolyam hoş geldin sefalar getirdin nerelerdeydin kız?
Bu yarışmada yağmur yarışıyor en güzel uyuyan bebek yarışması! Herkez oy atsın millet her 2220 lere çıkmış! Şike var ben dedim zaten başta çünkü her beş dak da bir oy atıalbiliyor. Oyun kurallarınada aykırı deil hiç öle biş yazmıo araştırdım ben.
Şimdi gir bakalım Akillibebek.com - Akıllı Bebek a
tıla yarışma diyen yeri tıkladınmı
tıkla şimdide oylama sayfalarını
yedinci sayfaya gir Yağmur Kaygısız de tıkla
bu bebek tatlı diyorsanız tıklayın diyor orayada bastınmı tamamdır cicim...
Ben her beş dakkada bir atıyom valla!!!
Sen neler yaptın bakalım kaç gündür yoksun?
sizede gecmiş olsun.diştendi heralde...inşallah biizmde yarın son olur :Saruboceq:tüh ağlıyacak yine kuzucuk, aman celen sorma ben de kaç gündür mahfoldum, hemi ramazan hemi bu sıpa, dişi patlıcak yarıldı filen dediydimya, ramazanın ilk güününden beri hastalıkla uğraşıyoz, gece uyumaz gündüz uyumaz, ben uykusuz uykusuz aç karnına dayanamıom, allahtan bir iki gündür iyi, inşallah sonuçlarınız temiz çıkar da bi daha git gel yapmazsınız, hemi kuzucuk da kurtulmuş olur
valla beni oyda 153 oldu yavas yavas cikiyoz yukari tabi sizin sayenizde heeee anam onlar nöbetlese oy kullaniyorlar cete gibiler vallamirmirmirmirlen kısmetyamır 1 sıradaki 2462 olmus?bizim ekim bebesi kac oldu?
biz yarın hastaneye gidiyoruz :a015: cemreye sonda takılıcak ve idrarı alınıcak mafoldumben bızdııııkkkk nirdesin bacım sana sorceklerim var :çok üzgünüm:
delikafadulden Annaaaa kız yağmur bunlar 2220 olmuş kız!!!! delikafadulden
Bunlar kendilerini şarza takıp gece gündüz oy atıyolar herhalde ? Yeme içmede yok galiba serum falanmı bağladılar! Düşünsene habere oy oy oy oy çıldırmış millet çıldırmış! delikafadulden
hoşbulduk yavrum, sıpacanımı uyuttum bende az kafamı vurim bari, beynim dönmeye başladı, bu siteyi biliyom ben çok oy vermiştim başkalarına da şimdi açılmıyo biraz sonra yeniden deneyimkafamçokkarıştı
hoşbulduk yavrum, sıpacanımı uyuttum bende az kafamı vurim bari, beynim dönmeye başladı, bu siteyi biliyom ben çok oy vermiştim başkalarına da şimdi açılmıyo biraz sonra yeniden deneyimkafamçokkarıştı
merabayın ben yine geldim celen yarvum sen tırnağını nasıl becerdin öyle kesmeyi, bi de bu herifler çocuk gibi, iş buyur ardından git, bak benim herifin uzman çavuş bi arkadaşı varmış, köylüsü oluyo, denizliye gelmişler, iftara çağırcam dedi, eyi çağır dedim, sıkı sıkı tembihledim bana bir gün önceden söyle ona göre yoksa bir günde herşeyi yetiştiremem oruçlu oruçlu dedim, bekliyom bakam ne zaman kendi bildiğini okuyup da benden fırçayı yicek :roflol: bi de bu yarışma ne yarışması, kim yarışmaya girdi, nasıl bişey, celen ya bu cemrenin rahatsızlığı geçmedimi hala, niye sonda takılıyo, kendi kendine yapmasını beklesenizya, ya aslında o kadar acıtmıyo sonda, işin ehli tarafından yapılırsa, bence onlar beceremiyolar, inallah bu sefer sorunsuz halledersiniz, şu rahatsızlığındanda temelli kurtulur da yedikleri can olur kuzuma
sizede gecmiş olsun.diştendi heralde...inşallah biizmde yarın son olur :Saruboceq:
valla beni oyda 153 oldu yavas yavas cikiyoz yukari tabi sizin sayenizde heeee anam onlar nöbetlese oy kullaniyorlar cete gibiler vallamirmirmirmir
allah yardimcisi olsun canim ya kiyamam ben ona:Saruboceq:
