2008 Ekim Anneleri

günaydın len moklu bebeklerin anaları kaydirigubbakcemile3 berbat bir gece gecirdik saat bası kalktıklaelaelaelaelae

iyi geceler kızlar
gözun aydın celen gıttınmı sonunda adaya çok güzel dimi
ayyyy özleeeemmmm bambaska bir yer masal kitabına girmiş gibiydim :asigim:
canım yaa annenler nerde oturuyor keşke onların yanına falan gitseydin.tek başına nasıl kalıyorsun yaaa.ben oltudayken kışın herifin yurt nöbetleri oluyordu gece tek başıma kalamıyordum.komşunun kızıyla kalıyordum.hele ramazanda tek başına ne kötü olur yaa.keşke yakın olsak birbirimizekaydirigubbakcemile5

ayyyy foto koy kızz.gezmeci celen:eek:

anam dün face e ekledim ama bi gün önceki leri ekleyebildim adaların resminde sorun verdi bugun gene deniim yerimseniben

günaydın len moklu bebeklerin anaları kaydirigubbakcemile3 berbat bir gece gecirdik saat bası kalktıklaelaelaelaelae

ne oldu kiz senin prensese:uhm: anam bunlari modelleri ayni galibakafamçokkarıştı aksam 9 .da yatti bir sise gece mamasi icti hahhhh dedim bukiz sabaha kadar deliksiz uyur bende uykumu alirim:Saruboceq: nerde gece 1.de ayakta:lepi: nevar yagmur memmme tabiki neyse emdi uyudualkisalkisalkis gece 4 gene ayakta ne var yagmur memmmmme hay memeler kovalasin seni diyecem olmuyor:roflol: en son 6.30.da gene kalkti emdi kalkis 7.30delikafadulden simdi uyuyor fazla degil haaaaa yarim saatcik bende size yazam dedim ne zaman deliksiz uyuyacak bunlar ya:uhm::uhm:
kizlar arada oy verin bize oy her bilgisayari actiginzda 3 oy yollasin ne olur yavvvvvvvv bakin istiyenin bir yüzü kara vermeyen zenci:1ninca::roflol: ona göre bakin beni küstürmeyin haaaaa oy oydelikafadulden oydelikafadulden oydelikafadulden isteriz isteriz isteriz nokta bitttiÇok üzgünüm çoook:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

Tünaydın kızlar!

Hafta sonu yoktum evdede internet kesik malesef :çok üzgünüm: Haftasonunuz nasıl geçti bakem? Benim çok yorucuydu yemek temizlik vs.

Bi geçmişi okuyem bakem neler olmuş ben yokken...

Yağmurcum hemen atıyorum oylarımı! Sen merak etme cicim!

Mucuks öpüldünüz kızlar! a.s.

buarada akillibebek.com Yarışma diyin sonrada oylama sayfaları diyin yağmurcum yedinci sayfada kızlar!

Sonra bulamadım falan demeyin! Bahane yok! :)

Celen sana bişi diyimmi?
Dicem sıkı dur! söylüyorum: Ben seni hiiiiiiçççç kıskanmadım! :dilcikar:
Kıskandım lennnnn!!!!! Çok üzgünüm çoook Ohhhh gez gezebildiğin kadar. Utanmıyon demi? Hem adamla küs hemde fıldır fıldır geziyon adamla! :roflol: :roflol: :roflol:

Ay ben benimkini küsken hayatta kaldıramam biyere!

Nasıl ediyon kız bunu banada fısıldayıver! hadi hadi lütfeenn! Diyivermem hiçkimseye! :Saruboceq:

Ya benim kız gündüzleri yarımşar saat uyuyo ama geceleri şükür sabah sekize dokuza kadar uyanmıyor. Gece onikide bi uyuyo tamamdır.

Hepbir ağızdan maşaallah diyin bakem. :nazar:
Bu gece uyumaz uyanırsa sizden bilirim bak! :eek:klava:

