2008 Ekim Anneleri

lülülülülülü sülemem :dilcikar: sen bunu bilionmu :icecream: kaydirigubbakcemile3 onu öörende gel :icecream:
bende sizi hiç kıskanmadım :dilcikar:
sagol canim arkadasima.s.:1hug:Şeniz iyiki varsiniz kizlar bir tanesiniz siz hepiciginiz ŞenizŞenizŞeniz
pende ferdim :lepi:

Canım onu bende yapıyorum buzdolabına koyuyorum ( dondurucuya koyulmaması gerektiği yazıyordu benimkinin üzerinde ) Ama onu almıyor benimki nerde salatalık havuç elma benim kız böle doğal şeylari tercih ediyor teyzesi! Oda cadalozluğundan! :umursamaz:

Yok uyumazsa celenden bilecem ben! Bi sebebi yok ama öylesine içimden öle geliyor celen sana :dilcikar: naniknanik laelaelaelaelae

masallah valla elif su mübarek aylarin yüzü gözü hürmetine allahim benim kizimada geceleri deliksiz uyku nasip eyle yarabbbimmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

AMİN canım benim amin tüm annelere şu mübarek ramazanda rahat uykular ver yarabbim bebişlerimizede rahat huzurlu uykular! :ecrin_bebek:

Benimki gündüzleri yaramazlığını babaanneye yapıyo! Akıllı kızım benim. Çok kötü gördüm kendimi ben bu gece yandım gibime geliyor. İnsan hiç aklından böle şeyler geçirirmi ama ister istemez geliyor işte halbuki çok severim ben kayınvalideciğimi!
Valla seferim beee! :1hug: klava: :1hug:

Kizlar hacere baş baş yapmayi ogrettim kizimm baş baş yap diyom kafasina bi vuruyo şap şap kendini dovuyo sanarsiniz

Kizlar hacere baş baş yapmayi ogrettim kizimm baş baş yap diyom kafasina bi vuruyo şap şap kendini dovuyo sanarsiniz

yaw benimki daha alkış yapmıyo yaaaa! Ben yaptırınca çok hoşuna gidiyor gülüyor kıkır kıkır ama gel gelelim kendi yapmıyor. Tembel bu kız ben diyom işte tembel! Dur ben eve gidince bi alayım elime terliği klava: Kızdım bak şimdi! Millet yürüyo bide alkış yapıyordu demi seninki ayakta hem bide baş baş haaa ! Maşaallah kuzuma maşaallah!
Allah nazarlardan saklasın

Hoşgeldin ibolyacım eee nereye kayboldun hemen be? Sende bi ce eee diyip gidiyon!

Phatoshla ikimiz kolluyoz burayı be!

Bu arada yağmurumuz 77 oyla yoluna hızla devam ediyor arkadaşlar!

Akillibebek.com - Akıllı Bebek Yarışma Oylama sayfaları sayfa 7 Yağmur Kaygısız! Bu bebek tatlı derseniz diyen yeri tıklayın tamamdır! Hadin eller mauslara milleeeettt!!!!!!!!!

Yağmur bana sen maaş bağlasana! Anlaşabiliriz yani! :)))

lee soruyosan ben hem pcden hemde cept telden baglanıp veriyom oy benimki çifter çifter

bende sadece dün tutabildim canım..arada bazı günlerde tutmak istiyorum.sonuçta sağlığın söz konusuysa tabiki tutmayabilirsin..yaz olması,emzirmek,bebişlerin hareketli olması etkiliyo bide bizi..
lülülülülülü sülemem :dilcikar: sen bunu bilionmu :icecream: kaydirigubbakcemile3 onu öörende gel :icecream:
:roflol::roflol::roflol:ayy ben unutmuşum onu kızz..Allah iyiliğini versin..hımmm demek onu koz olarak kullanıyon heee..genelde bende küsken bu tip şeyleri koz olarak kullanıyom:jeyyar:yaşasın kadın gücüüüü:enbuyukkk:
merabayın millet ben geldim

hoşgeldiiinŞeniznasılsın canıım

[
:roflol::roflol::roflol:ayy ben unutmuşum onu kızz..Allah iyiliğini versin..hımmm demek onu koz olarak kullanıyon heee..genelde bende küsken bu tip şeyleri koz olarak kullanıyom:jeyyar:yaşasın kadın gücüüüü:enbuyukkk:

Ya benmi çok safın yaaaa? neyi koz kullanıyor sen neyi kullanıyon? :sm_confused:

Ya sevabına şu kardeşinizide aydınlatın nooooluuuurrr !!!!! :Saruboceq:

Bak meraktayım phatoşşş celen kıl o demiyo bişi bana bare sen söyle !

a.s. bak sana papatya topladım ! :uhm:

ayipsin biz bir kazanalim sen ne istersen:lepi:

lee soruyosan ben hem pcden hemde cept telden baglanıp veriyom oy benimki çifter çifter
benim leylam birtane ya:lepi:

hafif hafif yokladı arada bi ama olmadı tekrar! Bırak birde burda işhanında beşinci kattayız! Allah korusun! Ay Rabbim kimseye yaşatmasın!
gecmis olsun bir sey olmadi ya:uhm:

noldu deprem mi olmuş,delikafadulden hiç hissetmedim ben, bizim ev 1. katta ondan olabilir, ee napıyonuz hatunlar neler var neler yok bi anlatın hele

saf deelsin işte anlamışın.:jeyyar:.kızarıp bozardığına göre doğru iz üstündesin..olmadı müsait bi zamanda hem bu smileyin:icecream:...hemide çiçek sulamanın anlamını söylerim ben sanayerimsenibenacık meraklan.forumu terk edip gitmenin cezası olsun birazlülülülülülü
hafif hafif yokladı arada bi ama olmadı tekrar! Bırak birde burda işhanında beşinci kattayız! Allah korusun! Ay Rabbim kimseye yaşatmasın!
Allah korusun yaa:Saruboceq::Saruboceq:

oyyyyyyyyyy içim bi hoş oldu yaaa:bbo:geçmiş olsun:çok üzgünüm:

neyse kaçtım ben.herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…