he anam teskilat gibi calisiyorlar valla korkulur bunlardanmafoldumben
simdiden sagol canimŞeniz
Başkalarına ne zaman oy verdin kızzzz? Olmadı bak! Yağmurdan başkasına oy yok tamammı? klava:
Yavrum sen dün sallanmadınmı? Pek fazla hisseden yok galiba annem anneannemler falanda anlamamış ya biz burda işhanında beşinci kattayız diyemi daha çok hissettik anlamadım? Neysssseee! Hadi bi gelip bi gayboluverion olmayıverio bak! Öpüldün :1hug:
hoşgeldin canım benim yusuf paşam sıkıntılıymış bu bebelerin sıkıntısı hiç bitmeyecek sanırsam kaydirigubbakcemile
leylaaaaaa napıyon hacer napıyo tekrar yürümeye başladımı dünden beri gülçe artık elimi kendi bırakıyo evin içinde dolanıp duruyo gidiyo kumandayı alıyo getir kızım diyorum bana getiriyo süper bişi ya çok tatlı görünüyo bide sana tavsiyem tulumu varsa giydir ve öyle yürüt allahım tulumla yürürken bin kat daha tatlı görünüyo çok şirin oluyo birde birkaç gündür emziğini çıkarıyo benim ağzıma sokmaya çalışıyo emzik aşığı benim kzım ya onu en çok mutlu eden şey emzik sizler de de öylemi emziğe çok bağımlılar mı resmen emziğine aşık
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amann aynen valla, benim herifin de market muhabbeti kriz geçirttiriyo insana, şeftali al bebeye diyorum gidiyo taş gibi ermemiş şeftaliyi alıpg eliyo, kayısı al diyorum gök geitiriyo, bende peşine takılıp gidiyorum, bu sefer de bana söyleniyo, neymiş bebeyle bi de yük taşıyomuş, bi de bebenin arabasını taşıyomuş, gelmicem senle hiç biyere mecburiyetten geliom napim dedim, gelme bunan sonra ben kendim giderim markeete diyo, ben de o zaman şeftalinin tatlısını kayısının erginini elmanın tatlısını filan alıp gelcen koca çekirdekli zeytinlerden almıcan şunu yapmıcan bunu yapmıcan diye saydırdım ses kesildi :roflol::roflol: he bi de yağmur ankara vardı ya bana mesaj atmış bikaç gün önce, yağmur telefonu çorbaya düşürdü ses gelmiyo arayamıyom diye, benim de mesaj atma hakkım yok aradım ama açmadı, artık telefonlarımız çorba da içer oldu kaydirigubbakcemile3Ibos aynen len bu herifleri isa gonder ardindan sen git hesabi bizdede oldu dun normalde ben alisveris listesini yaparim kayinvaldem alir sadece hacerin mamalarini da babasi alir dun markete tek esim gitmis nerdeyse gelen posetleriin yarisini geri gonderdim hep yanlis almis hacere kasik mamalarindan al demisim degisik degisik gitmis kocaman biri 900 gr digeri 500 gr lik 2 tane biberon mamasi almis sanki biz biberon mamasi kullaniyoz gibi hacer emiyo cok sukur sutum var hic kullanmadim biraara aldim begenmedi icmedi bide yogurt yapmak icin aldim tutturamadim napiyim degistir dedim sonra hacere bez aldirmistim 9 20 kilo aliyoz biz gitmis kucugunu almis hadi kucuk paket olsa neyse en buyuk paket onuda degis dedim sonra hacere yogurt sade al baybmix elmali alma yemiyo dedim gitmis elmali almis neyse hadi dursun bunada sukur bikere babymix diye baska varya miks li danino gibi ondan almisti budafa matka dogru dedim bikac daha vardi cif banyo jel yerine cif krem mutfak falan filan geriberaber gidelim yanlis aliyosun dedim yok benim baska isimde var dedi gittik biraz sonra aradi sagi in ben anlamadim bu isten bisey gel geri gidik diye neyse deigstirdik kasiyer kiz bile dedi alisverisi hanimlara birakmayinca olur boyle diye
saol eylülcüm
basım gcmedi kızlar yaaaa (( 3 gündür ağrı kesici alıorum (