Bizimde iki dene dişimiz var altta! Üstlerde kabarmış ama daha pırtlamadılar. veriyom eline koca salatalık damaklarını onla kaşıyo. Dişliğini almıyor ama! :ecrin_bebek:

nerdeeeeeee on tane diş bizde? nerdeeee kaldıpta yürümek? Tembel bu kız tembel hep yerde hep emekliyo. sonrada upuzun yatıveriyo yere yoruldumu! Hiç anasına çekmemiş :jeyyar: naniknanik sositososito

herkeslere merhabaaaaadelikafadulden
umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir.ben dün oruç tutmayı deneyim dedim..kociş evde, olmadı yağızla ilgilenir yardımcı olur diye düşündüm.birazda balkonları falan yıkadım,banyoyu temizledim..öğleden sonra yağızı uyutup biraz uzandım.ama baktım kafa fır fır dönüyo.mide bulantısı falan.eşime bi tansiyonumu ölç dedim ya ayağa kalkamıyom ben:bbo:anaaamm tansiyonum 3.5 a düşmüşş:bbo::1shok:normalde oruç tutabilen biriyim ama günde 3 litre su içiyo olmamadan dolayı mı bu kadar kötü oldum acaba.yemek aklıma bile gelmedi zaten..ama arada bazı günlerde tutcam..30 gün borçlanacağıma 1 gün 1 gün eksilteyim barii.hem sürekli olmadığı için sütümde gitmez..

selamun aleyküm hanımlar.moralim çok bozuk yaamafoldumbenakşam feyza kanepeden düştü ve alnı morardı.babasıgil teravihten geldikten sonra kaynım feyzayı aldı(kaynım çok sever feyzayı oda onu görünce çıldırır)oturdular sohbet ediyorlardı feyzayıda aralarına oturttular elinede çubuk kraker verdiler feyza çok seviyor.nasıl oldu anlamadık feyza küüüttt diye yere uçtu amcasıyla babasının arasından.babası hemen kaptı kaldırdı ama feyza o kadar korktuki çıldırdı resmen 1 saat kesintisiz ağladı.hemen alnı morardı buz falan koyduk ama kar etmedi.evde 2 kaynım babaannesi biz vardık herkesin aklı çıktı.hemen hastaneye götürelim falan dedi kaynım.ben istemedim anormal bir durum olursa götürürüz dedim.(ben bu hatayı feyza 3 aylıktı düştüğünde yapmıştım bebeğimin beyin tomografisine kadar çektiler boşu boşuna)kusarsa hareketlerinde bir anormallik falan olursa götürürüz dedim.neyseki bişey olmadı sakinleştikten sonra eski halini aldı.ama çok korktuk hepimiz.
feyza düştüğünde babasının yüz ifadesini bir görmeliydiniz.o kadar kötü oldukii anlatamam.çok üzüldü ben nasıl tutamadım kızımı falan diye ağlıyacaktı nerdeyse.kaynımda diyoki iki tane eşşek kadar adam tutamadık bebeği:1no2:
Allah korusun tüm bebekleri yaa.inşaallah gecede bişey olmaz feyzaya
canım geçmiş olsun.Allah bidaha yaşatmasın.tatilde yağızda babasıyla benim yanımda küçük bi odada karyoladan düştü.ben valize bişey koymak için arkamı döndüğümde eşim de dönmüş bi baktıkki kafa üstü yerdebenneyaptımkioldumu oluyo yani.bazen engelleyemiyosun.eşim 2 saat başında nöbet tuttu gece.bişey olursa diye kendini suçladı hep..geçmiş olsun tekrar
daha deil :jeyyar: ocak-subat gibi allah kısmet ederse :jeyyar: bu düzene girip girmediğin i kontrol etmek için yerimseniben
ayyy inşallah 2.bebek haberi senden gelir celenim:Saruboceq:
eşimde dün diyoki yağız gibi 5 tane olsa bana yetmez:1shok::1shok:dedim tabiiiii ben de onu düşünüyodum zaten kısa yoldan tımarhanelik olurum.:1shok:
Hee valla aynen yole agizlarini actilamida sen evde aksama kadar yatiyon oluyozz evde olmak onlara gore yatmak dun dedim ben esime calismak hic zoruma gitmez en agir istede calissam da tek gece bi kesintisiz uyusam adam akilli yedigimden bisey anlasam cok zorsunuyorum kizlar gecrekten disimin dipleri sizliyo 7 kilo birden verdim bitek bu yonu iyi iste orucumu bozmadim oglen okunmadan abdestte aldim simdilik iyiyiz bakalim sutte var gogsum sert ilerleyen zamanlarda ne oluruz bilemem hic halsiz ve ac degilim ins rabbim yardim ederde borclanmam
ayy ne güzel yaa sen etkilenmemişsin..inş hep böyle devam edersin.

Kizlar ben hala acikmadim halsizlik felanda yok hacerde emiyo sutde var belki ilk gun diye ama bence tutmayacaklar denesin bi gun tutsun bakalim ben hep boyle giderse tutarim sorun yok siradan gun gibi
maşallah yaa..söyleyip durma kızım nazar falan değcek:nazar:.ben çok kötüydüm dün.bayılıyodum nerdeyse:çok üzgünüm:
bugun öölen gittük sositososito aslında kartala gezmeye gittik ama allem ettim kallem ettim buyukadaya kendimi attım delikafadulden aaaaaaaaaa olamaz bööle bi yer :1shok: allam o köskler neydi ööle beeeeee delikafadulden ya süper bi yer.fayton gezisi de yaptuk.face e ekliycem birazdan yanlız zenepcim ben ekleyemedim sen ekledinmi beni :a015:

ohhh iyi gezmeler celencim:eek:
adalar süper dimiii.bende çok beğeniyorum.en son gittiğimde 1 haftalık hamileydim ama haberim yoktu...o koca yokuşu ayaklarım popoma değe değe aşağı kadar koşmuştum yengemle:mymeka:öğrendikten sonra Allah korumuş dedim o kadar hoplayıp zıpladım o gün:umursamaz:

ya kızlar bebişler büyüdükçe herşey ne kadarda zevkli hale geliyo..sizinkilerde basit komutları anlayıp yerine getiriyolar dimiii...söylediklerimizi anlamaları ne muhteşem bi duygu:asigim:hergün daha da şaşırtıyo beni minik kahramanım beniiiimmmŞenizŞeniz

Ya benim kız gündüzleri yarımşar saat uyuyo ama geceleri şükür sabah sekize dokuza kadar uyanmıyor. Gece onikide bi uyuyo tamamdır.

Bizimde iki dene dişimiz var altta! Üstlerde kabarmış ama daha pırtlamadılar. veriyom eline koca salatalık damaklarını onla kaşıyo. Dişliğini almıyor ama! :ecrin_bebek:

nerdeeeeeee on tane diş bizde? nerdeeee kaldıpta yürümek? Tembel bu kız tembel hep yerde hep emekliyo. sonrada upuzun yatıveriyo yere yoruldumu! Hiç anasına çekmemiş :jeyyar: naniknanik sositososito

öncelikle maşallah diyimde benden bilmee uyumazsa falan:nazar:
oğluşun dişleride çok feci kaşınıyo.ben şöyle bi yöntemle rahatlatıyorum,diş kaşıyıcısını dondurucuya koyup 1-2 dk tutuyorum.soğuk soğuk üstüne diş jeli sürüp eline veriyorum.hem masaj yapıyo,hem soğuk olduğu için acısını alıyo hemde jelini sürmüş oluyo.yerimseniben

kısmetcim yagmuru bende oyluyorum haberin olsun

canim benim ya iste bu harikasin sagol oy veren ellerin dert görmesin insallah:Saruboceq::Saruboceq:

buarada akillibebek.com Yarışma diyin sonrada oylama sayfaları diyin yağmurcum yedinci sayfada kızlar!

Sonra bulamadım falan demeyin! Bahane yok! :)

elifcigim sagol arkadasim ya:1hug: senin iyiligini nasil unuturum ben senin destegin olmasa ben daha 0 puanda kalacaktim:roflol: ben daha önce bilseydim her bes dakikada bir kendin oy atiyorsun oooo benim kiz simdi 200000 puan olmustudelikafadulden kismet artik ama artmis baya puanimiz 52 olmus masallah size:nazar::nazar::nazar:

masallah valla elif :nazar::nazar::nazar:su mübarek aylarin yüzü gözü hürmetine allahim benim kizimada geceleri deliksiz uyku nasip eyle yarabbbimmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım yağmura oy vermeye çalışıyorum ama geri tuşuna basıncamı oylanıyo?herbiyere bastım oldumuki anlamadım yaa

buldum,anam sanki tıklanmasın diye yapmışlar:umursamaz:

bende herdefasında oy vercem:lepi:

buldum,anam sanki tıklanmasın diye yapmışlar:umursamaz:

bende herdefasında oy vercem:lepi:

fatoscum allah kabul etsin orucunu valla ben tutarsam herhalde hastanelik olurum hayatımda hiç bu kadar zayıf olmamıştım tansiyonum yerlerde zaten geçen gün 4/7 idi napıyım allahın bildiğini kuldan saklayamam sen tutuyosun ne mutlu.aalah herkesin orucunu kabul etsin:Saruboceq:

X